StrongVPN-arvostelu

Olemme muuttuneet, kuinka arvioimme pisteet!
Olemme päivittäneet äskettäin kaikkien ProPrivacy.com-sivuston arvostelujen pisteytysprosessimme. Tiedot uusista pisteytyskriteereistämme löytyvät täältä

StrongVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5.83
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • iOS

  • Android
 • unblocks:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

ProPrivacy.com Pisteet
7.2 10: stä

Yhteenveto

StrongVPN on Yhdysvalloissa toimiva VPN-palveluntarjoaja. Vuonna 2005 perustettu VPN-yritys on kehittynyt nopeasti - saatuaan nyt onnistuneen CDN-yrityksen StackPathin hallintaan. StrongVPN on kaikille alustoille sopiva palvelu, joka tarjoaa erittäin hyvät yhteysnopeudet. Lisää tähän kyky poistaa palveluita, kuten Netflix, Prime ja Hulu, ja sinulla on palvelu, josta useimmat ihmiset nauttivat suoratoistosta. Asiakaspalveluosasto on yksi parhaista, joita olemme koskaan tavanneet. Lisäksi, kun palvelu ostetaan vuosittain, tämä hinta-laatusuhde on melko hyvä. Ehkä tämän palvelun ainoa haittapuoli on, että sillä on vain Windowsin killswitch-kytkin. Tämä tarkoittaa, että jos aiot tehdä jotain arkaluonteista, kuten P2P, lataaminen on tällä hetkellä vain Windows-palvelu.

Pikatilastot

 • Samanaikaiset yhteydet
  12
 • Maat
  26
 • Toimivalta
  MEILLE
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  64.02 Mbps

Hinta

12 kuukautta

$ 5.83
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 10,00
kuukaudessa

Sen jälkeen kun viimeksi arvioimme StrongVPN: ää, se on virtaviivaistanut suunnitelmiaan. Yritys mainostaa nyt vain kuukausittaista ja vuosittaista pakettia. Kuukausisuunnitelma on mielestämme kosketus kallista puolta. Erityisesti Windows-käyttäjille vuotuisen tilauksen hinta on kuitenkin kilpailukykyinen.

StrongVPN ottaa käyttöön ilmaisen älykkään DNS-ominaisuuden kaikilla suunnitelmillaan, mikä on hieno lisä niille, jotka haluavat avata paljon sisältöä.

Tilaajille annetaan 30 päivän rahat takaisin -takuu, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi tilata ja muuttaa mieltään. Maksu voidaan suorittaa pankkikortilla, luottokortilla, American Expressillä, PayPalilla ja Alipayllä. Salausvaluuttoja ei kuitenkaan tällä hetkellä hyväksytä.

ominaisuudet

StrongVPN
NordVPN
ExpressVPN

Windows
Mac käyttöjärjestelmä
iOS
Android
Linux
Windows Puhelin
 • Ei rajoituksia

 • Nolla lokit

 • Killswitch (vain ikkunat)

 • Älykäs DNS-palvelu

 • 12 samanaikaista laitetta

 • Poista Netflix USA: n esto

 • Reitittimen tuki monille malleille

 • Vahva OpenVPN-salaus

 • Nopeat yhteysnopeudet

 • Beeta WireGuard -protokolla

Käy StrongVPN: ssä »

Poista Netflix-esto?

StrongVPN
NordVPN
ExpressVPN

Amazon Prime
Hulu
Netflix
iPlayer

Testien aikana huomasimme, että StrongVPN pystyy estämään useita erittäin kysyttyjä suoratoistopalveluita, mukaan lukien Netflix USA. Pääsimme myös Iso-Britannian Netflixiin ilman ongelmia. Valitettavasti se ei kuitenkaan pysty avaamaan Yhdistyneen kuningaskunnan BBC iPlayer -sovellusta. Joten jos tämä on huolenaihe, etsi muualta.

StrongVPN sai meidät myös menemään ABC.com: iin ja NBC.com: iin. Pystyimme pääsemään myös Channel 4: n tilauspalveluun Iso-Britanniasta.

Nopeus ja suorituskyky

Testaamme VPN: itä palvelinpohjaisella tieteellisellä nopeustestijärjestelmällä. Omistettu järjestelmämme on ainutlaatuinen VPN-vertailumarkkinoilla, ja se antaa kuluttajille mahdollisuuden saada tarkka tilannekuva siitä, mitä VPN: n suorituskyvyltä voidaan odottaa. Järjestelmämme testaa StrongVPN: ää kolme kertaa päivässä, ja tulokset osoittavat, että se on nopea VPN, joka pystyy tarjoamaan riittävän hyvät nopeudet korkealaatuisen 4K-videon suoratoistoon. Sen yhteysnopeudet asettivat StrongVPN: n myös VPN-luokan eliittiluokkaan, joka pystyy selviytymään tietointensiivisistä tehtävistä, kuten pelaamisesta.

StrongVPN-latausnopeudet

Testaaksemme StrongVPN: n yksityisyyttä tarkistimme sekä IPv4- että IPv6-vuodot Windowsin virtuaalikoneella. Testasimme inkognito-ikkunaa varmistaaksemme, että välimuistissa ei ollut ongelmia. Testimme eivät paljastaneet IPv4- tai IPv4 WebRTC-vuotoja. Tulokset paljastivat, että StrongVPN todellakin käsittelee DNS-pyyntöjä omilla palvelimillaan.

Valitettavasti VPN kärsii kuitenkin IPv6 WebRTC -vuodoista. Tämä tarkoittaa, että joudut IPv6: n poistamaan käytöstä kokonaan käyttääksesi tätä VPN: tä onnistuneesti yksityisyyden suojaan. Rehellisesti sanottuna StrongVPN myöntää, että näin on, ja kun IPv6 on poistettu käytöstä, VPN toimii kuin viehätys. Tämä on jotain, jota sinun on tarkkailtava - mutta se ei välttämättä ole kaupan katkaisija, koska IPv6: n poistaminen käytöstä on erittäin helppoa.

Yksityisyys ja turvallisuus

StrongVPN
NordVPN
ExpressVPN

24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin takuu
Rahat takaisin -takuun pituus 30 30 30

Asuminen Yhdysvalloissa ei ole suurta yksityisyyttä. Yhdysvallat on NSA: n koti ja CIA, ja Yhdysvallat panee täytäntöön optio-oikeuksia ja gag-määräyksiä, jotka voivat pakottaa yrityksiä luopumaan käyttäjiä koskevista tiedoista ja pitämään niitä salassa määrittelemättömän ajan. Tästä haitasta huolimatta StrongVPN on palvelu, joka mainostaa vahvaa ei kirjaudu -käytäntöä. Tämä tarkoittaa, että VPN ei tallenna mitään lokia palvelimiensa kautta kulkevista tiedoista.

Salakysymyksissä tämä VPN tarjoaa valikoiman protokollia. IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec ja OpenVPN ovat saatavana sen eri sovelluksista. Suositeltu protokollamme on OpenVPN, ja se on saatavana sekä työpöytäversioissa että Androidissa. Tarkistimme StrongVPN: n OpenVPN-toteutuksen varmistaaksemme, että se on riittävän vahva suojaamaan tilaajan tietoja hyökkäyksiltä. Huomasimme, että sen salauksen toteutus ylittää yksityisyyttä ja turvallisuutta koskevat vähimmäisvaatimukset, mikä tarkoittaa, että tämä VPN on suojattu.

AES 256 -salaus RSA-2048-kättelyllä ja SHA-1 (HMAC) hash-todennusta varten. En pystynyt selvittämään, onko Perfect Forward Secrecy toteutettu. Kaiken kaikkiaan tämä salaus on enemmän kuin riittävän vankka useimmille ihmisille.

Toisaalta VPN suojaa tietojasi vain niin kauan kuin VPN on kytketty ja koska killswitch on käytettävissä vain Windowsissa, tämä VPN ei ehkä sovellu kaikille. Lisäksi IPv6 on poistettava käytöstä, jotta tätä VPN: ää voidaan käyttää turvallisesti.

Käyttäjäkokemus

Nettisivu

StrongVPN-verkkosivusto on hyödyllinen, mutta siitä puuttuu tärkeä tieto salauksen käyttöönottostandardeista. Sen UKK-osio on hyödyllinen, mutta tarjoaa vain paljaat välttämättömyydet. Hyvä uutinen on, että StrongVPN: llä on verkkosivuillaan ympäri vuorokauden avoin chat-ikkuna. Pidän sen edustajia erittäin hyödyllisinä. Tekniikan osasto oli kuitenkin saatavana vain viikon aikana.

Tilaus on helppoa, ja puhuttaessa live-chattiin he pystyvät linkittämään sinut paljon hyödyllisiä tietoja, jotka on haudattu sivustoon. Hyvä kaiken kaikkiaan.

Prosessi

Rekisteröinti on helppoa, eikä sinua vaadita antamaan paljon tietoa. Tämä on hyvä ja jos kirjaudut polttimen sähköpostiosoitteeseen, voit saada tilauksen, jolla on paljon yksityisyyttä. Valitettavasti kryptovaluuttoja ei ole saatavana. Yksi huomionarvoinen asia on, että kun lataat asiakkaan ensimmäistä kertaa, se määrittää sinut automaattisesti "Koti" palvelimelle. Tämä palvelin on PPTP, vanhentunut salausmuoto, jota emme suosittele. Tästä syystä ensimmäinen asia, jonka voisit tehdä StrongVPN: n asentamisen jälkeen, on muuttaa sen salausasetuksia asiakkaan valinnoissa..

StrongVPN Windows VPN -asiakas

Tämä on StrongVPN: n paras asiakas, ja väitämme, että StrongVPN on paljon parempi Windows-käyttäjille kuin mitä tahansa muuta käyttöjärjestelmää käyttävät kuluttajat. OpenVPN on saatavana, ohjelmistoa on helppo käyttää, ja se on täysin varustettu IPv4 DNS: n vuodonsuojauksella ja killswitchilla. VPN-hämärtäminen on saatavana myös salatun toiminnon kautta. StrongVPN kertoi minulle, että tämä ominaisuus asettaa VPN: n TCP: lle portin 443 kautta (naamioimaan OpenVPN-liikenteen normaalina HTTP: nä).

Muut alustat

StrongVPN: ssä on myös sovelluksia, jotka ovat saatavilla Mac OS X: lle, iOS: lle ja Androidille. Manuaaliset asennusohjeet ovat saatavilla myös kaikille näille alustoille. Linux, Ubuntu ja Chromium OS -käyttöjärjestelmät voivat myös integroida StrongVPN-palvelun manuaalisesti asentamalla kolmannen osapuolen OpenVPN-asiakkaan. Voit käyttää VPN: ää myös reitittimiltä, ​​joissa on DD-WRT-, Tomato- ja Sabai-reitittimen käyttöjärjestelmät.

Killswitch ei ole saatavana millään näistä alustoista. Se ohjaa StrongVPN: n torrentia Mac-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Jos sisällön suoratoisto ja vapauttaminen on kuitenkin tärkein toive, tämä VPN on luotettava kaikilla alustoilla.

WireGuard

Wireguard on seuraavan sukupolven avoimen lähdekoodin VPN-protokolla, joka on suunniteltu kestäväksi ja kevyeksi. Se toteuttaa varkauden oletuksena ja perustuu lukuisiin vanhoihin nykyaikaisiin salausprimitiiveihin. Harvat VPN: t ovat alkaneet tarjota pääsyn WireGuardiin, mutta StrongVPN kokeilee sitä parhaillaan Beetassa.

Päätimme testata StrongVPN: n WireGuard-protokollan toteutuksen nähdäksemme, miten se toimii. Tilaajien, jotka haluavat käyttää WireGuardia, on kirjauduttava sisään verkkosivustolle tietyllä sivulla. Sieltä käyttäjät voivat valita käyttöympäristön, johon he tarvitsevat WireGuard-asiakasohjelman. Tämä välittää ne WireGuard-verkkosivustoon kolmannen osapuolen asiakkaan asentamiseksi.

Latasimme Android-asiakkaan testiajon suorittamiseksi - koska se on helppo asentaa QR-koodilla. Voit kuitenkin asettaa sen Windows-, Mac-, Linux- ja iOS-laitteille, jos haluat.

Aloittamiseksi valitsimme sen palvelimen sijainnin, johon haluamme muodostaa yhteyden (Lontoo). Testasimme WireGuardia IPv4-yhteydellä, koska IPv6-toteutusta ei ole vielä saatavana.

Yhdistettyäänsi WireGuard-verkkoon testasimme IP-vuotoja ipleak.net-sovelluksen avulla ja havaitsimme, ettei IP-vuotoja, DNS-vuotoja tai WebRTC-vuotoja ollut. Tämä tarkoittaa, että tunneli rakennettiin onnistuneesti ja ilman ongelmia. Meille oli vaikuttunut nopeudella, jolla yhteys muodostetaan.

StrongVPN-vuototestitulokset

Seuraavaksi testasimme Wireguard-nopeuksia 50 Mbit / s Virgin Media -yhteydellä Isossa-Britanniassa. Löysimme sen toimivan erittäin hyvin. Yhteydessämme VPN: n kanssa ja ilman sitä oli tuskin eroa. Tämä on todella vaikuttava ja tekee ehdottomasti StrongVPN: n toteuttaman WireGuard-sovelluksen todella mielenkiintoiseksi.

On syytä pitää mielessä, että WireGuardia pidetään edelleen kokeellisena eikä sitä ole tarkastettu kokonaan. Tämä tarkoittaa, että voi olla vielä ennenaikaista aloittaa sen käyttäminen turvallisuustarkoituksiin. On kuitenkin hienoa nähdä kaupallisia VPN-verkkoja, kuten Strong, kokeilemassa tätä hyvin julkistettua uutta protokollaa. Kymmenen kymmenestä vaivaa.

Asiakaspalvelu

StrongVPN
NordVPN
ExpressVPN

24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin takuu
Rahat takaisin -takuun pituus 30 30 30

Puhuimme pitkään StrongVPN: n asiakastukitiimin kanssa ja havaitsimme heidän olevan erittäin hyödyllisiä. Yhdessä vaiheessa olimme suorassa keskustelussa kahden heidän edustajansa kanssa kerralla, mitä emme ole koskaan kokeneet. Tekninen tiimi oli osaava, tosissaan taitavat kaverit olivat saatavilla vain arkisin. Tästä huolimatta löysimme StrongVPN: llä olevan yksi parhaista live chat-asiakastukitiimistä, joita olemme koskaan tavanneet. Käyttäjät voivat myös ottaa yhteyttä StrongVPN: ään sähköpostitse halutessaan.

Lopulliset ajatukset

StrongVPN on palvelu, joka suoriutui hyvin testien aikana. Vaikka joudut poistamaan IPv6: n käytöstä varmistaaksesi, että siinä ei ole vuotoja, tämä palvelu toteuttaa vahvan salauksen ja sillä on vesitiiviys tietosuojakäytäntö. Yhdysvaltoihin sijoittautuminen ei ole ihanteellista, ja se, että siinä ei ole kauko-ohjainta millään alustalla Windowsia lukuun ottamatta, rajoittaa tätä VPN: ää hiukan. Jos käytät Windows-käyttäjää, tämä VPN on kuitenkin melko hyvä, eikä se riko pankkia, jos sitoudut vuodeksi.

Käy StrongVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me