Sumenna arvostelu

Hämärtää


Abine's Blur
salasananhallinnan tarkoituksena on antaa ihmisille mahdollisuus suojata online-tiliään vahvoilla, ainutlaatuisilla salasanoilla. Yhdysvaltoihin perustuva palvelu on ollut saatavana vuodesta 2014. Kuitenkin, se on itse asiassa uudelleensijoitettu sovellus, jota alunperin kutsuttiin DoNotTrackMe; joka käynnistettiin alun perin vuonna 2011. Tässä Blur-salasananhallintakatsauksessa tarkastellaan syvällisesti tämän palvelun kaikkia näkökohtia siitä, kuinka helppoa Blur on käyttää kuinka turvallista sen tietosuojakäytäntö on..

ProPrivacy.com Pisteet
9.1 10: stä

Yhteenveto

Koska Blur on aiemmin inkarnoitunut seurannan estäväksi sovellukseksi, Blur on ainutlaatuinen monikäyttöinen salasanojen hallinta, joka tarjoaa joitain epätavallisia lisäominaisuuksia. Tähän sisältyy seurannan estäminen, peitetyt sähköpostit, peitetyt luottokortit ja naamioidut puhelinnumerot. Sellaisena se on monikäyttöinen tietosuojasovellus, joka voi olla hyödyllinen ihmisille, jotka etsivät parempaa yksityisyyttä ja tietoturvaa verkossa.

Abine's Blur näyttää varmasti voitolta online-yksityisyydelle. Joten onko palvelu vain se, josta se on murtunut? Onko se välttämätön laajennus jokaiselle, joka parhaillaan yrittää muistaa ainutlaatuisia salasanoja? Ja onko sen syytä kaivaa muita suosittuja seurannan estolaajennuksia?

Yleiskatsaus

Kuten muidenkin salasananhallintalaitteiden kohdalla, Abine Blur on työkalu, jonka avulla Internet-käyttäjät voivat suojata tilinsä automaattisesti vahvoilla salasanoilla tarvitsematta muistaa niitä kaikkia.

Nykyään kuluttajien on muistettava valtavan määrän tilien salasanat. Ja ellei kaikilla näillä tileillä ole ainutlaatuisia, monimutkaisia ​​salasanoja - Internetin käyttäjät avaavat itsensä hakkerointimahdollisuuksille. Blurin kaltaisten salasanan hallitsijoiden tavoitteena on ratkaista tämä ongelma antamalla käyttäjille asettaa vankat salasanat, jotka se muistaa heidän puolestaan.

Internetin käyttäjät, jotka päättävät käyttää Blur-sovellusta, voivat tehdä sen joko ilmaiseksi tai maksamalla premium-tilin. Lisäksi kaikki käyttäjät saavat 30 päivän palkkion ilmaiseksi, kun he lataavat laajennuksen ensimmäisen kerran. Mikä parasta, tärkeimmät ominaisuudet - salasanan hallinta, seurannan estäminen ja naamioidut sähköpostit - ovat kaikki saatavilla päivittämättä premium-tasoon. Jokaisen, joka haluaa käyttää kortin peittämisominaisuutta ilmaisessa versiossa, on kuitenkin maksettava 2 dollarin maksu joka kerta.

Niille ihmisille, jotka rakastavat alaliittymää, 39 dollarin sijoittaminen vuodessa parantaa palvelua lisäämällä salasanan varmuuskopion, laitteen koko synkronoinnin ja turvallisen puhelinnumeron, joka välittää eteenpäin todelliseen numeroosi. Ja maksamalla 14,99 dollaria kuukaudessa - tai 99 dollaria vuodessa - käyttäjät pääsevät verkkoon Rajoittamaton Blur-versio, joka sisältää peitetyn luottokorttiominaisuuden rajoittamattoman käytön ilman piilotettuja kuluja.

Abine-epäterävyysominaisuudet

 • Laajennus saatavana kaikille alustoille (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera ja Safari)
 • Verkkoseurannan estäminen
 • Naamioidut sähköpostit
 • Naamioidut luottokortit (premium)
 • Naamioidut puhelinnumerot (premium)
 • Salasanan synkronointi laitteiden välillä
 • Täytä salasanat automaattisesti
 • Tuo ja vie salasanat -ominaisuus
 • Automaattinen lukitus salasanojen turvallisuuden varmistamiseksi
 • Sormenjäljen lukituksen avaaminen (Android ja iOS)
 • Palauta tili varmuuskopiolauseella
 • Päittäin salaus

Ilmoittautuminen

Tilin saaminen Blurista on erittäin helppoa. Anna vain sähköpostiosoite ja salasana ja olet valmis aloittamaan laajennuksen käytön.

Hämärtää salasanan hallintarekisteröintilomaketta

Palvelu pyytää myös sinua ottamaan huomioon varmuuskopiolausekkeen, jotta pystyt palauttamaan tilisi, jos unohdat ensisijaisen salasanasi. Sisäänkirjautumisen jälkeen Blur pyytää sinua lataamaan Chrome- tai Firefox-laajennuksen; joka välittää sinut PlayStoreen, josta voit hankkia sovelluksen. Kun olet asentanut sen, voit vapaasti alkaa käyttää ohjelmistoa suojaamaan tiliäsi salasanalla, jota sinun ei enää tarvitse muistaa.

Hämärtää salasananhallinnan varmuuskopioita

Ensimmäinen asia, jonka huomaat Blurin asentamisen jälkeen, on, että laajennus alkaa heti estää seurantalaitteita vierailemissasi verkkosivustoissa. Tämä on huomionarvoista, koska (kuten muissa radan estävissä sovelluksissa, kuten Privacy Badger), siinä näkyy pieni numero laajennustehtäväpalkin kuvakkeen vieressä.

Albine Blur salasananhallintalaajennus selaimessa

Kuten yllä olevasta kuvasta voidaan todeta, Blur näyttää saman numeron kuin Privacy Badger. Tämä paljastaa, että se havaitsi ja tukki tehokkaasti saman määrän jäljittäjiä verkkosivustolla, jossa kävimme.

Helppokäyttöisyys

Kun laajennus on asennettu ja jo suorittaa jäljittimen estämisen, käyttäjät voivat aloittaa napsauttamalla työkalurivin hämärtämiskuvaketta. Näin avautuu ikkuna, joka tarjoaa pääsyn neljään päätoimintoon: tilit, lompakko, peittäminen ja seuranta. Nämä ominaisuudet voidaan kytkeä päälle tai pois päältä jokaisella käymällä sivustolla. Napsauttamalla mitä tahansa näistä toiminnoista avautuu ikkuna, jossa voit muuttaa asetuksia ja toteuttaa asetukset. Napsauttamalla Masking antaa sinun valita Naamioidut sähköpostit, Naamioidut kortit, tai Naamioidut puhelimet. Naamioitu puhelinnumero-ominaisuus on saatavana vain täysin maksetulla tilillä, ja se tarjoaa hyvin samankaltaiset toiminnot kuin Google Voice.

Hämärtää Salasananhallinta-sähköpostit, kortit, naamioidut puhelimet

Napsauttamalla Lompakko antaa sinun asettaa korttitietojen automaattisen täyttämisen, henkilöllisyyden automaattisen täyttämisen ja osoitteiden automaattisen täyttämisen - samoin kuin Masked Cards -ominaisuuden. Tämän avulla voit hiihtää online-lomakkeita joutumatta täyttämään tietojasi jatkuvasti. Kortin lisääminen on helppoa, ja se voidaan tehdä, kun käytät ilmaista premium-kokeilua.

hämärtää salasananhallinnan maksunäyttöä

Kun korttisi on lisätty kojelautaan, voit joko valita automaattisen täytön yksityiskohdat käytön helpottamiseksi tai käyttää peitetyn kortin ominaisuutta lisätäksesi turvallisuutta.

Napsauttamalla tilit avaa kojelaudan, johon voit syöttää tilien salasanat ja valtuustiedot. Jos asetat uuden salasanan, voit käyttää vahvaa salasanaehdotusominaisuutta.

Salasanat ja automaattinen täyttö

Sen sijaan, että lisäsimme salasanan manuaalisesti kojelautaan, aloitimme käymällä kirjautumissivulla, joka vaatii salasanan. Tätä tarkoitusta varten päätimme käydä Facebookissa nähdäksesi, kehottaako salasananhallinta meitä automaattisesti tallentamaan salasanamme tulevia kirjautumisyrityksiä varten.

Yrittäminen kirjautua Facebookiin heti aiheutti hämärtää-ponnahdusikkunan, joka kertoi meille, että salasananhallinta oli vanhentunut ja lukittu. Seurauksena oli, että meidän oli annettava salasanamme voidaksemme syöttää Facebook-käyttäjätiedot.

salasanojen automaattinen täyttö

Kun Blur on auki, sinua pyydetään lisäämään salasana holviin:

sähköpostiosoitteen automaattinen täyttö

Napsauttamalla ”Napsauta lisätäksesi” avautuu uusi ponnahdusikkuna, jossa voit kirjoittaa tietosi manuaalisesti, jotta ne voidaan täyttää tulevaisuudessa. Jos kuitenkin kirjoitat vain käyttöoikeustietosi ja salasanasi lomakkeeseen, Blur kysyy, haluatko tallentaa nämä tiedot automaattisesti salasanavarastoon.

salasanan lisääminen, mukaan lukien salasanan luonti

Kun tili on tallennettu, voit palata sisäänkirjautumissivulle, jossa Blur täyttää tiedot automaattisesti kirjautumissivulle ja kirjaa sinut sisään onnistuneesti.

Havaitsimme prosessin olevan erittäin helppo ja ehdottomasti sopiva aloittelijoille, jotka etsivät salasananhallintaa, joka toimii ilman vaivaa. Ja jos jostain syystä kirjoitat salasanan väärin jostain syystä, hämärtää hälytystä heti, kun sisäänkirjautuminen epäonnistuu, jolloin voit päivittää salasanan tarvitsematta etsiä valikoista.

Sähköpostien peittäminen ja Android-sovellus

Seuraavaksi asensimme Blurin Androidiin ja tarkistaaksesi asiakkaan ja testataksesi sähköpostien peittämisominaisuuden. Ominaisuus toimii täydellisesti ja antaa sinun lähettää sähköpostia satunnaisesti luotuun osoitteeseen, joka välitetään taianomaisesti oikeaan postilaatikkoosi.

naamioitu sähköpostinäyttö

Tämä ominaisuus on todella hyödyllinen ja on loistava resurssi, koska se on ilmainen. Entä itse Android-sovellus? Löysimme sen olevan helppo käyttää, ja se, että se synkronoidaan automaattisesti selaimesi versioon, on hieno aloittelijoille. Käyttäjille, jotka haluavat, on mahdollista asettaa sormenjälkien lukitus - hyödyllinen, koska sovellus lukittuu nopeasti ja vaatii salasanan jatkuvaa syöttämistä.

Salasanojen tuominen

Kuka tahansa, joka haluaa tuoda salasanansa toisesta salasananhallinnasta, voi tehdä sen joko CSV-tiedoston kautta tai suoraan useista palveluista, kuten 1Password, Dashlane, KeePass, LastPass, PasswordWallet ja RoboForm. Testasimme vanhojen salasanojen tuontia .CSV-tiedoston avulla ja havaitsimme sen toimivan ilman kiinnitystä.

salasanojen tuominen hämärtämään salasanahallintaa

Tietojen vieminen on myös mahdollista, ja Blur pyytää sinulta salasanaa ennen kuin sallit jatkaa. Käyttäjät voivat viedä joko hämärtämäsi tietojen varmuuskopion tilin palauttamiseksi tai CSV-tiedoston kautta salasanojen siirtämiseksi toiseen palveluun.

Kaksikerroinen todennus on käytettävissä tiliasetuksissa, mutta käyttäjät voivat valita vain todennussovellusten, kuten Authy, Google Authenticator tai FreeOTP, käytön. Yubikeyn kautta tapahtuva tekstiviestitodennus ja fyysinen 2FA eivät ole tällä hetkellä käytettävissä, mikä on sääli.

Autolock

Turvallisuuden lisäämiseksi käyttäjät voivat valita, kuinka usein heiltä kysytään salasanaa. Automaattinen lukitus -toiminnon avulla voit asettaa hämärtymän kirjautumaan ulos joka kerta, kun käynnistät selaimen, ja niin usein kuin 15 minuutin välein. Tämä varmistaa, että jos jätät tietokoneesi pitkään, salasanasi eivät ole käytettävissä. Salasanasuojausominaisuuden avulla voit asettaa hämärtämisen vaatimaan salasanan, vaikka tietokone olisi käytössä, sen voidaan asettaa toimimaan 15 minuutin välein..

On myös mahdollista tarkistaa Blurin tekemät automatisoidut varmuuskopiot. Tämän avulla voit käyttää versioita aiemmin käytetyn salasanan käyttämiseen. Turvallisuussyistä nämä varmuuskopiot on mahdollista poistaa halutessasi.

automaattiset varmuuskopion salasanat

Jokaisesta, joka haluaa synkronoida salasanansa laitteidensa yli, on myös huolehdittu.

Hallintapaneelin pääasetussivun lisäksi kuka tahansa, joka haluaa vihata häiriön mukana tulevilla asetuksilla, voi tehdä sen napsauttamalla selaimen työkalurivin kuvaketta ja sen jälkeen asetukset. Se avaa seuraavan ikkunan:

selaimen salasana-asetukset

Käyttäjät voivat päivittää nämä asetukset joko jokaiselle vierailemalle sivustolle tai kaikille sivustoille. Napsauttamalla Hallitse ohitusluetteloita -painiketta voit tarkistaa, millä verkkosivustoilla on ollut erityisiä ominaisuuksia, kuten “Automaattinen täyttö luottokortti” pois päältä. Alla näet, miltä se näyttää, kun asetus on kytketty pois päältä.

Niille, jotka haluavat käyttää naamioitua luottokorttiominaisuutta, Blur antaa sinun luoda väliaikaisen "poltin" -kortin, jota käyt shoppailla verkossa. Joka kerta kun käytät naamioitua korttiominaisuutta, Abine toimii välimiehenä ja käsittelee tapahtumaa siten, että vain Abine voi koskaan saada oikeat korttitietosi. Seurauksena on, että väärennetty kortti antaa sinun tehdä ostoksia luovuttamatta koskaan oikeita tietojasi online-kauppiaille - minkä seurauksena tietojenkalasteluhyökkäykset ovat paljon vaikeampia..

Sumenna salasananhallinnan automaattinen täyttö

Mahdollisuus mukauttaa verkkosivustoille sallitut tiedot varmistaa, että et koskaan vahingossa anna tietoja, joista et halua.

Kaiken kaikkiaan havaitsimme Blurin olevan erittäin helppo käyttää, ja ottaen huomioon kaikki sen tarjoamat ominaisuudet jopa ilmaisessa versiossa - se todella on

Yksityisyys ja turvallisuus

Yhdysvaltoihin sijoittaminen ei ole ihanteellista yksityisyyden kannalta, koska jokaiselle Yhdysvaltoihin sijoittautuneelle yritykselle annetaan optio-oikeuksia ja gag-määräyksiä. Tämä tarkoittaa, että Abine voitiin teknisesti pakottaa aloittamaan salaa toimittamaan kaiken tarvitsemansa tiedot Yhdysvaltain viranomaisille. Lisää tämä siihen tosiseikkaan, että Blur on täysin suljetun lähdekoodin alusta, ja sinulla saattaa olla huolta palvelun käytöstä. Se, että se on suljettu lähde, tarkoittaa, että joudut luottamaan Abineen tekemään, kuten sanotaan tekevän tietosi kanssa. Tämä johtuu siitä, että on mahdotonta sanoa, onko sillä haavoittuvuuksia vai takaovia, jotka voivat mahdollisesti antaa yritykselle pääsyn pääsalasanoihisi.

Yritys väittää, ettei sillä ole pääsyä pääsalasanasi tai varmuuskopiolauseesi muussa kuin salatussa muodossa. Tämä saattaa hyvinkin olla totta, mutta koska tämä palvelu on suljetun lähteen, palvelun käyttöön liittyy aina luottamusosa. Haluatko luottaa yritykseen tekemään väitetyt asiat, se on täysin sinun ja henkilökohtaisen uhkomallisi vastuulla.

Jos haluat käyttää yritystä, joka tarjoaa sataprosenttista läpinäkyvyyttä, sinun on valittava salasananhallinta, joka voi todistaa turvallisuutensa avoimen lähdekoodin tarkastuksella. Sen ulkopuolella voimme siirtyä Abine Blurin esittämien väitteiden analysointiin.

Tietosuojakäytäntö

Tarkistimme tietosuojakäytännön tarkistaaksemme, kuinka yritys kohtelee tietojasi. Abine toteaa, että se ei myy käyttäjätietoja kenellekään. Se kuitenkin ilmoittaa jakavansa tietoja kolmansien osapuolten kanssa, jotka se on sopinut palvelujensa tarjoamiseksi. Lisäksi Abineella on kuluttajista melko vähän tietoa. Se pitää kuitenkin joitain aggregoituja tietoja palvelun suorittamiseksi, paitsi jos se on ehdottoman välttämätöntä palvelun tarjoamiseksi, se ei pidä näitä tietoja henkilökohtaisten tietojen vieressä.

Yksi asia, jonka huomasimme, on, että yritys toteaa pitävänsä kirjaa ”mistä latasit” Blur-tiedoista. Ei ole selvää, tarkoittaako se, että se tallentaa IP-osoitteesi vai merkitseekö se vain sen maan, josta lataat laajennuksen.

On myös syytä huomata, että koska käytät hämärtämistä salasanojen automaattiseen täyttämiseen verkkosivustoilla, laajennus saa telemetriaa käytetyistä verkkosivustoista ja siten se suorittaa jonkin verran seurantaa. Yritys väittää kuitenkin, ettei koskaan jaa näitä tietoja tai myy niitä.

Tämän lisäksi yritys toteaa, että se ei ole koskaan ”saanut kansallista turvallisuutta koskevaa määräystä, eikä FISA-tuomioistuin ole vaatinut meitä pitämään salaisuuksia.” Uskotko kuitenkin, että tämä lausunto todella kuuluu teille, on kuitenkin syytä huomata, että Jos se saa gag-tilauksen, sen ei anneta kertoa kenellekään, joten on erittäin todennäköistä, että tietosuojakäytäntö pysyy samana.

Toisaalta voimme olettaa, että lause on optiokanaari (vaikka emme ole varmoja siitä) ja jos kyseinen lause katoaa koskaan yksityisyyden suojaperiaatteista, voi olla kohtuullista olettaa, että sille on annettu määräys ja vanhempi. Tilaus.

Kaiken kaikkiaan tietosuojakäytäntö vaikuttaa vahvalta eikä se nosta mitään erityisiä hälytyskelloja, mikä tarkoittaa, että tämä palvelu näyttää käsittelevän tietoja turvallisella tavalla vain palvelun tarjoamista varten..

Salaus ja turvallisuus

Oletuksena Abine Blur on esiasetettu tallentamaan kaikki tietosi pilvipalvelimilleen. Kuitenkin käyttäjät, jotka haluavat vain tallentaa salasanansa paikallisesti, voivat tehdä sen siirtymällä tilille > asetukset > Varmuuskopioida & Synkronointi. Tietojen tallentaminen paikallisesti tarkoittaa, että jos jotain tapahtuu tietokoneellesi tai jos selaimesi paikalliset tiedostot poistetaan tai ovat vioittuneet, voit kadottaa kaikki salasanasi. Tätä kuitenkin yleensä pidetään turvallisimpana tapana tallentaa salasanasi, koska se vähentää niihin liittyviä riskejä Blurin palvelimilla.

Tämän vuoksi on syytä huomata, että salasanojesi tallentamisen Blur-palvelimille on oltava täysin turvallista - koska kaikki tietosi on salattu selaimessa ennen kuin ne ladataan pilveen. Tallennetut salasanasi ja automaattisen täytön luottokorttinumerot salataan laitteellasi suojatun AES-256-salauksen avulla.

Varmuuskopiolauseesi toimii toissijaisena palautussanana, joka liitetään yksityiseen avaimeen, jota käytetään tietojen salaamiseen. Nämä tiedot ja varmuuskopiolauseesi eivät koskaan jätä laitettasi salaamattomassa, luettavassa muodossa. Tämä tarkoittaa, että Blur-henkilökunta ei voi käyttää salasanojasi missään olosuhteissa, ja vaikka yritystä hakkeroitaisiin, vain palvelimen salasanoista on saatavilla salattu versio. Tätä yritys kertoi meille järjestelmän toiminnasta:

”Kun tietosi synkronoidaan Abinen kanssa, ne ensin salataan, ja sitten varmuuskopiolauseesi salataan pääsalasanalla. Nämä salatut objektit ovat mitä Abineelle lähetetään. Pääsalasanasi ei myöskään koskaan lähetetä Abineelle. Autentikointiin käytämme hajautusprosessia, joten emme (Abine) koskaan tiedä alkuperäistä pääsalasanaasi, me tiedämme vain pääsalasanan yksisuuntaisen toiminnon tulosteen. "

Tämän päästä päähän -salauksen tulisi varmistaa, että tietosi ovat aina turvallisia. On kuitenkin syytä huomata, että jos unohdat salasanasi ja kadotat varmuuskopiolauseesi, et pääse takaisin salasanoihisi, ne katoavat ikuisesti. Näissä olosuhteissa yrityksen on nollattava pääsalasanasi ja luotava uusi varmuuskopiolause, mikä tarkoittaa, että joudut aloittamaan salasanojen tallentamisen uudelleen Blur-holviin..

Turvallisuusvirheet?

Vaikka on totta, että Blur sai kielteistä lehdistöä vuoden 2018 lopussa havaitun haavoittuvuuden vuoksi, ongelma, joka siirrettiin aiemmasta MaskMe-sovelluksen lausunnosta, on sittemmin korjattu. Turvavirhe mahdollisesti antoi hakkereille pääsyn seuraaviin tietoihin:

 • Yksittäisten käyttäjien sähköpostiosoitteet
 • Joidenkin käyttäjien etunimet ja sukunimet
 • Joidenkin käyttäjien salasanavihjeet (mutta vain sen vanhasta MaskMe-sovelluksesta)
 • Kunkin käyttäjän viimeinen ja toisesta viimeiseen IP-osoite, jota käytetään sisäänkirjautumiseen hämärtämiseen
 • Jokaisen käyttäjän salattu hämärtämissalasana (täysin salattu, joten se ei ole hyödyllinen eikä käyttökelvoton ihmisten salasanojen käyttämiseen).

Vaikka tietoturvavirhe oli vakava, hyvä uutinen on, että Blurin käyttämän salausjärjestelmän loppupäästä johtuen hakkerit olisivat voineet käyttää vain ihmisten salattua pääsalasanaa (vain salatussa muodossa, joten ne eivät ole hyödyllisiä), mikä tarkoittaa, että he eivät ole saaneet pääsyä ihmisten luottokorttitietoihin, salasanoihin ja muihin heidän holvissaan suojattuihin tietoihin. Vaikka tämä haavoittuvuus koski sitä, se ei onneksi ollut vahingollista paljon Blur-käyttäjille.

Laite- ja sijaintivaroitukset

Turvallisuuden lisäämiseksi Blur lähettää sinulle viestin milloin tahansa, kun kirjaudut salasanasi uuteen laitteeseen tai sijaintiin. Tämä tarkoittaa, että VPN: n käyttö johtaa turvatarkistuksen saamiseen. Sähköpostin avulla voit navigoida sivulle, jolla voit tarkistaa kaikki laitteet ja sijainnit, joihin olet kirjautunut sisään. Tämän avulla voit merkitä kirjautumisen vilpilliseksi toiminnaksi, jos uskot, että tili on vaarannettu.

Dual Factor Auth

Niille, jotka haluavat, on mahdollista määrittää kaksikerroinen todennus. Tämä lisää ylimääräisen suojaustason. Suosittelemme myös käyttämään ominaisuuksia, jotka varmistavat, että hämärtäminen on lukittu ja vaatii salasanan sen jälkeen, kun se on ollut passiivinen 15 minuutin ajan, ja joka kerta, kun selaimesi käynnistetään uudelleen.

Asiakaspalvelu

Abine Blur -asiakastukea hoidetaan pääasiassa laajan tietokannan kautta, joka sisältää usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksia verkkosivustollaan. Tämä UKK-osio on hyödyllinen resurssi, joka voi auttaa selvittämään useimmat palvelua koskevat kysymyksesi. Löysimme hyödyllistä tietoa ohjelmiston asentamisesta, sen määrittämisestä, varmuuskopioinnista, tilin palauttamisesta tunnuslauseella ja monista muista tärkeistä aiheista.

Kaikille, jotka haluavat suoraa tukea, on mahdollista asiakaspalvelu napsauttamalla FAQ-sivun oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta. Täällä voit kysyä kysymyksen, johon vastataan lippujärjestelmän kautta.

Lopulliset ajatukset

Abine Blur on erittäin mielenkiintoinen selainlaajennus, joka tarjoaa fantastisen yhteensopivuuden laitteiden välillä. Aloittelijat, jotka etsivät salasananhallintaa, joka täyttää itsensä lennossa, voivat käyttää tätä ohjelmistoa ilmaiseksi, ja koska se toimii myös jäljittäjänä, joka pysäyttää sovelluksen - se tarjoaa todella paljon hyötyä käyttäjille.

Mahdollisuus peittää sähköpostisi antaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa verkkomarkkinointia, ostoksia ja muuta toimintaa, joutumatta luovuttamaan todellista sähköpostiosoitettasi. Ja niille, jotka päättävät käyttää premium-tiliä, turvallinen puhelinnumero, joka peittää oikean puhelinnumerosi (kuten Google Voice -numerot), on loistava, jotta vältetään roskapostit ja puhelinhuijaukset..

Nautimme melkein kaikesta tästä sovelluksesta, ja vaikuttaa kohtuulliselta sanoa, että ilmaiseksi se on poikkeuksellisen hyödyllinen laajennus. On kuitenkin totta, että tämä yritys sijaitsee Yhdysvalloissa ja että se on suljetun lähteen, mikä saattaa soittaa hälytyskellot tietyille kuluttajille.

Päätätkö luottaa Blurin käyttöön ja käyttää sitä itse, ja henkilökohtainen uhkamallisi on sinun. Jos sinulla on yksityisyyden huolenaiheita Blur-salasananhallinnasta, kannattaa ehkä tarttua johonkin BitWardeniin. Tavalliselle kuluttajalle Blur on kuitenkin todella kattava työkalu, joka tarjoaa paljon yksityisyyttä ilman kustannuksia. Ja tästä syystä annamme Blurille peukalon.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me