Supernet-arvostelu

yliverkkorakenteita

ProPrivacy.com Pisteet
5 10: stä

Yhteenveto

Päivitys: Tämä VPN-palvelu ei ole enää toiminnassa.

Freeware pyrkii aina aiheuttamaan välittömän ilon kiireen päähän, etenkin VPN-verkkojen suhteen - Supernet ei ole poikkeus. Voit kuvitella, että edullisin vaihtoehto voisi olla myös paras. No, se on totta tietyssä pisteessä, mutta VPN-palvelut yleensä korreloivat laadun ja hinnan kanssa tietyssä määrin. Jatka lukemista saadaksesi selville kyseisestä hinta-laatusuhteesta ja lisää Supernetistä.

ominaisuudet

Selaamalla Supernet-verkkosivustoa näyttää siltä, ​​että palvelu kuuluu emoyhtiölle nimeltä Vpnster, joka tarjosi samanlaista tuotetta Supernetille. Tässä asiat muuttuvat hieman sameaksi. Vpnster on jälleen emoyhtiön, Roibax LLC: n alainen, joka myös toimi kolmantena VPN-palveluna (Hideninja). Älä turhaudu, jos tämä kohta aiheutti epävarmuutta - spekuloimatta kiireellisesti - näyttää siltä, ​​että tämä tasoinen sekaannus siitä, kuka tarkalleen johtaa mitä ja on vastuussa kaikista asioista, voi olla vastuussa olevan henkilön tai ihmisten tarkoituksellinen. Se ei voi hyvinkin olla, mutta sekavuus pysyy ennallaan.

Ainoat tällä hetkellä käytettävissä olevat palvelimet sijaitsevat EU: ssa ja Venäjällä. Valitettavasti ne jättävät suuren osan maapallosta maantieteelliseen läheisyyteen jonkin tietyn henkilön optimaalisen palvelimen kanssa suorituskyvyn kannalta. Valoisa puoli on, että samanaikaisille yhteyksille ei näytä olevan mitään rajoituksia tai ainakin kaksi laitetta voidaan kytkeä kerralla. Käytin Android-puhelinta ja Google Chromia kannettavalla tietokoneella samanaikaisesti ilman ongelmia, todennäköisesti puuttuvan rekisteröintiprosessin vuoksi.

Nopeus ja suorituskyky

Hyviä uutisia, Supernet esiintyi ihastuttavasti testauksen aikana sekä Isossa-Britanniassa että Yhdysvalloissa. Entisen osalta keskimääräinen alavirran nopeus 15 Mbit / s, melkein 5 Mbit / s ylävirtaan on enemmän kuin riittävä, eikä huono pudotus testis ISP: n 30 Mbit / s-yhteydestä.

Yhdysvaltojen nopeudet olivat - odotetusti hitaampia - mutta silti riittävän kunnollisia useimpiin selaus- ja suoratoistotarpeisiin: keskimääräinen latausnopeus oli 9 Mbit / s ja lähetysnopeus 4 Mbit / s (vain karkealla yhdestä kahteen Mbps: n liukumäki Yhdysvaltain palvelintestistä ilman VPN: tä). ). Supernet on keskimäärin ylemmälle tasolle VPN-nopeudella, ja vain kaksi palvelinta jakaa kuorman, mikä ansaitsee kiitosta.

Yhdistäminen ja katkaiseminen Chrome-selaimessa tai Androidissa tapahtui melkein heti, ja yhteydet osoittautuivat vakaiksi suoratoistamalla tunnin jakson HBO: n länsimaisesta klassikosta Deadwoodista..

1 kuukausi

$ 0.00
kuukaudessa

Hinta

Supernet ovat täysin ilmainen VPN-palvelu, ilman piilotettuja sovelluksen sisäisiä maksuja tai tason tilauksia. Voit löytää ja ladata ohjelmiston Google Play -kaupasta tai Supernet-verkkosivuston kautta. Tästä syystä palvelu on ilmainen: mainokset. Katsauksen aikana ei kuitenkaan esiintynyt mainoksia, mikä oli virkistävä yllätys vuoden 2016 liian kyllästyneessä markkinointiympäristössä.

Monet kilpailijat tarjoavat ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta vain väliaikaisina kokeilutarjouksina, jotka vaativat myöhemmin täysversion ostamisen. Lisäksi näissä "ilmaisissa" suunnitelmissa on usein datakattoja, nopeusrajoja tai vähemmän palvelimia.

Harvoin törmännyt VPN-palveluntarjoajaan, joka tarjoaa täysin ilmaisen sovelluksen, jolla ei ole esteitä. Siksi saattaa olla syytä ottaa asioita suolajyvällä tai pohtia, miten toinen yritys haluaa tai tarvitsee ansaita rahaa VPN-palveluista - olla lautasen yläpuolella ja tarjota korkeatasoista yksityisyyttä ja turvallisuutta -, kun taas Supernet onnistuu tarjoamaan nämä palvelut ilmaiseksi.

Jatka lukemista saadaksesi selville miksi, tai katselemme parhaiden halpojen (alle 7 dollarin kuukaudessa) VPN-verkkojen tarkastelua.

Helppokäyttöisyys

Supernet-verkkosivustolla oli erittäin helppo navigoida, ja tiedot olivat yleensä hyvin sijoitettu yhdelle jatkuvalle sivulle. Yksi tylsä ​​asia olisi kotisivun grafiikan ylikuormitus. Yhdistä, että aloitussivun vieritettäessä hetken aikaa saattaa olla vaikea ladata hitaammalla yhteysnopeudella tai käytettäessä mobiililaitetta.

Supernet toimii vähintään viikoittain päivitettävillä sivuilla: Facebook, Google+, Twitter ja VK (helmikuun 2016 puolivälistä alkaen, he ovat sittemmin lähettäneet uudelleen 9.3.2016). Oikealla selaamalla vanhoja viestejä näkyy keskittyminen yleiseen tietoturvaan ja verkkouutisiin sisäisten palvelukatkosten tai PSA-päivitysten lisäksi.

Asiakaspalvelu

Valitettavasti LiveChat-tukea ei tällä hetkellä ole. Lisäksi navigointi yhteysalueelle pääsivun tueksi on myös hieman hankala. Sinun on ensin siirryttävä Google Play Kauppaan ja löydettävä sitten linkki Zendeskistä. Linkki itsessään oli aktiivinen, kun aloin kirjoittaa tämän teoksen, mutta on tällä hetkellä alhaalla. Aiemmin ohjelinkin kautta lähettämäni sähköposti vahvistettiin, mutta siihen ei ole saatu vastausta.

Supernetin olisi keskityttävä voimakkaasti heidän tuensa parantamiseen, koska tällä hetkellä ei näytä olevan mitään (tai jostain syystä se on alhaalla)..

Yksityisyys ja turvallisuus

Supernet sijaitsevat Venäjällä, ja teoriassa siihen voidaan kohdistaa Venäjän hallituksen tunkeutumista tai muuta valvontaa (tosin useimmat VPN-palveluntarjoajat rajoittavat myös samoja mahdollisuuksia.

Supernet tarjoaa tällä hetkellä vain viittä palvelinta, joista yksi Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Luxemburgissa, Venäjällä ja Alankomaissa. Maantieteellisesti ohut poiminta suurelle osalle Aasiaa, Australiaa, Etelä-Amerikkaa, Afrikkaa, vaikka päivityksiä on suunniteltu!

Kun tarkastellaan Holan fiaskoa (yksityisyyden ja avoimuuden näkökulmasta), on tärkeää olla varovainen, että yritykset toimivat joskus ilman käyttäjiensä etuja. Tässä nimenomaisessa tapauksessa käyttäjien kaistanleveys myytiin ilman heidän tietämystään, mikä mahdollisesti jätti heidät vastuuseen IP-osoitteitaan käyttävistä rikoksista huolimatta siitä, että mainitut käyttäjät asensivat Holan vilpittömässä mielessä ja toimivat sellaisenaan käyttäessään palvelua. Tämän tarkoituksena ei ole pelottaa sinua Supernetistä tai rinnastaa heitä jotenkin Holaan (sormet ristissä), vain huolellisuuden muistutus.

Keskustelemme nyt salauksesta sen perusteella, mitkä johtopäätökset voidaan tehdä Supernetin salausprotokollisista, sillä miten niitä ei paljasteta ja vastaukset ovat jääneet vastamatta. Koska ohjelmisto on suljetun lähdekoodin osa (ja reagoimattomuuden vuoksi), on epäselvää, mitä salauksen muotoja käytetään Supernet-laajennuksissa ja mobiilisovelluksissa. APK-tiedoston lataaminen osoittautui yhtä hedelmättömäksi kuin verkkosivuston skannaaminen ja latauskauppojen tarkistaminen tässä suhteessa.

Tässä huomautuksessa käyttäjien, jotka ovat huolissaan yksityisyydestä, mutta haluavat silti ilmaisen VPN: n, tulisi etsiä tarjoajia, jotka käyttävät OpenVPN: tä, mieluiten SHA-2-todennuksella ja AES-256-bitillä, vaikka oletus BF-salaus ja SHA-1-tietojen todennus olisivat parempia kuin ei käytetä VPN: ää aluksi.

Oli yllättävän hienoa nähdä yksinkertaisia ​​DNS-vuotoja. Supernet-kehitysryhmä ei kuitenkaan ole ottanut asianmukaisesti huomioon IPv6: ta ja WebRTC: tä. Nämä vuodot olisi otettava välittömästi huomioon, jos ne ovat todella huolissaan nimettömyydestä ja turvallisuudesta - etenkin kunkin luvatun korkealla tasolla. Mene testi-ipv6.com tarkistaaksesi entisen, kun taas ipleak.net näyttää kaikki WebRTC-vuodot tai muut DNS-vuodot.

Niiden, jotka ovat äskettäin päivittäneet Windows 10 -käyttöjärjestelmään, tulisi erityisesti etsiä tehdasasetuksista johtuvia DNS-vuotoja.

Lopulliset ajatukset

Käyttäjien, jotka etsivät korkeaa yksityisyyden ja turvallisuuden tasoa, toisin kuin vapauttamista ja on-the-go-tarpeita, tulisi tarkastella perusteellisesti muita palveluita, koska nykyinen hämärä oikeudellinen ja yritystilanne jättää useita tärkeitä VPN-palveluntarjoajien huolenaiheita Supernetin suhteen. Jos etsit VPN-ratkaisua, joka on intuitiivinen ja helppo asentaa (älä unohda ilmaista!), Supernet saattaa olla sinulle sopiva. Napauta alla olevaa linkkiä ja kokeile niitä itse. Voit vapaasti tutustua suosituimpien ilmaisten VPN-ryhmien joukkoon lisävaihtoehtojen löytämiseksi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me