SurfEasy arvostelu

SurfEasy

 • hinnoittelu

  alkaen $ 6,49
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
7,6 10: stä

Yhteenveto

SurfEasy on virtuaalinen yksityinen verkko (VPN), joka on ollut olemassa useita vuosia. Se on hyvin tilattu VPN, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia palveluita, kuten USB-dongle, joka toimitetaan suojatulla selaimella. VPN tarjoaa oletuksena OpenVPN: n, mikä on erinomaista. Lisäksi salauksen toteutus on vahvaa vahvan ohjauskanavan ansiosta. Lopuksi, tämä VPN tarjoaa melko nopeat yhteysnopeudet, minkä pitäisi olla sopiva useimpien ihmisten tarpeisiin.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  25 Mbps
 • Toimivalta
  Kanada
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  28

ominaisuudet

Palvelimen sijainnit

Viime vuonna SurfEasyllä oli palvelimia vain 14 maassa. Nyt palvelu on laajentunut tarjoamaan noin 500 palvelinta 28 maassa. Tämä on valtava parannus, ja koska VPN: llä oli jo fantastinen kattavuus kaikissa tärkeimmissä maissa ympäri maailmaa (avaamista varten), ylimääräiset palvelimet tekevät todella SurfEasystä erinomaisen VPN: n.

Vertaisverkko (P2P)

Tiedostojen jakaminen ja torrentit ovat sallittuja, mutta vain Ultra-suunnitelmassa, joten kirjaudu tähän suunnitelmaan, jos P2P on huolenaihe.

Mainosten esto

SurfEasy mukana tulee mainosten estämisalgoritmi, joka "sieppaa evästeet, joita mainostajat käyttävät seurataksesi sinua verkossa".

Samanaikaiset laitteet

VPN voidaan asentaa viiteen laitteeseen samanaikaisesti, mikä tarkoittaa, että se on täydellinen turvallisuuden tarjoamiseksi kaikille laitteillesi (tai kenties perheen käyttöön). Mobiilisuunnitelmassa on kuitenkin sallittu vain yksi yhteys.

Verkkotunnusjärjestelmän (DNS) vuodonsuojaus

Palvelu tarjoaa DNS-vuodonsuojauksen, jota esiintyy palvelin tasolla ja jota ei voida kytkeä päälle ja pois päältä. DNSD-pyyntöjä käsittelee GoogleDNS, mutta pyynnöt välitetään.

Käy SurfEasyssa »

Nopeus ja suorituskyky

Nopeuskokeet suoritettiin 50 Mbit / s kuituyhteydellä. Nopeustestejä tehtiin käyttämällä testmy.net ja palvelimet testattiin Ison-Britannian testipalvelimelta (Ison-Britannian ja Alankomaiden VPN) ja New Yorkin palvelimelta Yhdysvaltojen testejä varten. Kuten näette, nopeudet ottivat hieman pudonneen Yhdysvaltojen ja Alankomaiden palvelimissa - enemmän kuin olin toivonut näkeväni. Ne eivät kuitenkaan olleet kaikkien aikojen huonoimpia nopeuksia. Lisäksi yritin suoratoistoa HD: llä ja pystyin. En kuitenkaan suosittele tätä VPN: tä ihmisille, jotka haluavat harjoittaa todella intensiivistä verkkotoimintaa, kuten pelaamista; tätä tarkoitusta varten on nopeampia VPN-verkkoja. Kaiken kaikkiaan kuitenkin melko hyvät nopeudet.

Lataa SurfeasyLataa Surfeasy

Testasin DNS-vuotoja ipleak.net-sovelluksen avulla ja havaitsin, ettei Internet Protocol (IP) -vuotoja, DNS-vuotoja eikä Web Real-Time Communications (WebRTC) -vuotoja ole. Valitettavasti (koska Internet-palveluntarjoajani ei salli minua) en voinut testata Internet Protocol version 6 (IPv6) -vuotoja. Muuten kuin minä, olin kuitenkin erittäin tyytyväinen tuloksiin. Kyllä, on totta, että VPN käyttää GoogleDNS: ää, mutta koska se välittää pyyntöjä, se ei ole ongelma.

Yritys kertoi minulle, että DNS-vuodonsuojaus tapahtuu palvelin tasolla. DNS-vuoto kuitenkin tapahtuu, kun DNS-pyyntö tapahtuu tietotunnelin ulkopuolella, mikä tarkoittaa, että sitä ei todellakaan voida suojata palvelutasolla. Tämä tarkoittaa, että koska sovelluksen sisäistä DNS-vuodonsuojausta ei ole, meidän on oletettava, että DNS-vuodonsuojausta ei ole ollenkaan. Kuten aiemmin mainittiin, en kuitenkaan todennut DNS-vuotoja.

1 kuukausi

$ 6,49
kuukaudessa

Hinta

SurfEasy VPN: llä on kolme erilaista suunnitelmaa (kuukausittain, neljännesvuosittain ja vuosittain). Ne suunnitelmat näyttävät tältä:

 • Mobiililla on palvelimia 16 maassa ja yhden laitteen raja. Se maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa tai 29,99 dollaria vuodessa.
 • Totalilla on palvelimia 16 maassa ja viiden laitteen raja. Se maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa tai 47,88 dollaria vuodessa.
 • Ultralla on palvelimia 25 maassa, se sallii torrentin ja sillä on viiden laitteen raja. Se maksaa 11,99 dollaria kuukaudessa tai 77,88 dollaria vuodessa.

Lisäksi SurfEasy tarjoaa aloitussuunnitelman, jonka avulla käyttäjät voivat kokea 16 maata (viiden laitteen raja) 500 Mt: n käyttörajalla (kuukaudessa). Käyttäjät voivat ansaita palkkioita saadaksesi lisää käyttöä. Aloituspalvelu on ilmainen ja fantastinen, koska sen avulla ihmiset voivat kokeilla ennen ostamista. Lisäksi se on loistava vaihtoehto ihmisille, jotka tarvitsevat ohittaa hallituksen sensuurin, kuten Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa tai Kiinassa.

Kuten suurin osa VPN-liittymistä, vaihtoehdot ovat yhden vuoden, kuuden kuukauden tai yhden kuukauden tilaukset. Alennukset myönnetään pitkäaikaisille tilaajille. Lisäksi yrityksellä on seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi kokeilla SurfEasy-riskiä.

Palvelimen asetukset

Palvelimet sijaitsevat joko 16 tai 28 maassa valitsemasi suunnitelman mukaan. Ultra-suunnitelma antaa tilaajille pääsyn kaikkiin 28, kun taas Mobile- ja Total-suunnitelmat sisältävät vain 16 palvelimen käytön. Palvelimet ovat hajallaan erinomaisella alueella, jopa yksinkertaisemmilla suunnitelmilla. Paikkoja ovat Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Italia, Norja, Alankomaat, Espanja, Brasilia, Japani, Australia ja Singapore.

Kaksi 16 palvelimen suunnitelmaa ovat sopivia useimpien ihmisten tarpeisiin, ja henkilöt, joilla on erityisiä vaatimuksia, voivat käyttää Ultra-tilausta. Huomaa, että suurin osa näistä suunnitelmista on saatavana vain ihmisille, jotka lataavat asiakkaan ja katsovat sitä tilit > kojelauta osa verkkosivustoa. Joten jos olet katsonut verkkosivua etkä pysty näkemään mainitsemani suunnitelmia, lataa ohjelmisto ilmaisen aloitussuunnitelman käyttämiseksi ja kaikki tulee ilmeiseksi.

Tilaajat voivat maksaa luottokortilla tai PayPalilla. SurfEasy VPN: llä ei valitettavasti ole mahdollista maksaa ylimääräisestä nimettömyydestä bitcoineilla - se on pieni takaisku, mutta se kannattaa pitää mielessä. SurfEasy ei ole erityisen halpaa kuukausitilauksessa, mutta se tulee paljon kohtuullisemmaksi, jos tilaat vuosittain, eikä se näytä yleisesti ottaen olevan ylihintainen (verrattuna vastaaviin palveluihin)..

Lisäksi SurfEasy myy myös yksityisen työpöytäselaimen, joka on ladattu USB-tikulle. Koska tämä on erinomainen ratkaisu pysyäksesi turvassa liikkeellä (se sopii erinomaisesti matkustajille ja ihmisille, jotka käyttävät usein julkista Wi-Fi-yhteyttä), tarkastelemme tarkemmin tämän arvion Muut palvelut -osiossa olevaa ohjelmistoa.

Helppokäyttöisyys

Ilmoittautuminen

SurfEasy VPN -palveluun rekisteröityminen ei voisi olla helppoa. Pidän kuitenkin parempana, jos heillä olisi kaikki suunnitelmat verkkosivustolla sen sijaan, että ne olisivat vieressä asiakkaan kojelaudalle. Tämä on kuitenkin pieni valitus, varsinkin kun otetaan huomioon, että asiakas on käytettävissä ilmaiseksi aloitussuunnitelmassa, jonka avulla ihmiset voivat kokeilla SurfEasy-ohjelmaa ilmaiseksi. Kyllä, ilmainen!

Tilata vain rekisteröimällä SurfEasy sähköpostilla ja salasanalla. Sen jälkeen joko käytä aloitussuunnitelmaa tai valitse suunnitelma ja maksa luottokortilla tai PayPalilla. Tämän jälkeen tilaajat saavat johdanto-sähköpostin, jossa on linkit erilaisiin asiakkaisiin ja muut lataukset (kuten .ovpn-tiedostot). Prosessi on itsestään selvä, ja VPN: n määrittämiseen on ohjeita, jos olet kokonaisvaltainen (tai haluat esimerkiksi saada OpenVPN: n työskentelemään esimerkiksi kolmannen osapuolen asiakkaan kanssa).

Muut alustat

SurfEasy on saatavana useimmille suosituille alustoille. Ainoa, jolla ei ole sille räätälöityjä VPN-ohjelmistoja, on Linux. Tästä syystä yhteyden muodostaminen SurfEasyyn Linuxissa tarkoittaa kolmannen osapuolen OpenVPN-ohjelmiston käyttöä. Tämä on kuitenkin helppo ladata ja asentaa. Lisäksi SurfEasy on havainnollistettu ja informatiivisia asennusoppaita useimmille alustoille (paitsi Linuxille, jota jälleen kerran ei katetta).

Kuten Windows, Mac- ja Android-asiakkaiden mukana tulee oletuksena OpenVPN. iOS, toisaalta, toimitetaan IPsec vakiona. Kaikki asiakkaat ovat samanlaisia ​​kuin Windows-vastaava, helppo navigoida ja helppo käyttää. Kaikilla alustoilla ei ole samanlaista tappamiskytkimen puutetta.

Muut / ilmaiset palvelut

Erinomainen palvelu, jonka voi ostaa SurfEasyltä (kertaluonteisesti), on sen esiasennettu micro USB, joka toimitetaan suojatun selaimen mukana. Ihmisille, jotka haluavat pysyä yksityisinä ja turvallisina, tämä on mukautettu Secure Sockets Layer (SSL) -salatettu Firefox-versio. Se toimii kytkemällä se vain USB-porttiin.

SurfEasy-yksityiselain on todella hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat pysyä turvassa julkisessa WiFi-tilassa. Siinä on luottokortin kokoinen lompakkoteline, joten sitä voi helposti kantaa aina. Yksityisen selaimen voi ostaa 69,99 dollarilla (ilman toimituskuluja), mikä on kertaluonteinen maksu selaimen elinikäisestä käytöstä. Vaikka se saattaa vaikuttaa hiukan kalliilta, se on todella vastinetta rahoilleen, sillä se riittää pitämään tietosi turvallisena kaikissa julkisissa WiFi-hotspot-kohteissa. Tästä syystä tätä tuotetta suositellaan ihmisille, jotka etsivät tietoturvaratkaisua ollessaan ulkona.

Yksityisyys ja turvallisuus

SurfEasy on Kanadan VPN, joka perustuu Torontossa, Ontariossa. Se on saatavana Windows, OS X, iOS ja Android. Yrityksellä on myös laajennuksia Opera- ja Chrome-selaimille. Kanadan sijainti tarkoittaa, että yritystä koskee useita yksityisyyttä loukkaavia lakeja, jotka on annettu maassa viime vuosina. Lisäksi se on 5 silmän katolla - valvontasopimus, joka antaa englanninkielisille kansakunnille mahdollisuuden jakaa seurantatietoja tiedustelupalvelujensa kesken.

Onneksi SurfEasy on tiukennut tietosuojakäytäntöjään seuratakseen Kanadan lakien drakonian ja ylenmääräisyyden lisääntymistä. VPN-palvelu on nyt pitänyt kaistanleveyslokeja (aggregoituja eikä käyttäjäkohtaisia) nyt yli vuoden. Tämä tarkoittaa, että tilaajat voivat vapaasti tehdä mitä haluavat.

Lähes nolla lokit tarkoittavat, että vaikka hallitus toimittaakin sen optiolla, SurfEasyllä ei ole mitään hyödyllistä luovuttaa. Tästä syystä SurfEasy ilmoittaa avoimesti, että P2P, BitTorrenting ja tiedostojen jakaminen ovat kaikki sallittuja palvelussa. Tähän tyyppiseen yksityisyyden suojaan voit luottaa, ja kiitämme siitä SurfEasystä.

Ainoat tapaukset, joissa SurfEasy todennäköisesti antaa valtuutensa lopettaa tilauksen, ovat ne, joita ne kuvaavat "liikakäyttöä" (kuten ihmiset käyttävät palvelimia palvelunsa kautta). SurfEasy-tili on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, ja viisi samanaikaista yhteyttä ovat enemmän kuin kohtuullisia. Sellaisenaan tämä ei vaikuta kohtuuttomalta osaltaan tietosuojakäytännöstä.

salaus

Salakysymyksissä SurfEasy ei sekoitu PPTP: n (Point-to-Point Tunneling Protocol) kanssa. Sen sijaan Windows-, Mac- ja Android-asiakkaiden vakiona on OpenVPN (256-bittinen). IOS-sovellus käyttää Internet Protocol Security (IPsec - 128 bit), joka on silti paljon turvallisempi kuin PPTP. Jos kuitenkin haluat muodostaa yhteyden OpenVPN: ään iOS: lla, sinun on muodostettava yhteys käyttämällä kolmannen osapuolen OpenVPN Connect -ohjelmistoa (erittäin helppo asentaa tarvittaessa). Kaiken kaikkiaan hyvä tietosuojakäytäntö ja vahva salaus.

SurfEasy käyttää GoogleDNS: ää. Tämä ei ole yhtä tehokasta kuin VPN: t, jotka käsittelevät DNS-pyyntöjä omilla palvelimillaan, mikä on vähän sääli. Hyvä uutinen on kuitenkin, että yritys välittää nämä pyynnöt välityspalvelimella: todellisuudessa se ei ole ongelma. Ei pisteitä vähennetty.

Asiakaspalvelu

Tukea hoidetaan live chat-järjestelmän kautta maanantaista perjantaihin klo 8.00–20.00 (EST) ja viikonloppuisin klo 17.00 EST asti. Yrityksellä on myös puhelinlinja (soittaa ilmaiseksi Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Yhdysvalloista ja Kanadasta). Kaikille muille on saatavana lippujärjestelmä, johon vastataan sähköpostitse. Pidän tukihenkilöstöä erittäin hyödyllisenä.

Lisäksi asiakaspalvelun edustajilla näyttää olevan kyky kommunikoida SurfEasy-tiimin muiden jäsenten kanssa erittäin helposti. Tämän avulla yritys pystyy käsittelemään ongelmia tehokkaasti ja nopeasti. Minun ei koskaan tarvinnut odottaa yli puoli päivää saadakseni vastauksen, mikä oli ilahduttavaa. Erinomainen asiakastukitiimi, joka on kunnia palveluntarjoajalle.

Pidin myös todella verkkosivuston tietokannasta, asennusoppaista ja usein kysytyistä kysymyksistä (FAQ), jotka kaikki olivat yksityiskohtaisia ​​ja joissa oli tarvittaessa grafiikka. Joillakin VPN: issä on erittäin paljain luiden tukiosasto - SurfEasyllä on toisaalta hyvin suunniteltu ja looginen resurssien yhdistelmä. Se on uskomattoman hyödyllinen osa verkkosivustoa, jonka avulla ihmiset voivat löytää ratkaisun ongelmiin joutumatta keskustelemaan asiakaspalvelun kanssa, jos he eivät halua.

Lopulliset ajatukset

Pidin:

 • OpenVPN oletusarvoisesti Macissa, Windowsissa ja Androidissa
 • Yli keskimääräiset yhteysnopeudet
 • Palvelimet 16-25 maassa
 • Yksityinen USB-selainvaihtoehto
 • Poista BBC iPlayer -sovelluksen esto
 • Vain muutama yhdistetty yhteysloki pidettiin
 • Vahva salaus

En ollut niin varma:

 • Ei estä Netflix USA: n estämistä

Vihasin:

 • Ei tappaa kytkintä
 • Ei sovelluksen sisäistä DNS-vuodonsuojausta

SurfEasy VPN on kanadalainen VPN-palvelu, joka on parantunut vuosien mittaan. Palvelimet sijaitsevat erittäin hyödyllisissä paikoissa ympäri maailmaa, ja jos se ei ollut vähäistä hitautta, tämä VPN sopisi kaikkiin tarkoituksiin. Salaus on vahva ohjauskanavalla, mikä tarkoittaa, että se on vankka. Sen mukana tulee oletuksena myös OpenVPN. Yksi haittapuoli on tappikytkimen ja DNS-vuotojen suojauksen puuttuminen - voi vain toivoa, että SurfEasy menestyy lupauksessaan, että tappokytkin tulee pian (tarkista SurfEasyltä, jos tämä on tarvitsemasi ominaisuus).

Kaiken kaikkiaan SurfEasy on turvallinen VPN, jolla on vahva tietosuojakäytäntö. Vaikka (hyvin vähän) yhteyslokeja säilytetään, huomaa, että nämä ovat yhdistelmälokeja, jotka eivät anna mitään yhdestä tilaajasta. Nämä ovat sellaisia ​​yhteyslokeja, joita ei voida käyttää liikenteen korrelaatiohyökkäyksen asentamiseen, siksi näitä tyyppejä pidetään turvallisina yhteyslokeina.

Ellet tee erityisen dataintensiivisiä tehtäviä, tämä VPN on todella kunnollinen. Se on varmasti hyvä vaihtoehto usein matkustaville, jotka haluavat pysyä turvassa julkisessa WiFi-tilassa. Lisäksi ilmaisen aloitussuunnitelman ja seitsemän päivän rahat takaisin -takuun takia sinulla ei todellakaan ole mitään menetettävää kokeilemalla SurfEasy-ohjelmaa itse. Joten miksi et kokeilisi palvelua?

Käy SurfEasyssa »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me