Surfshark arvostelu

Olemme muuttuneet, kuinka arvioimme pisteet!
Olemme päivittäneet äskettäin kaikkien ProPrivacy.com-sivuston arvostelujen pisteytysprosessimme. Tiedot uusista pisteytyskriteereistämme löytyvät täältä

Surfshark

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1,99
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

Brittiläisten Neitsytsaarten pääkonttori Surfshark on kirjautumaton VPN-palvelu, jolla on suuri tekninen suojaus, joukko hyödyllisiä ominaisuuksia ja erinomainen 24/7 -tuki.

ProPrivacy.com Pisteet
9,5 10: stä

Yhteenveto

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  77.26 Mbps
 • Toimivalta
  Britannian Neitsytsaaret
 • Samanaikaiset yhteydet
  1000
 • Maat
  60

ominaisuudet

Portin valinta
Samanaikaiset yhteydet 1000
Palvelimia yhteensä 1000
Maat 60
Reitittimen tuki
Reitittimiä tuettu DD-WRT, tomaatti, AsusWRT, Netgear, TP-Link, Linksys.
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Paljas metalli
Torrenting

Surfshark ylläpitää yli 1000 palvelinta yli 60 maakunnassa. Vaikuttavasti se väittää, että nämä kaikki ovat fyysisiä yhden hengen huoneita paljaita metallipalvelimia. Kaikkien tavanomaisten sijaintien lisäksi Surfsharkillä on vahva läsnäolo Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

Vielä vakuuttavammin Surfshark sallii rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden. Tämä tarkoittaa, että voit yhdistää niin monta laitetta kuin haluat samalla tilillä.

Surfshark pyytää, että käyttäjät rajoittavat pääsyä perheenjäsenille eivätkä jaa tilitietoja muiden kanssa, mutta sanoo, että sen on luotettava käyttäjiinsä. Siinä ei ole lokit, jotka tunnistaisivat väärinkäytökset tässä suhteessa. Olemme tämän suuria faneja.

Torrentti on sallittu kaikilla palvelimilla, ja Surfshark reitittää P2P-liikenteen automaattisesti Kanadan tai Alankomaiden palvelimiin, jotka on erityisesti määritetty tätä tarkoitusta varten.

Jaettu tunnelointi (”Valkoinen lista” ja käänteinen sallittujen luettelo)

Jaettu tunnelointi on hyödyllinen ominaisuus, joka on tällä hetkellä saatavana Windows- ja Android-sovelluksissa. Sen avulla voit reitittää vain valitut ohjelmat / sovellukset VPN: n kautta tai vapauttaa ne koko järjestelmän kattavasta VPN-yhteydestä. Windows-sovelluksen avulla voit myös vapauttaa poistetut verkkosivustot ja IP-osoitteet VPN: stä.

Jaettu tunnelointiominaisuus

Älykäs DNS

Surfshark tarjoaa älykkään DNS-palvelun kaikille käyttäjille. Tämä on erittäin hyödyllistä huijaamalla sijaintiasi laitteissa, jotka eivät voi käyttää VPN-asiakasohjelmaa. Kuten älytelevisiot, pelikonsolit ja Apple TV. Huomaa vain, että se ei tarjoa yksityisyyttä tai turvallisuutta.

Staattinen IP

SurfSharkin staattinen IP-ominaisuus on saatavana Windows- ja Android-sovelluksissa. Jos muodostat yhteyden luetteloon palvelimista, jotka sijaitsevat Saksassa, Japanissa, Alankomaissa, Isossa-Britanniassa tai Yhdysvalloissa, niin aina kun muodostat yhteyden samaan palvelimeen, sinulle annetaan sama IP-osoite. Tämä on erittäin kätevää, jos käytät FTP-palvelinta, pelipalvelinta, mediapalvelinta tai joudut muuten muodostamaan yhteyden tietokoneeseen Internetistä, kun VPN on käynnissä.

Staattinen IP-ominaisuus

Netflix ja iPlayer Unblocking

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Surfshark estää laajan valikoiman suoratoistopalveluita, mukaan lukien Netflix, 16 eri maassa. Mikä on melko jonkinlainen saavutus. Kokeissamme se vapautti Yhdysvaltain Netflixin ja BBC iPlayerin mainostulla tavalla.

Jos pääsy näihin palveluihin on päätavoitteesi, tarkista lisätietoja Netflixin parhaista VPN- ja BBC iPlayer -sovelluksen parhaista VPN-verkoista..

Nopeus ja suorituskyky

ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) 77,26
IPv6-vuoto havaittu?
WebRTC-vuoto havaittu?
IPv4-vuoto havaittu?
Tietorajoitukset
Kaistanleveysrajoitukset
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sarja) 202,87

Tätä päivitettäessä Surfshark on nopein VPN kirjoissamme keskimääräisen nopeuden suhteen. Mikä on hyvä. Suurin purskenopeus ei ole aivan niin vaikuttava, mutta siitä ei ole mitään valitettavaa, ja se on enemmän kuin tarpeeksi nopea melkein kaikille VPN-käyttäjille.

IP-vuototestit

Havaitsimme nolla IPv4-, IPv6-, WebRTC- tai DNS-vuotoja (IPv4 tai IPv6). Huippuarvosanat.

On syytä huomata, että Surfshark takaa WebRTC-vuotosuojauksen vain, jos käytät sen Chrome- ja / tai Firefox-selaimen lisäosia, vaikka emme havainneet vuotoja ilman niitä.

Lisätietoja IP-vuotojen aiheuttamasta vaarasta saat tutustumalla IP-vuotojen täydelliseen oppaaseemme.

hinnoittelu

24 kuukautta

$ 1,99
kuukaudessa

12 kuukautta

$ 5.99
kuukaudessa

Kuten nykyään on yleistä, kaikilla Surfsharkin asiakkailla on samat ominaisuudet. Kuukausittainen hinnoittelu on jonkin verran asteikon huippuluokkaa, mutta 1- ja 2-vuoden tilauksille on saatavana jyrkkiä alennuksia. Myös jos kirjaudut palveluun tämän linkin avulla
lisäalennus on tarjolla.

Jos olet macOS-, Android- tai iOS-käyttäjä, voit osallistua 7 päivän ilmaiseen kokeiluversioon, vaikka sinun on kirjauduttava tilille ja annettava maksutiedot hyödyntääksesi tätä. Maksua ei todellakaan suoriteta, jos peruutat 7 päivän kuluessa.

Surfshark tarjoaa nyt HackLock- ja BlindSearch-ominaisuudet (joita tarkastelemme myöhemmin tässä katsauksessa) kiinnitettävinä lisäominaisuuksina, joiden lisämaksu on 0,99 dollaria kuukaudessa molemmille..

Kaikki käyttäjät voivat myös hyödyntää antelias 30 päivän rahat takaisin -takuu. Surfshark vakuuttaa meille, että tälle ei ole rajoituksia, mikä on hienoa, mutta huomaa, että maksut uusitaan automaattisesti, joten sinun on otettava yhteyttä tukeen peruuttaaksesi ne.

Tuetut maksujärjestelmät

Surfshark hyväksyy maksut Stripen käsittelemien PayPalin, luotto- / pankkikorttien ja Alipayn kautta. Muita maksutapoja tuetaan Tenpay- ja Unionpay-maksujenkäsittelypalveluiden kautta.

Bitcoin-, Litecoin- ja Etherium-maksuja tuetaan myös joko Coingate- tai CoinPayments-ohjelmilla. Maksaminen Bitcoinissa tai Litecoinissa voi tarjota tietyn nimettömyyden, mutta muista, että Surfshark pystyy aina näkemään IP-osoitteesi.

Helppokäyttöisyys

Muut kuin maksutiedot, palveluun kirjautumisen yhteydessä kysytään vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Jos haluat kirjautua nimettömästi, voit tehdä sen maksamalla nimettömästi ostetut Bitcoin- tai Litecoin-ohjelmat ja käyttämällä kertakäyttöistä sähköpostiosoitetta.

Sinulle lähetetään vahvistusviesti, joka sisältää hyödyllisiä linkkejä, mutta kaikki tarvitsemasi on joka tapauksessa helposti saatavana verkkosivustolta.

Windows-asiakas

Kaikilla Sursharkin sovelluksilla on viime aikoina tehty merkittävä käyttöliittymäsuunnittelu, ja ne näyttävät nyt hyvältä. Windows VPN -sovellus käyttää oletuksena IKEv2: ta, mutta tukee myös OpenVPN: tä.

Windows-asiakas

Asiakkaassa on tapikytkin, jaettu tunnelointi ("Whitelister"), ”CleanWeb” ja multihop. Se tukee myös Hacklockia ja BlindSearchiä, jos olet maksanut näistä ominaisuuksista.

lisäominaisuuksia

Mielestämme uusi Mini-tila on melko groovy.

liitetty Chile-palvelimeen

IPv4- ja IPv6-vuodonsuojaus on sisäänrakennettu, vaikka Surfsharkin mukaan sinun tulisi käyttää sen selaimen lisäosia WebRTC-vuotojen estämiseksi. Vaikka emme havainneet testauksessa mitään vuotoja, tämä on silti hyvä neuvo.

Tappokytkin ei ole oletusarvoisesti käytössä, mutta toimi hyvin testeissämme. Simuloitu törmäystesti osoitti, että tappokytkin muuttaa Windows-järjestelmän palomuurisääntöjä, mikä tarkoittaa, että se toimii edelleen, vaikka Surfshark-asiakas ja OpenVPN-daemoni kärsivät odottamattomasta kaatumisesta.

Käyttäjät voivat siirtyä OpenVPN UDP: stä OpenVPN TCP: hen (portti 443) saadakseen VPN-liikenteen näyttämään tavalliselta HTTP-liikenteeltä. Tämä on hyödyllistä välttää VPN-lohkoja, mutta ei huijaa kehittyneempiä havaitsemistekniikoita.

MacOS-asiakas

Surfsharkin macOS VPN -sovellus on saatavana Apple App Storen kautta ja itsenäisenä .dmg-tiedostona verkkosivustolta. Sovellus käyttää IKEv2: ta. Se on tällä hetkellä melko kevyt ominaisuuksiin, vaikka Surfshark kertoi meille, että ne lisätään niin nopeasti kuin ne voidaan sallia rajoittavalla App Store -käytännöllä.

Olemme iloisia siitä, että Mac-sovelluksessa on tapinkytkin. Kuten Windows-asiakasohjelmassakin, tämä käyttää järjestelmän palomuurisääntöjä, ja on näin ollen tehokas, vaikka Surfshark-asiakas kolariisi. Kuten kaikki muutkin Surfsharkin sovellukset, Mac-asiakas tarjoaa ”CleanWeb” -ominaisuuden. Siinä on myös "WiFi-yhteys."

Android-sovellus

Surfsharkin Android VPN -sovellus Androidille käyttää myös oletuksena IKEv2: ta, mutta tukee myös OpenVPN (UDP ja TCP). Ja se tekee mitä sanoo tinalla. Tappokytkin (jota ei ole oletusarvoisesti käytössä), sallittujen luettelointi, CleanWeb ja Shaodowsocks söivät kaikki läsnä olevat ja oikeat.

Android-sovellus

Erittäin siisti on ominaisuus, joka ohittaa Android-laitteen sisäänrakennetun GPS-paikannustoiminnon, jolloin GPS: ää käyttävät sovellukset ajattelevat sinua olevan VPN-sijainnissa.

Muut alustat

Muokattuja sovelluksia on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille, Android TV / Amazon Fire TV: lle ja iOS: lle. Mielenkiintoista on, että iOS VPN -sovelluksessa on tapikytkin ja tukee nyt sekä IKEv2: tä että OpenVPN: ää. Kaikki sovellukset (mukaan lukien selaimen lisäosat) käyttävät nyt samaa älykkään näköistä käyttöliittymää, jonka näimme yllä.

Nyt on saatavana myös komentorivisovellus Linuxille. Hyviä manuaalisia asennusoppaita on myös kaikille alustoille, mukaan lukien macOS ja Linux (Ubuntu, NetworkManager). Tämän lisäksi asennusoppaita on saatavana DD-WRT: lle, Tomatoille ja useille suosituille reitittimien valmistajille, joissa on sisäänrakennetut OpenVPN-asiakkaat (AsusWRT, Netgear, TP-Link ja Linksys).

Selaimen lisäosat

Alustatuen lisäksi Surfshark tarjoaa Chromen ja Firefoxin selaimen lisäosia, jotka turvallisuusyritys Cure53 on tarkastanut riippumattomasti haavoittuvuuksien varalta. Ne luovat suojatut HTTPS-välityspalvelinyhteydet selaimeen Surfsharkin palvelimiin.

Ne tarjoavat myös WebRTC-suojauksen. Nyt ... Toivomme todella, että VPN-palvelut tekisivät enemmän varoittamaan asiakkaitaan WebRTC-ongelmasta ja varoittamaan heitä siitä, että heidän tulisi suojautua itseltään tietämättään paljastamalla IP-osoitteitaan verkossa käyttäessäsi VPN: ää.

Tähän sisältyy Surfshark, vaikka emme voi olla liian ankaria, koska emme havainneet WebRTC-vuotoja sen ohjelmiston avulla. Tästä huolimatta on edelleen turvallisinta joko asentaa nämä lisäosat tai poistaa WebRTC käytöstä selaimessa manuaalisesti.

Selaimen lisäosissa on lisävarusteena ”CleanWeb” (katso myöhemmin).

Asiakaspalvelu ja tuki

Ilmainen kokeilu 7 päivää (macOS ja mobiilisovellukset)
Rahat takaisin takuu
24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin -takuun pituus 30

Live Chat -tuki on saatavana ympäri vuorokauden, tai voit lähettää lipun sähköpostipyynnön. Löysimme Live Chat -vastausaikojen olevan lähes välitöntä, ja vastausten pätevyys ja laatu vaikuttivat meihin vaikuttuneena.

Siellä on myös tietokanta. Se ei ole valtava, mutta sisältää hyödyllisen UKK: n, asennusartikkeleita ja muita käteviä bittejä ja kehyksiä.

Yksityisyys ja turvallisuus

Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS Itse isännöi
Tapa kytkin
Hämmennys (varkain)
IPv4-vuodonsuojaus
IPv6-vuodonsuojaus
WebRTC-vuodonsuojaus

Toimivalta

Surfshark on rekisteröity Britannian Neitsytsaaret (BVI), ja sen käyttöehdoista käy selvästi ilmi, että kaikki riidat ratkaistaan ​​BVI-tuomioistuimissa. Brittiläiset Neitsytsaaret on Britannian merentakainen alue. Se säätelee omia sisäisiä asioitaan, eikä sillä ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia, mutta se kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen lainkäyttövaltaan ja suvereniteettiin. Tämä tarkoittaa, että on kohtuullista olettaa, että Yhdistynyt kuningaskunta voisi painostaa BVI: n hallitusta ja kaikkia siihen sijoittautuneita yrityksiä.

Vaikka asuinpaikka BVI: ssä on todennäköisesti turvallisempaa kuin asuu 14 silmän maassa, se ei ole silti ihanteellinen.

lokit

Surfshark täyttää helposti vaatimuksiamme, jotka koskevat lokittoman VPN: n käyttöä:

"Emme kerää IP-osoitteita, selaushistoriaa, istuntotietoja, käytettyä kaistanleveyttä, yhteyden aikaleimoja, verkkoliikennettä ja muuta vastaavaa tietoa."

Sen sovellukset keräävät oletuksena joitain nimettömiä diagnostiikka- ja kaatumistietoja, vaikka ne voidaan poistaa käytöstä. Tämä sisältää aggregoidut suoritustiedot, kuinka usein käytät sen palveluita, epäonnistuneet yhteysyritykset ja muut vastaavat ei-henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot.

Tilin ja laskutuksen perustiedot tallennetaan, täysin eurooppalaisten asiakkaiden GDPR: n mukaisesti.

Verkkosivuston seuranta

Vaikka web-toimintaa ei seurata, kun käytetään itse VPN: ää, Surfsharkin verkkosivusto suorittaa melko paljon seurantaa. Tähän sisältyy IP-osoitteiden kirjaaminen ja selaimen sormenjälkien suorittaminen vierailijoille.

Surfshark käyttää useita kolmansien osapuolien jäljittäjiä, mukaan lukien Google Analytics.

Tekninen turvallisuus

IKEv2
OpenVPN

Surfshark on suuri IKEv2: n fani, jota se käyttää oletus VPN-protokollana kaikissa sovelluksissaan. IKEv2 ei ole yhtä taistelu-testattu kuin OpenVPN, mutta sitä pidetään erittäin turvallisena, ja se on yhä suositumpi VPN-palveluissa, koska se on paljon nopeampi kuin OpenVPN-salaus.

Kuten aina, tarkastelemme yksityiskohtaisesti tämän palveluntarjoajan käyttämiä OpenVPN-asetuksia. Ne eivät vain tarjoa hyvää indikaattoria siitä, kuinka huolellista palvelu ottaa salauksen, mutta se on paras tapa vertailla kuten esimerkiksi kaikissa VPN-palveluissa. Surfshark käyttää seuraavia OpenVPN-asetuksia sitä tukevissa sovelluksissa:

Datakanava: AES-256-GCM-salaus. Lisätodennusta ei tarvita, koska AES-GCM käsittelee todennuksen.

Ohjauskanava: AES-256-GCM-salaus TLS-avaimenvaihdolla, joka on suojattu RSA-2048: lla. Lisätodennusta ei tarvita, koska AES-GCM käsittelee todennuksen, ja täydellisen eteenpäin salaisuuden tarjoaa ECDH- (384?) Avaimenvaihto.

Tämä on erittäin turvallinen asennus. Katso aiheesta VPN-salaus: Täydellinen opas. Kuten jo keskusteltiin, Surfshark Windows-, macOS- ja iOS-sovelluksissa on kaikki tappauskytkimet. Emme myöskään havainneet minkäänlaista IP-vuotoa missään alustassa,

On syytä huomata, että Surshark tekee jotain paljon siitä, että Cure53 tarkastaa tietoturvan, mutta on vain selvää: vain Chrome- ja Firefox-selainlaajennukset ovat auditoineet tällä tavalla.

Muut turvaominaisuudet

Upea uutinen on, että emme havainnut minkäänlaista IP-vuotoa millään testatulla alustalla, vaikkakin on edelleen turvallisinta käyttää yhtä Surfsharkin selainlaajennuksista WebRTC-vuotojen estämiseksi. Windows-, macOS- ja iOS-asiakkaat sisältävät järjestelmätason tappauskytkimet.

Surfshark käyttää paljaita metallipalvelimia. Jotkut sijainnit ovat virtuaalisia sijainteja, joissa ei ole fyysistä palvelimen läsnäoloa, mutta nämä a) on selvästi merkitty sovelluksissa ja b) niitä käytetään Surfsharkin ylläpitämillä palvelimilla, joten yksityisyyden kannalta ne katsotaan paljaiksi metallipalvelimiksi. Se myös ratkaisee kaikki DNS-pyynnöt itse palvelimellasi, johon yhdistät, mikä on ihanteellista.

CleanWeb

Kaikissa Surfsharkin ohjelmistoissa on ”CleanWeb” -vaihtoehto. Tätä mainostetaan mainosten, seurantalaitteiden, tietojenkalastelun, hyökkäysten ja haittaohjelmien estäjänä, ja se on melkein varmasti palomuurisääntöjen joukko, joka estää yhteydet yksinkertaisen estolistan perusteella. Sen pitäisi toimia riittävän hyvin.

monihyppyasennoitu-

Tämä ominaisuus on saatavana Windows-asiakasohjelmassa. Sen avulla voit "ketjuttaa" VPN-palvelimia siten, että tietosi reititetään kahden VPN-palvelimen välillä, kun ne kulkevat sinun ja Internetin välillä.

Tietokoneesi -> VPN-palvelin 1 -> VPN-palvelin 2 -> Internet

Surfshark tarjoaa useita kaksinkertaisia ​​VPN-yhdistelmiä, mutta et voi ketjuttaa ketään sen palvelimista.

palvelinluettelo

Multihop VPN voi tarjota jonkin verran suojausta päästä-päähän-ajoitushyökkäyksiltä loppupalvelinta vastaan, mutta johtaa aina nopeuden merkittävään menettämiseen. Mielestämme multi-hop VPN: n yksityisyyden / turvallisuuden edut ovat rajalliset, mutta tiedämme, että tämä voi olla tärkeämpi joillekin käyttäjille kuin toisille.

Shadowsocks

Tätä epätavallista sensuurin vastaista ominaisuutta tukevat jälleen Windows ja Android-sovellukset. Shaowsocks "on avoimen lähdekoodin välityspalvelinohjelma, jota käytetään laajasti Manner-Kiinassa Internetin sensuurin kiertämiseksi. ”Pohjimmiltaan se on SOCKS5-välityspalvelin. Sen käyttäminen edellyttää, että lataat avoimen lähdekoodin Shadowsocks-sovelluksen ja määrität sen niin, että muodostat yhteyden Shadowsocksiin Surfshark VPN -palvelimen kautta. Tämä prosessi on hiukan hieno, mutta sen pitäisi olla tehokas VPN-lohkojen välttämiseksi.

WiFi-yhteys

Tämän Windows-työasemassa olevan ominaisuuden avulla voit päättää, kuinka VPN-sovellus toimii, kun muodostat yhteyden uusiin WiFi-verkkoihin - kysyä, suojata tai aina suojata.

HackLock

Saatavana BlindSearch-lisälaitteena, HackLock skannaa verkkoa nähdäkseen, onko sähköpostiosoitteesi joutunut tietorikkomukseen. Sellaisena se on hyvin samanlainen kuin oma tietosuojarikkotyökalu, paitsi että se tarjoaa säännöllisiä automatisoituja tarkistuksia. Se on saatavana Windows- ja Android-sovelluksissa.

BlindSearch

Tämä on Sursharkin asiakkaiden yksityinen hakukone, joka on mainokseton ja ei kirjaa hakujasi. Arvelimme sen olevan SearX-ilmentymä, ja se toimii hyvin.

Sokea haku

Luotta DNS: ään

Tämä Android-sovellus on ilmainen kaikille Play Kaupasta. Se lähettää DNS-kyselyitä laitteeltasi Surfsharkille Internet-palveluntarjoajan sijaan yksityisyyden parantamiseksi ja sensuurin torjumiseksi. Nämä kyselyt on suojattu uteliailta silmiltä käyttämällä DNS over HTTPS (DoH) (oletus) tai DNS over TLS (DoT) salausprotokollia..

johtopäätös

Surfshark on loistava VPN-palvelu. Se ei pidä lokkeja, on kohtuullisen nopea ja tarjoaa erinomaisen teknisen turvallisuuden ilman IP-vuotoja. Se, että se tarjoaa suuren valikoiman palvelimia, on hyvä, mutta se, että ne ovat kaikki suojattuja paljaan metallin palvelimia, on vielä parempi.

Rajoittamaton samanaikainen yhteys on myös fantastinen, ja olemme vaikuttuneita Surfsharkin 24/7 live-chat-tuen laadusta..

Tarjolla olevat lisäominaisuudet, kuten multihop VPN, ”Cleanweb” ja WiFi-connect, ovat kunnollisia lisäyksiä. Vaikka yksikään niistä ei ole tappajaominaisuuksia, heillä on mukava olla ja kokoelma kasvaa koko ajan, mikä parantaa Surfsharkin jo nyt arvokasta ehdotusta.

Surfshark on erittäin hyvä yksityisyyttä tukeva VPN-palvelu, joka merkitsee kaikki tärkeät ruudut helposti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me