SwitchVPN-arvostelu

SwitchVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 9.95
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • Hulu

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pisteet
7,5 10: stä

Yhteenveto

SwitchVPN on VPN-palvelu, jonka väitetään tarjoavan 145+ nopeaa palvelinta 35 eri globaalissa paikassa. Lisäksi SwitchVPN tarjoaa myös kohtuuhintaisia ​​hintoja, rajoittamattoman kaistanleveyden ja useita erilaisia ​​salausprotokollia.

Pikatilastot

 • Maat
  24
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Toimivalta
  Yhdysvallat

Hinnasuunnitelma

SwitchVPN tarjoaa kaksi erilaista tilausvaihtoehtoa. Vaikka yritys tarjosi aiemmin enemmän valintoja, kaksi jäljellä olevaa valintaa ovat edelleen kohtuuhintaisia:

 • 12 kuukauden VPN - 79,95 dollaria (6,66 dollaria / m)
 • 1 kuukauden VPN - 9,95 dollaria

Kaksi tilausvaihtoehtoa sisältävät kaikki SwitchVPN-ominaisuudet ja täyden 30 päivän rahojen palautustakuun. Tämän lisäksi SwitchVPN tarjoaa myös yhden päivän ilmaisen kokeilujakson. Vaikka tämä ei ole ihanteellista luotettavuuden testaamiseksi, voit ainakin testata VPN: n suorituskyvyn.

Kerran päivässä maksuton kokeilu on myös hieman vaikea löytää. ProPrivacy.com-sivustolla pyrimme tekemään asioista hieman helpompaa - Kokeile SwitchVPN: tä yhden päivän ajan
.

Lisäksi SwitchVPN tarjoaa myös erilaisia ​​maksutapoja, mukaan lukien useimmat luottokortit, PayPal ja Bitcoin.

SwitchVPN-ominaisuudet

SwitchVPN väittää olevansa rakennettu yli 145 nopean palvelimen verkkoon 35 eri globaalissa paikassa. Palvelimien sijainti vaihtelee Pohjois- ja Etelä-Amerikasta Eurooppaan ja Aasiaan / Tyynenmeren alueeseen. Lisäksi SwitchVPN tarjoaa korkeatasoisen DNS-tekniikan, joka ulottuu jopa Kiinaan.

SwitchVPN väittää myös tarjoavansa usean gigabitin nopeudet, jotka ovat ihanteellisia pelaamiseen ja suoratoistoon, sekä mahdollisuuden yhdistää viisi laitetta samanaikaisesti. Vielä parempi, palvelu tarjoaa ilmaisen pääsyn kaikkiin VPN-protokollia ja rajoittamatonta kaistanleveyttä.

Yhdistä kaikki edellä mainitut ja SwitchVPN: n vaatimukset avataksesi maantieteellisesti rajoitetun sisällön esto mistä päin maailmaa tahansa, ja olet saanut itsellesi jotain, joka kuulostaa melko hyvältä VPN-palveluntarjoajalta.

SwitchVPN-asiakastuki

SwitchVPN: n asiakastuki on erinomaista. Aluksi kotisivulta on tarjolla lukuisia yksityiskohtaisia ​​asennusoppaita. Eteenpäin siirtyessä SwitchVPN tarjoaa 24/7/365 -tukea useilla eri tavoilla, mukaan lukien livekeskustelu, johon pääsee käyttämättä rekisteröintiä.

Testaamalla vastausaikaa olin yllättäen yllättynyt siitä, kuinka nopeasti live chat-asiakastuen edustaja vastasi minulle - suunnilleen yksi minuutti. Lisäksi heidän toimittamansa tiedot olivat erittäin hyödyllisiä ja vastasivat useimpiin kysymyksiini (elleivät kaikkiin).

Suoran chatin jälkeen asiakastuki tulee SwitchVPN: n tietopankkiin. Tämä sisältää vianetsintäoppaita, juridisia tietoja ja yksityiskohtaisia ​​UKK-ohjeita. Lopuksi, live-chatin ja tietopankin lisäksi SwitchVPN tarjoaa myös lippuperusteisen asiakastuen.

SwitchVPN-tietosuoja & turvallisuus

SwitchVPN tarjoaa erilaisia ​​salausvaihtoehtoja; mukaan lukien jopa 256-bittinen salaus OpenVPN-protokollaa varten. Oletusarvo OpenVPN: lle on 128-bittinen Blowfish datastream-salausta varten ja RSA-1024 (2048-bittisellä staattisella avaimella) kättelyyn.

OpenVPN: n lisäksi SwitchVPN: n mukautettu asiakas tarjoaa myös L2TP / IPsec: n. Lisäksi jos asut Kiinassa, sinulla on myös pääsy SSTP: hen - protokolla, joka on ihanteellinen maille, jotka estävät VPN-tekniikan.

SwitchVPN tarjoaa edelleen virtuaalisen palomuurin ja sisäisen DNS-järjestelmän. Viime vuosina SwitchVPN on myös perustanut heidän yrityksensä Yhdysvaltoihin. Tämä tarkoittaa, että he eivät enää kuulu Intian monimutkaisten lakien ja asetusten yhdistelmään.

Sen sijaan SwitchVPN tarjoaa virallisesti VPN: n, joka ei tallenna mitään lokkeja - ei yhteyttä, ei kaistanleveyttä, ei mitään! Tämä on erittäin ihanteellinen; tekemällä SwitchVPN: stä fantastisen valinnan VPN-palveluntarjoajalle. Lisäksi SwitchVPN tarjoaa myös P2P-tukea.

SwitchVPN-verkkosivusto

Vaikka SwitchVPN-verkkosivusto on visuaalisesti houkutteleva ja helppo navigoida, suhtaudumme mieluummin heidän vanhempiinsa, heikompaan versioon. Työnnettäessä syrjään, SwitchVPN-kotisivu näyttää yrityksen yleisen tavoitteen ”pitää Internet ilmaisena” heti lepakon ulkopuolella. Alapuolella voit napsauttaa ”Lisätietoja” tai ”Kokeile SwitchVPN”.

Vierittämällä voit nähdä hinnoitteluvaihtoehdot ja tiedot kokonaispalvelusta. Sivun alaosassa on saatavana useita linkkejä. Ne sisältävät linkin IP-osoitteesi tarkistamiseen sekä linkit viralliseen ja säännöllisesti päivitettävään SwitchVPN-blogiin ja heidän sosiaalisen median profiileihin..

Ainoa SwitchVPN-verkkosivustoon liittyvä valituksemme on, kuinka vaikeaa on löytää yhden päivän ilmainen kokeilu. Vaikka Googling löytää sen helposti, olisi hyödyllistä, jos he mainostavat sitä vapaammin verkkosivustollaan.

SwitchVPN: n käyttö Windows-käyttöjärjestelmässä

Rekisteröinti SwitchVPN: n ilmaiseksi yhden päivän kokeilutilille on melko yksinkertaista. Kun olet napsauttanut ilmaista kokeilulinkkiä, kirjoitat sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Aktivointilinkki, joka sisältää jättiläismäisen Vahvista tili -painikkeen, lähetetään antamasi sähköpostiosoitteeseen. Napsauttamalla painiketta, sinut ohjataan sivulle, joka sisältää kokeilutilisi käyttäjänimen ja salasanan.

Rekisteröinnin jälkeen kokeilusi päättymisen jälkeen SwitchVPN on hyvin tuntematon; vaatii vain sähköpostiosoitteesi (ja salasanasi). Voit halutessasi antaa myös nimesi, maan ja yrityksen nimen. Rekisteröinnin jälkeen SwitchVPN lähettää sinulle sähköpostin sisäänkirjautumistiedoilla ja hyödyllisillä neuvoilla heidän palvelunsa aloittamiseen.

SwitchVPN: n käyttö

Kun olet laskeutunut SwitchVPN: n kokeilutilisivulle, voit aloittaa SwitchVPN Windows -asiakkaan erittäin helpon asennuksen.

 1. ladata & Asenna SwitchVPN Windows-asiakas
 2. SwitchVPN-käyttöliittymä aukeaa
 3. Kirjoita käyttäjänimi & salasana kokeilutilinsivulta
 4. Hit Kirjaudu
 5. SwitchVPN näyttää nykyisen IP-osoitteen
 6. Osuta jättiläinen virtapainiketta
 7. Nykyinen IP heijastaa muutosta
 8. Käytä SwitchVPN: ää selataksesi turvallisesti!

Kaiken kaikkiaan mukautettu SwitchVPN Windows -asiakas on käyttäjäystävällinen ja houkutteleva silmälle. On olemassa muutamia erilaisia ​​määritysasetuksia, mukaan lukien erilaiset protokollavaihtoehdot. ProPrivacy.com-sivustossa suosittelemme OpenVPN: n käyttöä.

Muita mainitsemisen arvoisia SwitchVPN-vaihtoehtoja ovat tapinkytkin, automaattinen uudelleenyhteysominaisuus ja sivustopoikkeusluettelo.

SwitchVPN-suorituskyky (nopeus- / vuototesti)

Aikaisemmassa testauksessa SwitchVPN: n lataus- / latausnopeudet ovat osoittautuneet nopeiksi ja luotettaviksi (katso yllä oleva kuva). Omassa äskettäisessä testissani olin iloinen nähdessäni SwitchVPN: n pysyvän nopeiden ja luotettavien.

Käyttämällä suositeltua yhdysvaltalaista palvelinta yhteyden aikana, SwitchVPN: n latausnopeus oli 33,90 Mbps. Lataa oli myös vaikuttava nopeudella 5,53 Mbps. Onneksi nopea nopeus pysyi tosissa suoratoiston, lataamisen ja selaamisen aikana.

Vuototestien suhteen olin myös iloinen siitä, että vuotoja ei ollut. Voit testata omaa SwitchVPN-vuotoasi käymällä verkkosivustoilla, kuten ipleak.net, test-ipv6.com ja / tai doileak.net.

VaihdaVPN-laitteen saatavuus

SwitchVPN on saatavana Windows-, Mac-, iOS- ja Android-käyttäjille.

SwitchVPN iOS: lle

SwitchVPN-sovellus iOS: lle on melkein identtinen Windows-sovelluksen kanssa sekä ulkoasultaan että käytöltä. Jos haluat käyttää iOS-sovellusta kokeilutilisi kanssa, lataa sovellus ja kirjoita kokeilun käyttäjätunnus ja salasana. Jos haluat muodostaa yhteyden palvelimeen, valitse sijainti.

Puhelimesi kysyy lupaa VPN-kokoonpanon lisäämiseen - sinun tarvitsee vain painaa kyllä ​​ja sitten valita jättiläinen virtapainike. Bam! Olet valmis lähtemään!

SwitchVPN-arvostelu: johtopäätös

Me pidimme

 • Tarjotaan useita protokollia
 • Laaja valikoima asennusoppaita
 • Suuri nopeus
 • Laaja valikoima palvelinvaihtoehtoja
 • Ei tallennettuja lokit

Emme olleet niin varmoja

 • Päivitetty verkkosivusto on pettymys vanhaan verrattuna

Vihasimme

 • Ei mitään

SwitchVPN on loistava VPN-vaihtoehto monenlaisilla palvelimilla ja luotettavalla, nopealla nopeudella. Lisäksi asiakastuki on erinomaista ja tietoturvaprotokollat ​​ovat hyviä. Sen lisäksi, että SwitchVPN on sotkuinen päivitetty verkkosivusto, se on ehdottomasti tarkistamisen arvoinen ja tarpeeksi edullinen. Jos päätät kokeilla SwitchVPN: ää, muista jättää käyttökokemus alla olevaan kommenttiosaan!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me