Sync.com-arvostelu

Sync.com

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5.00
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
7,5 10: stä

Yhteenveto

Sync.com on kanadalainen online-varmuuskopiointi- ja alustojenvälinen synkronointipalvelu, jossa keskitytään vahvasti yksityisyyteen. Tässä Sync.com-katsauksessa tarkastellaan perusteellisesti tämän pilvitallennuspalvelun kaikkia näkökohtia.

Plussat

 • Vahva päästä päähän -salaus
 • Synkronoi kauniisti laitteiden ja alustojen välillä
 • Holvi sallii 100-prosenttisen online-tallennuksen (mutta sitä voitaisiin parantaa)
 • Täysin varustetut mobiilisovellukset
 • Tiedostojen versiointi

Haittoja

 • Kanada on viiden silmän jäsen
 • Sovellukset eivät ole avoimen lähdekoodin ohjelmia (vaikka verkkosivusto on)
 • Löysimme mobiilikameran lähetysominaisuuden melko kömpelöltä
 • Ei Linux-tukea

hinnoittelu

200 Gt

$ 5.00
kuukaudessa

3TB

$ 10,00
kuukaudessa

4TB

$ 15.00
kuukaudessa

Sync Starter -suunnitelma maksaa kaikkien suosikkihinnan: ei mitään. Tämä antaa sinulle 5 Gt turvallista tiedostovarastoa. Vertailun vuoksi Dropbox jakaa melko lempeä 2G-tallennustila ilmaiseksi, kun taas Google Drive tarjoaa erittäin antelias 15 Gt tallennustilaa ilmaiseksi.

Personal Pro -suunnitelmat henkilökohtaiseen ja perheen käyttöön alkavat 500 Gt: n tallennustilalta, mutta sitä voidaan laajentaa jopa 2 kt: iin. Yksi mahdollinen saalis on se, että suunnitelmat on maksettava vuosittain, koska kuukausimaksuvaihtoehtoa ei ole. Erityisesti 2TB: n hinta vuodessa edustaa hyvää vastinetta rahalle.

Tilaa sync.com

Ilmainen suunnitelma tarjoaa pääsyn useimpiin ominaisuuksiin, mutta jotkut ominaisuudet ovat saatavana vain Personal Pron jäsenille.

Saatavana on myös erilaisia ​​liiketoimintasuunnitelmia, mutta ne eivät ole tämän katsauksen painopiste.

Maksu voidaan suorittaa kortilla tai PayPalilla. Sync.com hyväksyy myös mahdollisesti nimettömän maksun Bitcoin / Bitcoin Cash -palvelussa, jonka käsittelee BitPay.

ominaisuudet

 • Rajoittamaton tiedonsiirto (vain Personal Pro -tilit)
 • Ei tietoa
 • Reaaliaikainen varmuuskopiointi ja synkronointi
 • Synkronointiholvi
 • Kaksikerroinen todennus (2FA)
 • Useiden alustojen välinen tuki mobiilisovelluksilla
 • Tiedostoversio (rajoitettu 30 päivän palautukseen Sync Starter -tileille)
 • Salasanalla suojattu linkin jakaminen
 • Kehittyneet jaonhallinnat (vain Personal Pro -tilit)
 • Tiedostopyynnöt (vain Personal Pro -tilit)
 • Jaetut kansiot (Sync Starter -käyttäjillä on vain perusoikeudet tähän ominaisuuteen)
 • Mobiili valokuvien ja videoiden lähettäminen

Synkronoi vain online-varmuuskopio

Tiedostojen synkronoinnin sijaan kaikilla laitteilla Sync.com-palvelimen holvi -ominaisuuden avulla voit lähettää tiedostoja vain pilveen. Tiedoston paikallinen versio pysyy alkuperäisessä laitteessa, josta se ladattiin, mutta sitä ei synkronoida automaattisesti muihin laitteisiin, ellet nimenomaisesti synkronoi offline-tilassa.

Tämä on loistava ominaisuus niille, joilla joidenkin laitteiden levytilaa on rajoitettu, ja jonka avulla voit käyttää tiedostoja helposti ilman, että sinun on ladattava koko Jaa-kansio jokaiseen laitteeseen. Tässä on syytä huomata, että mobiililaitteissa kaikki tiedostot tallennetaan vain verkkoon, kunnes ne ladataan tai synkronoidaan aktiivisesti paikallisesti (”Synkronoi offline-tilassa).

Tiedostojen versiointi

Sync.com tallentaa tiedostojen tallennetut versiot, jotta voit palauttaa ne, jos ne vioittuvat, virustartunnat (kuten ransomware) tai jos haluat käyttää vain tiedoston historiallista versiota. Ilmaiset käyttäjät voivat palauttaa vain 30 päivän ikäisiä tiedostoja, kun taas Personal Pro -tileillä ei ole aikarajaa.

Linkin jakaminen

Yksittäiset tiedostot voidaan jakaa linkin avulla, joka voidaan poistaa milloin tahansa. Jopa ilmaiset käyttäjät voivat asettaa salasanan jaolle, vaikka Pron käyttäjät nauttivat joukosta lisälinkkiominaisuuksia, kuten voimassaoloaikaa, latausrajoituksia, asiakirjan esikatselua, sähköposti-ilmoituksia toiminnasta ja paljon muuta.

Linkin jakaminen

Yksi ominaisuus, jota todella pidämme, on tiedostopyynnöt, joiden avulla voit lähettää latauslinkin, jotta vastaanottajat voivat lähettää asiakirjoja tilillesi ilman ryhmäkansion jaettuja käyttöominaisuuksia..

Jaetut tiimikansiot

Voit jakaa joukkuekansion muiden kanssa. Ilmaisilla tileillä ryhmän jäsenet voivat lukea ja muokata kaikkia jaetun kansion tiedostoja, vaikka Pro-tilien avulla voit määrittää vain luku -oikeudet. Joukkueen jäsenten on kirjauduttava Sync.com-tiliin, jos heillä ei vielä ole sitä, vaikka ilmainen tili on kaikki, mitä tarvitaan jaetun kansion käyttämiseen.

joukkuekansioiden jakaminen

Cross-platform

Sovelluksia on saatavana Windowsille, macOS, Android ja iOS. Linuxia ei tueta. Pöytäympäristöissä sovellukset synkronoivat ensisijaisesti vain määritetyt kansiot pilveen. Yksityiskohtaisempi hallinta suoritetaan verkkoliittymän kautta, jota voidaan käyttää millä tahansa alustalla, joka tukee verkkoselaamista..

kopioi synkronointiholviin työpöydältä

Windows (mutta ei macOS-asiakasohjelma) sisältää joitain käyttöjärjestelmän integroinnin perusominaisuuksia. Mobiilisovellukset eivät synkronoi tiedostoja oletusarvoisesti paikalliseen tallennustilaan, vaikka voit valita tämän.

Mobiili valokuvien ja videoiden lähettäminen

Mobiilisovellukset voivat ladata valokuvia ja videoita automaattisesti pilveen, mikä on erittäin hyödyllinen ominaisuus. Jos haluat kuitenkin lähettää laitteellesi tallennetun median, sovellus lähettää kaiken löytämänsä, koska määritettyjä kansioita ei voida sulkea pois..

sync.com-mobiilisovellus

Meidän tapauksessamme tämä tarkoitti, että se käytti arvokasta kaistanleveyttä ja tallennuskapasiteettia lataamalla isojen elokuvatiedostojen, jotka oli tarkoitettu käytettäväksi vain puhelimessa. Emme myöskään voineet estää sitä lähettämästä yli 2000 valokuvakokoeltamme paitsi poistamalla ominaisuus kokonaan käytöstä.

Yksityisyys ja turvallisuus

Toimivalta

Sync.com ja sen palvelimet sijaitsevat Kanadassa, ja ne ovat oletettavasti henkilötietojen suojaa ja sähköisiä asiakirjoja koskevan lain (PIPEDA) tietosuojalainsäädännön alaisia. Tämä antaa asiakkaille oikeuden käyttää Sync.com: n hallussa olevia henkilökohtaisia ​​tietoja ja edellyttää, että Sync.com pyytää lupaa ennen tietojen keräämistä, käyttöä tai luovuttamista kolmannelle osapuolelle..

Sync.com-tietosuojakäytäntö näyttää noudattavan PIPEDA: ta ja vahvistaa Sync.com: n sitoutumisen yksityisyyteen. Se myöntää kuitenkin, että yritys paljastaa tietoja, kun laki sitä vaatii, mikä saa meidät tosiasiaan, että Kanada on Yhdysvaltain NSA: n johtaman viiden silmän vakooja allianssin ydinjäsen..

Tätä tilannetta ei auta parantamaan kiistanalainen vuoden 2015 terrorismin vastainen laki (lakiesitys C-51), joka laajensi huomattavasti Kanadan turvallisuustiedustelupalvelun (CSIS) valvontavaltuuksia ja antoi sille laajat valtuudet hakkeroida tai muuten käyttää mitä tahansa Internet-yhteyteen kytkettyä laitetta. (joka todennäköisesti sisältää pilvitallennuspalvelimet).

Lisäksi vuoden 2014 kanadalaisten suojeleminen verkkorikollisuudelta edellyttää poliisilta "kohtuulliset syyt epäilylle" online-tietojen saamista koskevan optio-oikeuden saamiseksi, mutta esteen, jota on kritisoitu olevan erittäin alhainen.

Teoriassa minkään tämän ei pitäisi olla kovinkaan tärkeää, koska Sync.com käyttää päästä päähän -salausta (e2ee)…

Tekninen turvallisuus

E2ee tarkoittaa, että salat tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi olevia tiedostoja ennen kuin lataat ne pilveen, ja vain sinä voit purkaa ne. Toisin sanoen, riippumatta siitä, mikä oikeudellinen tilanne voi olla tai olla, Sync.com (tai NSA) ei yksinkertaisesti voi käyttää tietojasi. Siksi se väittää olevansa nolla tietämystä tarjoava palvelu.

Tiedot salataan käyttämällä AES-256-GCM-salausta, joka on suojattu yksityisellä RSA-2048-avaimella ja salasanalla. PBKDF2-avaimen venyttämistä korkealla iteraatiomäärällä käytetään heikkojen salasanojen tekemiseen salausteknisesti turvallisemmiksi.

Salatut yksityiset avaimet tallennetaan Sync.com-palvelimille ja sovellukset tai verkkopaneeli lataavat ne onnistuneen todennuksen jälkeen. Tämä vaatii salasanan, mutta tämä on yksisuuntainen hajautettu Bcryptillä, eikä sitä koskaan tallenneta. Sync.com -yrityksellä ei ole koskaan pääsyä yksityiseen avaimeesi tai todelliseen salasanasi, jota käytetään tiedostojen salauksen purkamiseen paikallisesti.

Verkkopaneeli on avoimen lähdekoodin ja käyttää uusimpia Java-kryptografiakirjastoja. Kuten kaikissa selainpohjaisissa kryptografioissa, on kuitenkin vaara, että haitalliset koodit voidaan työntää palvelimelta, jonka selaimesi hyväksyy automaattisesti. Lisätietoja on saatavana valkoisena paperina, ja kaikki näyttää hyvältä.

Ei avoin lähdekoodi

Ongelmana on kuitenkin se, että Sync.com-sovellukset ovat kaikki sen verkkoportaalin lisäksi suljetut lähteet. Ei ole mitään keinoa tarkistaa itsenäisesti, ovatko tiedostot todella e2e-salattuja ennen niiden lähettämistä.

Helppokäyttöisyys

Rekisteröimällä voimassa oleva sähköpostiosoite ja salasana pääset käyttämään 5 Gt ilmaista palvelua. Vain lataa ja asenna sovellukset ja avaa kaikki! Voit päivittää premium-tilille verkkoportaalista.

Pöytätietokoneet

Palkki vähäiset käyttöliittymäerot (ja se, että Windows-työasemassa on joitain käyttöjärjestelmän integrointiominaisuuksia, kuten edellä keskusteltiin), Windows- ja macOS-asiakkaat ovat enemmän tai vähemmän identtisiä. Se on fantastinen tuki Mac-käyttäjille ja tekee tästä yhden parhaista pilvivarmistuksen palveluista Mac-käyttäjille.

Sync.com Windowsille ja Macille

Periaatteessa ne vain pitävät synkronointikansiosi synkronoituna muiden linkitettyjen laitteiden synkronointikansioiden ja online-tallennustilan kanssa. Edistyneempiin ominaisuuksiin pääsee verkkoportaalin kautta.

sync.com-ohjauspaneeli siirtää asetuksia

On syytä huomata, että Synkronointivarastoon tallennettuihin tiedostoihin ei pääse käsiksi työpöydän Synkronointikansio - vain verkkoportaalin kautta. Tämä on häpeällistä, koska ominaisuudet, kuten Dropboxin uusi älykäs synkronointi, joka näyttää synkronointikansion tiedostoja, mutta lataa ne vain paikallisesti tarvittaessa, ovat erittäin käteviä.

Verkkoportaali

Avoimen lähdekoodin verkkoportaali on tämän tuotteen sykkivä sydän ja tarjoaa pääsyn Sync.com-palvelun kaikkiin ominaisuuksiin. Täällä voit helposti ladata tiedostoja Holviin, luoda jaettuja kansioita, valvoa tiedostojen jakamista ja paljon muuta.

sync.com-verkkosivusto

Mobiilisovellukset

Android- ja iOS-sovellukset tarjoavat pääsyn melkein kaikkiin Sync.com-ominaisuuksiin, mukaan lukien suora pääsy Holviin, jakovalvonta ja paljon muuta. Ainoa asia, josta voimme havaita puuttuvan, on kyky luoda ryhmänjako-kansioita.

sync.com android-sovellus

Tiedostot ja kansiot voidaan synkronoida tai yksinkertaisesti ladata paikallisesti.

Lopulliset ajatukset

Sync.com on erittäin liukas ja helppokäyttöinen pilvitallennusratkaisu, joka käyttää vankkaa päästä päähän -salausta maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi. Erityisesti sen mobiilisovellukset ovat virkistävästi esiteltyjä, kun olemme pettyneitä vain luettavissa oleviin SpiderOak-mobiilisovelluksiin. Lopulta jouduimme kuitenkin poistamaan valokuvien lähettämisen käytöstä, mikä ei ollut ihanteellista.

NSA-tyyliset valvontatoimet eivät ole kaikkien huolenaiheita, mutta emme voi auttaa, koska tämä ei ollut suurelta osin suljetun lähdekoodin palvelu, joka perustuu Kanadaan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me