Täydellinen tietosuojakatsaus

Täydellinen yksityisyys

 • hinnoittelu

  alkaen $ 8.95
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
9.2 10: stä

Yhteenveto

Täydellinen yksityisyys
on Sveitsissä toimiva, lokiton VPN-palveluntarjoaja, joka käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008. VPN-nimi on asianmukaisesti nimetty, koska se tarjoaa suuren määrän yksityisyyttä ja suojausominaisuuksia - myös joitain, jotka ovat melko harvinaisia.

Täydellisessä tietosuojassa on sovelluksia kaikille alustoille, joiden avulla käyttäjät voivat helposti piilottaa todellisen IP-osoitteensa sisällön estämiseksi. Se tarjoaa myös vesitiiviän yksityisyyden OpenVPN-salauksen tehokkaan toteutuksen ansiosta. Vaikka täydellistä yksityisyyttä onkin paljon huippuluokan ominaisuuksia, sitä voidaan pitää hieman kalliina verrattuna vastaaviin kilpailijoihin.

Lisäksi palvelu ei pysty estämään joitain keskeisiä palveluita, kuten Netflix USA. Tästä huolimatta Perfect Privacy on korkealaatuinen VPN, joka saattaa vedota tiettyihin Internet-käyttäjiin.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Sveitsi
 • Samanaikaiset yhteydet
  1000
 • Maat
  26
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  14.95 Mbps

Hinta

2 vuosi

$ 8.95
kuukaudessa

1 vuosi

$ 9.99
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 12.99
kuukaudessa

Perfect Privacy tarjoaa tilaajilleen kolme vaihtoehtoa tilaustilan valinnassa. Kaikki nämä suunnitelmat ovat ominaisuuksiltaan identtisiä ja eroavat vain siinä suhteessa, että ne muuttuvat halvemmaksi, mitä kauemmin tilaat. Tämä on tavanomainen hinta premium-VPN-verkkoille, jotka haluavat rohkaista kuluttajia sitoutumaan pidemmäksi ajaksi.

Toisin kuin useimmat VPN: t - jotka yleensä laskevat hintaa huomattavasti - Perfect Privacy tarjoaa kuitenkin vain pienen alennuksen. Yksi kuukausi antaa sinulle takaisin 12,99 dollaria, ja jos sitoudut vuodeksi, hinta laskee vain 23% ja on 9,99 dollaria kuukaudessa. Suurimman mahdollisen 31%: n alennuksen käyttäjien on tilattava kahdeksi vuodeksi. Jo silloin se vain alentaa hinnan 8,95 dollariin kuukaudessa.

Tämä on pettymys ja tarkoittaa, että täydellistä yksityisyyttä voidaan ehdottomasti pitää yhtenä markkinoiden kalleimmista premium-VPN-verkoista. Se, kannattaako maksaa enemmän tästä VPN: stä, menee pitkälti henkilökohtaisten vaatimusten ja valinnanvaraan.

Täydelliset tietosuojavaihtoehdot

Tuetut maksujärjestelmät

Jokaiselle tilauksesta kiinnostuneelle on mahdollisuus testata palvelu 7-päivän VPN-rahat takaisin -takuun ansiosta. Tämä takuu on hyödyllinen ja tarkoittaa, että palvelusta kiinnostuneet voivat antaa sille koeajon halutessaan.

Tilaajat voivat valita maksamisen luotto- tai pankkikortilla, Amexillä, PayPalilla tai yhdellä PayWall-palvelun tarjoamista 60 menetelmästä. Yritys hyväksyy myös Bitcoin- ja Bitcoin Cash -maksut, jotka suoritetaan tunnetun palvelun BitPay-palvelun kautta. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat halutessaan maksaa palvelusta suhteellisen nimettömästi.

Onko täydellinen yksityisyys estää Netflixin?

Jos etsit VPN: tä Netflixille, kannattaa ehkä etsiä muualta.

Huolimatta tämän VPN: n korkeasta hinnasta, se ei valitettavasti ole hyvä palvelu suosittujen streamien lukituksen poistamisessa. Testien aikana tämä VPN ei onnistunut tarjoamaan pääsyä Yhdysvaltojen tai Ison-Britannian Netflix-luetteloihin. Lisäksi emme pystyneet muodostamaan yhteyttä Huluun tai BBC iPlayeriin. Tämä on valitettavaa ja tarkoittaa todennäköisesti, että tämä VPN ei ole aktiivinen yrittäessään etsiä puhtaita IP-osoitteita, joita nämä suositut palvelut eivät estä..

Siksi, vaikka tätä palvelua voidaan pitää edistyneenä yksityisyyden ja turvallisuusominaisuuksien suhteen, niille, jotka haluavat yksinkertaisen palvelun purkujen poistamiseksi, on parempi etsiä muualta.

ominaisuudet

Täydellinen yksityisyys on palvelu, joka on erittäin monipuolinen edistyneiden turvaominaisuuksien suhteen. Tästä syystä se on mielenkiintoinen VPN-valinta, joka saattaa kiinnostaa tiettyjä VPN-käyttäjiä. Alla näet kattava luettelo tämän VPN: n tarjoamista ominaisuuksista sekä sen ainutlaatuisempien ominaisuuksien kuvaukset.

 • Palvelimet 26 maassa
 • Sovellukset kaikille alustoille
 • Vaihtoehto OpenVPN- tai IPsec-salaus
 • Killswitch
 • DNS-vuodonsuojaus
 • Monen hypyn VPN-ketju (enintään 4 palvelinta voidaan valita manuaalisesti)
 • Rajoittamaton määrä samanaikaisia ​​yhteyksiä
 • Häiriintyneet palvelimet ISP-palomuurien ohittamiseen ja VPN-käytön piilottamiseen
 • SSH Manager HTTP- tai SOCKS5-välityspalvelinyhteiden muodostamiseen
 • Tor VPN: n yli
 • Portin uudelleenohjaus
 • Dedikoidut paljaan metallin palvelimet koko verkossa
 • Täysi IPv6-tuki
 • TrackStop-suodatin tarjoaa mainosten estämisen, seurannan ja haittaohjelmien estämisen (palvelinpuolet).

NeuroRouting-ominaisuus. Tämä ainutlaatuinen palvelinpuolen multi-hop-ominaisuus pomppii tietosi automaattisesti useiden Perfect Privacy -palvelimien kautta lisätäksesi yksityisyyttä.

Kuten huomaat, Perfect Privacy -palvelussa on paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten TrackStop- ja NeuroRouting-ominaisuudet; molemmat, jotka voivat olla asennuspalvelimen puolella. Seuraavassa hahmotellaan joitain näistä harvinaisimmista ominaisuuksista selittämään tarkalleen, miten ne voivat hyötyä sinulle.

TrackStop

Hieno asia TrackStopissa on, että käyttäjät voivat asettaa sen suodattamaan pois koneellesi saapuvia ei-toivottuja tietoja. Tämä voi nopeuttaa Internet-selailukokemustasi vähentämällä sivujen latausaikoja ja vähentämällä suorittimen kuormitusta. Käyttäjät voivat halutessaan määrittää suodattimen manuaalisesti verkkosivustojen ja tietojen estämiseksi omien erityistarpeidensa mukaan.

Tähän sisältyy jopa vanhempien kyky perustaa vanhempien lohkot VPN: stä; ainutlaatuinen ominaisuus, joka antaa vanhemmille kyvyn suojata lapsiaan aikuissisällöltä, samalla kun he saavat VPN: n tarjoaman digitaalisen yksityisyyden. Ja koska tämä ominaisuus voi olla asennuspalvelimen puoli, se koskee kaikkia VPN-verkon laitteita, mikä tarkoittaa, että se voidaan määrittää reitittimen kautta toimimaan kokonaisvaltaisena vanhemmuuslohkona koko kodille.

Alla on lueteltu kaikki erityyppiset suodatukset, jotka voidaan saavuttaa TrackStopilla:

 • Selaa ja Adblock-mustia listoja yli 30 000 seuranta- ja mainosalueita
 • Petosuodatin estää yli 45 000 tunnettua haittaohjelma-verkkotunnusta ja 20 000 tietojenkalasteluverkkotunnusta
 • Estä Facebook-verkkotunnukset ja Facebook-seurantalaitteet kaikilla verkkosivustoilla
 • Estä kaikki Google-verkkotunnukset (yli 400)
 • Sosiaalisen median suodatin: estä kaikki suuret sosiaalisen median verkkotunnukset
 • Vanhempien suodatin estämään aikuisille suunnatun sisällön, uhkapelisivustot, väkivaltaiset verkkosivustot ja mainokset, jotka eivät sovellu lapsille
 • Väärennettyjen uutissuodatin, joka estää tunnetun luettelon väärennettyjen uutissivustojen verkkosivustoista (luettelon kautta, joka julkaistaan ​​ja päivitetään GitHubissa)

NeuroRouting

Tämä ominaisuus käyttää avoimen lähdekoodin koneoppimista (TensorFlow) liikenteen pomppimiseen automaattisesti Perfect Privacy -verkon ympärillä ennen lähtöä parhaan mahdollisen palvelimen sijainnin kautta. Tämä dynaaminen multi-hop-reititys varmistaa, että tilaajan käyttämä poistosolmu eroaa riippuen siitä, mihin palveluun heidän liikenne on sidottu. Tämän seurauksena jokaiselle heidän käyttämälleen Internet-palvelulle näkyvä VPN-IP-osoite on erilainen.

NeuroRouting voidaan asettaa toimimaan joko OpenVPN: n tai IPsecin kanssa, ja se on määritettävä palvelinpuolelta. Tämä tarkoittaa, että NeuroRouting voidaan määrittää toimimaan jokaiselle VPN-ilmentymälle, ja se toimii oletuksena kaikessa liikenteessäsi, jos asennat Perfect Privacy VPN -sovelluksen suoraan WiFi-reitittimeesi.

Vaikka jotkut arvioijat ovat aiemmin verranneet tätä ominaisuutta Toriin (johtuen siitä, miten se toimii dynaamisesti ja automaattisesti käyttäjän liikenteen pomppimiseksi eri solmujen kautta), on huomattava, että tämä ominaisuus auttaa tarjoamaan lisää yksityisyyttä. mutta ei nimettömyys. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin Tor, Perfect Privacy suorittaa kaiken reitityksen paljaisiin metallipalvelimiin, jotka ovat hänen hallussaan. Ja vaikka se ei tallenna lokia siitä, mitä käyttäjät tekevät palvelimilleen ollessaan yhteydessä - on mahdollista, että yritys voi seurata liikennettä reaaliajassa kulkiessaan verkonsa kautta.

Joten miksi tämä ominaisuus on mielenkiintoinen? NeuroRouting-sovelluksen avulla sinun ei tarvitse katkaista jatkuvasti yhteyksiä eri palvelinpaikkoihin ja muodostaa niihin yhteys palvelimille, jotta maantieteellisesti rajoitettuja palveluita voidaan käyttää kyseisissä maissa. Sen sijaan (niin kauan kuin Perfect Privacy -palvelimella on palvelin kyseisessä paikassa) saat automaattisesti paikallisen IP: n, jonka avulla voit näyttää olevan siinä maassa, johon palvelu perustuu. Tällainen automatisoitu multihop on ainutlaatuinen Perfect Privacy -palvelun kanssa, ja se on suuri tilaajien helppokäyttöisyyden suhteen.

Nopeus ja suorituskyky

Täällä ProPrivacy.com -sivustolla käytämme mukautettua, palvelinpohjaista nopeuden tarkistusjärjestelmää seuraamaan VPN-yhteyden nopeuksia reaaliajassa. Ainutlaatuinen palvelinpohjainen ratkaisumme tarkistaa VPN-verkon enimmäisnopeudet (purskeen) ja keskimääräiset latausnopeudet neljällä palvelinpaikalla - neljä kertaa päivässä.

Nämä yhteysnopeudet päivitetään reaaliajassa arvioidaksesi, mitkä nopeimmat palvelut ovat nopeimmalla VPN-sivullamme. Mukautettu nopeuden testausjärjestelmämme testaa VPN: t, joissa OpenVPN-salaus on käytössä, ja testaa sekä paikalliset että kansainväliset yhteysnopeudet testipalvelimilta, jotka sijaitsevat Hongkongissa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Hollannissa.

Valitettavasti kun DevOps lisäsi täydellisen yksityisyyden nopeustestijärjestelmään, heidän palvelimiensa kaikki aikakatkaisivat. Lataukset olivat niin hitaita, että koekäyttäjäsovellus tappoi testit 2600 sekunnin kuluttua. Koska emme pystyneet saamaan tietoja, meidän oli pakko turvautua VPN: n testaamiseen manuaalisesti online-nopeustestiresurssin speedtest.net avulla..

Testasimme täydellistä yksityisyyttä 50 Mbps BT -yhteydellä Isossa-Britanniassa. Testasimme yhteyttä saadaksesi perustuloksia ilman VPN-yhteyttä ja havaitsimme, että sen latausnopeus on noin 49 Mbit / s. Seuraavaksi olemme muodostaneet yhteyden Ison-Britannian VPN-palvelimeen ja testanneet sitä kolme kertaa. Löysimme latausnopeuden, joka laski vajaalla puolella 27Mbps: iin. Lataa nopeus, kun nopeus on 17 Mbit / s ilman VPN: tä - 14 Mbit / s. Nämä tulokset ovat melko hyviä ja tarkoittavat, että VPN: n tulisi toimia hyvin HD-suoratoistossa.

Tarkistaaksemme sen kansainvälisen palvelimen päätimme nopeasti testata Amsterdamin palvelimensa Hollannissa. Alankomaiden palvelin suoritti kosketuksen nopeammin kuin Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin, yllätyksenä, koska datan on kuljettava pidemmälle. Latausnopeus 29 Mbit / s tarkoittaa, että jälleen kerran tämä palvelin toimii hyvin suoratoistoa varten. Lopuksi päätimme tarkistaa yhdysvaltalaisen East Coast -palvelimen yhteysnopeudet. Ei ole yllättävää, että ottaen huomioon etäisyydet, New York suoriutui hieman hitaammin. Kellotimme keskimääräisen latausnopeuden 18 Mbps, joka sallii silti minun suoratoistaa teräväpiirtona ilman mitään ongelmia.

Kaiken kaikkiaan olimme vaikuttuneita tämän VPN: n tarjoamista nopeuksista, ja vaikka se ei välttämättä ole nopein VPN maailmassa, siinä on ehdottomasti mitä tarvitset suoratoistoon ja muiden tietointensiivisten tehtävien suorittamiseen ollessasi yhteydessä VPN: ään..

IP-vuodot, DNS-vuodot ja WebRTC-vuodot

Jotta voidaan varmistaa, että VPN toimii kunnolla ja että se tarjoaa oikein väitetyn yksityisyyden, on välttämätöntä testata se vuotojen varalta. Vuodot voivat mahdollisesti pilata VPN: n tarjoaman yksityisyyden ja tehdä siitä käyttökelvottoman.

Käytimme tunnettua työkalua ipleak.net tarkistaaksesi vuotoja sekä IPv4- että IPv6-yhteyksissä. Teimme testit inkognito-tilassa virtuaalikoneella varmistaaksemme oikeudenmukaiset ja väärät tulokset sekä Macilla että Windowsilla. Testimme paljastivat, että VPN: ssä ei ole vuotoja, mikä tarkoittaa, että Perfect Privacy on luotettava yksityisyyden suojaamiseen ja sijaintisi salaamiseen..

Testasimme VPN: ää ja havaitsimme, ettei siinä ole IPv4- tai IPv6-vuotoja, DNS-vuotoja tai WebRTC-vuotoja. Tämä on erinomaista ja tarkoittaa, että VPN toimii niin kuin on tarkoitettu. Täydellinen IPv6-yhteensopivuus on harvinaisuus, useimmat VPN: t vain estävät IPv6-yhteydet ja palauttavat takaisin IPv4: ään. Täydellisen yksityisyyden suojauksen kanssa tunnelointi toimii kuitenkin IPv6: n kautta ilman ongelmia.

Testaa oma täydellinen yksityisyysyhteytesi vuotojen vuoksi käymällä verkkosivustoissa, kuten ipleak.net, test-ipv6.com tai doileak.net.

Yksityisyys ja turvallisuus

Perfect Privacy on VPN-palvelu, joka perustuu Sveitsiin; sijainti, jonka on yleisesti sovittu olevan loistava digitaalisen yksityisyyden kannalta. Sveitsissä hallitus pyrkii olemaan heittämättä painoaan, ja on hyvin harvinaista, että se käyttää optioita pakottamaan yritykset pakollisesti osallistumaan kuluttajia koskeviin tietoihin. Tästä syystä Sveitsin uskotaan olevan hyvä paikka yksityisyyspalvelujen perustamiselle, ja miksi myös Proton Mail, Proton VPN ja VyprVPN, kuten yksityisyyspalvelut, sijaitsevat siellä.

Kaiken kaikkiaan pidämme tätä nollalokkiin VPN: tä totta sen nimeä. Sen tietosuojakäytäntö on GDPR-yhteensopiva eikä se anna mitään viitteitä siitä, että mitään yhteyslokeja kerätään. Ja koska tämä VPN tarjoaa huippuluokan tietosuojaominaisuuksia ja vahvan salauksen (katso lisätietoja alla), tätä VPN: ää voidaan pitää erityisen vahvana, kun kyse on tilaajien yksityisyyden suojaamisesta..

Salausprotokollat

Perfect Privacy keskittyy tarjoamaan kaksi VPN-salausprotokollaa; OpenVPN ja IPsec / IKEv2. Näitä protokollia pidetään molemmina turvallisina, mikä tarkoittaa, että tilaajilla on hieno käyttää kumpaakin.

Kuten aina mukautettujen VPN-asiakkaiden kohdalla, iOS-asiakasohjelma tarjoaa pääsyn vain jälkimmäisessä mainitussa IPsec / IKEv2-protokollaan. Seurauksena on, että jokaisen, joka haluaa käyttää OpenVPN: ää, on käytettävä kolmannen osapuolen OpenVPN connect -sovellusta (tämä pätee kaikkiin VPN: iin, eikä se ole tämän palveluntarjoajan kielteinen näkökohta).

Vaikka IPsec / IKEv2: ta pidetään turvallisena, suosittelemme täällä ProPrivacy.com-sivustossa OpenVPN-salausta. Tämä johtuu siitä, että se on erittäin tarkastettu ja turvallinen VPN-protokolla, jonka on sovittu tarjoavan korkeimmat yksityisyyden ja turvallisuuden tasot. Näihin tarkoituksiin analysoimme ProPrivacy.com-sivustossa aina kunkin VPN: n protokollan toteutusta varmistaaksemme, että se täyttää vähimmäisstandardimme. Pyysimme Perfect Privacy VPN: tä toimittamaan meille nämä täytäntöönpanostandardit ja VPN kertoi meille seuraavan:

 • Ohjauskanava: AES-256-salaus, jossa on HMAC SHA384-hash-todennus. RSA: ta käytetään TLS-kättelyn turvaamiseen, mutta emme pysty selvittämään käytetyn avaimen oletuspituutta. Täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus saavutetaan käyttämällä DHE-avaimenvaihtoa.
 • Datakanava: AES-128-CBC-salaus HMAC SHA-512: n kanssa

Nämä toteutusstandardit ovat turvallisia, ja tls: n lisäys ohjauskanavalla on lisätty tietoturvakerros. Ainoa asia, joka estää meitä arvioimaan näitä salausstandardeja kokonaan, on se, että emme tiedä TLS: n kädenpuristusavaimen pituutta. Vaikuttaa kuitenkin kohtuulliselta olettaa käyttävänsä OpenVPN-oletusasetuksen vähimmäisstandardeja (RSA-2048).

Kuten huomaat, tämä VPN tarjoaa myös täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden DHHE-avaimilla, jotka lisäävät protokollan yleistä turvallisuutta. Tämän seurauksena tähän VPN: ään voidaan luottaa tarjoamaan vesitiiviys yksityisyyttä, eikä ole mitään syytä huoleen siitä, että VPN-tunneli halkeilee pitkään tulevaisuuteen.

Käyttäjäkokemus

Täydellinen yksityisyys on VPN-palveluntarjoaja, joka toimii hyvin suunnitelluissa ja toteutettuissa sovelluksissa kaikille alustoille. Se on yhteensopiva jopa Amazon Fire Stickin, Vadelma Pi: n, Synologyn ja suuren määrän reitittimien kanssa (AsusWRT, AsusWRT Merlin, pfSense, DDWRT, Tomato, eBlocker).

Verkkosivusto on yleensä hyvin järjestetty ja tarjoaa runsaasti tietoa siitä, mitä VPN tarjoaa. Toisaalta on syytä mainita, että verkkosivustolta puuttuu hiukan tärkeitä teknisiä tietoja (kuten yllä mainitut OpenVPN-toteutustiedot). Tämä on kuitenkin pieni ongelma, ja tarvittaessa on mahdollista ottaa yhteyttä asiakastukeen.

Täydellinen yksityisyystili

Yksi asia, jonka huomasimme, on, että NeuroRouting-ominaisuussivu on liian ylpeä ja esittää vääriä väitteitä, kuten ”Parhaimmillaan liikenne ei alistu Internetille ollenkaan.” ”Liikenteesi on kuljettava Internetin kautta (mukaan lukien siirtämällä salattua Internet-palveluntarjoajan palvelimien kautta päästäksesi VPN-palvelimille, sen on kuljettava Internetin välityksellä palvelimien välillä, ja sen on kuljettava Internetin kautta päästäksesi vierailemalle verkkosivustolle. Tällainen avoin väärien tietojen esittäminen (tätä tarkoitusta varten myyntiä) on vähän tarpeetonta ottaen huomioon, että ominaisuus itsessään on ainutlaatuinen ja mahdollisesti itsessään houkutteleva käyttäjille, jotka sitä tarvitsevat tai haluavat.

Verkkosivuston vuototestisivu on hyödyllinen ominaisuus, jolla voidaan tarkistaa, toimiiko VPN oikein, mutta suosittelemme kuitenkin pitäytymistä luotettavan kolmannen osapuolen palvelun käyttämisessä näiden testien suorittamiseen..

Windows-asiakas

Testasimme Perfect Privacy Windows -asiakasta perusteellisesti saadaksesi hyvän kuvan siitä, kuinka se toimii. Löysimme sen olevan helppo asentaa ja käyttää, ja siinä on kaikki tärkeät VPN-ominaisuudet, joita voit odottaa.

Vaikka asiakas ei todellakaan ole mielenkiintoisin katsottava sovellus, se tarjoaa kuitenkin paljon erinomaista tietoa. Käytettävissä oleva kaistanleveys antaa sinulle kuvan siitä, kuinka paljon kuormitusta palvelin altistuu, jotta voit valita palvelimen, joka antaa sinulle paremman suorituskyvyn.

Yksi asia, jonka huomasimme, on, että täydellinen yksityisyys vie suhteellisen kauan yhteyden luomiseen. Kun yhteys on muodostettu, se pysyy kuitenkin vakaana. Tämä on todistus paljaan metallin palvelinverkon vakaudesta.

Asetuksia napsauttamalla voit valita IPsecin ja OpenVPN: n välillä. OpenVPN-yhteys tulee oletuksena UDP: hen, mutta napsauttamalla sitä Ohjelma-asetukset antaa sinun vaihtaa TCP: hen, jos haluat. Tässä ikkunassa voit myös määrittää salauksen valitsemalla erilaisia ​​salausvariaatioita. Kuluttajat, jotka etsivät hiukan parempia nopeuksia, voivat pudota takaisin AES-128: een ilman yksityisyyden huolenaiheita.

Windows-asiakasohjelman asennus

Pieni nuoruke on, että sovellus ei selvitä, toteuttaako VPN L2TP / IPsec vai IKEv2 / IPsec. Suosittelemme yleensä pitämistä OpenVPN: ssä, jonka oletamme olevan asetettu suorittamaan UDP: tä, koska tämä tarjoaa paremmat nopeudet suoratoistolle.

Joitakin muita merkittäviä ominaisuuksia ovat täysi IPv6 DNS -vuodonsuojaus, portin edelleenlähettäminen, muokattava multiphop, automaattinen yhteyden muodostaminen ja muokattavat palomuuriasetukset (VPN killswitch).

Windows-asiakasasetukset

Napsauttamalla IP ja portit -välilehti, jota seuraa Käytä satunnaista poistumista IP antaa sinun valita satunnaistettu IP-osoite palvelimella, johon yhdistät. Tämä tarkoittaa, että jos valitsemassasi VPN-palvelimessa on useita IP-osoitteita, saat eri IP: n joka kerta. Rehellisesti sanottuna tätä ominaisuutta on vaikea pitää, koska useimmat VPN: t tekevät tämän automaattisesti, ja Perfect Privacy suosittelee, että jätät sen päälle..

Automaattiseen CSS-päähän CSS ja varkain -välilehti, jota seuraa ota käyttöön CSS; käyttäjät voivat valita jopa 4 humalaa. Aktivoimme tämän, mutta emme voineet kertoa, tapahtuuko jotain, koska poistumispalvelin rekisteröi edelleen saman IPLeak.net-sivustossa. Tämä johtuu mahdollisesti siitä, että se antaa sinulle kolme satunnaista hyppyä ennen kuin saavut valittuun päätepisteeseen.

Testasimme NeuroRouting-ominaisuutta ottamalla sen käyttöön jäsenalueella. Tämän tarkoitetaan tarkoittavan, että liikenteemme pomppii eri palvelimien ympäri ja poistuu lähellä loppukohtaa.

Windows-asiakkaan NeuroRouting-asetukset

Seuraavaksi siirtyimme kahteen erilaiseen IP-työkaluun nähdäksemme, johtavatko palvelinpuolen ominaisuudet erilaisia ​​poistumispisteitä. Hyvä uutinen on, että vaikka DNS-osoitteet ratkaistaan ​​edelleen valitsemasi sijaintiin, IP-osoite muutettiin Alankomaiksi IPleak.net: lle ja Kanadaksi IPleak.org: lle. Siten näyttää siltä, ​​että ominaisuus toimii niin kuin mainostetaan.

Stealth on saatavana Stunnelilla, Obfsproxy3: lla tai SSH: lla - mikä on valtava määrä valintaa. Ja asiakas sallii sinun jopa valita manuaalisesti, mikä Perfect Privacy -palvelin käsittelee DNS-pyynnöt.

Kaiken kaikkiaan havaitsimme, että tämä asiakas oli ominaisuuspakattu. Testasimme suodattimia ja havaitsimme niiden toimivan hyvin, kunhan käynnistät VPN-asiakkaan uudelleen. Google-suodatin esti meitä pääsemästä Google-hakuun ja Youtubeen. Sosiaalisen median suodatin estää meitä pääsemästä Facebookiin ja Twitteriin. Mainokset näyttivät estävän onnistuneesti sivustolla, joka on kuuluisa siitä, että se näyttää paljon mainoksia. Lisäksi lastensuodatin estää PornHubin lataamista. Siten nämä ominaisuudet, jotka voidaan asettaa jäsenalueelle, vaikuttavat kaikki toimivan erinomaisesti.

Muut asiakkaat

Perusteellisesti testaamamme Windows-asiakkaan lisäksi Perfect Privacy -palvelussa on myös Android- ja Mac-sovelluksia, jotka otimme testiajoon.

mac

Mac VPN -asiakasohjelmassa on kaikki samat ominaisuudet kuin Windows-asiakasohjelmassa, ja vaikka emme antaneet heille perusteellista testiajoa kuten Windowsissa, voimme vain olettaa, että asetukset toimivat täysin samalla tavalla. On kuitenkin syytä mainita, että Mac-asiakas on täysin erilainen ilme kuin WIndows-kollegansa, ja se on yleensä paljon puhtaampi katsoa.

Windows-asiakasohjelman UDP- tai TCP-valinta

Kuten Windowsissa, käyttäjät voivat valita joko OpenVPN UDP tai TCP. Käyttäjät eivät kuitenkaan voi muuttaa salausta Cameliaksi tai muuttaa AES-salauksen voimakkuutta, kuten Windowsissa.

Testasimme asiakasta vuotojen varalta ja havaitsimme, ettei asiakkaalla ollut mitään. IPv6-yhteydet poistetaan käytöstä automaattisesti tässä asiakkaassa, mikä varmistaa, että VPN-yhteys toimii moitteettomasti IPv4: n kautta.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat Killswitch, joka on kytkettävä päälle “asiantuntija” -tilassa. Tällä asiakkaalla ei kuitenkaan ole portin edelleenlähetys-, multihop-, kaskadi- tai varkaustilaa, kuten Windowsissa. Siksi tämä Mac-asiakas on paljon tavallisempi VPN-asiakas, jolla on perustiedot yksityisyyden suojaamiseksi.

Hyvä uutinen on, että Mac-käyttäjät voivat silti sallia mainosten estämisen ja muut suodattimet sekä NeuroRouting-ominaisuuden jäsenalueelta - ja tämä toimii edelleen ilmoitetun mukaisesti.

iOS

Valitettavasti Perfect Privacy -sovelluksella ei ole mukautettua iOS VPN -sovellusta. Jotta tätä VN: tä voidaan käyttää iPadissa tai iPhonessa, sinun on ladattava .ovpn-asetustiedostot yhteyden muodostamiseksi kolmannen osapuolen OpenVPN-yhteysohjelmalla..

Tämä on pieni haitta, mutta yritys tarjoaa kuitenkin esittelyn asettamiseen tällä tavalla. Ja Connect-asiakas on erinomainen, mikä tarkoittaa, että pystyt käyttämään tätä VPN: tä ilman liikaa vaivaa. On kuitenkin syytä huomata, että OpenVPN connect for iOS on perusasiakas, joka ei tarjoa mitään Windowsin käytettävissä olevista edistyneistä ominaisuuksista.

Android

Latasimme Android VPN -asiakkaan ja teimme sille nopean testiajon käytettävissä olevien ominaisuuksien tarkistamiseksi. Löysimme tämän asiakkaan mukavimmaksi katsoa.

Palvelinluettelo

Siitä puuttuu kuitenkin täysin edistyneitä ominaisuuksia. Asiakas antaa sinun muodostaa yhteyden ja katkaista yhteyden, ja siinä kaikki. Killswitch ei ole käytettävissä, etkä voi käyttää mitään Windowsin kanssa saatuja edistyneitä ominaisuuksia.

Asiakaspalvelu

Tämän VPN: n kustannukset huomioon ottaen on kohtuullista sanoa, että tuki on alue, josta sitä puuttuu vakavasti. Live chat-tukea ei ole saatavana, mikä tarkoittaa, että sinun on käytettävä sen usein kysyttyjä kysymyksiä tai lippujärjestelmää kysyäksesi kysymyksiä. Löysimme oppaat ja UKK: t hyödyllisiksi, ja ne vastaavat ehdottomasti tärkeimpiä kysymyksiä, joita ihmiset todennäköisesti kysyvät.

Lippun lähettäminen pyynnöstä ei ole vaikeaa, ja saat automaattisen vastauksen, jonka avulla tiedät, että kysymys on saatu. Siitä lähtien se on odottava peli. Havaitsimme kuitenkin yrityksen reagoivan erittäin nopeasti ja he toimittivat vaaditut vastaukset.

Haluaisimme nähdä tämän VPN: n lisäävän live chat -ominaisuuden jäsenalueelleen. Kuitenkin niin kauan kuin tiedät tiensä VPN: n ympärille etkä halua kommunikoida sähköpostilippujärjestelmien kautta, tämän ei pitäisi aiheuttaa sinulle liikaa surua..

Lopulliset ajatukset

Täydellinen yksityisyys on VPN, jota voidaan pitää melko keskimääräisenä kaikissa käyttöympäristöissä paitsi Windowsissa. Windows VPN -verkkona se tulee omaksi, ja tarjoaa valtavan määrän ominaisuuksia, joita ei ole saatavana monien markkinoiden tarjoajien kanssa. Nollalokeja koskeva politiikka on voittaja, ja Sveitsissä toimiminen vie sen varmasti hyökkäävien hallitusten, kuten Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan, ulottumattomissa..

Vaikka tämä VPN ei ole tuntumassaan palkkio ja näyttää monelta muulta markkinoilla olevalta VPN: ltä, se voi varmasti saada työnsä päätökseen. Ja niin kauan kuin et pidä mielessä vaihtamiskytkimen puuttumista - Android-asiakas on kunnossa.

Se, että tämän VPN: n avulla voit käyttää tiliäsi rajoittamattomassa määrässä laitteita, on hyvä. VPN muistuttaa kuitenkin, että se on tarkoitettu vain yhden henkilön käyttöön. VPN ei kuitenkaan pidä lokkeja eikä se seuraa samanaikaisia ​​yhteyksiä - mikä tarkoittaa, että sen on luotettava ihmisten rehellisyyteen oikeudenmukaisessa käytössä.

Tämän VPN: n kustannusten takia olemme hieman vaikuttumattomia tämän VPN: n suhteen. Jos etsit erikoisominaisuuksilla varustettua Windows-VPN-verkkoa, tätä VPN-palvelua kannattaa harkita. Ja jos NeuroRouting-ominaisuus vetoaa sinuun, tämä VPN on koeajon arvoinen.

Kokemus tämän VPN: n käytöstä missä tahansa muussa kuin Windowsissa on kuitenkin melko keskimääräinen, ja on vaikea pitää sitä hyvän vastineen rahalle. Ehkä jos tämä VPN olisi halvempi, sitä voisi suositella voimakkaammin muuhun kuin Windowsiin.

Toisaalta tämä VPN tarjoaa 7 päivän rahat takaisin -takuun - joten sinulla ei ole syytä olla testamatta sitä, jos jokin sen ainutlaatuisista VPN-ominaisuuksista kiinnostaa sinua. Ehdottomasti koeajon arvoinen, jos etsit Windows VPN: tä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me