TigerVPN arvostelu

TigerVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 4.16
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
8.2 10: stä

Yhteenveto

Vuonna 2011 perustettu TigerVPN on slovakkilainen VPN-palvelu, joka avattiin uudelleen vasta toukokuussa 2016. Uusi moottori, uusi verkkosivusto ja uudet sovellukset antavat TigerVPN: lle pienen kasvot. Suhteellisen lyhyt yrityksen historia tarkoittaa, että palvelun laadusta ei julkisesti tiedetä paljon, joten päätin antaa TigerVPN: lle koekäytön itse. Lukekaa tätä TigerVPN-arvostelua saadaksesi selville, tekevätkö ne leikkauksen!

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  26 Mbps
 • Toimivalta
  slovakia
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  42

ominaisuudet

TigerVPN toimii Slovakian pääkaupungista Bratislavasta. Slovakia on loistava maa VPN-palveluntarjoajalle, joka toimii. Tämä johtuu siitä, että Slovakian perustuslakituomioistuin totesi äskettäin, että kaikki kansalaisten massatarkkailu on perustuslain vastaista. TigerVPN on hyvin pyöristetty VPN, jolla on seuraavat premium-ominaisuudet:

 • 300 palvelinta 42 maassa
 • 5 samanaikaista yhteyttä - vuosittaisille tilaajille. (Kaksi yhteyttä, jos maksat kuukausittain)
 • Ei käyttölokeja
 • Sovellukset Windows, Mac, iOS ja Android
 • ilmainen StickyPassword (Premium Plan)
 • Shimo VPN Manager (vuosisuunnitelman kanssa)
 • 500 Mt ilmainen kokeilu
 • Lippupohjainen tuki

Nopeus ja suorituskyky

Kaikki nopeustesti tehtiin Keski-Euroopassa. Palvelimet testattiin viisi kertaa keskiarvon selvittämiseksi. Keskimääräinen nopeuteni ilman VPN: tä oli rekisteröity 70 Mbit / s testipäivänä. Saksan, Yhdysvaltain itärannikon ja Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimet testattiin. Saksalainen palvelin suoritti parhaiten keskimääräisen latausnopeuden ollessa 32 Mbit / s. Sekä Ison-Britannian että Yhdysvaltojen palvelimien keskimääräinen nopeus oli noin 15 Mbit / s, Yhdistyneen kuningaskunnan ollessa hieman nopeampi (todennäköisesti johtuen läheisyydestä)..

Kaikki palvelimet toimivat riittävän hyvin, jotta voin suoratoistaa teräväpiirtona. Pudotus 40–50 Mbit / s on kuitenkin melko massiivinen - ja ihmiset, joilla on aluksi hitaampi Internet-yhteys, saattavat huomata, että he eivät voi lähettää suoratoistoa ilman puskurointia. Latausnopeus pysyi paljon vakaampana ja laski vain pienellä määrällä verrattuna perustestiini. En havainnut IP-vuotoja, DNS-vuotoja tai WebRTC-vuotoja testattaessa Tiger VPN: ää, mikä on hieno uutinen. En kuitenkaan testannut IPv6-vuotoja, koska minulla ei ole tällä hetkellä IPv6-yhteyttä.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

2 vuosi

$ 4.16
kuukaudessa

12 kuukautta

$ 6,67
kuukaudessa

6 kuukautta

$ 8.33
kuukaudessa

TigerVPN seuraa alan standardipolkua hinnoittelussa ja suunnitelmissa. Asiakkaat voivat valita 1, 6 tai 12 kuukauden sopimuksen. Pitemmille sitoumuksille tarjotaan yhä enemmän alennuksia. TigerVPN: n hinnat ovat melko keskimääräisiä. 6,67 dollaria kuukaudessa alhaisimmasta hinnasta (vuositilaus) ei ole liian huono ja verrataan suotuisasti muihin VPN: iin - tosin on mahdollista saada jotain parempaa vähemmällä.

Vuotuinen suunnitelma antaa sinulle jopa viisi samanaikaista yhteyttä. Toisaalta 11,99 dollaria kuukauden tilaukselta on melko jyrkkä, ja saat vain kaksi yhteyttä. TigerVPN tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen kokeilun palvelusta. Kokeilu on rajoitettu vain 500 Mt: n tietoihin ja tiettyihin sijainteihin. Se on kuitenkin tervetullut ominaisuus niille, jotka haluavat kokeilla ennen ostamista. Maksuvaihtoehdot ovat normaaleja tavallisten luotto- / pankkikorttien ja PayPalin kanssa. Olin iloinen nähdessäni mahdollisuuden maksaa myös Bitcoinissa. Tämä tarkoittaa, että ylimääräinen nimettömyysaste voidaan saavuttaa.

Yksityisyys ja turvallisuus

OpenVPN on oletusprotokolla. Tämä tarjoaa käyttäjille eniten turvallisuutta. TigerVPN antaa myös käyttäjille mahdollisuuden siirtyä L2TP: hen. TigerVPN käyttää teollisuuden standardin mukaista AES-256-CBC-salausta OpenVPN-protokollan ollessa oletusasetuksena. Valitettavasti TigerVPN ei tue täydellistä eteenpäin -salaisuutta, mikä tarkoittaa, että se ei todennäköisesti ole turvassa NSA: n kaltaisilta. TigerVPN toteaa selvästi, että käyttölokeja ei tallenneta. Jotkut yhteydetiedot, mukaan lukien aikaleimat ja kaistanleveys, ovat kuitenkin "väliaikaisesti varastoitu".

Koska Slovakialla ei ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia, se on turhauttavaa. Ne, joilla on korkea yksityisyyden suojan tarve, rypistävät todennäköisesti yhteyslokeja ja heidän pitäisi etsiä muualta. Suurimmalle osalle ihmisiä yhteyslokit eivät kuitenkaan saisi olla huolestuttavia. TigerVPN sallii tiedostojen jakamisen ja siihen on optimoitu palvelimia. TigerVPN sallii P2P-torrentin useimmissa palvelimissa, vaikka he kuitenkin pyytävät pidättäytymään tästä toiminnasta Yhdysvaltain palvelimillaan. Kaiken kaikkiaan TigerVPN käyttää melko kunnollista salausta, vaikka se ei kuitenkaan vieläkään vastaa ExpressVPN-tasoa,
esimerkiksi.

Lopulliset ajatukset

TigerVPN on kunnossa oleva VPN, joka hinnoitellaan samalla tavalla kuin monet muut markkinoilla olevat VPN: t (jos maksat vuosittain). On kuitenkin syytä huomata, että on mahdollista saada nolla lokitason VPN, joka vapauttaa Netflix US: n vähemmän. VPN toimii hyvin kaikilla suosituilla alustoilla, ja sillä on aika kunnollinen asiakaspalvelu. Valitettavasti sillä ei ole live chat-tukea kuten monissa hintaluokassaan olevissa VPN: issä. TigerVPN väittää estävän Yhdysvaltain Netflixin eston, mutta testissäni se epäonnistui.

IPlayerin esto onnistui kuitenkin onnistuneesti kirjoittamishetkellä. Joillakin yhteyslokeilla, salausohjelmassa ei ole täydellistä eteenpäin suuntautuvaa salassapitovelvollisuutta ja killswitchin puute - tämä VPN ei ole kaukana VPN-tietosuojan huipussa. Hitaat nopeudet ovat myös huolestuttavia, ja kuluttajat ovat valittaneet palvelinten erilaisista nopeuksista. Kaikki huomioon otettuna minun on todettava, että tämä VPN on ylihintainen. Katso muualta.

Käy TigerVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me