TorGuard-arvostelu

TorGuard

 • hinnoittelu

  alkaen $ 4.16
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • Linux

  • iOS

ProPrivacy.com Pisteet
8.2 10: stä

Yhteenveto

TorGuard on hyvin arvostettu ja erittäin tilattu Virtual Private Network (VPN), jonka katsomme olevan selvästi keskimääräistä korkeampi. Palvelimet sijaitsevat yli 50 maassa, mikä antaa tilaajille enemmän kuin tarpeeksi valinnanvaraa verkkosivustojen lukituksen poistamiseksi ja sensuurin ohittamiseksi. Salaus on vahva ja tilaajat saavat paljon vaihtoehtoja. Ja koska sillä on nollalokkikäytäntö, yksityisyys on taattu (huolimatta siitä, että se sijaitsee Yhdysvalloissa). Jos TorGuard VPN hankitaan vuosittain, se tarjoaa kohtuuhintaisia ​​palveluita nopeilla yhteysnopeuksilla ja erinomaisella asiakaspalvelulla.

Pikatilastot

 • Maat
  55
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Toimivalta
  Yhdysvallat
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  0 Mbps

Videokatsaus

Ota selvää, mitä ajattelimme TorGuardista kätevässä videokatsauksessamme, tai jatka vierittämistä saadaksesi tarkemman kuvan.

TorGuard-arvostelu | ProPrivacy

TorGuard-arvostelu | ProPrivacy

TorGuard-arvostelu | ProPrivacy

ominaisuudet

Palvelimia yhteensä 3000
Maat 55
Samanaikaiset yhteydet 5
Torrenting
Reitittimen tuki
Portin uudelleenohjaus
Portin valinta
Reitittimiä tuettu DDWRT Tomato OpenWRT Asuswrt-Merlin
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Paljas metalli

TorGuard-palvelimet sijaitsevat yli 50 maassa. Se antaa tilaajille runsaasti valintoja ja sallii heidän estää käytöstä lähes kaiken sisällön ympäri maailmaa. Lisäksi se tarkoittaa, että riippumatta siitä missä käyttäjät sijaitsevat, TorGuardilla on palvelin lähellä heitä (paremman yhteysnopeuden saavuttamiseksi).

TorGuard antaa tilaajille mahdollisuuden käyttää viittä samanaikaista yhteyttä. Käyttäjät voivat kuitenkin ostaa enemmän erittäin kohtuulliseen hintaan 1,00 dollaria kuukaudessa (kutakin ylimääräistä VPN-yhteyttä varten). Tämä on erinomainen vaihtoehto, jonka avulla ihmiset voivat peittää niin monta laitetta kuin haluavat (ja on loistava perheille, joilla on paljon suojattavia laitteita).

Tappikytkin on saatavana OS X- ja Windows-alustoilla, mutta ei asiakkaan mobiiliversioissa. Samoin Domain Name System (DNS) -suojaus on saatavana Windowsissa ja OS X: ssä. Sitä voidaan kytkeä päälle ja pois ohjelmistossa..

Stealth-yhteydet palomuurien ohittamiseen (kuten Kiinan suuri palomuuri) ovat myös käytettävissä kaikissa TorGuardin VPN-suunnitelmissa. Lisäksi ohjelmistossa on mainosten esto ja haittaohjelmien estäjä, jotka voidaan kytkeä päälle ja pois päältä.

P2P

TorGuard sallii P2P: n lataamisen kaikille jaetuille palvelimille. Joten jos torrenting on tärkeä sinulle, TorGuard on täydellinen (nimessä oleva Tor on siellä, koska se keskittyy BitTorrentingiin, toisin kuin mitä tahansa Tor-projektiin liittymistä). Lisätietoja saat torrentisivustojen parhaasta VPN: stä.

valtakirja

TorGuard tarjoaa perus- välityspalvelimen 200 palvelimen kanssa kahdeksassa maassa niille, jotka eivät tarvitse täydellistä VPN-palvelua. Tämä halvempi vaihtoehto tarjoaa jonkin verran yksityisyyttä, mutta ei tarjoa VPN: n suojaustasoa. Se on kuitenkin ihanteellinen poistamaan maantieteellisesti rajoitetun sisällön ja P2P-tiedostojen jakamisen estäminen (jota varten se on optimoitu).

Nimetön sähköpostipalvelu

TorGuardilla on nimetön sähköpostipalvelu neljällä eri suunnitelmalla, joista halvin on 6,95 dollaria kuukaudessa. Huomaa, että saat ilmaisen version nimettömästä sähköpostipalvelusta kirjautuessasi yhteen VPN-suunnitelmiin. Ilmainen suunnitelma tarjoaa 10 MB offshore-tallennustilaa ja voit käyttää sitä missä tahansa käyttöjärjestelmässä. Tämä on hyödyllinen ja ilmainen kytkentäpalvelu VPN-tilaajille, jota kannattaa hyödyntää.

Maksetut nimettömän sähköpostipalvelun suunnitelmat toimitetaan 30 Gt: n salatulla tallennustilalla työpöydän synkronointisovelluksilla Windowsille, iOS: lle ja Androidille. G / PGP-sähköpostin salaus, tehtävät / muistiinpanot / kalenteri, POP3 / IMAP-tuki, tiedostojen tallennus, sähköpostien suodatus, osoitekirja ja paljon muuta.

Dedikoidut IP-osoitteet suoratoistoa varten

Ihmisille, jotka haluavat suoratoistaa Yhdysvaltain Netflix-, Hulu-, BBC iPlayer- ja muita suoratoistopalveluita, VPN: n perussuunnitelmat eivät riitä.

Kun olet tilannut, on myös tarpeen saada erillinen suoratoisto-IP-suunnitelma. Hyvä uutinen on, että käyttäjät voivat käyttää alennuskoodia (TGLifetime50) vähentääkseen huomattavasti vuosittaisten IP-liittymien tilauksen kustannuksia. Koodia käyttämällä on mahdollista saada vuodessa omistettu suoratoisto-IP vain 27,50 dollarilla. Jos kuitenkin haluat maksaa erillisestä IP: stä Ison-Britannian iPlayerista ja Yhdysvaltain Netflixistä, joudut maksamaan molemmista, joita pidämme melko kalliina.

Torguard-käyttöliittymä

TorGuard tarjoaa myös premium-asunnon IP VPN -palvelun. Palveluntarjoaja vuokraa vanhoja asuin-IP-osoitteita suoraan isoilta Internet-palveluntarjoajilta Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, jolloin näyttää siltä, ​​että käyttäjät muodostavat yhteyden vakiona asuinalueen IP-osoitteella. Palveluntarjoajan mukaan tämä tekee käytännössä mahdottomaksi verkkosivuston tai kolmannen osapuolen palvelun määrittää, tunteeko käyttäjä tunnetun VPN-palveluntarjoajan kautta.

Käy TorGuardissa »

Nopeus ja suorituskyky

Vedä hiiren alla olevaan kaavioon nähdäksesi ajantasaiset nopeustulokset markkinoiden nopeimmista VPN-verkoista

TorGuardin nopeustesti suoritettiin käyttämällä tieteellistä (palvelinpohjaista) nopeustestausjärjestelmäämme. Alla olevassa taulukossa näet kaikkien testattujen palvelimien keskiarvot: Hongkongissa, Australiassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa..

Kuten kaaviosta voidaan nähdä, TorGuard toimii suhteellisen hyvin verrattuna muihin premium-VPN-verkkoihin. Latausnopeudet loka-ja marraskuukausina olivat keskimäärin 28,7 Mbps ja purskeen nopeudet 114,6 Mbps. Nämä nopeudet ovat mahtavia ottaen huomioon vuositilauksen hinta.

Lataa nopeuskaavio

Päätin tarkastella kutakin palvelinta erikseen nähdäkseni kuinka ne käyttäytyivät. Huomasin, että UK-palvelin suoritti hiukan keskimääräistä alhaisemmat keskimääräiset latausnopeudet 23,9 Mbit / s. Tästä hiukan hitaammasta keskiarvosta huolimatta nopeudet olivat riittävän hyviä suoratoistoon teräväpiirtona - mikä on hienoa.

lataa nopeuskaavio

Hyvä uutinen TorGuard-tilaajille on, että VPN: n yhteysnopeudet ovat parantuneet viime aikoina. Tämä on hyvä merkki ja osoittaa, että palvelu investoi parempiin palvelimiin ja infrastruktuuriin.

Torguardin nopeus toistaiseksi

Vuotokokeet

IPv4-vuoto havaittu?
WebRTC-vuoto havaittu?
Tietorajoitukset
Kaistanleveysrajoitukset
ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) N / A

Testasin TorGuardia IP-vuotojen varalta ipleak.net-sovelluksella. Hyvä uutinen on, että havaitsin ei IP-vuotoja, ei DNS-vuotoja eikä WebRTC-vuotoja. Torguard käyttää oletuksena omia DNS-ratkaisuja. Tilaajat voivat kuitenkin valita seuraavista DNS-vaihtoehdoista TorGuard-sovellusasetuksissa: Level3, Google, OpenDNS, Cloudflare, Quad9 tai TorGuard Ad Blocking DNS. Tämä on hieno lisä palveluun, mutta yksityisyyden ja turvallisuuden vuoksi suosittelemme yleensä pitämistä TorGuardin omista DNS-palvelimissa..

Hinta

Käyttäjät voivat ostaa TorGuardin useilla eri maksusuunnitelmilla. Ensimmäinen on välityspalvelin, joka maksaa 5,95 dollaria kuukaudessa. Sen avulla tilaajat voivat käyttää Socket Secure (SOCKS5) - ja Hypertext Transfer Protocol (HTTP) / SSL (Secure Sockets Layer) -välityspalvelinta viidessä laitteessa. Tilaajat voivat käyttää välityspalvelinta päästäkseen mihin tahansa torrent-asiakasohjelmaan. Lisäksi välityspalvelin tarjoaa pääsyn yli 200 välityspalvelimen Internet Protocol (IP) -osoitteeseen kahdeksassa maassa. Käyttöä ei ole rajoitettu käytölle tai kaistanleveydelle.

Välityspalvelun hinnasto

Jos välityspalvelin ei ole sinun kupillinen teetä, voit ostaa täyden premium-VPN-palvelun 9,99 dollarilla kuukaudessa (11,54 dollaria, jos se ostetaan paketissa välityspalvelun heitetyn sisään). Hinnat laskevat huomattavasti, jos sitoudut pidemmäksi ajaksi: 20,97 dollaria neljännesvuosittain tai 64,00 dollaria vuodessa (mikä toimii vain 5 dollarilla kuukaudessa).

Kaikki suunnitelmat tarjoavat saman palvelutason, mikä on paljon vähemmän hämmentävää kuin monet VPN: t. Ainoa ero on, että TorGuard palkitsee tilaajat sitoutumisesta pidempään aikaan.

Tilaajat voivat myös maksaa omistetun IP-osoitteen ja portin edelleenlähetyksen. Nämä palvelut ovat melko kalliita: 7,99 dollaria kuukaudessa, 18,99 dollaria vuosineljännekseltä, 36,99 dollaria kuudessa kuukaudessa tai 54,99 dollaria vuodessa. Käyttäjät voivat kuitenkin käyttää alennuskoodia "TGLifetime50" saada VPN-tilauksen ja omistetun IP-osoitteen suoratoistoon puoleen hintaan. Tämä vähentää vuotuisen VPN: n kustannukset yhdellä erillisellä IP: llä vain 57,50 dollariin (mikä on erittäin hyvä hinta).

Maksut hyväksytään luottokortilla, PayPalilla, Bitcoinilla tai monilla muilla online-maksutavoilla. TorGuard tarjoaa enemmän maksutapoja kuin vain mikään muu VPN. TorGuard tarjoaa myös useita nimettömiä salauksenmaksutapoja, kuten Monero. He myös hyväksyvät Bitcoin- ja Litecoin-maksut BTCpayn kautta (lisättyä yksityisyyttä verrattuna BitPayen). TorGuard oli ensimmäinen VPN-palveluntarjoaja, joka aloitti Bitcoin- ja Litecoin Lightning Network -maksujen vastaanottamisen vuoden 2018 alussa..

Rahat takaisin takuu

Upea: TorGuard tarjoaa seitsemän päivän rahat takaisin -takuun, joten voit testata palvelun täysin riskittömästi. Tätä takuuta ei kuitenkaan ole kenelläkään, joka maksaa kryptovaluutoilla. Lisäksi TorGuard ei tarjoa hyvitystä asiakkaille, jotka haluavat hankkia omistetun IP: n. Nämä ovat ehdokas kannattaa pitää mielessä - jos haluat välttää pettymyksiä.

Helppokäyttöisyys

Windows
Mac käyttöjärjestelmä
Android
Linux
iOS
Windows Puhelin

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen TorGuardiin on mukavaa ja helppoa. Liittyäksesi luottokortilla käyttäjien on annettava sähköpostiosoite, koko nimi, laskutusosoite ja salasana. Ihmiset voivat kuitenkin käyttää vääriä tietoja ja bitcoineja maksamiseen, suojaten siten edelleen nimettömänä tilausvaiheessa..

Tilaajilla on valtava määrä maksutapoja: Visa, Amex, Mastercard, Discover, PayPal, Altcoins, Alipay, CashU, PaySafeCard, lahjakortit ja Bitcoin (mikä on ehdottomasti paras nimettömyydelle). TorGuard lähettää sähköpostin, jossa selitetään, kuinka pääset alkuun, kun asiakas on tilannut.

Tilattuaan kuluttajat voivat kirjautua sisään jäsenalueelleen ja ladata tarvitsemansa asiakkaan. Asiakkaat lataavat nopeasti ja asentavat helposti. Asennuksen jälkeen se on vain tapa suorittaa ohjelmisto, kirjautua sisään, valita haluamasi salausasetukset ja muodostaa yhteys palvelimeen.

TorGuard Windows VPN Client

Siitä huolimatta, että TorGuard-asiakkaalla on yksinkertaisuus ja häiriötön, hänellä on kaikki tarvittavat pro-ominaisuudet, joita voit odottaa huippuluokan VPN-palvelusta..

Tappokytkin estää käyttäjiä vuotamasta tietoja Internet-palveluntarjoajalleen (ISP) tekemällä kaiken tiedon VPN-tunnelin läpi oletuksena (kun sitä käytetään). Lisäksi on sisäänrakennettu Web Real-Time Communication (WebRTC), DNS- ja Internet Protocol version 6 (IPv6) -suojaus, jotka kaikki voidaan kytkeä päälle ja pois päältä asetuksissa. Lisäksi TorGuard on nyt lisännyt Stunnel (hävitetyt palvelimet) työpöytäohjelmaansa (sekä Windows että Mac)

Tilaajat voivat muodostaa yhteyden joko Transmission Control Protocol (TCP) tai User Datagram Protocol (UDP) avulla. UDP on parempi suoratoistoon, koska se on nopeampaa. Tilaajat voivat valita haluamansa salausasteen - suosittelemme, että valitset AES-256, koska tämä on turvallisin vaihtoehto (ja on nyt saatavana kaikissa TorGuard-palvelimissa).

Yhdistäminen TorGuard-palvelimiin on erittäin helppoa - valitse vain palvelimen sijainti ja napsauta Yhdistä. VPN-yhteyden muodostaminen vie noin kaksikymmentä sekuntia ja tekee sen selväksi, kun yhteys on muodostettu.

Muut alustat

TorGuard on saatavana myös Android-, iOS-, OS X- ja Linux-käyttöjärjestelmissä. Sillä on mukautettuja sovelluksia mobiililaitteille. TorGuard VPN myy myös välähdytettyjä reitittimiä ja siinä on oppaita DD-WRT- ja Tomato-reitittimien vilkuttamiseksi ohjelmistoineen (yhteyden muodostamiseen OpenVPN: ään) sekä Boxee-reitittimiin (vain PPTP). Tämä on loistava lisäys, ja on hienoa nähdä esivalittu reititin myynnissä.

Android

Latasin ja käytin Android-alustaa. Huolimatta siitä, että se on paljon pienempi kuin Windows-ohjelmisto, se toimi ilman ongelmia. Yhteysnopeudet olivat samat kuin Windowsin asiakasohjelmassa. OpenVPN on saatavana asiakkaan sisällä, ja käyttäjät voivat muuttaa salausasetuksia ja valita enintään AES 256 512 SHA: lla (joka on erittäin vankka salausmuoto).

Valitettavasti Androidilla ei ole killswitchia. Lisäksi; En havainnut DNS-vuotoja käytettäessä Android-asiakasohjelmaa, ja minä TorGuard kertoi minulle, että asiakas sisältää DNS-vuodonsuojauksen. Erinomainen: Torguard on lisännyt Stunnel (hävitetyt palvelimet) Android-asiakasohjelmaan. Tämän avulla ihmiset voivat piilottaa VPN-käytön Internet-palveluntarjoajalta ja antaa heidän kiertää palomuureja Kiinan ja Iranin kaltaisissa maissa.

iOS

IOS-sovellus tarjoaa vain IPsec- tai IKEv2-salauksen. Siksi yhteyden muodostamiseksi OpenVPN: llä on käytettävä kolmannen osapuolen OpenVPN Connect -sovellusta. Hyvä uutinen on, että TorGuardilla on oppaita, jotka auttavat sinua tämän asennuksessa.

Valitettavasti iOS: llä ei ole killswitch-kytkintä. Se kuitenkin toteuttaa DNS-vuodonsuojauksen.

Linux

TorGuard on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, joka tarjoaa VPN-asiakassovellukselle graafisen käyttöliittymän (GUI) kaikille Linuxin distroille. Tämä tekee TorGuardista erinomaisen vaihtoehdon Linux-käyttäjille.

Muut / ilmaiset palvelut

Tärkein TorGuard-palvelussa saatavana oleva lisäpalvelu on sen nimettömä sähköpostitili. Tämä on saatavana useista kustannuksista, mutta VPN-tilauksen mukana tulee ilmainen. Ilmainen versio antaa pääsyn 10 megatavua salattua sähköpostin tallennustilaa. Voit käyttää sitä missä tahansa käyttöjärjestelmässä.

Asiakaspalvelu

Rahat takaisin takuu
24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin -takuun pituus 7
Ilmainen kokeilu Ei

TorGuard-asiakaspalvelua hoidetaan verkkosivustollaan 24/7-chat-palvelun kautta. Jos jostain syystä live chat näyttää olevan poissa käytöstä - siirry kohtaan "Hanki TorGuard nyt" sivu - missä suorakeskustelu on aina saatavilla.

Live-chat on erinomainen resurssi, jonka avulla sekä potentiaaliset tilaajat että asiakkaat voivat kysyä palvelusta. Edustajat ovat erittäin kiinnostavia, osaavia ja ystävällisiä. Lisäksi he kommunikoivat nopeasti ja heillä on kaikki tarvitsemansa linkit käden ulottuvilla. Tuloksena on, että ne voivat nopeasti neuvoa käyttäjiä ongelmien ratkaisemiseksi ja linkittää heidät oppaisiin työn tekemiseksi.

Lisäksi tilaajat voivat käyttää lippujärjestelmää kysyäkseen kysymyksiä, joihin TorGuard vastaa sähköpostitse. Halusin kysyä salauksesta erittäin teknisiä kysymyksiä, joten otin heihin yhteyttä lippujärjestelmän kautta. Sain vastauksen alle 24 tunnin sisällä heidän teknilliseltä tiimiltään, joka kertoi minulle kaiken, mitä tarvitsin tietää kaikista palvelun viimeisistä parannuksista.

TorGuard tarjoaa myös asennusoppaita ja oppaita, joiden avulla ihmiset pystyvät asettamaan kaiken vilkkuvista reitittimistä OpenVPN: ään kolmannen osapuolen sovellusten avulla. Lisäksi verkkosivustolla on alajaot jokaiselle eri alustalle, jotta käyttäjät voivat saada heihin sovellettavat oppaat.

Yksityisyys ja turvallisuus

Hämmennys (varkain)
IPv4-vuodonsuojaus
IPv6-vuodonsuojaus
WebRTC-vuodonsuojaus
Tapa kytkin
Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS Joo

TorGuard on Yhdysvalloissa rekisteröity yritys. Tämä tarkoittaa, että teoriassa Yhdysvaltain hallitus voisi antaa optio-oikeuksia ja määrätä käskyjä pakottaa TorGuard noudattamaan tutkimuksia ilmoittamatta siitä tilaajilleen. Valitettavasti tämä pätee kaikkiin Yhdysvaltoihin sijoittautuneisiin yrityksiin, minkä vuoksi Yhdysvaltoja pidetään yksityisyyden kannalta turhana paikkana..

TorGuardin tietosuojakäytännössä todetaan, ettei se pidä käyttö- tai yhteyslokeja, mikä on ihanteellista. nolla lokit -käytäntö on erinomainen. Se tarkoittaa, että jos hallitus lähettää TorGuardille määräyksen, sillä ei ole mitään paljon luovutettavissa. Ainoa asia, jonka TorGuard pitää tiedostossa, on laskutustiedot. Koska on mahdollista maksaa Bitcoineilla - jopa tämä prosessin osa voitaisiin tarvittaessa tehdä väärennetyllä nimellä.

Tätä TorGuard sanoo Yhdysvaltojen lainkäyttövaltaan kuulumisesta:

”Laillinen edustajamme on tällä hetkellä tyydyttävä nykyisessä yritysrakenteessa Yhdysvalloissa, mutta emme epäröisi siirtää kaikkia varoja kansainvälisesti, jos maa muuttuu jaloidemme alle. Kaikki tärkeimmät laskutusinfrastruktuurit, todennuspalvelimet ja tekninen henkilöstö sijaitsevat jo kansainvälisesti. ”

Salausprotokollat

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
Muut pöytäkirjat Shadowsocks, Stunnel, SSH-tunnelointi, OpenConnect / AnyConnect, SSL-välityspalvelin

Kaikki alustat voivat muodostaa yhteyden TorGuardiin OpenVPN: n (suositellun protokollamme) avulla. OpenVPN on kuitenkin vain natiivi Windowsissa ja OS X: ssä. IOS: ssä Internet Protocol Security (IPsec) ja Internet Key Exchange version 2 (IKeV2) ovat oletuksena, ja OpenVPN Connect on asennettava OpenVPN: n käyttämistä varten. Android-laitteessa on käytettävä kolmannen osapuolen OpenVPN-ohjelmistoa (saatavana Google Play Kaupassa). Vaikka tämä on hiukan tuskaa, tosiasia on, että kolmannen osapuolen OpenVPN-ohjelmisto on ilmainen, turvallinen ja erittäin helppo asentaa.

Tilaajat voivat myös valita halutessaan pisteiden välisen tunnelointiprotokollan (PPTP) ja kerroksen 2 tunnelointiprotokollan (L2TP) välillä (yhdistämällä viskositeettiin). Suosittelemme kuitenkin pysymään poissa PPTP: stä, koska se ei ole enää turvassa - joten virallinen asiakas, jolla on sisäänrakennettu OpenVPN, on täydellinen. Rakastan todella tästä palvelusta sitä, että tilaajat voivat valita paljon erilaisista OpenVPN-salausvahvuuksista:

TorGuard tarjoaa myös mahdollisuuden ottaa käyttöön "varkain välityspalvelin" (löytyy TG Lite -sovelluksesta>lisää asetuksia>valtuutettu>TorGuard Stealth Proxy). Käyttäjät voivat valita joko viidestä japanilaisesta tai viidestä yhdysvaltalaisesta palvelimesta, jotka on kytketty salatun SOCKS5-välityspalvelintunnelin kautta. Tämä lisää toisen kerroksen AES-256 (Advanced Encryption Standard) -salausta. Tämä vaihtoehto on hieno ihmisille, jotka haluavat ohittaa palomuurit, kuten Kiinan suuri palomuuri.

Tätä TorGuard sanoo tarjoten erityyppisiä salausalustoja alustalle:

"Kun sanot, että BF - CBC: lle on tunnettuja haavoittuvuuksia, voidaan olettaa, että se on täysin rikki. Näin ei ole (vielä), ja jos asiasta olisi todisteita, poistaisimme vaihtoehdon ohjelmistoltamme. Lisäämällä useita salausvaihtoehtoja KAIKKIIN OpenVPN-palvelimiin (BF CBC, AES128, AES 256), tämä antaa käyttäjälle mahdollisuuden tehdä oman valintansa yhteyden suojaamiseksi. "

VPN.ac-skandaali

Kaksi vuotta sitten VPN.ac syytti TorGuardia koodin varastamisesta. Vaikka jotkut ihmiset eivät ehkä näe tätä ongelmana, ongelma (VPN.acin mukaan) oli, että TorGuard ei ollut kopioinut koodia oikein ja jättänyt kuluttajille tietoturva-aukkoja. TorGuard kiisti, että se olisi tehnyt mitään väärin tarkoituksella, väittäen, että ulkopuolinen kehittäjä oli siirtänyt asian sille.

TorGuardin mukaan ongelma korjattiin nopeasti ja TorGuard-alusta on ollut täysin turvallinen heikkouden korjaamisen jälkeen. Lisäksi TorGuard käyttää nyt kaikkia palvelimia. Siksi tilaajilla ei ole mitään hätää, kun he käyttävät TorGuard-asiakkaita.

Lopulliset ajatukset

TorGuardin OpenVPN-salausasetukset ovat valtavia. Tilaajat saavat palvelun, joka tarjoaa markkinoiden korkeimmat salausasteet, ja mahdollisuus pudottaa alas mitään tehtäviin, jotka eivät vaadi niin paljon yksityisyyttä. Tämä antaa kuluttajille valtavan määrän valinnanvaraa, jolloin he voivat käyttää palvelua eri tavoin eri aikoina, mikä on fantastista.

Nopeudet sujuivat erittäin hyvin jopa vahvimmissa salausasetuksissa, ja nollapalkien tietosuojakäytäntö puhuu puolestaan. Valikoima palvelimia yli 50 maassa pyöristää palvelun hienosti. Tässä VPN: ssä on erinomainen tukihenkilöstö, erinomaiset oppaat, se myy välähtäävää reititintä (ja siinä on oppaita vilkkuneiden reitittimien asettamiseksi). Lisäksi se tarjoaa hyödyllisen 7 päivän rahat takaisin -takuun.

Kuukauden tilauksen hinta on hieman kallis, mutta se vastaa VPN-markkinoiden huippua ja hinnat ovat vuosittain huomattavasti kohtuullisempia. Vaikuttava VPN-palvelu.

Käy TorGuardissa »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me