TorVPN-arvostelu

TorVPN


 • hinnoittelu

  alkaen $ 0,67
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
7 10: stä

Yhteenveto

TorVPN on brittiläinen VPN-palvelu, joka on halpa ja jolla on mielenkiintoisia ominaisuuksia. Verkkosivusto antaa hyvän vaikutelman ja antaa ostajille luottamusta. Palvelussa on kuitenkin useita teknisiä puutteita. Lisäksi TorVPN ei sisällä mukautettua sovellusta, joten on olemassa useita VPN-suojausominaisuuksia, joita se ei voi tarjota. Lue lisää tästä VPN: stä..

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  26,3 Mbps
 • Toimivalta
  UK
 • Samanaikaiset yhteydet
  20
 • Maat
  8

ominaisuudet

 • Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu
 • Ilmainen versio (voimassa 7 päivää)
 • 11 palvelinta kahdeksassa maassa (Unkarissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa on kaksi palvelinta).
 • Kolmannen osapuolen OpenVPN-sovellus Windowsille, Mac OS X, macOS, iOS, Android, Linux ja reitittimet
 • Piste-piste-tunnelointiprotokolla (PPTP) manuaaliseen asennukseen Windows-, Mac OS X-, iOS-, Android-, Linux- ja reitittimissä
 • Secure Shell (SSH) -tunneli Windowsille ja Linuxille
 • Ei toimintalokeja
 • Enintään 20 samanaikaista yhteyttä
 • Ei tiedonsiirtorajoituksia joillekin maksuteille suunnitelmille
 • P2P sallittu premium-tileille
 • Monikielinen verkkosivusto
 • Monikielinen sovellus

Nopeus ja suorituskyky

Suoritin nopeustestejä protokollalla, joka oli asetettu OpenVPN: ään, käyttäen UDP: tä (User Datagram Protocol). Suoritin molemmissa tapauksissa viisi testiä testmy.net-sivustolla Iso-Britanniassa (Virgin Media-asuinalueen Internet-palvelun kanssa). Käytin IPLocation.net: n avulla TorVPN-palvelimien sijainnin tarkistamista. Pariisin palvelin oli Roubaixissa, lähellä Lilleä - kaukana Pariisista. Lontoon palvelin oli Whitstablessa, Kentissä, joka on lähellä Lontoota. Miami-palvelin oli Miamissa.

Testasin Lontoon ja Pariisin palvelimia Lontoossa sijaitsevalla testipalvelimella. Vertasin myös Lontoon yhteyden nopeutta ilman VPN: tä. Miami-palvelintesti ajettiin Miami-palvelimelle ja verrattiin testeihin samaan palvelimeen ilman VPN: tä. Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin tuotti parhaiten nopeuden 37 Mbit / s. Ranska oli huomattavasti hitaampi keskimäärin noin 20 Mbit / s.

Ilman VPN: tä 50 Mbit / s Internet-yhteys väheni 32 Mbit / s Miami-testipalvelimella. Kun VPN laski nopeuteen 12 Mbit / s. Vaikka tämä on melko iso pudotus, 12 Mbit / s sallisi käyttäjille tietenkin suoratoistaa kaikkea muuta kuin korkealaatuista HD: tä.

Suoritin vuotokokeet ipleak.net-sovelluksella. Valitettavasti löysin DNS-vuodon, joka paljasti todellisen sijaintini. Internet-palveluntarjoajani ei käytä IPv6-osoitteita, joten en voinut testata näitä vuotoja. Muita IP- tai WebRTC-vuotoja ei löydy, mutta DNS-vuoto tarkoittaa, että minun on suljettava tämä VPN yksityisyyden vuoksi..

hinnoittelu

1 kuukausi

$ 0,67
kuukaudessa

TorVPN tarjoaa monimuotoisimman ja ainutlaatuisimman hinnoittelurakenteen, jonka olen koskaan tavannut. Ilmainen suunnitelma on hyödyllinen palvelun maistajan saamiseksi, mutta se on rajoitettu vain yhteen palvelimelle (valintasi). Mukautettu VPN-asetus antaa käyttäjille mahdollisuuden säätää palvelun ominaisuuksia palvelun mukauttamiseksi tarpeisiisi.

Tärkeimmät tilaussuunnitelmat maksavat 1,90 puntaa 30 päivän tilauksesta, joka sallii kahden samanaikaisen yhteyden ja 50 Gt: n liikenteen kahdella palvelimella. 5,50 puntaa 90 päivän saamiseksi 3 samanaikaisella yhteydellä kaikilla "perustiedot" palvelimet - latausraja 100 Gt.

GoldVPN on voimassa vuoden, se tarjoaa 4 samanaikaista yhteyttä, pääsyn kaikkiin palvelimiin ja rajoittamattoman liikenteen. Tämä on erittäin halpa hinta siitä, mitä saat, ja olen erittäin vaikuttunut hinnoittelurakenteesta.

Tilaajat voivat maksaa palvelusta PayPalin, Bitcoinin ja PayPalin käsittelemien luotto- tai pankkikorttien avulla.

Yksityisyys ja turvallisuus

TorVPN on brittiläinen toimittaja, joka pitää yhteyslokeja. Yhteyslokit Yhdistyneessä kuningaskunnassa koskevat, koska niitä voitiin käyttää aikakorrelaatiohyökkäyksen asentamiseen. Siksi emme suosittele tätä VPN-tietosuojaa tai torrentia varten.

TorVPN: llä ei ole omaa sovellustaan. Sen sijaan sinun on ladattava kolmannen osapuolen OpenVPN-asiakasohjelma. PPTP on saatavana, mutta se on epävarma ja se on määritettävä manuaalisesti, joten suosittelemme pysymään poissa siitä.

OpenVPN toteutetaan vankalla AES-256-salauksella. Tietojen valtuuttamista käsitellään suojatulla HMAC SHA1: llä, ja kädenpuristus on suojattua RSA-4096. VPN tarjoaa myös täydellisen välitysalaisuuden DHE-4096: n kautta. Protokollan heikoin osa on SHA1-todennus, mutta tätä pidetään silti turvallisena, mikä tarkoittaa, että tämä VPN on hyvä tietosuojatarkoituksiin.

Hyviä uutisia: Kolmannen osapuolen OpenVPN-sovellus sisältää nyt katkaisimen ja DNS-vuodonsuojauksen, joten olet varma tämän sovelluksen avulla yhteyden muodostamiseen.

Lopulliset ajatukset

TorVPN on uskomattoman halpa VPN. Asuminen Isossa-Britanniassa ja yhteyslokkien pitäminen sulkee sen pois yksityisyyden vuoksi, ja suosittelen sen käyttämistä Torrentingiin. Koska Miami-palvelin salli minun katsella Yhdysvaltain Netflixiä - se on mielenkiintoinen ehdotus - etenkin vain 26 dollarilla vuodessa. TorVPN ei kuitenkaan estä BBC iPlayer -sovelluksen estämistä.

Ilmainen palvelu on hieno tapa kokeilla TorVPN: tä. Todennäköisesti kuitenkin, että 2 Gt: n datatuki suoritetaan melko nopeasti. Live chat-asiakastuki olisi loistava ominaisuus - jos siihen koskaan osallistuttiin. Ja löysin lippuja tukeviin sähköpostiviestien vastaukset hitaasti, ja ratkaisu kestää päiviä. Kaiken kaikkiaan hyvä VPN vielä edullisemmalla hinnalla, joka saattaa olla kokeilun arvoinen henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me