TotalVPN-arvostelu

TotalVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5.99
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
4 10: stä

Yhteenveto

TotalVPN on uusi palveluntarjoaja, joka haluaa luoda roiskeita VPN-markkinoilla. Yksinkertaisuuden ja arvokkaan arvonsa ansiosta emme ihmettele, jos se saavuttaa tavoitteensa muutaman vuoden sisällä. Maaliskuusta 2017 alkaen TotalVPN sekä sisaryhtiö SaferWeb eivät hyväksy uusia käyttäjiä. Tarkoittaako tämä TotalVPN: n ja SaferWebin lopullista loppua, on vielä nähtävissä, mutta sillä välin suosittelemme tarkistamaan joitain luotettavia, vaihtoehtoisia VPN-palveluita. Napsauta alla olevaa painiketta nähdäksesi suosituksemme!

PÄIVITYS 8. maaliskuuta 2017: Tästä päivästä lukien TotalVPN sekä sisaryritys SaferWeb eivät hyväksy uusia käyttäjiä. Tarkoittaako tämä TotalVPN: n ja SaferWebin lopullista loppua, on vielä nähtävissä, mutta sillä välin suosittelemme tarkistamaan joitain luotettavia, vaihtoehtoisia VPN-palveluita. Napsauta alla olevaa painiketta nähdäksesi suosituksemme!

PÄIVITYS 11. elokuuta 2016: Koska olemme tarkistaneet tätä palvelua, olemme saaneet useita huolestuttavasti kielteisiä kommentteja, joista osa liittyy odottamattomiin maksuihin, jotka otetaan asiakastililtä. Aiomme tutkia tätä ja arvioida uudelleen tämän palvelun. Sillä välin suosittelemme, että molemmat luet alla olevan arvion kokonaan ja katso kommenttiosaa tietoisen päätöksen tekemiseksi..

Jos etsit ilmaista VPN-palvelua, meillä on täällä ilmainen VPN-luettelo, jossa on hyviä vaihtoehtoja.

ominaisuudet

 • 25 palvelinpaikkaa
 • 3 samanaikaista yhteyttä
 • Ilmainen vaihtoehto
 • OpenVPN
 • SmartDNS
 • Ei käyttölokeja
 • Tuki kaikille laitteille
 • Ei kaistanleveyttä tai datarajoituksia

Nopeus ja suorituskyky

Onneksi mikään ei ollut vikaa DNS-vuotojen tarkistamisen aikana, mukaan lukien IPv6 ja WebRTC Bug. Molempien testit tulisi suorittaa säännöllisin väliajoin suojana ja varmistaaksesi, että VPN-palvelusi toimii normaalisti, jonka maksit.

Nopeuden testit olivat vähän omituisia. Suorituskyky oli jatkuvasti melko hyvä tai hyvä, mutta kun tosiasialliset tiedot tulivat läpi, yhden ja kahden Mbps: n nopeudet eivät olleet harvinaisia ​​(mikä on ymmärrettävästi hieman huolestuttavaa). Sitten taas Soundcloud, useita välilehtiä ja elokuvien suoratoisto yli kahden tunnin ajan kaikki menivät pois ilman muuta kuin vähäistä hikkaa täällä ja siellä (ja niitä oli vähän ja kaukana toisistaan). Jälleen kerran kannattaa käyttää ilmaista suunnitelmaa katsoa asioita, jos olet huolissasi tästä ja testaa säännöllisesti testmy.net-sivustolla. Tämä johtuu todennäköisimmin siitä, että TotalVPN seuraa nimettömästi verkkoa käyttöä varten ja tarjoaa vain tarvitsemasi kaistanleveyden.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

TotalVPN tarjoaa tilaajille kaksi vaihtoehtoa: ilmainen tai 7,79 dollaria kuukaudessa Total Premium -suunnitelmasta. Ensimmäisessä on vain kolme palvelinvaihtoehtoa, kun taas jälkimmäisessä on yli 30 palvelinta, ja ilmaiseen vaihtoehtoon liittyvä nopeusrajoitus ei haittaa sitä. Molempia suunnitelmia tutkitaan yksityiskohtaisemmin myöhemmin tässä katsauksessa.

Jos päätät osallistua Total Premium -suunnitelmaan, sinut kohdellaan erityisellä ProPrivacy.com -sivustolla 20%: n alennuksella! Mainittu hinnoittelu rajoittuu kuitenkin ensimmäiseen maksukierrokseen. Myöhemmin sinulta veloitetaan normaalimäärä.

Kumpikaan suunnitelma ei todennäköisesti riko pankkia. Vapaa suunnitelma - vaikkakin rajoitettu - on epäilemättä houkutteleva, kun taas Kokonaispalkkiojärjestelmä on markkinoiden kilpailukykyisimmin hinnoiteltuja. Voit rekisteröityä ja maksaa molemmista luottokortilla. Cryptocurvaluutat, kuten Bitcoin, ei valitettavasti vielä ole vaihtoehto.

Jos päätät osallistua Total Premium -suunnitelmaan, sinulle annetaan myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä takuu yhdistettynä ilmaiseen suunnitelmaan antaa sinulle mahdollisuuden testata palvelua kahdesti varmistaaksesi, että se on sinulle sopiva. Aika siisti!

Yksityisyys ja turvallisuus

TotalVPN tarjoaa neljä salausprotokollaa: IKEV2, IPsec, PPTP ja OpenVPN - joista viimeistä suosittelemme turvallisuudelle ja kaikille paitsi äärimmäisille nopeusongelmille. P2P-tiedostojen jakamista ei ole nimenomaisesti kielletty eikä sitä nimenomaisesti kannusteta, mutta se on sallittua, jos hyväksyt heidän käyttöehdot.

Yrityksen sijainti Isossa-Britanniassa herättää joitain lippuja viranomaisten noudattamisesta, ja TotalVPN tekee niin, jos valtion virasto kutsuu siihen. Toisin sanoen, jos et harjoita laittoman lajikkeen vaarallista toimintaa verkossa, sinun pitäisi olla kunnossa.

Huomionarvoista on myös se, että myyntiriitoja säännellään Yhdysvaltojen laeissa Massachusetsin osavaltion ennakkotapauksen mukaisesti. Yhteyden kirjaaminen ei ole ihanteellista, mutta riittävän suvaitsevainen monille ihmisille, ja yleinen - valitettavasti.

Salaus OpenVPN: ää käytettäessä suoritetaan käyttämällä AES-128-bittistä CBC: tä, 4096-todennussertifikaatilla. Olisi hienoa nähdä päivitys AES 256: een tulevaisuudessa ja kenties SHA-1, vaikka käytettävissä oleva salaus ei ole mitenkään huono..

Lopulliset ajatukset

Jokaisella lapsella on kasvavia kipuja, kuten kaikilla yrityksillä, mukaan lukien Total VPN. Vaikka, kuten katsauksemme osoittaa, se ylittää odotukset tässä varhaisessa vaiheessa saavutettavissa olevan asiakkaan kanssa muutamalla tweaks-suurella, sujuvalla verkkosivustolla, erittäin taloudellisilla hinnoitteluvaihtoehdoilla ja ilmaisella suunnitelmalla. Vieraile verkkosivustolla tänään, onko TotalVPN oikea VPN-palvelu sinulle!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me