Tresorit-arvostelu

Tresorit

Tresorit on yksi parhaiten saatavilla olevista pilvitallennusratkaisuista, yksityisyys ja turvallisuus ovat vahvasti eturintamassa.

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

Sveitsissä toimiva palvelu tarjoaa lähes vertaansa vailla olevan yksityisyyden suojan koko maan tiukkojen liittovaltion lakien ja asetusten ansiosta. Yrityksen itsensä mukaan Tresoritin turvallisuus on lyömätön, ja se on saanut 10000 organisaation luottamusta ympäri maailmaa. Tunnetuimpien laitosten asiantuntijat kokeilevat tätä säännöllisesti, ja kukin ei pysty purkamaan salausta.

tykkää

 • Zero-tiedon salaus
 • Perustuu Sveitsiin
 • Asiakaspuolen eheyden suojaus
 • Käyttäjäystävällinen
 • GDPR-vaatimustenmukaisuusoppaat yrityksille
 • 2-kertainen todennus
 • Hyvä käyttöympäristöjen välinen tuki
 • Tiedostojen versiointi

inhoaa

 • Ei avoimen lähdekoodin
 • Jotkut ominaisuudet on lukittu suuren hintamerkin taakse

hinnoittelu

Vapaa

$ 0.00
kuukaudessa

palkkio

$ 6,67
kuukaudessa

soolo

$ 16.00
kuukaudessa

Tresoritilla on useita paketteja, jotka sopivat henkilökohtaisiin, ammatillisiin ja yrityskäyttäjiin. Hinnoittelu kattaa kaikki markkinoiden päät, ja ominaisuudet skaalautuvat vastaamaan nousua. Onneksi kaikki tasot sisältävät nolla tietämystä, 2-tekijän todennuksen, sisäänrakennetun päästä päähän -salauksen ja Outlook-integraation. Tresorit lupaa pitää kätensä tiukasti pois salausavaimista.

Ensiluokkainen henkilökohtainen taso on halvin, sillä sillä on käyttöoikeus 200 Gt tallennustilaa jopa 5 erilliselle laitteelle, version palauttaminen jopa 10 versioon ja toimintahistoria, joka kestää 90 päivää. Freelancereille ja ammattimaisille käyttäjille suunnattu Solo-paketti poistaa korkit versioiden palauttamis- ja toimintahistoriasta samalla, kun salattu tallennustila on 2 000 Gt 10 laitteessa. Tämän tason avulla käyttäjä voi myös hallita käyttöoikeuksia, jakaa tiedostoja salasanasuojatuilla linkkeillä ja pääsylokit seurantaa varten.

Käyttäjäjoukot haluavat kiinnittää huomionsa erilaisiin yritystarjouksiin, jotka sisältävät useimmat yllä kuvatut ominaisuudet. Etsitkö kykyä integroida aktiivinen hakemisto, lisätä digitaalisten oikeuksien hallintaa, pyyhkiä järjestelmää etäältä, lisätä järjestelmänvalvojan sovellusliittymiä tai pelata mukautetuilla ominaisuuksilla, kannattaa tarkistaa paketit itse, koska niiden välillä on suuri ero.

Tresorit tarjoaa ilmaisen paketin nimeltä Basic ja myös ilmaisen 14-päivän kokeilun 7-päivän rahat takaisin -takuulla Premium-, Solo- ja Small Business -paketeissa. Niiden, jotka haluavat päästä kaikkiin yritystasoon, on otettava suoraan yhteyttä yritykseen. Valitettavasti Tresorit ei hyväksy salauksen valuuttoja, maksutapoihin sisältyy luottokortit (Visa, MasterCard ja Amex) tai PayPal.

ominaisuudet

 • Nollatietotodistuksen
 • Päittäin salaus
 • Täysin käyttöympäristöjen välinen kansioiden synkronointi
 • Yhteensopiva uusimpien ISO-standardien kanssa
 • Tiedostojen versiointi
 • Tiedostojen jakamisen tuki
 • OS-integraatio (vain Windows)

Tiedostojen versiointi

Useita syitä käyttäjän on ehkä palautettava tiedosto aiempaan versioon, useista käyttäjistä, jotka tekevät ei-toivottuja muutoksia järjestelmääsi uhkaaviin haittaohjelmiin. Tresorit seuraa kunkin tiedoston versiohistoriaa, jolloin käyttäjät pääsevät takaisin aikaisempiin toistoihin. On syytä huomata, että ominaisuus on tiedostokohtaisesti eikä sitä voida käyttää kokonaisen kansion kanssa, mikä voi tietyissä olosuhteissa olla aikaa vievää.

Yhtiö säilyttää tiedostot myös niiden poistamisen jälkeen, mikä saattaa koskea yksityisyyden harrastajia siellä, mutta se tarkoittaa kuitenkin, että voit palauttaa poistetut tiedostot, jos muutat mieltäsi.

Tiedostojen jakamisen tuki

On uskomattoman helppoa jakaa tiedostoja muiden kanssa, kun käytät Tresorit-ohjelmaa. Jäseniä voidaan kutsua suoraan liittymään kansioon tai päästä linkin kautta. Kansioon liittyminen sähköpostitse edellyttää vastaanottajan rekisteröitymistä Tresoritiin, mutta kuka tahansa, jolla on yhteys linkitettyyn versioon, voi tarkastella kansiota. Järjestelmänvalvojat voivat asettaa joukon rajoituksia näille linkkille tietoturvan nimissä, kuten tehdä salasanasuojauksesta pakollista, vaatia sähköpostien tarkistamista ennen käyttämistä, asettaa vanhenemispäivän tai rajoittaa linkin käyttöä.

Cross-platform

Tresoritilla on uskomattoman laaja tuki, joka voi synkronoida kansioita ja lisätä jotain sekoitukseen. Pöytäsovellukset ovat saatavana Windows 7, 8, 8.1 ja 10, macOS ja Linux. Mobiilisovelluksiin kuuluvat Android ja iOS, ja Windows Phone -tuki päättyy maaliskuussa 2018. Tietysti käyttäjät pääsevät aina kojelautaan verkkoselainten kautta. Kuten odotettiin, ilmoitukset lähetetään aina pääsähköpostiosoitteeseen, kun uusi sisäänkirjautuminen tapahtuu, jolloin järjestelmänvalvojat voivat seurata hyväksyttyjä laitteita ja käyttäjiä.

Integrointi käyttöjärjestelmään

Tresorit integroituu Windowsin kanssa hiiren kakkospainikkeella ja Androidin kanssa Share-valikossa. Muunna Tresoriksi -vaihtoehto tekee sen, mitä sanotaan tinalla, lataamalla tiedoston tai kansion suoraan Tresorit-tiedostoon. 'Jaa (luo linkki)' lataa sen automaattisesti käyttöympäristölle omana Tresorina, luo linkin, jolla muut ihmiset voivat katsella kansiota. Voit asettaa kaikki eri parametrit pitämään kansion yksityisenä ja turvallisena ennen sen viimeistelyä.

tresoritiopolku

Yksityisyys ja turvallisuus

Toimivalta

Toimivalta ei ole erittäin tärkeä nollatietoiselle yritykselle, joka pese kätensä kaikki kompromitoivat tiedot, mutta se voi tarjota vakuutuksen, jos kaikki sekoittaa.

Vaikka Tresoritilla on useita suojattuja Microsoft Azure -keskuksia Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Sveitsissä, Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa, yritys on sveitsiläinen ja siksi pääasiassa Sveitsin lainkäyttövallassa. Tämä on tarkoituksellista, koska unkarilaiset perustajat ylistävät Sveitsin kantaa puolueettomuuteen, yksityisyyteen ja asiakkaiden suojaan

Nollatietotodistuksen

Yhtiö lupaa nolla tietämystä kaikesta, ja se oli jopa EY-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että jopa Tresorit ei näe tiedostojesi sisältöä. Tresorit ei turvallisuussyistä edes tallenna salasanoja. Tämä tarkoittaa, että pääsalasanalla ei ole palautusjärjestelmää, mutta se puolestaan ​​tarjoaa vielä yhden suojauskerroksen.

Yritykset ja yritykset saavat pääsyn edistyneeseen hallintaan, jonka avulla järjestelmänvalvojat voivat palauttaa käyttäjän salasanat.

Tekninen turvallisuus

Tresorit väittää, että se tekisi, "edes yhden Tresorin murtuminen vie paljon enemmän kuin ihmisen elinajan, teollisuusstandardien suojausalgoritmien käytön ansiosta".

Tapahtuma alkaa salaamalla tiedot asiakaspuolen AES-256-CFB-salauksella, joka sitten todennetaan RSA-2048-allekirjoituksilla ja hajautetaan HMAC-SHA-512: lla eheyden vuoksi.

Sitten ATLS-tunneli muodostetaan asiakaskoneen ja pilven välille täydellisen turvallisuuden varmistamiseksi lataamisessa ja lataamisessa. Lopuksi tämä todennetaan käyttäjän digitaalisella allekirjoituksella, joka jäljittelee etähakemistorakennetta asiakaspuolella etähyökkäysten estämiseksi.

Tätä tietysti kaikki suojataan edelleen, kun sallitaan kaksikerroinen todennus kaikissa laitteissa, joilla on pääsy Tresorit-järjestelmään.

kysymykset

Selaimen salaus

Oikaisemalla tämän arvosteluun aiemman version Tresorit ei käytä selaimen versiossa vanhentunutta JavaScript-salausta, vaan sen sijaan WebCrypto-sovellusliittymää. Yhtiö kertoi meille, että avainten luomista hoitaa alustoperäinen CSPRNG, joka on edeltäjäänsä turvallisempi. Asiakas itse tarkistaa resurssit alaresurssien eheydellä ja vähentää tietojen syöttöhyökkäyksiä sisällön suojauskäytännöksi kutsutun toimenpiteen avulla.

Vaikka tämä auttaa panemaan täytäntöön nolla tietämyskäytäntöä, jonka Tresorit vannoo, ja tekee selainversiosta samankaltaisen turvallisen työpöydälle ja mobiililaitteille, on yksi iso "mutta".

Vaikka Tresorit on korostanut lakisääteistä velvollisuuttaan ylläpitää salausstandardeja kaikilla alustoilla, verkko ei ole silti kaikkein turvallisin sovellusten toimitusalusta ja edellyttää, että käyttäjä luottaa epäsuorasti palvelimen hallintaan. Yrityksen viestintähalukkuus on ihailtavaa, emmekä syytä Tresoritia tunkeilevan tai haitallisen koodin työntämisestä, mutta ilman minkäänlaisia ​​varmennuskeinoja ja aiempia tapahtumia muiden yritysten kanssa salaa valtion viranomaisten kanssa laista riippumatta, suosimme sovelluksia selainpohjaisessa vuorovaikutuksessa.

Suljetun lähdekoodin

Suljetun lähdekoodin sovellusten luonteen vuoksi on mahdotonta kurkistaa kotelon alle varmistaaksesi Tresoritin korkeat vaatimukset. Tästä huolimatta yritys on usein tyytyväinen turvallisuuden ja yksityisyyden testaamiseen, järjestämällä useita kilpailuja, jotka haastavat maailmankuuluja asiantuntijoita purkamaan tietojensalausmenetelmänsä..

Helppokäyttöisyys

Tresorit -sovelluksen käyttö on yhtä helppoa kuin kirjautuminen verkkoselaimen versioon tai lataaminen ja kirjautuminen johonkin tuetuista sovelluksista. Käyttöliittymä on uskomattoman puhdas ja olen erityisen kiitollinen siitä, että Explore-oppaan tarkistuslista on valinnainen ja tunkeutumaton.

Tresors-tiedosto sovelluksessa

Työpöytä (Windows 7+, macOS ja Linux)

Ensimmäinen asia, jota Tresorit suosittelee, on ladata sovellus työpöydälle. Versiosta riippumatta seuraava vaihe on luoda uusi ”Tresor”. Tämä on pilvipohjainen kansio, joka voidaan synkronoida kytkettyjen laitteiden välillä, jos käyttäjä valitsee.

Kansion jakaminen on erityisen helppoa oikealla puolella esitetyillä vaihtoehdoilla. Vaihtoehtoisesti käyttäjät voivat napsauttaa hiiren kakkospainikkeella tiedostoa tai kansiota Tresoritissa ja valita Jaa. Asettelu on identtinen kaikissa työpöytäpohjaisissa käyttöjärjestelmissä, mukaan lukien hallintakeskus-välilehti, joka ohjaa käyttäjät oletusselaimeen. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että Windows on ainoa alusta käyttöjärjestelmien integroinnille.

Windows- ja Mac-asiakasohjelmissa näkyvät tiedostot

Mobiili (Android ja iOS)

Tresoritin mobiiliversio on samanlainen kuin työpöydän vastine, vaikkakin hieman yksinkertaistettu. Sen avulla kaikki Tresorit voivat lähettää ja ladata mitä tahansa valittua kansiota. Turvallisuuden vuoksi sovellus estää kuvakaappauksien ottamisen mobiililaitteilla, mutta olemme napsauttaneet kuvan esitelläksesi mitä odottaa.

Android- ja iPhone-sovellukset

Valitettavasti mobiilisovellus ei tällä hetkellä pysty synkronoimaan älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin luotujen kansioiden kanssa, mikä tarkoittaa, että varmuuskopioiden tekoon kuuluu paljon käsityötä. Se sallii kuitenkin lataamisen takaisin laitteen kamerasta automaattisesti.

selain

Tresorit tarjoaa palveluistaan ​​useimmiten täydellisen version selaimilla, vaikka Synkronointi ja Suora tiedoston avaus eivät ole tällä hetkellä käytettävissä. Käyttäjät voivat käyttää suoraan hallintakeskusta, jolloin järjestelmänvalvojat voivat nähdä, mitkä laitteet ja käyttäjät ovat yhteydessä, lisätä kaksivaiheisen vahvistuksen, muokata tuotemerkkiä logoista värimalleihin ja muuttaa erilaisia ​​asetuksia. Kuten Selaimen kryptografia-osiossa mainittiin, tämä ei ole yhtä turvallinen kuin sovellukset.

Tresorit-oppaat

Lopulliset ajatukset

Tresorit on yksi ominaisuusrikkaimmista saatavissa olevista pilvipalveluista. Yksityisyyden harrastajat juhlivat varmasti sen neutraalia Sveitsin toimintapohjaa. Vaikka yritys kykenee palvelemaan markkinoiden suurimpia osia, se on kiistatta kallis tarjous verrattuna kilpailuun joidenkin ominaisuuksien kanssa, jotka rajoittuvat korkeampiin paketteihin.

Nykyisille ja vanhentuneille käyttöjärjestelmille on tarjolla laaja tuki, jotka kaikki ovat yhtä tyylikkäästi esteettisiä ja suorituskykyisiä. Mobiilisynkronoinnin puute on anteeksiannetta, kun sitä verrataan muihin markkinoihin, jotka myös jättävät tällaisen ominaisuuden pois, mutta emme voi auttaa, mutta toivomme, että tämä muuttuu tulevaisuudessa.

Silti saat varmasti sen, minkä maksat, mikä on erittäin turvallinen, erittäin yksityinen vaihtoehto Dropboxille ja Google Drivelle. Tätä tukee luotettava tuki, jolla pyritään vastaamaan kysymyksiin oikeaan aikaan. Erityisesti suosittelemme Tresorit-parin muodostamista luotettavan salasananhallintaohjelman kanssa, jotta tiedostojesi suojaaminen saadaan irti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me