Trust.Zone arvostelu

Trust.Zone


 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,33
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
6.8 10: stä

Yhteenveto

Luottamusalue on VPN-palveluntarjoaja, joka sijaitsee Seychelleillä. He väittävät olevan nollalokkipolitiikkaa ja he ovat tehneet joukon parannuksia alkuperäisen tarkistuksen jälkeen vuonna 2015 ja sitä seuraavan seurannan viime vuonna. Vaikka yrityksen tavoite pysyy pääosin samana, käyttäjillä on nyt pääsy enemmän ominaisuuksia, palvelimia, yhteyksiä ja sovelluksia edullisempaan hintaan. Tarkastelemme uusia palvelun lisäämiä ominaisuuksia ja tämän palvelun erilaisia ​​näkökohtia tässä Trust Zone VPN -arvostelussa.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  18 Mbps
 • Toimivalta
  Seychellit
 • Samanaikaiset yhteydet
  3
 • Maat
  32

ominaisuudet

Trust.Zone on rekisteröity Seychelleillä, mikä on hieno uutinen, jos etsit yksityisyyttä. Seychellit on vapautettu kaikista pakollisista tietojen säilyttämistä koskevista laeista, joten se on mahtava VPN-toimintojen perusta.

Trust.Zone väittää myös pitävänsä nolla lokitietoja käyttäjän toiminnoista VPN-palvelimilla. Extra Solutions Ltd on Trust.Zone -yrityksen emoyhtiö, ja lisätutkimukset eivät osoita mitään epäilyttävää tämän yrityksen kanssa.

Vuosien varrella Trust.Zone on työskennellyt kovasti parantaakseen hallussaan olevien palvelimien määrää. Tällä hetkellä palvelulla on vaikuttava 170 palvelinta 98 ​​erillisellä maantieteellisellä vyöhykkeellä, jotka sijaitsevat 36 eri maassa ja joissa on esimerkiksi Etelä-Afrikka, Hong Kong, Uusi-Seelanti ja Singapore. Hieman pettymys, että edelleen on vain yksi palvelin sekä Afrikan että Etelä-Amerikan mantereilla.

Kaikki paketit sisältävät nyt omistettuja IP-osoitteita suoratoistoa varten, kun taas yhteydet voivat vaihdella yhdestä laitteesta kokeiluversiossa viiteen samanaikaiseen yhteyteen kahden vuoden tilauksessa.

Käy Trust.Zone-sivustossa »

Nopeudet ja suorituskyky

Minkään VPN-palvelun kriittisin osa on sen vaikutus yhteyden nopeuteen. Saadakseni paremman kuvan Trust.Zonen suorituskyvystä suorittamalla muutama nopeustesti Trust.Zonen Saksan, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen palvelimilla.

Trust.Zone-latausnopeudet

Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, pienimmät ja keskimääräiset nopeudet. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Kuten voitte nähdä, suurin osa testituloksistani palasi melko positiivisiksi, lukuun ottamatta saksalaista palvelinta. Vaikka muut paikat hidastivat vain hiukan yhteyttä, Saksa oli huomattavasti köyhempi.

Alkuperäinen kokemuksemme tuotteesta paljasti useita DNS-vuotoja, mutta Trust.Zonen luoton vuoksi ongelma poistettiin nopeasti ja tehokkaasti jo vuonna 2017. Sittemmin yritys on tehnyt useita merkittäviä parannuksia tehdäkseen tästä asiasta menneisyys. Tähän sisältyy aivan uusi sivu, joka selittää käyttäjille tarkalleen, mikä on DNS-vuoto, ja kaikki ominaisuudet, jotka on toteutettu käyttäjien suojaamiseksi, mukaan lukien Internet Kill Switch, DNS vuodonsuojaus ja WebRTC Protection.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

1 kuukausi

$ 3,33
kuukaudessa

Trust.Zone antaa asiakkaille mahdollisuuden kokeilla VPN: ää ennen kolmen päivän ilmaista kokeiluversiota. Muista, että ilmainen kokeiluversio rajoittaa sinut 142: ään 170 eri palvelimesta ja vain 1 Gt: n dataan, joten suurten tiedostojen suoratoistoa tai lataamista ei suositella. Trust.Zoneen hinnoittelu noudattaa vakiomallia, jossa on erilaisia ​​alennuksia suunnitelmasi pituudesta riippuen. Kuukausittainen hinta on noussut 8,88 dollariin, mikä heijastaa paremmin alan standardia, jossa on enemmän palvelimia ja ominaisuuksia käynnistykseen. Käyttäjät eivät voi enää maksaa kolmen kuukauden välein, koska tämä taso on korvattu uudella 2 vuoden tarjouksella. Tämä uusi valikoima tuo käyttöön viisi samanaikaista yhteyttä ja se on säännöllisesti löydettävissä alennuksella kausimyynnin kautta.

TrustZone-hinnoittelu

Jos ohitat ilmaisen kokeilujakson ja kirjaudut Trust.Zone-maksulliseen ohjelmaan, sinulla on kymmenen päivän rahat takaisin -takuu, jonka perusteella voit palata takaisin, jos et ole tyytyväinen. Muista, että tämä edellyttää peruuttamispäätöksestä ilmoittamista Trust.Zonelle sähköpostitse.

Trust.Zone hyväksyy laajan valikoiman maksutyyppejä: kaikki tärkeimmät luottokortit, PayPal, Alipay, suuret kryptovaluutat ja jopa suora pankkisiirto.

Turvallisuus ja yksityisyys

Koska VPN: n ensisijaisena tavoitteena on salata ja suojata Internet-yhteytesi, VPN-palveluntarjoajan on käytettävä erinomaisia ​​salausstandardeja, jotta ProPrivacy.com voi suositella sitä. Trust.Zone läpäisee tämän testin AES-256-CBC-salauksella, SHA256-todennuksella ja RSA-2048-kättelyllä.

Kuten aiemmin mainitsin, Trust.Zone vaatii tiukkaa kirjautumattomuutta, joka vastaa sitä, ettei Seychelleillä ole mitään tietojen säilyttämistä koskevia lakeja..

Trust.Zone käyttää OpenVPN-protokollaa Windows-asiakkaan kanssa, mikä on hyvä uutinen, jos etsit suojattua VPN-verkkoa. Yhteyden muodostaminen L2TP / IPSec: n kautta on myös mahdollista, vaikka sitä suositellaan vain tietyille mobiiliympäristöille.

Haluatko lisätä tietoturvaa torrentin aikana? Elokuvien, musiikin ja ohjelmistojen lataaminen P2P: n kautta on sallittua kaikilla Trust.Zone-palvelimilla.

Trust.Zone Windows -asiakas sisältää automaattisen Internet kill -kytkimen, sekä mahdollisuuden käynnistää ja muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen automaattisesti tietokoneen käynnistyksen yhteydessä..

Helppokäyttöisyys

Trust.Zone-verkkosivusto ei ole juurikaan muuttunut edellisestä ProPrivacy.com-katsauksesta vuonna 2015. Verkkosivuston kiillotettu olo tarjoaa miellyttävän käyttökokemuksen kirjautumisesta tilisi hallintaan..

Trust.Zonen tilauksenhallintasivulla voit tarkastella suunnitelmien alkamis- ja päättymisaikaa yhdessä kätevän kaistanleveyslaskurin kanssa, jotta voit seurata liikennettäsi.

Mainitsen täällä myös, että Trust.Zone ylläpitää aktiivista optiota koskevaa kanariaalisivua. Tämä sivu näyttää, onko VPN-palveluntarjoajan täytynyt noudattaa oikeudellisia määräyksiä. Optio-kanariini on hieno tapa lisätä avoimuutta, mutta sitä ei tule pitää yksityisyyden takauksena.

Siellä on myös aktiivisia Facebook-, Google Plus- ja Twitter-profiileja, jos sinun on nopeasti otettava yhteyttä Trust.Zone-tukeen..

Tuki

Yksi tärkeimmistä tekijöistä VPN: ää tarkasteltaessa on palveluntarjoajan tarjoama asiakastuki. Valitettavasti olin pettynyt kuullessani, että Trust.Zone tarjoaa vain lippujen tukea ja tavallisen UKK-sivun.

Lippupalvelua ei myöskään ole saatavana ympäri vuorokauden. Aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 18.00–16.00 GMT.

Saadaksesi paremman kuvan Trust.Zonen tuesta lähetin testilipun, jossa kysyin joitain peruskysymyksiä. Olin mielelläni nopea ja tehokas vastaus viiden tunnin kuluttua lipun lähettämisestä kello 10.30 GMT.

Vaikka pystyin saamaan tyydyttävän tuen muutamassa tunnissa, haluaisin nähdä lisää Trust.Zone-tukivaihtoehtoja, etenkin muiden VPN-verkkojen kanssa, jotka tarjoavat live chat-, puhelin- ja jopa Skype-tukea!

Ohjelmisto

Ilmoittautuminen

Rekisteröinti Trust.Zoneen on helppo prosessi, joka vie noin viisi minuuttia alusta loppuun.

Tilin rekisteröiminen vaatii sähköpostiosoitteen (Trust.Zone lähettää sinulle aktivointisähköpostin), salasanan ja suojauskaptan täyttämisen.

Kun tilisi on luotu, voit valita ostamasi Trust.Zone -suunnitelman ja sitten maksutavan. Kun olet maksanut, lataa ja asenna Trust.Zone valitsemallesi alustallesi ja olet valmis!

Kirjoittamishetkellä Trust.Zone tarjoaa 10% alennuksen, jos maksat Bitcoinilla tai muilla kryptovaluutoilla.

Windows VPN Client

Trust.Zone Windows -asiakas näyttää olevan sama tarkka asiakas viimeisimmästä ProPrivacy.com-katsauksesta vuonna 2015. Vaikka asiakkaalla ei ole merkittäviä ongelmia, visuaalinen päivitys olisi mukava kosketus esteettisiin tarkoituksiin, koska tunnetaan päivättyä nykyiseen sovellukseen.

Windows-asiakasohjelmassa on paljon tervetuliaisominaisuuksia, kuten automaattinen Internet-tap-kytkin, automaattinen käynnistysominaisuus ja hieno valikoima portteja, joita voit käyttää yhteyden muodostamiseen VPN: ään.

Minun on lisättävä, että minulla on yksi ärsyttävä ongelma ponnahdusikkunassa Trust.Zone-asiakkaan kanssa. Jos käynnistät asiakkaan (muodostamatta yhteyttä VPN-palvelimeen), luodaan erillinen verkko, joka katkaisee nykyisen verkon Internet-yhteyden. Vaikka tämä voidaan helposti korjata sulkemalla asiakas (tai muodostamalla yhteys VPN: ään), se voi olla turhauttava ongelma ensimmäistä kertaa käyttäville.

Android & iOS

Trust.Zone on laajentanut toimintaansa viime vuosina tuomalla käyttöön uusia mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle. Käyttöliittymä on melkein identtinen työpöydällä olevan version kanssa, mutta se sopii huomattavasti paremmin matkapuhelimeen ja näyttää paljon puhtaammalta.

Tämän yhdenmukaisuuden ansiosta kaikki ominaisuudet ovat saatavana kaikille sovellusversioille, joten Trust.Zone on ihanteellinen käyttäjille, jotka vaativat yksityisyyttä useissa laitteissa..

Linux & Mac käyttöjärjestelmä

Tällä hetkellä Trust.Zone ei tarjoa tällä hetkellä all-in-one-sovelluksia muille käyttöjärjestelmille. Linuxia ja macOS: ta tuetaan edelleen mukautettujen kokoonpanojen avulla, mutta tämä on epäilemättä vaikeampaa saada käyttöönsä niille, joilla on vähemmän teknistä tietämystä..

Onneksi Trust.Zone tarjoaa joukon asennusoppaita näille alustoille, mukaan lukien vanhemmat käyttöjärjestelmät, kuten Windows Vista, nykyisille markkinoiden tarjouksille, kuten mac OS X ja Linuxin eri versiot..

Lopulliset ajatukset

Kohtuuhintaisen VPN-palvelun saamiseksi Trust.Zone on riittävän kunnollinen, jos olet vasta aloittamassa VPN-verkkojen kanssa. Tietysti on joitain asioita, jotka eivät välttämättä vedota VPN-veteraaneihin. Joidenkin palvelimien yhteysnopeus voi olla pettymys, mutta myös muut tukivaihtoehdot olisivat tervetulleita.

Olin erittäin iloinen siitä, että Trust.Zone korjaa nopeasti DNS-vuoto-ongelmat lisäämällä suojausta asiakkaalle ja lisäämällä jopa uusien käyttäjien oppaita oppimaan, mitä DNS-vuodot ovat.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Trust.Zone on riittävän kohtuullinen ja halpa VPN, varsinkin jos kirjaudut pitkällä aikavälillä ja lukitset halvan kuukausikoron. Tilaa ilmainen kokeilu ja tarkista ne itse!

Siirry yrityksen Trust.Zone sivuille »

Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja Trust.Zone-palvelusta? Jätä ne alle!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me