UK-välityspalvelinkatsaus

UK-välityspalvelin

 • hinnoittelu

  alkaen $ 13.93
  / kuukausi

PÄIVITYS: UK Proxy Server toimii nyt nimellä LibertyShield.com

ProPrivacy.com Pisteet
5.5 10: stä

Yhteenveto

Älä mene lankaan tai älä harhaan nimeä paketeja tai yritystä, koska ne tarjoavat todella hyvän VPN-palvelun, jolla on suuri tuki ja nopea nopeus. Jos tarvitset nopeaa suoratoistoa, tämä saattaa olla kadullasi.

UK Proxy Serverin kohdemarkkinat ovat ulkomaalaiset ja ihmiset, jotka haluavat katsoa televisio-ohjelmia ulkomailta, joten heidän keskittymisensä turvallisuuteen ei ole niin hyvää kuin voisi olla, vaan niiden tarkoituksena on optimoida nopeus, suorituskyky ja asiakaspalvelu - jotain he toimittavat uskomattoman. Tätä silmällä pitäen meidän on mainittava, että jos asetat käyttämään OpenVPN: ää, siellä on parempia palveluita, mutta jos haluat nopeaa ja turvallista suoratoistoa, niin UK Proxy Server tarjoaa tämän hämmästyttävän.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

UK Proxy Serverillä on VPN-paketteja 10 eri maassa. Kummankin maan 4 pakettia ovat identtisiä, ja ei ole väliä kumpi valitset, sillä sinulla on joka tapauksessa pääsy kaikkiin 10 maahan. Tämä lisää entisestään muita sekaannuksia, joista keskustelemme verkkosivustolla.

UK_Proxy_Server_Locations

UK-välityspalvelimella on 2 erilaista pakettia, jotka tarjoavat täsmälleen saman paitsi yhden, rajoitetulla kaistaleveydellä on 30 Gb, kun taas toisen raja-arvo on täysin rajaton. Niiden hinnoittelu on esitetty alla, rajoittamattomalle paketille tämä on 16,57 dollaria kuukaudessa, jolloin menee halvempaan hintaan 13,82 dollaria kuukaudessa, jos kirjaudut koko vuodeksi. Tämä on ehdottomasti taajuuksien kalliimmassa mittakaavassa, mutta saat kohtuullisen palvelun rahoillasi.

UK_Proxy_Server_Pricing

He myös myyvät Belkin N600 DD-WRT VPN -reitittimen, jolla on PTPP-yhteys (L2TP pyynnöstä - ja erittäin suositeltavaa), mikä tarkoittaa, että kaikki kotitaloutesi laitteet voivat käyttää VPN-yhteyttä. Näiden hinnoittelu on erittäin kohtuullista, ja jos et ole huolissasi siitä, että et käytä OpenVPN: tä, niin se on suositeltavaa.

ominaisuudet

UK-välityspalvelin on äskettäin päivittänyt tekniikkaansa ja palvelimiaan, ja ne toimivat nyt Tier 2 -palvelimissa 10 maassa, mikä auttaa tarjoamaan suuria yhteysnopeuksia. Kuten mainittiin, ne tukevat minimaalisesti OpenVPN: ää, mutta tämä toimii heidän vanhoissa palvelimissa, joten älä odota siitä suurta nopeutta.

10 maata ovat ihanteelliset paikat suoratoiston ja online-television katselun kannalta. Ne sallivat P2P: n Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Espanjassa, Irlannissa, Saksassa ja Hollannissa sijaitsevilla palvelimillaan, tietysti jälkimmäisen ollessa suositeltava. Tämän lisäksi VPN-palvelun lisäksi ne tarjoavat välityspalvelun, joten jos haluat vain suoratoistaa selaimesi kautta etkä halua rajoittaa muuta liikennettä, niin tämä on enemmän kuin mahdollista. Tämän lisäksi ne sallivat myös kahden samanaikaisen yhteyden käytön.

Käy UK-välityspalvelimessa »

Turvallisuus ja yksityisyys

Kuten odotettiin, UK-välityspalvelin käyttää 128-bittistä salausta PPTP-protokollaansa, mutta käyttää 256bittiä sekä L2TP- että OpenVPN-yhteyksiin, mikä on hyvä nähdä, koska se on standardin mukainen. Tämän lisäksi he käyttävät jaettua dynaamista IP-osoitetta, joka auttaa vähentämään hyökkäyksiä ja parantamaan samalla nimettömyyttä.

Koska UK Proxy Server ei ole suunnattu henkilöille, joilla on ehdoton 100-prosenttinen yksityisyys, he suorittavat joitain lokitietoja ja jakavat tietoja myös ulkopuolisille..

Nettisivu

UK Proxy Serverin huonoin ominaisuus on epäilemättä verkkosivusto. On hämmentävää ja vaikeaa selata tietoja, joita saatat tarvita vaikea löytää. Tämän lisäksi asennusoppaita ei ole kovin hyvin tehty, eivätkä ne ole oikeasti laajoja eri laitteille, ja OpenVPN: n asetukset ovat periaatteessa olemattomat..

UK_Proxy_Server_Homepage

Samoin kuin verkkosivusto, asiakasalue on hieman hämmentävä, mutta sen avulla voit tehdä tavallisia muutoksia ja antaa sinulle paljon hallintaa tilillesi.

Tuki

Yllättävää, mutta onneksi ja toisin kuin heidän verkkosivustollaan, tuki on todella todella suurta. Heillä on paljon erilaisia ​​tukityyppejä: kaukosäädin, chat, tietokanta ja lippu. Vaikka chat-tuki ei ole ympäri vuorokauden, se on suorana lähetetty klo 9–23 (Ison-Britannian aikaa) 365 päivää. Kaikki tukityypit ovat hienoja ja saat erittäin hyvän vastauksen, joka auttaa ratkaisemaan ongelman. Heillä on myös tietopohja, mutta kuten aiemmin mainittiin, tätä on vaikea navigoida eikä se ole kovin hyödyllinen.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Rekisteröinti on suoraviivainen prosessi, ja onneksi sinun ei tarvitse antaa mitään laajoja tietoja, ennen kuin sinun on tosiasiallisesti ostettava tuote. Valitettavasti heillä ei valitettavasti ole nimettömää maksujärjestelmää ostaessaan, mutta he hyväksyvät kaikki tärkeimmät maksutyypit.

Windows VPN -asiakas

Windows VPN -asiakasohjelma sallii vain PPTP- ja L2TP-yhteyden muodostamisen, joista suosittelemme vain L2TP: n käyttöä, koska PPTP: tä pidetään erittäin epävarmana. Annoimme sille testin ja mukavan yksinkertaisen ohjelmiston, jonka avulla on todella helppo vaihtaa maita, mutta siinä ei ole ylimääräisiä ominaisuuksia tai toimintoja.

UK_Proxy_Server_Software

Suorituskyky (nopeus, DNS ja IP-testi)

Testasimme nopeuksia käyttämällä ohjelmiston L2TP: tä sekä OpenVPN: ää OpenVPN-asiakkaan kanssa. Tulokset ovat taulukossa. L2TP-nopeus on upea. Koska OpenVPN toimii heidän vanhoilla palvelimillaan, nopeudet ovat erittäin hitaita - tosin silti käyttökelpoisia. IP- ja DNS-vuototestit palasivat ehdottomasti hyvin, eikä meillä ollut lainkaan ongelmia.

UK_Proxy_Pure_Speed UK_Proxy_Server_L2TP_Speed UK_Proxy_Server_OpenVPN_Speed
Puhdas nopeus L2TP-nopeus OpenVPN-nopeus

Muut alustat

UK Proxy Service -palvelulla on myös asiakkaita Macille, iOS: lle ja Linuxille. Koska voit ladata .ovpn-asetustiedostot, on mahdollista perustaa OpenVPN-yhteys useimpiin laitteisiin, mikä niin sallii, mutta ne eivät sisällä mitään ohjeita tälle. Ne tarjoavat kuitenkin ohjeita L2TP: lle ja PPTP: lle, mutta suosittelemme mahdollisuuksien mukaan kiinnittymistä OpenVPN: ään. Annoimme L2TP-yhteyden testin Android-puhelimellamme (käyttämällä sisäänrakennettua VPN: ää) ja havaitsimme, että tulokset ovat vajaat kuin tietokoneella saavutetut tulokset.

Muut / ilmaiset palvelut

Kuten mainittiin, Yhdistyneen kuningaskunnan välityspalvelin tarjoaa yllättämättä myös välityspalvelinratkaisuja. Annoimme tämän testin Google Chromessa ja IE: ssä, ja se toimi myös fantastisesti ja minimaalinen nopeuden menetys.

johtopäätös

Me pidimme

 • Upea asiakastuki
 • Suuri nopeus

Emme olleet niin varmoja

 • hinnoittelu
 • OpenVPN-tuki
 • Jotkut vanhentuneet asiakirjat

Vihasimme

 • Huono / hämmentävä verkkosivusto
 • Hämmentävä tuotemerkki

UK Proxy Serverillä on selkeä kohdeyleisö mielessä ja he toimittavat tämän. Se on nopea nopeus ja yksi parhaista asiakastukijärjestelmistä, jolla on epäilemättä hyvät mahdollisuudet tarjota asiakkaille tarvitsemansa tarvikkeet, vaikka heillä ei olisi teknistä osaamista. Hinnoittelu on hiukan korkeammassa päässä, mutta anteliaalla rahoilla, ilmaisella kokeilulla ja tuella sinulla on paljon mahdollisuuksia selvittää, onko tämä tarjoaja sinulle.

Käy UK-välityspalvelimessa »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me