UltraVPN-arvostelu

UltraVPN


 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,75
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä
 • unblocks:


  • iPlayer

UltraVPN on brittiläinen VPN-palveluntarjoaja, jonka Network Protect Limited käynnisti ensimmäisen kerran vuonna 2006. Siinä on sovelluksia Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Pöytäsovelluksissa on kaikki tärkeimmät VPN-ominaisuudet - killswitch, DNS-vuodonsuojaus ja vahva OpenVPN-salaus. Mobiilisovellukset ovat paljon perustiedot; ei tarjoa muuta kuin palvelimia.

ProPrivacy.com Pisteet
3,9 10: stä

Yhteenveto

Nopeuksissa tämä VPN on hiukan hidas verrattuna joihinkin vastaavasti hinnoiteltuihin palveluihin. Sen pitäisi kuitenkin antaa sinun suoratoistaa teräväpiirtona. Ja tämä VPN estää Netflixin (käyttämällä Ultraflix-palvelimia) ja BBC iPlayer -sovelluksen - joten se on hyvä suoratoisto-VPN. VPNUltra sallii myös torrentin ja VPN: ää voidaan ehdottomasti pitää halvana. On kuitenkin syytä huomata, että tämän VPN-tietosuojakäytännön mukaan se pitää yhteyslokeja IP-osoitteiden vieressä. Tässä UltraVPN-katsauksessa tarkastelemme perusteellisesti tämän palvelun kaikkia piirteitä varmistaaksemme, kannattaako käyttää rahaa.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  UK
 • Samanaikaiset yhteydet
  3
 • Maat
  34

Hinta

12 kuukautta

$ 3,75
kuukaudessa

6 kuukautta

$ 5.99
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 7.99
kuukaudessa

Kuten suurin osa VPN-liittymistä, UltraVPN voidaan ostaa kolmella eri tilauksella; kuukausisuunnitelma, vuosineljännessuunnitelma ja vuosisuunnitelma.

hinnoittelu

Kuten yleensä, UltraVPN antaa pidemmän ajanjakson tilaajille suuremman alennuksen. Tämä hintarakenne on suunniteltu palkitsemaan palveluun sitoutuneet asiakkaat. Paitsi nämä alennukset, kaikki tilaussuunnitelmat ovat identtiset ja kaikki käyttäjät saavat pääsyn kaikkiin palvelimiin ja VPN-ominaisuuksiin.

Yhden kuukauden hintaan 7,99 dollaria, tämä VPN on erittäin kilpailukykyinen, ja sen vuotuinen hinta 45 dollaria - tai vastaava 3,75 dollaria - tekee UltraVPN: stä yhden markkinoiden halvemmista VPN-verkoista..

Mielenkiintoista on, että jos napsautat rekisteröintisivua ja odotat hetken - ja napsautat sitten uudelleen -, sinulle tarjotaan vielä 70%: n alennus. Tämä vähentää vuositilauksen kustannukset vain 27 dollariin (tai vastaavaan 2,25 dollariin kuukaudessa). Tämä on erinomainen hinta, joten suosittelemme odottamaan, että sivu tarjoaa sinulle tämän automatisoidun alennuksen.

ultaVPN alennushinnat

Pidämme myös siitä, että tämä VPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että voit kokeilla sitä joutumatta huolehtimaan käteisvarojen riskistä.

Kaikista vaikuttavin? UltraVPN tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka on kaikkien käyttäjien käytettävissä yksinkertaisesti lataamalla ja asentamalla ohjelmisto laitteellesi. Kun olet luonut ilmaisen tilin, voit heti alkaa käyttää VPN: ää ilmaiseksi antamatta mitään maksutietoja. Tämä on erittäin harvinaista, ja pidämme tästä palvelusta todella.

UltraVPN-maksuvaihtoehdot

Jokainen, joka päättää hankkia UltraVPN-tilauksen, voi maksaa joko luotto- tai pankkikortilla. UltraVPN hyväksyy Visa, Mastercard, Amex ja Discover. Tilaajat voivat maksaa myös PayPalin kautta. Valitettavasti Ultra VPN ei hyväksy mitään kryptovaluuttoja, mikä tarkoittaa, että et voi maksaa nimettömästi palvelusta.

Poista Netflix-esto?

UltraVPN on yhä vähäisempi joukko VPN-palveluita, jotka edelleen pystyvät estämään suosittujen suoratoistopalveluiden, kuten Netflix USA ja BBC iPlayer, käytön. Maksetulla tilillä saat pääsyn Ultraflix UK Lontoossa, Ultraflix US New Yorkissa, sekä Ultraflix Japan ja Ultraflix Canada. On kuitenkin syytä huomata, että et pääse Netflixiin 7 päivän ilmaisella kokeiluversiolla, koska “Ultraflix” -palvelimet ovat saatavana vain maksettuille tileille..

Havaitsimme, että BBC iPlayer on saatavana kaikissa sen UK-palvelimissa, mikä on hienoa. Lisäksi yritimme päästä huluun sen Yhdysvaltain palvelimilla, mutta on surullinen ilmoittaa, että UltraVPN ei tällä hetkellä pysty poistamaan palvelua estoa. Joten jos hulu kiinnostaa sinua, sinun on tehtävä ostoksia muualla.

Kaiken kaikkiaan olemme vaikuttuneita tästä suhteellisen halvan VPN: n kyvystä poistaa streamien estäminen, josta tulee varmasti myyntipiste monille käyttäjille.

ominaisuudet

Portin valinta
Portin uudelleenohjaus
Samanaikaiset yhteydet 3
Palvelimia yhteensä 100
Maat 34
Reitittimen tuki
Reitittimiä tuettu Tomaatti, DD-WRT
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Mix
Torrenting

UltraVPN on palvelu, joka on erittäin vaivaton. Sillä on vähän ominaisuuksia, eikä siinä ole yhtään huippuluokan ominaisuutta, joita voit löytää monista VPN-palveluista.

Kysyimme palveluntarjoajalta, sallittiinko Torrenting, ja se kertoi meille, että Torrenting oli mahdollista kaikilla palvelimillaan (vaikka se ei mainosta tai mainosta aktiivisesti Torrenting-palvelua). Tästä huolimatta P2P: tä ei ole rajoitettu ja BitTorrent, utorrent jne., Kaikki toimivat hyvin UltraVPN: n kanssa. Siten se, päätätkö BitTorrentin käyttää tätä palvelua, riippuu henkilökohtaisesta uhkamallista (tämä on brittiläinen VPN ja omien tietosuojakäytäntöjensä mukaan se pitää yhteyslokeja). Torrentin pitäisi kuitenkin kaiken kaikkiaan olla ongelmatonta.

Alla näet kaikki ominaisuudet, jotka UltravPN tarjoaa käyttäjille:

 • Palvelimet yli 50 maassa

 • Vahva OpenVPN- ja IKEv2-salaus

 • 24/7 live chat-tuki

 • Sovellukset Windows-, Mac-, Android-, iOS- ja Amazon Firestick -sovelluksille

 • Killswitch molemmissa työpöytäsovelluksissa

 • Poista Netflix USA: n esto

 • 7 päivän ilmainen kokeilu (korttia ei tarvita)

 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Nopeus ja suorituskyky

Testaamme VPN-nopeuksia käyttämällä tieteellistä, palvelinpohjaista nopeustestijärjestelmää. Tämän avulla voimme testata erilaisia ​​VPN-palvelimia kolme kertaa päivässä - saadaksemme tarkkoja, ajantasaisia ​​tuloksia näiden VPN: ien toiminnasta.

Julkaisemisen yhteydessä me kuitenkin odotamme edelleen UltraVPN-testipalvelimilta datan toimittamista. Tästä syystä testasimme VPN: ää käsin nopeus.net: n avulla. Testatimme itävaltalaista palvelinta 50 Mbit / s-yhteydellä ja havaitsimme, että latausnopeudet yli puolittuivat 20 Mbit / s: iin. Ison-Britannian / Lontoon palvelin laski Internet-nopeutemme vain 8,76 Mbps: iin, tämä on erittäin hidasta - edustaen pudotusta 43 Mbps. Seuraavaksi testasimme Yhdysvaltain Easy Coast -palvelinta Washington DC: ssä. Jälleen tämä vähensi internetyhteytemme vain 13 Mbit / s. Vaikka tämä on nopeampaa kuin Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin, se on edelleen pettymys, koska menetimme noin kolme neljäsosaa perusyhteysnopeuksistamme.

Kaiken kaikkiaan nämä tulokset koskevat vähän, ja olemme erittäin kiinnostuneita näkemään sen käyttäytymisen, kun testaamme sitä perusteellisesti palvelinpohjaisella järjestelmällämme. Joten tarkista muutaman viikon kuluttua päivitetyt tulokset. Sillä välin ole varovainen tämän VPN: n suhteen - koska Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimen alhaiset yhteysnopeudet ovat huono merkki.

Vuotokokeet

IPv6-vuoto havaittu?
WebRTC-vuoto havaittu?
IPv4-vuoto havaittu?

VPN: t on tarkistettava, toimivatko ne oikein. Mahdolliset vuodot voivat tarkoittaa, että VPN tarjoaa väärän tietoturvan tarjoamatta vaadittua yksityisyyttä.

Varmistaaksemme, että VPN toimii oikein, tarkistimme sen IP-, DNS- ja WebRTC-vuotojen varalta Windows 10 -käyttöjärjestelmässä. Testasimme VPN: ää sekä IPv4- että IPv6-yhteyksissä varmistaaksemme, että VPN ei kärsi vuotoja kummassakaan.

Testien aikana löysimme erittäin vakavia DNS-vuotoja sekä IPv4: ssä että IPv6: ssa. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi näkee tarkalleen, millä verkkosivustoilla käyt, kun käytät tätä VPN: tä. Emme kuitenkaan harkineet IPv4- tai WebRTC-vuotoja IPv4: llä tai IPv6: lla. On kuitenkin syytä huomata, että palomuuri on palattava, jotta vältetään IPv6: n IP-vuodot (jos et ota tätä asetusta käyttöön, saat suorat IPv6-IP-vuodot).

Alla näet DNS-vuodot, joita havaitsimme testaamalla IPv6-yhteyttä:

DNS-vuoto 1

Vaikka tämä VPN kärsii vain DNS-vuodoista, tämä on silti valtava ongelma, koska se tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi voi seurata kaikkia DNS-pyyntöjäsi ja tietää siksi tarkalleen, millä verkkosivustoilla vierailet.

Alla näet kuinka se toimii IPv4: llä, kun käytimme IPv6: n manuaalisesti käytöstä:

DNS-vuoto 2

Paljon onnellisempana huomautuksena meillä oli tilaisuus testata Android-asiakas IPv4-yhteyden vuotojen varalta, ja huomasimme, että siinä ei ole vuotoja. Siten UltraVPN näyttää olevan paljon turvallisempi Androidilla kuin Windowsin työpöydällä (kunhan käytät sitä IPv4-yhteydellä).

Voit itse testata UltraVPN-vuotoja ja tarkistaa havaintomme käymällä verkkosivustoilla, kuten ipleak.net, test-ipv6.com tai doileak.net.

Yksityisyys ja turvallisuus

UltraVPN sijaitsee Isossa-Britanniassa, mikä tarkoittaa teknisesti sitä, että Ison-Britannian lain mukaan sen on pidettävä kirjaa siitä, mitä käyttäjät tekevät, kun he ovat yhteydessä sen palvelimiin. Nämä pakolliset tietojen säilyttämislokit on määritelty Yhdistyneen kuningaskunnan tutkintavaltaa koskevassa laissa. Tämä on huolestuttavaa, koska se tarkoittaa, että Yhdistynyt kuningaskunta on VPN: n perustavan kamala paikka.

Näistä lakisääteisistä vaatimuksista huolimatta UltraVPN väittää verkkosivustollaan, että se ei ole kirjautunut VPN-palvelu. Joten mitä voimme päätellä tarkastelemalla UltraVPN: n tietosuojakäytäntöä?

Tarkistimme politiikan perusteellisesti ja havaitsimme, että sen on kirjoitettu olevan GDPR-yhteensopiva. Politiikassa on kuitenkin joitain elementtejä, jotka herättävät melko suuria huolenaiheita. Ensinnäkin yritys toteaa seuraavaa:

"Käytämme henkilötietojasi vain silloin, kun laki sen sallii. Yleensä käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraavissa tilanteissa:

 • Missä meidän on suoritettava sopimus, jonka olemme tekemässä tai olemme solmineet kanssasi.

 • Silloin kun se on välttämätöntä (tai kolmannen osapuolen) laillisten liiketoiminnallisten etujemme kannalta ja jos et ja perusoikeudet eivät ole näiden etujen yläpuolella.

 • Jos meidän on noudatettava lakisääteisiä tai sääntelyvelvoitteita. "

Kuten voitte nähdä, UltraVPN ilmoittaa käyttävänsä henkilötietojasi noudattaakseen kaikkia lakisääteisiä velvoitteita. Tämä soi heti hälytyskellot, koska Ison-Britannian säädökset edellyttävät, että VPN tallentaa kaikki yhteyslokit IP-osoitteen viereen.

Myöhemmin politiikassa yritys ilmoittaa suorittavansa automaattisen tiedonkeruun:

”Automaattinen tieto. Voimme kerätä tietoja laitteesta, josta käytät palveluita, kuten IP-osoitteen tai muun yksilöllisen laitteen tunnisteen. Jos käytät tiliäsi mobiililaitteella, se saattaa antaa meille myös sijaintisi tiedot. Useimmissa mobiililaitteissa voit poistaa tämän toiminnon käytöstä. "

Nämä ovat täsmälleen sellaisia ​​lokit, joita voidaan teoreettisesti käyttää sitomaan käyttäjiä verkkosivustojen selaustapoihinsa - koska IP-osoitteen vieressä olevia yhteysaikaleimoja voidaan käyttää aikakorrelaatiohyökkäyksen asentamiseen. Tämä melko todistaa lopullisesti, että UltraVPN ei ole nollalokeissa oleva VPN (oman tietosuojakäytännönsä mukaan).

Lisäksi yritys myöhemmin politiikassa selittää kuinka UltraVPN käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi

 • ”Tuottaa ja tarkistaa raportteja ja tietoja käyttäjäkannastamme ja palvelun käyttömalleistamme,

 • analysoida Palvelujen tarkkuus, tehokkuus, käytettävyys tai suosio,

 • parantaa Palvelujen ja niiden sisältöä ja ominaisuuksia

 • anna meidän räätälöidä Palveluissa näkemäsi sisältö ja mainonta. "

Kuten voitte nähdä, yritys myöntää käyttävänsä tilaajatietoja sisällön ja mainonnan mukauttamiseen. Tämä tapahtuu jälleen nollalokeja koskevan väitteen edessä, joka löytyy sen alla olevasta "ominaisuudet" -sivulta..

nolla hakkuita

Ikään kuin tämä ei riittäisi, yritys myöntää jakavan henkilökohtaiset tietosi seuraavien kanssa:

 • ”Huolellisesti valitut kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat meille palvelun ydintoimintojemme tukemiseksi, kuten postin käsittely, viestintä asiakkaidemme ja mahdollisten asiakkaiden kanssa meidän puolestamme (myös sosiaalisen median kautta), kampanjoiden järjestäminen, IT-järjestelmien ja hallinnollisten palvelujen tarjoaminen ja sisäisten järjestelmien ja prosessien kehittäminen ja parantaminen;

 • Toimivaltaiset viranomaiset (lakisääteiset elimet, sääntelyviranomaiset, valtuutetut elimet, joilla on laissa säädetty tehtävä);

 • Muut organisaatiot, joissa meillä on laillinen velvollisuus paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi (kuten rikoksien estämisessä ja havaitsemisessa esitetyt pyynnöt) tai joissa paljastuminen on välttämätöntä meidän ja henkilöstömme omaisuuden, oikeuksien ja turvallisuuden suojelemiseksi tai lakien noudattamiseksi , asetus tai valtion tai oikeudellinen määräys, määräys, määräys tai haaste;

 • Kolmannet osapuolet, joille voimme myydä, siirtää tai yhdistää osia liiketoimintaamme tai omaisuuttamme. Vaihtoehtoisesti voimme pyrkiä hankkimaan muita yrityksiä tai sulautumaan niihin. Jos liiketoimintaamme tapahtuu muutos, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi samalla tavalla kuin tässä tietosuojakäytännössä on määritelty;

 • Muut yritykset, joissa kokeilemme tuotteitamme ja palveluitamme, jotka mielestämme voivat parantaa tarjoamistamme asiakkaille ja / tai liiketoimintaprosessejamme; ja

 • Muut kolmannet osapuolet, joissa olet antanut nimenomaisen suostumuksen tai joiden perusteella voidaan kohtuudella uskoa, että kolmas osapuoli toimii puolestasi. "

Siten päätteeksi, että käytännöstä käy selvästi ilmi, että tämä VPN tallentaa joitain henkilökohtaisia ​​tietojasi, ja vaikka politiikassa todetaan, että se "saattaa" tallentaa yhteyslokit IP-osoitteen viereen, meidän on pidettävä tätä tarkoittamaan sitä. Tämän seurauksena emme voi suositella tätä VPN: tä yksityisyyden suojaan.

On syytä huomata, että UltraVPN on tullut meille väittämään, että he eivät pidä näitä lokitiedostoja, ja jos näin on, sen olisi suositeltavaa uudistaa politiikkaansa kokonaan, koska kuten nykyisin kirjoitetaan, sen väitteitä ei voida uskoa. päinvastoin. On myös syytä mainita, että yritys väittää vuokraavansa palvelimensa Kanadan VPN: ltä; Windscribe. Vaikka tämä on kaikki hyvin, se ei muuta tosiasiaa, että - toisin kuin Windscribe - UltraVPN on Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisteröity yhtiö ja tästä syystä sen on noudatettava Yhdistyneen kuningaskunnan lakeja (mukaan lukien tutkintavaltaa koskeva laki)..

Se, että UltraVPN on myöntänyt olevansa Windscribe-tunniste, näyttää mielenkiintoiselta, ja suosittelemme yleisesti, että kaikille tästä palvelusta kiinnostuneille pitää kiinni Windscriptin itsestä (jolla on paremmat käytännöt ja joka perustuu hieman parempaan lainkäyttöalueeseen).

Salausprotokollat

UltraVPN tarjoaa kaksi salausprotokollaa IKEv2 ja OpenVPN. Näitä molempia pidetään turvallisina protokollina, joiden pitäisi suojata tietosi uteliailta. Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmissä käyttäjät voivat valita joko IKEv2: n tai OpenVPN: n. Androidilla vain OpenVPN on käytettävissä. Vain iOS-käyttöjärjestelmässä IKEv2 on saatavana. Tämä on melko rutiini näille asiakkaille.

Vaikka täällä ProPrivacy.com-sivustossa emme vastusta IKEv2: ta - ja se on nopeampi kuin OpenVPN (mikä tarkoittaa, että jotkut kuluttajat saattavat mieluummin käyttää sitä) - suosimme yleensä OpenVPN: ää. Tämä johtuu siitä, että OpenVPN on auditoitu perusteellisesti monta kertaa, ja sen uskotaan tällä hetkellä olevan VPN-tietosuojan ja tietoturvan kultastandardi.

Tästä syystä meillä on tapana suositella, että ihmiset pitävät kiinni OpenVPN: n käytöstä mahdollisuuksien mukaan. Totta sanottuna on myös totta, että OpenVPN voidaan toteuttaa ja konfiguroida monilla tavoilla; eikä sitä aina toteuteta turvallisesti. Siksi tarkistamme aina jokaisen VPN-palveluntarjoajan OpenVPN-toteutuksen varmistaaksemme, että se täyttää tai ylittää vähimmäisstandardimme. Alla on yksityiskohtaisesti, kuinka UltraVPN toteuttaa tämän tärkeän protokollan:

Ohjauskanava: salaus: AES-256-GCM, kädenpuristus: TLS, jossa RSA 4096-bittinen oletusnäppäimen pituus, todennus: HMAC SHA (avaimen kokoa ei tunneta - mutta HMAC SHA1 on joka tapauksessa turvallinen, sillä ei ole väliä).

Datakanava: salaus: AES-256-CBC, todennus: HMAC SHA: 512

Ohjauskanava toteuttaa myös täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden käyttämällä ECDHE: tä turvallisuuden ja nopeuden lisäämiseksi. Lopuksi totean, että nämä ovat vahvoja toteutusstandardeja, jotka osoittavat, että VPN-tunneli on suojattu hakkereilta.

Käyttäjäkokemus

UltraVPN on palveluntarjoaja, joka on selvästi viettänyt paljon aikaa verkkosivustonsa estetiikan kehittämiseen. Ylä navigointivalikko on suunniteltu ohjaamaan käyttäjiä nopeasti VPN: n ominaisuuksia koskeviin yksityiskohtiin, ja kysymyksen esittäminen live-chatin kautta on mukavaa ja yksinkertaista. Toisin kuin monet VPN: t, verkkosivusto on myös mukavan näköinen, mikä ehdottomasti antaa tietyn ammattitaidon.

UltraVPN-verkkosivusto

Kunkin sivun alareunassa on toinen valikko, josta voit helposti ohjata tietoja VPN: stä eri alustoilla, joille sillä on ohjelmisto. Täältä löydät myös linkkejä palvelun tärkeisiin näkökohtiin, kuten tietosuojakäytäntöön ja palvelusehtoihin.

Tukea etsiville tietokanta on linkitetty ja käyttäjät voivat selata erilaisia ​​blogeja VPN: n käytöstä. Tietokanta on täynnä yleisiä UKK-neuvoja, vinkkejä ja temppuja sekä erilaisia ​​oppaita VPN: n perustamiseen. Etsimme jonkin aikaa, mutta emme enää löytäneet yksityiskohtia tietoturvan toteuttamisesta alustalla. Nämä tekniset yksityiskohdat ovat tärkeitä, ja olisi hienoa, että niitä käsiteltäisiin UKK: ssa

Blogi, jonka tuotemerkki on “UltraVPN News”, on loistava resurssi, jossa on kaikenlaisia ​​artikkeleita VPN: ista ja yksityisyyden aiheista. Löysimme sen hyvin organisoidun blogin, joka kannattaa tarkistaa.

UltraVPN-tietoturvauutisia

Kaiken kaikkiaan havaitsimme verkkosivuston olevan miellyttävä, vaikka siitä puuttuisi kokonaan VPN: tä koskevia teknisiä tietoja (kuten mitä salausta se tarjoaa ja miten se toteutetaan).

Katsomme, että tällainen tieto on erittäin tärkeää, ja tästä syystä verkkosivusto voidaan ymmärtää palvelevan myyntitarkoitusta - sen sijaan, että potentiaalisille käyttäjille tiedotetaan todellisesti palvelutasosta, jota he voivat odottaa.

Windows-asiakas

Päätimme viedä Windows-asiakkaan koekäyttöön Windows 10: llä. Löysimme tämän ohjelmiston verkkosivustoltamme ilman häiriötä ja pystyimme aloittamaan sen käytön heti ilmaiseksi 7-päivän kokeilun ansiosta..

Asetuksia napsauttamalla saat käsityksen siitä, mitä on saatavana kotelon alla. Päätimme aloittaa tarkistamalla Yhteys-välilehden.

yhteyden muodostaminen sovelluksen VPN: ään

Kuten voitte nähdä, VPN: n asetukseksi tulee oletuksena IKEv2. Tämä on turvallinen salausmuoto, jonka tiedetään tarjoavan nopeita ja joka on hyvä vaihtoehto useimmille ihmisille.

Napsauttamalla alanuolta paljastuu kaksi muuta vaihtoehtoa UDP ja TCP. Molemmat asetukset koskevat vahvaa VPN-salausprotokollaa, nimeltään OpenVPN. OpenVPN on oikeastaan ​​ensisijainen protokollamme yksityisyyden suojaamiseksi, tästä syystä suosittelemme yleensä siirtymistä UDP: hen (mikä on nopein kahdesta käytettävissä olevasta OpenVPN-vaihtoehdosta)..

UltraVPN-asetukset

Napsauttamalla UDB tuottaa avattavan valikon käytettävissä olevista porttivaihtoehdoista. Useimmille ihmisille 443 on paras vaihtoehto, koska tämä tarkoittaa, että liikenteesi on naamioitu normaaliksi HTTPS: ksi. Kun olet valinnut haluamasi portin, VPN pyytää sinulta lupaa asentaa TAP-ohjaimia - nämä ovat välttämättömiä OpenVPN-yhteyden luomiseksi.

TAP Windowsin asennus

Käynnistä-painiketta napsauttamalla voit määrittää VPN: n käynnistymään, kun käynnistät Windowsin. On myös mahdollista valita, että VPN muodostaa yhteyden automaattisesti joko nopeimpaan palvelimeen tai viimeiseen palvelimeen, johon olet muodostanut yhteyden. Suosimme yleensä VPN-yhteyttä yhteyteen viimeiseen käyttämäämme sijaintiin, joten valitsimme tämän.

ultravpn-käynnistys

Kun napsautat palomuuria, voit asettaa Killswitchin. Killswitch on suunniteltu estämään sinua vuotamasta salaamattomia liikenteita VPN-tunnelin ulkopuolella, jos VPN-yhteys epäonnistuu. Tämä on tärkeä ominaisuus, joka estää sinua vuotamasta tietoja Internet-palveluntarjoajallesi (esimerkiksi torrent).

palomuuri aktivoitu

Päätimme testata killswitch nähdäksesi onko se koko järjestelmän laajuinen vai ei. Saavutimme tämän pakottamalla sovelluksen sulkeutumaan ja tarkistamalla, onko yhteysmme poistettu käytöstä. Hyvä uutinen on, että killswitch toteutetaan Windows-suodatusalustalla, ja jos sovellus kaatuu, palomuuri potkaisee sisään ja estää sinua vuotamasta liikennettä.

Lopuksi Yleinen-välilehti antaa sinun päivittää premium-tilille ja muuttaa kieliasetuksia. Kaiken kaikkiaan tämä on hyvin vähän vaihtoehtoja, ja on kohtuullista sanoa, että UltraVPN on hieno VPN, joka tulee paljaiden tarpeiden mukana. Vetoaako tämä sinulle, riippuu suuresti siitä, mihin haluat käyttää VPN: ää.

Jos olet aloittelija, joka haluaa saada yksityisyyttä ja poistaa sisällön estämättä hakematta mitään lisäominaisuuksia, tämä VPN saattaa vedota sinuun. Se on valmis ja valmis menemään, ja sinun tarvitsee vain valita palvelimen sijainti ja napsauttaa Yhdistä. VPN tekee kaiken muun puolestasi.

ultavpn kytketty

Löysimme VPN: n muodostavan yhteyden erittäin nopeasti, mikä oli miellyttävää verrattuna hitaisiin VPN: eihin, joiden yhteydenpito vie puoli minuuttia. Jotta voimme testata sen toimivuutta Netflixin kanssa, päätimme kirjautua premium-tilille ja testata Yhdysvaltain UltraFlix-palvelimen (tämä ei ole käytettävissä ilmaisessa 7 päivän suunnitelmassa).

Muut asiakkaat

Pyysimme nopeasti muita asiakkaita läpi tarkistaaksemme, onko heidän välilläan suuri ero. Hyvä uutinen on, että molemmat työasemaohjelmistot ovat identtisiä ja että niillä on hienoja ominaisuuksia lukuun ottamatta muutamaa ominaisuutta.

Kuten Windowsissa, Mac-käyttäjät saavat kytkimen ja mahdollisuuden vaihtaa OpenVPN: n ja IKEv2: n välillä. Ei ole muita ominaisuuksia, joista puhua, kuin automaattinen yhdistäminen käynnistyksen yhteydessä.

Android-asiakas on vain OpenVPN, ja siinä ei ole mitään muita ominaisuuksia kuin mahdollisuus yhdistää (ja muodostaa automaattinen yhteys) UltraVPN: n palvelimiin. Kokemuksemme mukaan yhteys muodostettiin onnistuneesti ja nopeasti, mutta olemme nähneet ihmisten valittavan, että tämä ei ole heidän tapauksensa.

ultravpn-palvelinluettelo

On totta, että ohjelmisto ei ole hieman reagoiva. Huomasimme, että minkä tahansa ominaisuuden napsauttaminen vei hetken aikaa ohjelmiston tunnistamiseen, mikä lisää ehdottomasti turhautumisen ohjelmiston käyttöön.

Plussapuolella emme nähneet paikallisia DNS-osoitteita tarkistettaessa tätä asiakasta vuotojen varalta, eikä IPv4: llä ollut IP- tai WebRTC-vuotoja. Valitettavasti emme saaneet mahdollisuutta tarkistaa Android-asiakasohjelmaa IPv6: lla; joten suosittelemme tekemään niin, jos käytät tätä Android-asiakasohjelmaa säännöllisesti IPv6: n kautta.

IOS-asiakas on kaikin tavoin samanlainen kuin Android, paitsi että se on vain IKEv2. OpenVPN: n puuttuminen iOS: lla ei ole yllätys, koska yleensä on tarpeen muodostaa yhteys kolmannen osapuolen ohjelmistoilla nauttiaksesi OpenVPN: stä iPhonessa. Emme ole havainneet hitautta tässä asiakkaassa, mikä tarkoittaa, että se on todennäköisesti vähän parempi kuin sen Android-vastine. Varmasti sekä Android- että iOS-asiakkaat näyttävät antavan sinulle tarvitsemasi tietoturvat pysyäksesi julkisessa WiFi: ssä, ja mahdollisuus poistaa Netflix-esto voi houkutella monia kuluttajia.

Asiakaspalvelu

Kuten monet markkinoilla olevat VPN: t, UltraVPN on palvelu, joka tarjoaa tukea sekä sähköpostilippujärjestelmän että live chat-tuen kautta. Live chat-tuki on saatavana ympäri vuorokauden, mutta havaitsimme heidän asiakastukiasiamiehensä olevan täysin kouluttamatonta ja vähäistä käyttöä.

Agentti ei voinut kertoa meille, millä alustoilla sillä oli asiakkaita tai tarjosivatko nämä asiakkaat OpenVPN-salausta. Itse asiassa agentti ei tuntenut tietävän mitä OpenVPN oli. Kysyimme: millä sovelluksillasi on OpenVPN? Jolle heidän edustajansa vastasi:

"Se on ilmainen ohjelmisto, joka ei kuulu meille, joten pelkään, etten tiedä, mitä ominaisuuksia heillä on."

Pyrimme vastauksiin, mutta edustaja ei voinut tehdä muuta kuin kertoa meille, että UltraVPN oli saatavana maailmanlaajuisesti. Kun hän kysyi edes peruskysymyksiä, hän ei voinut tehdä mitään auttaakseen ja lähetti minut vain tietokantaan etsimään vastauksia itse. Yritin työntää tietoja salausjärjestelmästä alustalla, mutta agentti päätti sulkea keskustelun,

Tämä on valtavasti pettymys ja tarkoittaa, että live-chatista ei ole paljon hyötyä, ellei sinulla ole ongelmia maksaa VPN: stä.

Itse tietokanta on Okei-resurssi, joka vastaa paljon paremmin kuin tekninen edustaja. UKK: t ovat hyödyllisiä ja asennusoppaat on kirjoitettu johdonmukaisesti.

Lopulliset ajatukset

Tätä VPN: ää ympäröivien ominaisuuksien ja tietosuojaongelmien puutteen vuoksi on kohtuullista sanoa, että kyseessä on ylihinnoiteltu palvelu. Markkinoilla on saatavana muitakin VPN-verkkoja, joilla on laaja valikoima tietosuojaominaisuuksia erittäin samankaltaisilla kustannuksilla ja joskus jopa halvemmalla. Tämä VPN sallii Torrentin, mutta jotkut ihmiset voivat pitää lokit, joita se kerää, liikaa riskejä Torrentille.

Sen pitämät yhteyslokit ovat hälyttäviä, ja koska se sijaitsee Isossa-Britanniassa, tämä VPN on yksityisyyden suoja. Tosin OpenVPN-salaus on vahva, ja VPN väittää, ettei se pidä mitään käyttölokeja. Näissä olosuhteissa on kuitenkin mahdotonta suositella tätä VPN-tietosuojakäytäntöä. IPv4: n ja IPv6: n DNS-vuodot paljastavat tämän VPN: n riskinä, ja suosittelemme, että etsit muualta, jos etsit VPN: tä pöytätietokoneelle. Tällä VPN: llä ei kuitenkaan ollut vuotoja Androidilla - joten jos etsit vain Android VPN: ää, tämä VPN saattaa olla hyvä.

Toisaalta, kaikki huomioon ottaen, suosittelemme yleensä käyttäjiä etsimään muualle. Tästä VPN: stä ei yksinkertaisesti ole syytä maksaa, paitsi jos tarvitset vain Netflix US -sovellusta. Ottaen huomioon, että voit saada Netflix-pääsyn - ja myös vahvan yksityisyyden - useiden kilpailijoiden kanssa, on vaikea ymmärtää, miksi kukaan valitsee tämän VPN: n.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me