Unlocator-arvostelu

Unlocator

 • hinnoittelu

  alkaen $ 4.96
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • iOS

  • Android
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pisteet
5 10: stä

Yhteenveto

Unlocator on tanskalainen yritys, joka keskittyy menetelmiin, joiden avulla ihmiset voivat kiertää Internetin rajoituksia, sensuuria ja maantieteellistä estämistä. Yhtiö tarjoaa sekä Smart Domain Name System (Smart DNS) -järjestelmän että täysimääräisen VPN-palvelun. Lisätietoja Unlocatorin Smart DNS- ja Virtual Private Network (VPN) -palveluista lukemalla tämä arvostelu tai siirry suoraan yrityksen sivustolle napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Älykäs DNS on loistava tapa käyttää estettyjä verkkopalveluita, mutta yksityisyyden lisäämiseksi on välttämätöntä käyttää VPN: tä. Hyvä uutinen on, että Unlocator tarjoaa pääsyn molempiin tekniikoihin antaa tilaajille kaiken tarvittavan.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Tanska
 • Maat
  36
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  49,2 Mbps

ominaisuudet

Maat 36
Samanaikaiset yhteydet 5
Torrenting

Unlocator tarjoaa älykkäät DNS- ja VPN-palvelut, ja niitä voidaan käyttää samanaikaisesti sisällön suoratoistamiseen yhdessä maassa ja VPN: n toiseen.

Unlocator VPN on saatavana kaikille suosituille alustoille, ja siinä on sovelluksia, jotka tarjoavat OpenVPN-salauksen (iOS tarjoaa vain L2TP / IPSec ja IKEv2, joka on melko vakiohinta). Unlocator VPN -sovelluksissa on kytkin ja a "kilpi" ominaisuus, joka estää sinua muodostamasta yhteyttä Internetiin, ellei VPN ole käytössä. Killswitch on kuitenkin tarkoitettu vain työasemille.

Unlocatorilla on palvelimia 36 maassa, mikä on laaja valikoima maita poistamaan sisältöä. BitTorrenting on sallittu, ja yritys ei määrittele erityisiä palvelimia P2P: lle, mikä tarkoittaa, että voit vapaasti käyttää mitä tahansa.

Nopeus ja suorituskyky

Unlocator VPN ei heikentänyt nopeuksia merkittävästi, kun olimme yhteydessä sen palvelimiin. Tämä tarkoittaa, että tämän VPN: n tulisi olla hieno suorittamaan dataintensiivisiä tehtäviä, kuten suoratoistoa ja pelaamista. Tämä on järkevää, koska VPN markkinoi itsensä yhtä hyvin sisällön, kuten Netflix, poistamiseen.

Netflix

Unlocator on palvelu, joka voi tarjota pääsyn Yhdysvaltain Netflixiin. Käyttäjät voivat poistaa Netflixin eston joko Smart DNS -palvelimilla tai VPN: llä. Palvelu estää myös monia muita suosittuja palveluita, kuten BBC iPlayer, Hulu ja monet muut.

Vuotokokeet

ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) 49,2
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sarja) 62
WebRTC-vuoto havaittu?
IPv4-vuoto havaittu?

Testasimme tätä VPN: ää IPv4-yhteyden vuotojen varalta ja havaitsimme, että siinä ei ole IP-, DNS- tai WebRTC-vuotoja. Tämä tarkoittaa, että se suojaa yksityisyyttäsi tehokkaasti.

Suosittelemme kuitenkin, että siirryt itse IPLeak.net-sivustoon tarkistaaksesi vuotoja, etenkin jos sinulla on IPv6-yhteys (emme voineet testata IPv6-yhteyttä, koska palveluntarjoajamme ei toimittanut sitä sijaintimme tarkistuksen yhteydessä). . Jos saat WebRTC- tai DNS-vuodon IPv6: lle, suosittelemme, että poistat IPv6: n kokonaan käytöstä tietokoneellasi.

Hinta

2 vuotta

$ 4.96
kuukaudessa

Unlocator on melko kallis VPN-palvelu verrattuna premium-VPN: ien keskimääräisiin hintoihin nykyään. Jos tilaat vuodeksi, maksat 98,75 dollaria (sis. Alv), mikä vastaa 8,30 dollaria kuukaudessa. Se tosiasia, että se ilmoittaa hinnan ilman arvonlisäveroa, on hieman harhaanjohtava.

Kuukauden suunnitelma maksaa 12,49 dollaria. Nämä ovat huippuluokan hintoja, jotka voidaan helposti lyödä. Joten jos sinulle on tärkeää saada erinomaisen VPN: n, joka on myös halpaa, VPN: n hankkiminen, suosittelemme etsimään muualta.

Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit testata palvelun perusteellisesti nähdäksesi, suorittaako palvelu kaiken tarvittavan. Tämä on erittäin antelias etenkin siksi, että Unlocator VPN tarjoaa myös 7 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit testata palvelua. Ilmainen kokeilu antaa täyden pääsyn Unlocator-palveluihin, mukaan lukien VPN ja Smart DNS -palvelu.

Yhtiö hyväksyy kaikki tärkeimmät luotto- ja pankkikortit, ja voit myös maksaa Bitcoinilla. Palvelusta ei kuitenkaan voida maksaa PayPalilla.

Helppokäyttöisyys

Windows
Mac käyttöjärjestelmä
iOS
Android

Ilmoittautuminen

Seitsemän päivän ilmaisen kokeilun pitäisi antaa sinulle runsaasti aikaa, kun haluat mukavasti käyttää Unlocatoria ja testata sen perusteellisesti. Kaikkialla sivustossa on ilmaisia ​​kokeilupainikkeita, joten rekisteröintilomakkeeseen pääsyssä ei pitäisi olla vaikeuksia.

Sähköpostiosoitteestasi tulee järjestelmän käyttäjänimesi. Yhtiö lähettää salasanan palautustiedot rekisteröidylle sähköpostiosoitteelle. Järjestelmää on mahdollista käyttää väärennetyn sähköpostiosoitteen kanssa, koska tilin aktivointiprosessin aikana ei ole sähköpostin vahvistusvaihetta. On kuitenkin parempi antaa oikea sähköpostiosoite. Luo vain uusi anonyymi web-sähköpostitili, jos et halua antaa Unlocatorille todellista sähköpostiosoitettasi.

Sinut ohjataan suoraan tilinsivulle rekisteröinnin suorittamisen jälkeen.

Kokoonpano

Sovelluksia on saatavana kaikille alustoille, mikä tarkoittaa, että VPN-sovellus voidaan ottaa käyttöön ja käyttää Windowsissa, Macissa, Androidissa ja iOS: issa. Kaikki alustat tarjoavat OpenVPN: n lukuun ottamatta iOS: ää, joka toimii valitun suojatun IKEv2- tai L2TP-salauksen avulla. Killswitch on saatavana molemmissa työasemaohjelmissa, mutta se ei ole käytettävissä mobiilisovelluksissa.

Havaitsimme sovellusten olevan helppo selata ja helppokäyttöinen, ja niillä on mukavat yhden napsautuksen toiminnot yhdistääksesi valittuihin palvelimiin ympäri maailmaa..

Asiakaspalvelu

Ilmainen kokeilu 7
Rahat takaisin -takuun pituus 30
24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin takuu

Pääset Unlocator-tukikeskukseen napsauttamalla tukipainiketta sivuston ylävalikossa. Jos sinun on esitettävä kysymys tukitiimiltä, ​​napsauta "Ota yhteys tukeen" -painiketta tukisivulla. Tukilipun avaaminen edellyttää vakioverkkolomakkeen täyttämistä. Vastaus menee rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

Sen käyttäjille, jotka haluavat sen, verkkosivustolla on 24/7 live chat-palvelu. Tukimiehet havaitsimme yleensä hyviä. Yksi kuitenkin poistui keskustelustamme, kun meillä oli vielä enemmän kysymyksiä, joita halusimme kysyä, mikä tarkoitti, että meidän piti aloittaa uusi keskustelupalvelu; oletamme, että hänellä oli jossain tärkeämpi olla. Seuraava herrasmies oli paljon parempi ja osallistui keskusteluun, kunnes olimme lopettaneet kaikki kysymyksemme.

Olimme vaikuttuneita teknisestä tietämyksestä, jonka he pystyivät toimittamaan työntäessään. Pidimme myös asennusoppaista, jotka sisältävät asennusoppaan Windows 10: lle ja muille moderneille alustoille. Sekä oppaita VPN: n asettamiseksi manuaalisesti.

Yksityisyys ja turvallisuus

IPv4-vuodonsuojaus
Tapa kytkin
WebRTC-vuodonsuojaus

Unlocator sijaitsee Tanskassa, joka on eurooppalainen maa, jolla on erittäin vahva yksityisyys. Kansakunnalla ei ole VPN-verkkoihin sovellettavia Tanskan lain mukaisia ​​hakkuita koskevia vaatimuksia, ja Tanskassa on eräitä vahvimmista kuluttaja- ja yksityisyyden suojaa koskevista laeista maailmassa..

Lisäksi yritys tallentaa vain aggregoituja tilastoja, joita ei voida linkittää IP-osoitteeseen, ja nämä yhteyslokit puhdistetaan 24 tunnin sisällä. Tämä tarkoittaa, että vaikka yritystoimintaan lähetettäisiin optio-oikeus, sillä ei olisi mitään oleellista luovuttaa käyttäjilleen.

On kuitenkin syytä huomata, että joudut toimittamaan yritykselle IP-osoitteesi, jos päätät käyttää Smart DNS -ominaisuutta.

Salausprotokollat

IKEv2
OpenVPN
L2TP / IPSec

VPN: t salaavat kaikki laitteistasi tulevat ja lähtevät tiedot. Ja Unlocator-sovellukset tarjoavat vahvan salauksen kaikilla alustoilla, mukaan lukien OpenVPN (kaikilla alustoilla, paitsi iOS). Pyysimme yritystä toimittamaan meille yksityiskohdat OpenVPN-toteutuksesta ja he kertoivat meille, että se käyttää:

Salaus: AES-256-CBC. Käden kättely: RSA-2048-näppäin. Hash-todennus: SHA-512. PFS: Kyllä

Tämä on erittäin vahva OpenVPN-toteutus, joka on tulevaisuuden todiste.

VPN-lokitiedot

Unlocator ilmoittaa poistavansa kaikki aktiviteettitiedot 24 tunnin sisällä istunnon päättymisestä. Lisäksi se ei koskaan kerää tietoja siitä, mitä käyttäjät tekevät yhteyden ollessaan palvelimiinsa (käyttölokit). Tämä on yhtä lähellä nollalokeissa olevaa VPN: ää kuin se saa ja on erinomainen yksityisyys useimpien ihmisten tarpeisiin.

Lopulliset ajatukset

Unlocator on palvelu, jota markkinoidaan sekä ihmisille, jotka haluavat avata enemmän sisältöä verkossa, että ihmisille, jotka haluavat yksityisyyttä. Löysimme palvelun olevan hyvä molemmille. Se on kuitenkin hieman kalliimmalla puolella, ja markkinoilla on VPN-verkkoja, jotka antavat sinulle identtiset ominaisuudet, ja palvelinpaikkoja on enemmän kuin puolet hinnasta. Siitä huolimatta, tämä on aika hyvä VPN-palvelu, joka on kokeilun arvoinen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me