VikingVPN arvostelu

VikingVPN

  • hinnoittelu

    alkaen $ 9.99
    / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
6,7 10: stä

Yhteenveto

Erittäin turvallisella AES 256 CBC -bitin salaus ja nopea gigabitti (1 Gbps) -yhteydet, VikingVPN on hyvä valinta, jos etsit VPN: tä, joka keskittyy pääasiassa tehokkuuteen. VikingVPN on aloittanut hienon alkuvuoden 2018 kanssa uudet palvelinpaikat ja muut turvatoimet.

Jos haluat lisätietoja VikingVPN: stä, jatka VikingVPN 2018 -katsauksen lukemista alla.

ominaisuudet

VikingVPN on saatavana seuraaville laitteille: Windows PC, Mac, Android, iOS ja / tai Ubuntu Linux. Lisäksi voit käyttää VikingVPN: tä DD-WRT: n ja tomaattireitittimien kanssa. Valitettavasti VikingVPN: n Windows-versiosta puuttuu jonkin verran toiminnallisuutta, mutta se on edelleen yleisesti ottaen tehokas.

Palvelinvaihtoehtojen osalta VikingVPN tarjoaa klusteroituja palvelimia. Käytettävissä olevat palvelinpaikat - äskettäin lisätyillä lisäasetuksilla - ovat seuraavat: USA Chicago, USA Los Angeles, USA Dallas, USA New York City, Seattle, USA Miami, Amsterdam Alankomaat ja Bucharest Romania.

Sinut sijoitetaan palvelimelle automaattisesti paras raaka kaistanleveys yhteyden muodossa. Lisäksi VikingVPN käyttää vain paljaan metallin palvelimet. Tämä tarkoittaa, että virtuaalipalvelimet ja virtuaalikoneet ovat no-go, antaa sinulle "100% resursseista".

VikingVPN tunnetaan eteenpäin eteenpäin suurista nopeuksistaan. Jokainen palvelin on annettu oma 1 Gbps -yhteys. Viimeinkin VikingVPN tarjoaa täysin optimoidut OpenVPN-asetukset jatkuvilla päivityksillä. Siksi koemme edelleen parhaimpia nopeuksia VikingVPN: n käytön aikana.

Käy VikingVPN: ssä »

Nopeus ja suorituskyky

On tärkeää testata VPN: ääsi nopeuden ja vuotojen varalta. Kuten alla olevista lataustesteistä voi nähdä, VikingVPN on vähän sekoitettu laukku. Eurooppalaiset palvelimet toimivat melko hyvin, ja todennäköisesti sallivat HD-suoratoiston. New York -palvelin oli kuitenkin hitaalla puolella, nopeudella vain muutama megatavu sekunnissa.

VikingVPN-latausnopeudet

Onneksi IP-, DNS- tai WebRTC-vuotoja ei löydy myöskään testaukseni aikana. Tämä tarkoittaa, että VPN toimii hyvin yksityisyyden kannalta.

Hinta ja suunnitelmat

VikingVPN tarjoaa kolme erilaista liittymisvaihtoehtoa. Hinnoittelu perustuu tilaamisaikaan, jonka haluat ostaa (kuukausi, kuusi kuukautta, 12 kuukautta). Hinnat ovat seuraavat:

  • 14,95 dollaria kuukaudessa maksettaessa
  • 11,95 dollaria kuukaudessa tai 71,70 dollaria maksettaessa kuuden kuukauden välein
  • 9,99 dollaria kuukaudessa tai 119,88 dollaria maksettaessa vuosittain

Vaikka VikingVPN on melko kallista, he ovat totta sanalleen tarjoaa nopeita ja rajoittamatonta käyttöä. Voit yhdistää jopa viisi laitetta samanaikaisesti yhdelle tilille. Lisäbonuksena VikingVPN lahjoittaa myös 1 dollarin jokaisesta liittymissuunnitelmasta Electronic Frontier Foundation -säätiölle.

Lisäksi VikingVPN myös tarjoaa Bitcoin ja Dash maksutavoina (samoin kuin suuret luottokorttiyhtiöt). VikingVPN ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota, mutta he tarjoavat rahojen palautustakuun, jos nopeus tai yhteys ei ole optimaalinen.

Yksityisyys ja turvallisuus

VikingVPN tarjoaa parhaan tietoturvan virtuaalisten yksityisten verkkojen suhteen. Kanssa erittäin turvallinen AES 256 CBC -bitin salaus ja 4096 bitin RSA-salattu kädenpuristus, VikingVPN: n tunneliin on mahdotonta tunkeutua, siepata, muokata tai jopa tarkkailla.

Lisäksi VikingVPN tarjoaa sinulle myös tavallisen tuntemattoman IP-osoitteen luomalla säännöllisesti vääriä liikenteitä vahvistaaksesi verkkoturvallisuuttasi entisestään. Vieläkin, VikingVPN lisäsi äskettäin heidän edistyksellinen 2048-bittinen HMAC-palomuuri tuntemattomien yhteyksien estämiseksi.

Tämä ylimääräinen suojaustaso yhdistettynä VikingVPN: llä ei ole lokitietokäytäntöä, vain todistaa edelleen, että VikingVPN on loistava VPN-valinta, jos etsit yksityisyyttä ja turvallisuutta.

VikingVPN: n Warrant Canary

Koska VikingVPN sijaitsee Yhdysvalloissa, heidän on pakko noudattaa Yhdysvaltojen lainkäyttövaltaa. Tämä tarkoittaa sitä, että VikingVPN on oikeudellisen toiminnan alainen, joka sisältää suukapula-määräyksen, meille ilmoitetaan heidän optiokanaarinsa kautta.

Oikeudellisesti VikingVPN ei voi puhua tehdyistä toimista. Itse asiassa he eivät voi myöntää, että ohjelmaa tai oikeudellista toimintaa on jopa olemassa. Onneksi optiikanariini tulee tänne. Jos VikingVPN on koskaan vaarannettu, heidän kotisivunsa logon väri muuttuu ”erittäin ilmeisellä tavalla”.

Lisäksi on hyödyllistä tietää tämä VikingVPN lokitietopalvelimen tiedot vain ylläpitotarkoituksiin. Mitä tulee P2P: hen, sitä ei mainosteta avoimesti, mutta se ei ole myöskään VikingVPN: n käytäntöjen vastaista. Toisin sanoen: jatka varoen.

Helppokäyttöisyys

VikingVPN: n verkkosivusto on erittäin käyttäjäystävällinen, sillä saatavilla on tietoja ja linkkejä heti kotisivulta. Lisäksi VikingVPN on tarjoamassaan erittäin avointa. Tähän sisältyy blogi, joka tarjoaa aktiivisesti vinkkejä ja uutisia tietoturvamaailmasta.

Lisäasia, jonka VikingVPN tarjoaa heidän kotisivulleen, on linkki asiakkaiden arvosteluihin. Pidän tästä erityisen, koska sen avulla voit nähdä, kuinka muut käyttäjät suhtautuvat palveluihin ennen kuin kuluttavat rahaa heille itse.

VikingVPN & Asiakaspalvelu

Aluksi VikingVPN tarjoaa usein kysyttyjä kysymyksiä, joissa on erittäin hyödyllisiä tietoja heidän palveluistaan ​​ja muista aiheista. Tämä on kätevää, koska yksi asia, jota VikingVPN ei tarjoa, on live chat-tuki. Sen sijaan he tarjoavat lippuperusteinen tuki. VikingVPN voi viedä jopa 24 tuntia antaa vastauksen kysymykseesi.

Se on sanottu, heidän asiakastukitiimi on edelleen erittäin hyödyllinen ja rajoittaa vain livekeskustelua tarjota asiakkaille paras mahdollinen tuki. Lisäksi heidän verkkosivustonsa tarjoaa myös yksityiskohtaiset asennusoppaat erilaisille alustoille, joilla heidän palvelu on saatavilla. Lopuksi, VikingVPN: llä on myös Google+ -tili, jota päivitetään aktiivisesti uutisilla, päivityksillä ja muilla asiaankuuluvilla tiedoilla.

VikingVPN Windowsille

Rekisteröinti VikingVPN: ään oli nopeaa ja kivutonta, ja se vei noin 2 minuuttia. Asennus kesti hieman kauemmin, noin 3–5 minuuttia. Itse prosessi vaati minimaalisia tietoja: käyttäjänimi, salasana ja maksutiedot.

VikingVPN Windows Client -ohjelman käyttö

VikingVPN: n käyttö on erittäin helppoa. Se on yhtä helppoa kuin yhden luettelossa pinottujen palvelimien valitseminen ja kytke-painikkeen valitseminen. Yhdistäminen VikingVPN-palvelimeen on yksinkertaista ja nopeaa, kuten katkaisemistakin - valitse vain katkaisupainike!

Tämä käyttäjäystävällinen VPN-palvelu on ehdottomasti yllä suositeltujen VPN-luetteloideni luettelossa - etenkin nopeuden ja yleisen suorituskyvyn suhteen. ProPrivacy.com-sivustossa haluamme löytää VPN, joka sopii sinulle parhaiten. Jos haluat luotettavan ja suojatun VPN: n, jonka avulla voit selata, ladata ja suoratoistaa - joskus samanaikaisesti -, älä etsi enää! VikingVPN on hieno ottelu.

VikingVPN-alustan saatavuus

Vaikka mukautettu VikingVPN-asiakas on käytettävissä vain Windowsille, voit silti saavuttaa saman lopputuloksen seuraamalla yhtä VikingVPN: n toimittamista asetusoppaista muille laitteille. Tämä on vain asentaa OpenVPN laitteellesi ja asentaa se VikingVPN: n avulla. Toivottavasti VikingVPN harkitsee jatkossa lisäasiakkaiden lisäämistä muihin alustoihin.

Lopulliset ajatukset

VikingVPN on alhainen palvelinpaikoissa ja raskas hinnoittelussa, mutta negatiivista huolimatta ne ovat silti loistava valinta VPN-palveluun. VikingVPN: n tarjoamat tietoturvat ja nopeudet ovat erinomaisia ​​ja kasvavat vain jatkuvasti, kun vuosia jatkuu.

Jos tehokas VPN-palvelu on mitä etsit, älä etsi enää! VikingVPN on juuri sitä mitä tarvitset. Jos päätät käyttää mahdollisuutta VikingVPN: ään, jaa kokemuksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Käy VikingVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me