VortexVPN-arvostelu

VortexVPN

ProPrivacy.com Pisteet
1 10: stä

Yhteenveto

VortexVPN on nyt lakannut olemasta olemassa. Tutustu tälle sivulle Androidin parhaimmat VPN: t.

hinnoittelu & suunnitelmat

VortexVPN-suunnitelma eroaa kaikesta, mitä olemme nähneet aiemmin, sen sijaan, että veloittaisi sinulta tietyn ajanjakson, se veloittaa käyttämästäsi tiedosta, mikä on mielestämme varsin kekseliää - tietysti tällä on etuja ja haittoja. Ei ole yllättävää, että mitä enemmän tietoja kirjaudut halvempaan hintaan. Kun lataat Android-sovelluksen, saat 250 Mt arvioida sitä ilmaiseksi. Muista myös, että kaikki ostamasi tiedot vanhenevat vuoden kuluttua - mutta mielestämme tämä on riittävän pitkä aika.

VortexVPN_Pricing

ominaisuudet

VortexVPN eroaa muista palveluntarjoajista siinä, että se on omistettu yksinomaan parhaan palvelun tarjoamiseen Android-käyttäjille. Tällä hetkellä he tarjoavat vain 4 palvelinta neljässä eri maassa, joten pääsy on rajoitettua, mutta sijaintinsa vuoksi ne ovat varsin hyviä geoblokeroituihin palveluihin. He kehuvat verkkosivustollaan verkkosivujen pakkaamisesta tiedon käytön vähentämiseksi, ja tämä toimii todellakin, ja yllättäen tietosi käyttö lasketaan pakkaamisen jälkeen. Pieniin kokoihinsa verrattuna heillä on mukava, monipuolinen palvelu, kuten alla selitetään, tai voit mennä tarkistamaan heidät heti:

turvallisuus & yksityisyys

Toisin kuin useimmat muut palveluntarjoajat, he tarjoavat vain OpenVPN-salauspalvelun, jota meidän mielestämme ei pidä nähdä haittana, koska uskomme tämän olevan joka tapauksessa turvallisin - ja he käyttävät siinä 1024 bittiä!

Ne ovat Uuden-Seelannin yrityksiä, joiden pääpalvelin on Sveitsissä, joten lailla on niille erittäin rajoitettu ulottuvuus, mutta ne kirjaavat silti kirjautumis- ja poistumisajat verkkotilastojen suhteen, mutta eivät valvo mitään verkkoliikennettä.

Nettisivu

Heillä on erittäin suoraviivainen verkkosivusto, jolla on helppo selata, mutta mielestämme ehkä he voisivat sisältää joitain lisätietoja palveluista & turvallisuus ja uutissivu, jolla käyttäjät voivat nähdä lupaavan kehityksen.

VortexVPN_Home

Tuki

Kuten useimmissa muissa pienissä VPN-palveluntarjoajissa, VortexVPN: llä on vain pieni joukkue, eikä se voi tarjota täydellistä 24/7 -tukea. Heidän lippujen tuki on kuitenkin erittäin tehokas, ja saimme vastauksen heiltä aina 24 tunnin sisällä.

VortexVPN_Support

Prosessi

Ilmoittautuminen

Tilille kirjautuminen on yhtä helppoa kuin minkä tahansa muun yrityksen kanssa, mutta maksu voi olla farssi, koska ne hyväksyvät vain BitCoin-maksut (korttimaksut ovat käytettävissä tulevaisuudessa).

Vortex_Account

Android-asiakas

Koska heidän pääpaino on Androidissa, teimme suurimman osan testauksestamme. Sovellus on helppo asentaa ja käyttää. Täällä on hyvin vähän keskustelua tai tietoa sinulle, sillä kaikki mitä voit tehdä, on valita palvelin ja muodostaa yhteys - yksinkertainen.

Vortex_AndroidHome Vortex_Server Vortex_Connected

Sovelluksen pääsivu

Palvelimen valitseminen - näyttää pings, joka on hyödyllinen nopeuden ilmaisin

Yhdistetty Dublin-palvelimeen

Suorituskyky (nopeus, DNS ja IP-testi)

Kaikki DNS- ja IP-testit palasivat loistavasti ja nopeustesti oli erittäin hyvä, kuten alla olevasta taulukosta käy ilmi.

Vortex_SpeedNoVPN Vortex_SpeedOpenVPN
Ei VPN: tä OpenVPN-yhteys

Koska heidän verkkosivustollaan he sanovat pyrkivänsä vähentämään tiedonsiirtoa ja sivujen latausaikoja, suoritimme useita web-aktiviteetteja VPN-palvelun ollessa aktiivisena tai ilman (tyhjentämällä välimuisti ja muut selaustiedot välillä). Tänä aikana lokasimme tietomme käytön ja havaitsimme, että aktiivisen VPN-palvelun kanssa onnistuimme käyttämään kohtuullisen vähemmän - tämä riippuu tietysti käyttämäsi verkkosivustojen tyypistä. Huomasimme myös hieman nopeampia lastausaikoja, mikä oli myös hienoa.

Muut alustat

Valitettavasti emme voi keskustella Windows-asiakasohjelmasta, koska sellaista ei ole. Heidän verkkosivustonsa kautta voit ladata OpenVPN-asetustiedostot, joita voit käyttää useiden laitteiden kanssa, ja he opastavat sinut kuinka määrittämään sen OpenVPN-ohjelmiston avulla (iOS-, Linux- ja Windows) - mitä olemme tehneet.

Suorituskyky (nopeus, DNS ja IP-testi)

Vaikka he optimoivat sen Androidille, annoimme sille nopeustestauksen Windowsilla joka tapauksessa. Olimme hieman yllättyneitä ja pettyneitä tuloksiin Androidiin verrattuna, mutta se toimi silti hyvin. Niiden käyttämä kuvanpakkaus oli paljon näkyvämpi ja ärsyttävä suuremmalla näytöllä (testatimme sen myös tablet-laitteella ja se oli siedettävissä).

Vortex_NoVPN Vortex_VPN
Ei VPN: tä OpenVPN-ohjelmistolla

johtopäätös

Me pidimme

  • Yksinkertainen sovellus
  • Suuri nopeus Androidilla
  • Pienempi verkon käyttö
  • Ilmainen kokeilu

Emme olleet niin varmoja

  • Sen käyttäminen muilla alustoilla
  • Asiakaspalvelun nopeus
  • Pakkausprosenttia ei voi säätää

Vihasimme

  • Pieni määrä palvelimia

Vaikka VortexVPN ei olekaan niin hieno PC-alustoilla, havaitsimme kaiken kaikkiaan loistavana palveluna, jos etsit omaa Android VPN-palveluntarjoajaa, joka vähentää tiedonsiirtoa ja pidentää akun kestoa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me