VPN-pääkatsaus

VPN-päällikkö

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,95
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
2 10: stä

Yhteenveto

VPN Master on pieni yhdysvaltalainen VPN (Virtual Private Network) -yritys. Se on kauhea VPN, joka on muodostanut yhteyden, eikä anna mitään takeita yksityisyydestä ja salauksen toteutuksesta. VPN hinnoitellaan halvemmasta päästä markkinoilla, mutta se ei todellakaan ole sen pyytämän rahan arvoinen. Palvelussa on ominaisuuksia, joita yrityksen verkkosivusto ei mainosta, ja jopa live-chat-järjestelmän asiakastukihenkilöt eivät tiedä käytettävissä olevista palveluista. VPN: n ominaisuudet eivät kuitenkaan yleensä toimi oikein.

Tässä katsauksessa opit hyviä ja huonoja kohtia VPN Master -palvelusta, kuinka voit kirjautua palveluun ja mitä voit odottaa, jos päätät käyttää sitä.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  5 Mbps
 • Toimivalta
  MEILLE
 • Samanaikaiset yhteydet
  1
 • Maat
  14

Käy VPN Masterissa »

VPN-päähinnoittelu ja -suunnitelmat

VPN Master ei ole kovin kallista, varsinkin jos menet yhden vuoden suunnitelmaan. kuitenkin, Palvelussa ei ole puolta ominaisuuksista, jotka löytyvät samankaltaisista VPN-verkoista, joten emme suosittele tätä palvelua ollenkaan.

VPNMaster-hinnoittelu

Saat halvemman kuukausimaksun, jos kirjaudut pidemmäksi ajaksi. Sinun on kuitenkin maksettava etukäteen koko tilausjaksosta.

Yhtiö kerää maksuja PayPalin kautta, mutta voit maksaa luottokortilla järjestelmän kautta, vaikka sinulla ei olisi PayPal-tiliä. Alla oleva maksutyyppilogolista on otettu VPN Master -sivustolta.

Tämä maksutapaluettelo ei sisällä Bitcoinia, mutta voit maksaa VPN Master -palvelusta sen kanssa.

VPN-pääominaisuudet

Yhtiön paketin ominaisuudet ovat:

 • Palvelimet 14 maassa
 • Omistettu sovellus, joka käyttää Windowsin PPTP-protokollaa
 • PPTP ja Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) käytettävissä manuaaliseen asennukseen
 • Ei toimintalokeja
 • P2P sallittu saksalaisille, venäläisille ja puolalaisille palvelimille
 • Ei tiedonsiirtorajoituksia

VPN Master -palvelinverkolla on sijainteja Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Saksassa, Ranskassa, Islannissa, Ruotsissa, Sveitsissä, Espanjassa, Itävallassa, Puolassa, Romaniassa ja Venäjällä..

Useimpien VPN-palveluiden avulla voit kytkeä useita laitteita samanaikaisesti. VPN Master antaa kuitenkin kytkeä vain yhden laitteen kerrallaan.

Käy VPN Masterissa »

Onko VPN Master Secure

VPN Master mainostaa vain PPTP-palvelimiaan. Järjestelmä käyttää 128-bittistä Microsoft point-to-point-salausta (MPPE). PPTP ei ole kovin turvallinen protokolla. Se oli yksi varhaisimmista VPN-verkkoille keksittyistä järjestelmistä ja siinä on melko vähän heikkouksia. Huoli PPTP: n epävarmuudesta sai Microsoftin keksimään SSTP: n (Secure Socket Tunneling Protocol) sen tilalle. Yksi PPTP: n etuna on, että voit asentaa sen melkein missä tahansa, myös älytelevisioihin, digisovittimiin ja reitittimiin. Tämä siirrettävyys on kuitenkin heikentynyt. Kun Apple muutti Mac-käyttöjärjestelmänsä Mac OS X: stä macOS: ksi, se poisti PPTP: n tuen.

OpenVPN on paljon parempi VPN-protokolla kuin PPTP, ja suurin osa VPN-palveluista keskittyy tähän protokollaan. Yksi VPN Master PPTP -sovelluksen epätavallisista ominaisuuksista on, että yritys on tuottanut sille sovelluksen. Yleensä käyttäjän odotetaan luovan VPN-yhteyden laitteen verkkoasetusten kautta.

OpenVPN-toteutus sisältää vain yhden palvelimen käyttöoikeuden. Tämä näyttää olevan uusi palvelu, eikä kenelläkään yrityksellä ole paljon tietoa siihen käytetystä salauksesta. Palvelun lokitiedosto ei myöskään ilmoita näitä tietoja.

Lopulta huomasin, että järjestelmä käyttää Advanced Encryption Standard (AES) -salausta 256-bittisellä avaimella. Ilman yksityiskohtia kädenpuristuksesta ja todennustoimenpiteistä on kuitenkin mahdotonta sanoa, onko OpenVPN suojattu tällä alustalla.

Onko VPN Master Private?

Tietosuojakäytäntö on yllättäen hiljainen VPN-palvelun kautta kulkevien tietojen käsittelystä. Kaikki tietosuojakäytäntö liittyy tietoihin, joita VPN Master kerää verkkosivustojen kävijöiltä ja maksutiedot, jotka se kerää ostokohdassa. Tämä on huolestuttavaa, koska et yksinkertaisesti osaa sanoa, tarjoaako tämä VPN tietosuojaa vai ei.

VPN-pääsivusto

VPN Master -sivusto ei ole kovin houkutteleva. Kotisivu esittelee palvelun kohokohdat, mutta muilla sivuilla ei ole tarkempia tietoja, joten palvelun yksityiskohdat ovat erittäin ohuet.

VPN Master Webstie

Yhtiöllä on kolme verkkotunnusta: vpnmaster.com, vpnmaster.org ja vpnmaster.info. Sivuston .com-sivuilla on VPN Master -logo, mutta .info-sivuilla on otsikko, joka tulee Web-palveluyritykseltä, joka isännöi VPN Master -sivustoa. Näitä ovat kassasivut ja tukisivut. Kotisivu on .com-osoitteessa ja .org-sivuilla, joilla on myös VPN Master -logo, ovat Tietoja meistä, Tietosuojakäytäntö ja Palvelun ehdot -sivut.

Sivusto sisältää jäsenalueen, jossa voit tarkistaa tilisi.

Et pääse tähän sivuston osaan ennen kuin olet kirjautunut palveluun. Palvelimen tila -sivu on toinen osa sivustoa, joka on varattu tilaajille. Tällä sivulla ei ole luettelo kaikista palvelimista ja niiden tilasta, vaan vain ilmoittaa palvelun katkoksista.

VPN-pääasiakastuki

Vaikka sivuston asiakastukisivut ovat kaikki vpnmaster.info-verkkotunnuksessa, tukisähköpostiosoite on [sähköposti suojattu]

Pääkanava nopeille vastauksille on live chat-järjestelmä. Tähän pääsee keltaisen ilmoituksen kautta sivuston oikeassa alakulmassa. Löysin tämän asiakaspalvelun miehitetyn aina vieraillessani sivustolla.

Sinun ei tarvitse kirjoittaa nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi keskustelun aloittamiseksi, kirjoitat vain kysymyksen.

Tukioperaattori ei ollut liian tietoinen järjestelmästä. Hänen vastauksensa järjestelmään käytettyä salausta koskeviin teknisiin kysymyksiin sisälsi pitkät hiljaisuudet. Aina kun tein ehdotuksia mahdollisista VPN-vaihtoehdoista, hän vain sopi kanssani, mikä vaati lisää tutustumista totuuteen pääsemiseksi.

Toinen tukikanava on tukilippu. Tämä on käytettävissä valitsemalla päävalikosta Tuki ja sitten Tukivalikosta Ota yhteyttä.

Voit myös ottaa yhteyttä tukitiimiin sähköpostitse. Kun nostat tukilipun verkkosivuston kautta, voit käyttää vastauksia kysymyksiisi sivuston asiakasalueen kautta. Sinulle lähetetään myös sähköposti, kun vastaus lähetetään. Tekninen tukihenkilöstö on erittäin nopeaa, ja sain aina vastauksia ongelmiini puolen tunnin sisällä pyynnön lähettämisestä.

Verkkosivustotietokanta ei ole kovin informatiivinen.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Napsauta kiinnostavaa tilausjaksoa kotisivun kolmesta hintaruudusta. Tämä aloittaa ostoprosessin.

Tilauslomake vaatii osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä nimesi ja sähköpostiosoitteesi. On tärkeää, että syötät todellisen sähköpostiosoitteen, koska verkkosivustolla ei ole lataussivua, joten saat linkit ohjelmistoon ja luettelon palvelinosoitteista sähköpostitse..

Vieritä alas ja täytä maksutiedot ja napsauta sitten "Tee tilaus" nappi.

Palvelun maksamisen jälkeen saat sähköpostin, joka sisältää tilisi tiedot ja linkit ohjelmistolatauksiin.

VPN Master Windows VPN -asiakas

Voit ladata kaksi Windows-sovellusta. Yksi on mukautettu sovellus PPTP: lle. Asennustiedoston pitäisi luoda pikakuvake PPTP-sovellukselle työpöydällesi.

Sinun on kirjauduttava sisään tervetulosähköpostin sisältämillä valtuuksilla.

Asioita, joita käsitellä, on hyvin vähän.

Sinun on valittava palvelin sovelluksen yläosassa olevasta avattavasta luettelosta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden muodostaa yhteys 14 maahan. Isossa-Britanniassa on kaksi palvelinta ja Yhdysvalloissa kymmenen palvelinta.

Saat järjestelmäilmoituksen, kun VPN-yhteys on muodostettu.

Yrittäessään muodostaa yhteyden molempiin Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimiin, kaikkiin Yhdysvaltain palvelimiin sekä Kanadan palvelimeen, en pystynyt muodostamaan toimivaa yhteyttä tähän sovellukseen.

Pääset OpenVPN-sovellukseen verkkosivun kautta. Kun olet ladannut asennustiedoston, napsauta sitä saadaksesi sovellus asennettuna. Asentajan tulisi laittaa pikakuvake työpöydällesi OpenVPN Connect -sovellukseen.

Sovellus toimii minimoidussa tilassa. Etsi avainreiän kuvake työpöydän järjestelmäpalkista. Napsauta kuvaketta saadaksesi sovelluksen valikon.

Valikossa on vaihtoehtoja valita, haluatko suorittaa käyttäjien UDP (Data Datagram Protocol) tai TCP (Transmission Control Protocol). Voit myös vaihtaa valikkokielen Asetukset-näytössä.

Sinulla on käytettävissä vain yksi palvelin, joka on Alankomaissa.

Suorituskyky (nopeus-, DNS-, WebRTC- ja IPv6-testit)

Yritin testata VPN: n PPTP-palvelun. Vaikka yritin kirjautua sisään kahteen palvelimeen Isossa-Britanniassa, yhdessä Kanadassa ja kymmenessä Yhdysvalloissa, en kuitenkaan pystynyt saamaan merkityksellisiä yhteyksiä palvelusta. En pystynyt muodostamaan yhteyttä Kanadan palvelimeen ja kolmeen kymmenestä Yhdysvaltain palvelimesta. Jäljelle jäävistä seikoista ei latautuisi mitään verkkosivuja selaimeeni, kun olin muodostanut yhteyden VPN: ään.

VPN Master -palvelun nopeustesti suoritettiin OpenVPN: ää käytettäessä UDP: tä. Tämä palvelu tarjoaa kuitenkin palvelimen vain yhdessä paikassa (Alankomaat). Testasin säännöllisen yhteyden Iso-Britanniaan, sitten saman yhteyden viestintää hallinnoivan VPN Master -palvelimen kanssa. Molemmissa tapauksissa suoritin viisi koeajoa testmy.net: n avulla Karibian alueella. Testasin VPN Master -palvelimen todellisen sijainnin IPLocation.net: n avulla. Se sijaitsi Haarlemissa, Pohjois-Hollannissa.

Vpnmaster-lataustestiKaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla.

VPN toimi hyvin, mutta tulokset olivat epänormaalit (VPN ei saisi koskaan nopeuttaa Internet-nopeuttasi).

Tarkistin Domain Name System (DNS) -vuodot ipleak.net: llä ollessani yhteydessä VPN Master -palvelimeen Hollannissa. Tämä testi osoitti viisi DNS-puhelua. Kaksi näistä DNS-viittauksista tehtiin Hollannin palvelimille, mutta muut kolme ottivat yhteyttä Dominikaanisen tasavallan palvelimiin, mikä antoi todellisen sijaintini.

Testisivusto doileak.net havaitsi myös DNS-puhelut Dominikaanisessa tasavallassa. Kyseinen sivusto huomasi myös, että käyttöjärjestelmäni aikavyöhykeasetus oli erilainen kuin oletetun sijaintini aikavyöhyke.

En voinut testata IPv6-vuotoja, koska Internet-palveluntarjoajani (ISP) ei käytä IPv6-osoitteita.

Kun olin yhteydessä VPN Master -palvelimeen, yritin käyttää Netflixiä. Vaikka pääsin sivustoon ja selain saatavilla olevia videoita, sisällönjakelujärjestelmä havaitsi VPN: n ja esti pääsyn.

Muut alustat

VPN Master PPTP -sovellus on saatavana Windows- ja Android-laitteille. Mac OS X-, iOS- ja Linux-laitteiden omistajat voivat määrittää PPTP- tai L2TP-VPN-verkot manuaalisesti. Vain L2TP on käytettävissä manuaaliseen asennukseen MacOS-tietokoneissa.

Voit asentaa OpenVPN Connect -sovelluksen Windowsiin.

VPN-pääkatsaus: johtopäätös

Koska PPTP-yhteydet eivät toimi ja OpenVPN-palvelu tarjoaa vain yhden sijainnin, on vaikea nähdä, kuinka kuka tahansa voisi hyötyä tämän VPN-tilauksesta.

Pidin:

 • Sovellus PPTP: lle
 • Hyväksyy PayPalin ja Bitcoinin
 • Online-chat-tuki
 • Erittäin nopea tekninen tuki

En ollut niin varma:

 • Online-chat-isäntä ei tiennyt mitään

Vihasin:

 • PPTP ei toiminut
 • Vain yksi sijainti OpenVPN: lle
 • Palautusaika vain 24 tuntia
 • Vain yksi yhteys kerrallaan sallittu

VPN Master -palvelussa työskentelevät kohteliaita ja miellyttäviä ihmisiä. Siksi on sääli, että palvelu ei toimi ja että tarjolla olevasta salaus- ja yksityisyyden tasosta on vain vähän tietoa..

Verkkosivustolla ei selitetä, että OpenVPN on käytettävissä, eikä Bitcoinista mainita ennen kuin olet maksanut.

VPN-päällikön tulisi hylätä turha ja vanhentunut PPTP-VPN-palvelu ja keskittyä laajentamaan sen OpenVPN-toteutusta. Yrityksen on testattava palvelu huolellisesti ja varmistettava, että se toimii, ennen kuin se alkaa kerätä rahaa asiakkailta.

Käy VPN Masterissa »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me