VPNac-arvostelu

VPNac

 • hinnoittelu

  alkaen $ 4.80
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pisteet
9.4 10: stä

Yhteenveto

VPN.ac on romanialainen VPN-palveluntarjoaja, joka aloitti toimintansa vuonna 2012. Sittemmin ProPrivacy.com on tarkistanut palvelun kanssa tarkkaillakseen etenemistään. Virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) parantaa jatkuvasti ja sillä on nyt oma alkuperäinen asiakassovellus - järjestelmä, jota käytetään yleisen OpenVPN-käyttöliittymäasiakkaan käyttämiseen. Lue lisätietoja tärkeistä muutoksista osoitteessa VPN.ac.

Yrityksen kotipaikka on Romania, joka korkean tuomioistuimen myöntämän tietosuojasuojan ansiosta on loistava sijainti VPN: lle. Palvelu sisältää salatun välityspalvelimen, joka voi auttaa sinua kiertämään alueellisia rajoituksia.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Romania
 • Samanaikaiset yhteydet
  6
 • Maat
  20

ominaisuudet

Torrenting
Samanaikaiset yhteydet 6
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Paljas metalli
Reitittimen tuki
Reitittimiä tuettu Asus / AsusWRT, DD-WRT, OpenWRT, pfSense, tomaatti / Advanced Tomato
Portin uudelleenohjaus
Portin valinta
Palvelimia yhteensä 150
Maat 20

Kaikilla suunnitelmilla on seuraavat ominaisuudet:

 • 79 VPN-palvelinta 21 maassa
 • Välityspalvelimet 32 ​​maassa
 • Kuuden samanaikaisen yhteyden salliminen
 • P2P / torrentit sallittu
 • VPN-sovellukset Windowsille, Mac OS, iOS ja Android
 • OpenVPN lähetyksen ohjausprotokollan (TCP) ja käyttäjän datagrammin (UDP), kerroksen 2 tunnelointiprotokollan (L2TP) / Internet Protocol Security (IPSec) ja point-to-point tunnelointiprotokollan (PPTP) kautta
 • Manuaalinen asennus Linuxille, reitittimille ja digisovittimille
 • Salatut välityspalvelimen laajennukset Chromelle, Operalle ja Firefoxille
 • Vahva 4096-bittinen RSA-istunnon perustamissalaus
 • Online-palvelimen nopeustesti ja kapasiteetin tarkistus
 • Tapa kytkin
 • Salattu DNS-resoluutio
 • Yksityinen DNS-palvelin
 • IP-vuotojen estäminen
 • Jaettu IP-osoitepalvelu

Yrityksen palvelinverkko ei ole niin suuri kuin kilpailevien Romanian VPN-palveluiden CyberGhost ja ibVPN tarjoamat. Palvelinverkon koko kasvaa kuitenkin vuosi vuodelta. Seuraavan kerran kun ProPrivacy.com tarkistaa yrityksen kanssa, 21 maassa voi olla enemmän kuin nykyinen 79 palvelimen verkko..

Nämä testit suoritettiin Nottinghamista Yhdistyneessä kuningaskunnassa Virgin Media -verkkopalvelun avulla. Nopeustesti suoritettiin verkkosivustolla testmy.net. Jokainen tulosluokka, jonka näet lataus- ja lähetystestakaavioissa, on koottu viidestä testistä.

Lataus- ja lähetysnopeudet testattiin ilman, että linjalle oli asetettu mitään VPN: ää. Seuraavaksi testit suoritettiin yhteyden ollessa käynnissä VPN.ac-palvelimen kautta Coventryssä, joka on lähin palvelin, joka yrityksen on testauspaikkaan. Toinen sijaintitesti tarkistettiin nopeuksilla, kun yhteys muodostettiin VPN.ac-palvelimen kautta Pariisissa. VPN.ac on optimoinut palvelimet P2P: n lataamiseen. Isossa-Britanniassa ei ole P2P-palvelimia. Siksi tämä Pariisin palvelin on lähinnä P2P: lle optimoitu toiminto testipaikkaan.

Näet myös tulokset Yhdistyneestä kuningaskunnasta tulevalle Miami-yhteydelle, sekä ilman yhteyteen liitettyä VPN: ää että VPN.ac Miami -palvelimen kautta muodostettua yhteyttä. Kaikissa VPN-testeissä asetin sovelluksen toimimaan OpenVPN: n kanssa UDP: llä käyttämällä AES-salausta 256-bittisellä avaimella.

VPNac-latausnopeudet

Kaavio näyttää kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, alimmat ja keskimääräiset nopeudet. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Virgin Media -verkkopalvelu tuotti laajan nopeusvalikoiman, 23 Mbps - 41,8 Mbps, lataustestin aikana. Eurooppalaisten VPN.ac-palvelimien tulokset olivat jatkuvasti tällä alueella, joten VPN: n käyttäminen linjalle ei hidastanut yhteyksiä. Näistä eurooppalaisista lataustesteistä saatu merkittävä tieto on kuitenkin ero, jonka tiettyjen tehtävien optimointi voi tehdä VPN-palvelimen suorituskyvystä. Pariisin palvelin toimitti jatkuvasti nopeuksia, jotka olivat taustalla olevan Internet-palvelun ominaisuuksien huipulla, vaikka palvelimen sijainti sai jokaisen paketin kulkemaan edelleen suunnalle, joka suuntasi ulkomaille ja takaisin. Lataustesteissä sekä Coventry että Pariisi-palvelimet antoivat kunnollisen suorituskyvyn.

VPN.ac: n suorittaminen transatlanttisella yhteydellä oli erilainen tarina. Keskimääräinen nopeus viiden testin aikana VPN: llä oli pienempi kuin Yhdysvaltain yhteyden ilman VPN: tä hitain nopeus. Lataustesteissä VPN.ac ei pystynyt saavuttamaan alhaisimpia nopeuksia, jotka Virgin Media -yhteys oli tuottanut ilman VPN: tä.

Vuotokokeet

IPv4-vuoto havaittu?
WebRTC-vuoto havaittu?
Tietorajoitukset
Kaistanleveysrajoitukset

ProPrivacy.com IP-vuotojen testauksella pyritään tutkimaan IP-osoitteiden peittämisen suorituskykyä sekä IPv4- että IPv6-osoitteissa. Valitettavasti Virgin Media ei käytä IPv6-osoitteita, joten en pystynyt testaamaan, voisiko VPN.ac-palvelu peittää kyseisen osoitetyypin. Testasin IPv4-vuotoja ipleak.net- ja doileak.net-palveluiden avulla. Käytin näitä palvelimia, kun minulla oli OpenVPN-yhteys Lontooseen VPN.ac Coventry -palvelimen kautta. Palvelu läpäisi kaikki testit.

Hinta

12 kuukautta

$ 4.80
kuukaudessa

6 kuukautta

$ 6,00
kuukaudessa

3 kuukautta

$ 8.00
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 9,00
kuukaudessa

VPN.acilla on yksi tilauspaketti. Voit ostaa sen eri ajanjaksoiksi, ja pidempi kesto alentaa hintoja. Vuotuisen tilauksen kuukausimaksu toimii halvemmalla kuin jos maksaisit vain yhden kuukauden. Joudut kuitenkin maksamaan koko vuoden palvelusta etukäteen.

Saat seitsemän päivän rahat takaisin -takuun kaikilla näillä tilausvaihtoehdoilla.

VPNac-hinnoittelu

Kaikki nämä suunnitelmat antavat sinulle mahdollisuuden kuuteen samanaikaiseen yhteyteen. Yhtiö tarjoaa myös yhden viikon kokeiluversion 2 dollarilla. Suunnitelmassa saat vain kolme samanaikaista yhteyttä.

Kaikissa tapauksissa VPN-tilauksesi antaa sinulle pääsyn VPN.acin SecureProxy-palveluun. VPN toimii kautta ja sovellus. SecureProxy toteutetaan selaimen laajennuksena Chromelle, Firefoxille ja Operalle - Microsoft Edgelle tai Internet Explorerille ei ole saatavana versioita. Tässä katsauksessa keskitytään yrityksen VPN-palvelun ominaisuuksiin.

Luotto- ja pankkikorttien lisäksi yritys antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa monenlaisilla maksujenkäsittelyjärjestelmillä, kuten PayPal, UnionPay, iDeal, WebMoney ja Alipay. Jos haluat nimettömänä, voit maksaa Bitcoinilla tai lahjakorteilla. Voit maksaa myös SEPA-pankkisiirrolla.

SecureProxy

VPN.ac-palvelun bonus on ilmainen SecureProxy-palvelu. Yhtiö ylläpitää välityspalvelimia useammissa maissa salattua välityspalvelinta varten kuin VPN-palvelimissaan. SecureProxy käyttää HTTPS-protokollaa yhteyden sisällön salaamiseen ja siirtää yhteydet välityspalvelimen kautta. Nämä temput suoritetaan suoratoistopalveluiden alueellisten rajoitusten huijaamiseksi. Tämän järjestelmän takana on, että et tarvitse täydellistä yksityisyyttä vain alueellisten rajoitusten kiertämiseksi. Se, että liikenne ohjataan välityspalvelimelle, tarkoittaa, että välityspalvelin esittää puolestasi kaikki suoratoistopalvelimiin liittyvät pyynnöt. Siten näytät olevan vaaditussa maassa pääsyäsi videosisältöön.

Välityspalvelin välittää vastauksen streaming-palvelimelta, jotta voit katsella valitsemasi ohjelmaa selaimessa.

Testasin VPN.ac VPN -palvelua Netflixin ja BBC iPlayerin kanssa. Testasin myös VPN.ac SecureProxy -sovellusta näiden kahden media-sivuston kanssa. Molemmat palvelut ohittivat Netflixin ja BBC iPlayerin alueelliset rajoitukset.

Helppokäyttöisyys

Windows
Mac käyttöjärjestelmä
Android
Linux
iOS
Windows Puhelin

VPN.ac-sivuston pääsivulla on maailmankartta, joka näyttää yrityksen VPN-palvelimen sijainnit. Päävalikko on valikkopalkissa etusivun toisella rivillä. Tämän yläpuolella näet hihnan, jolla on joukko pikakuvakkeita palveluihin sivustossa, mukaan lukien pääsy asiakasalueelle.

Kun vierität alas, päävalikko hyppää ylöspäin korvataksesi oikotien hihnan ja pysyy näkyvissä koko ajan. Sivun alareunassa on pikalinkkikohta. Asiakasalue sisältää linkit tiedostojen lataamiseen, oppaat ja tukitiedot.

Tuki

Ilmainen kokeilu Ei
Rahat takaisin takuu
24 tunnin tuki
Live chat
Rahat takaisin -takuun pituus 7

Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin napsauttamalla "Tuki" valitsemalla asiakasalue-valikosta "Avaa lippu" avattavasta valikosta. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa "Avaa uusi lippu" -painiketta asiakasalueen päänäytössä.

Tuolla on "Ota yhteys tukeen" linkki sovelluksessa. Tämä avaa sivun oletusselaimessa pääsyäksesi tukikeskukseen. "Lähetä lippu" -painike tässä näytössä on toinen reitti tukilippujen muotoon.

Heti kun painat tukilomakkeen Lähetä-painiketta, saat automaattisen vastausviestin, jolla vahvistetaan kysymyksesi vastaanottaminen. Saat myös sähköpostiviestin, kun työntekijä vastaa kysymykseesi. Voit nähdä kaikkien tukitiimille tekemäsi kyselyiden nykyisen tilan valitsemalla liput asiakasalueen tukivalikosta tai vierittämällä alas tilitietojen päänäytön tukiosioon..

Prosessi

Jos haluat kokeilla 2 dollarin viikon kokeiluversiota, sinun on siirry UKK-sivulle ja napsauttamalla linkkiä kokeilutilin selityksessä..

Päästäksesi tavallisen tilauksen rekisteröintisivulle, napsauta yhtä "Ilmoittaudu nyt" painikkeet, jotka ilmestyvät säännöllisin väliajoin koko sivustolla tai menevät hinnoittelusivulle. Napsauta sitten "Hae se nyt" -painike haluamasi tilaussuunnitelman alla.

Ilmoittautuminen

Sinun on ensin luotava käyttäjätili palvelun kanssa, ennen kuin suoritat maksun käsittelyvaiheen. Alla näet viikon kokeilun kirjautumissivun. Yritys vaatii sinulta vain sähköpostiosoitteen ja sijainnin. Sinulla on oltava todennettava osoite selvittääksesi myöhemmin valitsemasi maksun käsittelyyrityksen vaatimukset. Jos haluat olla täysin nimettömiä, voit kuitenkin perustaa webmail-tilin käsittelemään VPN: ää ja maksamaan Bitcoinilla tai myymälän lahjakortilla.

Kun olet kirjautunut sisään, saat kolme sähköpostia VPN.ac. Aiheeseen liittyvä sähköposti "VPN-aktivointi" sisältää sisäänkirjautumistiedot, jotka tarvitset saadaksesi VPN-asiakkaan toimimaan. Rekisteröintisivulle antamasi sähköpostiosoite on asiakasalueesi käyttäjänimi. Tilin luomisessa määrittämäsi salasana toimii vain asiakasalueella, ei VPN: ssä.

Takaisin sivustolle maksun suorittaminen johtaa tilauksen vahvistussivun näyttämiseen. Napsauta tämän sivun asiakasalue-linkkiä päästäksesi kojelautaan. Latauslinkit VPN-ohjelmistoon ovat saatavilla asiakasalueen pikalinkit-osiossa.

VPN.ac Windows VPN Client

Sinun on annettava käyttäjänimi ja salasana VPN-asiakasohjelmaan ensimmäistä kertaa käytettäessä. Varmista, että jätät "Tallenna salasana" valintaruutu valittu, joten sinun ei tarvitse palata takaisin tervetulosähköpostiin aina, kun haluat käyttää VPN: tä.

VPN: n käyttö on erittäin yksinkertaista. Valitset palvelimen sijainnin avattavasta luettelosta ja valitset käytettävän VPN-protokollan. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus päättää, haluatko suorittaa yhteyden UDP: n tai TCP: n kautta. Ero näiden kahden vaihtoehdon välillä on, että TCP perustaa istunnon, kun taas UDP on a "yhteydetön" metodologia. UDP on suositeltava interaktiivisissa ja suoratoistosovelluksissa.

Kun asetukset on selvitetty, ota VPN käyttöön napsauttamalla Yhdistä-painiketta.

Sovelluksen Lisäasetukset-välilehti sisältää sarjan suojausasetuksia. Tärkeimpiä näistä ovat tappaja ja Kiinan käyttäjälippu. Tappikytkin estää tietokoneesi sovellusten yhteyden Internetiin, jos VPN: ää ei ole kytketty päälle. Tämä on tärkeä ominaisuus, jos olet paikassa, jossa Internet-toimintojen löytämisellä voi olla laillisia seurauksia.

"sensuroitu maa" lippu antaa sinulle ylimääräisen suojan havaitsemiselta, kun olet Kiinassa tai muussa sortovaltiossa.

Jos pienentät sovelluksen, VPN jatkaa toimintaansa ja siihen pääsee työpöydän etupuolella olevassa kuvakkeessa, näytön oikeassa alakulmassa, lähellä päivämäärää. Sinun ei tarvitse tuoda sovellusta takaisin voidaksesi hallita VPN: tä. Järjestelmän säätimet ovat saatavana ponnahdusvalikoina pois tästä kuvakkeesta.

Napsauta kuvaketta saadaksesi VPN.ac-ohjausvalikon. Yhteydet-valikkovaihtoehto tarjoaa sinulle täydellisen luettelon käytettävissä olevista palvelimista. Nykyinen suora yhteys näkyy lihavoituna. Voit vaihtaa toiseen palvelimeen napsauttamalla vain uuden sijainnin nimeä.

Muut alustat

VPN.ac-sovellus on saatavana Windows-, Mac OS X-, iOS- ja Android-laitteille. VPN.ac-verkkosivusto sisältää ohjeet palvelun asettamiseksi reitittimille, joissa on DD-WRT, Tomato, pfSense ja AsusWRT. VPN voidaan myös asentaa manuaalisesti Linux-tietokoneisiin ja Kodi-laatikoihin.

Yksityisyys ja turvallisuus

Hämmennys (varkain)
Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS Joo
IPv4-vuodonsuojaus
IPv6-vuodonsuojaus
WebRTC-vuodonsuojaus
Tapa kytkin

Romania on hyvä sijainti VPN-palveluille ja siellä asuu kolme parasta - CyberGhost, ibVPN ja VPN.ac. Maan korkein oikeus hylkäsi hallituksen tietojen säilyttämistä koskevat lait. Nämä lait annettiin pakotettaessa EU: n direktiiviä. Seurauksena on, että Romania ei aseta tietojen säilyttämistä ja paljastamista koskevia vaatimuksia, joita muut EU-maat asettavat.

VPN: n operatiiviset vaatimukset edellyttävät kartoitusta asiakkaan IP-osoitteen ja korvaavan osoitteen välillä, jonka VPN-palvelin osoittaa kyseiselle asiakkaalle istuntoa varten. Siksi kaikkien VPN-verkkojen on pidettävä kirjaa käyttäjän toiminnoista istunnon aikana. Tärkeintä huomioida valittaessa VPN: ää on se, säilyttääkö yritys nämä tiedot tiedostossa, kun istunto katkeaa. VPN.ac ei pidä aktiivisuuslokeja. Yhtiö pitää kuitenkin yhteyslokeja haitallisten toimien seuraamiseksi.

Salausprotokollat

IKEv2
OpenVPN
Muut pöytäkirjat välityspalvelin HTTPS: n kautta
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP

Windows-, Mac OS X- ja Android-sovellusten mukautetun sovelluksen käyttäjät voivat valita ensisijaisen VPN-protokollan käyttöliittymän sisällä. Tämä antaa valita OpenVPN, PPTP ja L2TP IPSecin kanssa. Asiakkaiden, jotka haluavat käyttää VPN: ää iOS-laitteessa, on ladattava standardi OpenVPN-asiakas, joka on saatavana ilmaiseksi OpenVPN-protokollaa ylläpitävän organisaation verkkosivustolta. IOS VPN.ac -sovelluksessa on toteutettu IKEv2-protokolla.

Sovelluksen sisällä voit valita OpenVPN-toteutuksen tietoturvatasoja. Suosittelemme, että valitset 256-bittisen avaimen version. Tämä käyttää Advanced Encryption Standard (AES) -salausjärjestelmää. Voit käyttää lyhyempää näppäintä. Tämä ei ole yhtä turvallinen, mutta akku tyhjenee vähemmän, jos käytät järjestelmää älypuhelimella.

RSA-salaus 4096-bittisellä avaimella tarjoaa erittäin vahvan salauksen, jota tällä hetkellä tarjoavat vain kaikkein turvallisuustietoisimmat VPN: t. Tämä on erityisen tärkeää niille, jotka haluavat VPN: n Kiinassa, jossa viranomaisten huhutaan työskentelevän VPN-järjestelmien istunnonmuodostuksen salauksen murtaamiseksi..

Lopulliset ajatukset

VPN.ac on parantanut palveluaan alusta lähtien ja paranee entisestään. Eurooppalaisen palvelinverkon vahva suorituskyky tekee siitä loistavan VPN: n kyseiselle mantereelle. VPN heikentää jonkin verran nopeuksia Yhdysvaltoihin. Jos kuitenkin haluat vain kiertää Yhdysvaltain suoratoistopalveluiden alueellisia rajoituksia, SecureProxy-selainlaajennus voi päästä sinut valitsemaasi sivustoon hidastamatta yhteyksiä.

Romaniassa on kolme suurta VPN: tä: CyberGhost, ibVPN ja VPN.ac. Vaikka sijoittaisin tämän VPN: n kolmannelle sijalle juuri nyt, VPN.ac-palvelun jatkuvat parannukset tarkoittavat, että tämä yritys on matkalla numeropaikkaan numero yksi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me