VPNBook-arvostelu

VPNBook

VPNBook on ilmainen VPN, joka on täynnä hienoja yllätyksiä. Vaikka palvelulla ei ole omaa sovellusta ja sillä ei ole paljon palvelinpaikkoja, se on erittäin hyvä päästä videoiden suoratoistopalveluihin. Joten, jos haluat vain VPN: n pääsyyn Netflix USA: hon, tämä voi hyvinkin olla sinulle sopiva!

ProPrivacy.com Pisteet
6 10: stä

Yhteenveto

Yrityksen kotipaikka on Sveitsi, ja asiakastukiosasto sijaitsee Zürichissä. Sveitsi on hyvä sijainti VPN: lle, koska on laillista ladata tekijänoikeuksien alaista materiaalia sinne maksamatta niin kauan kuin se on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen katseluun. Palvelulla ei kuitenkaan ole rajoituksia P2P: n lataamiseen.

PLUSSAT

 • Ilmainen (mainonnan tukema) palvelu
 • Kolmannen osapuolen OpenVPN-sovellus Windowsille, OS X: lle, iOS: lle, Androidille ja Linuxille
 • Mahdollisuus käyttää UPD: tä tai TCP: tä
 • Parannettu yksityisyys
 • Hyvät nopeudet

HAITTOJA

 • Pieni palvelinverkko
 • Yhteyslokeja pidetään yhden viikon ajan

ominaisuudet

Yhtiön paketin ominaisuudet ovat:

 • Palvelimet neljässä maassa
 • Täysin ilmainen
 • Ei toimintalokeja
 • P2P sallittu kahdelle palvelimelle
 • Ei tiedonsiirtorajoituksia
 • Monikielinen käyttöliittymä

Suuri ongelma britteille ulkomailla on, että VPN: llä ei ole palvelimia Isossa-Britanniassa. Käytettävissä olevat palvelimet sijaitsevat Manassassa Virginiassa, Montrealissa Kanadassa, Frankfurtissa Saksassa ja Bukarestissa Romaniassa.

Yhtiö ei käytä omaa sovellustaan, mutta luottaa siihen, että käyttäjät lataavat OpenVPN-käyttöliittymän. Tämä on ilmainen ohjelmisto, jonka tarjoaa OpenVPN-standardia hallittava organisaatio. Yksi tämän käyttöliittymän ongelma on, että se vaatii käyttäjänimen ja salasanan antamisen joka kerta, kun muodostat yhteyden palvelimeen.

turvallisuus

VPNBook tarjoaa PPTP: n manuaaliseen asennukseen ja OpenVPN: n OpenVPN-käyttöliittymän kautta. OpenVPN-toteutus käyttää AES-salausta 128-bittisellä avaimella. Useimmat VPN: t käyttävät 256-bittistä avainta AES-salaukseensa. Ne, jotka kannattavat 128-bittisiä avaimia, selittävät, että salausta ei ole koskaan murattu 128-bittisellä avaimella. Sinänsä ei ole juurikaan syytä luoda paljon ylimääräistä työtä, kun tämä salaus tarjoaa riittävän suojan.

AES on symmetrinen avainjärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että samaa avainta käytetään viestien salaamiseen ja salauksen purkamiseen. Tämä tarkoittaa, että yhteyden molemmilla puolilla on oltava sama avain. OpenVPN-toteutuksissa on vakiona käyttää RSA-salausta näiden avainten jakelun suojaamiseksi.

Useimmat VPN: t käyttävät 2048-bittistä avainta RSA-salaukseensa, ja maailman parhaat VPN-yritykset ovat alkaneet käyttää 4096-bittistä avainta. Joten VPNBook on tässä suhteessa hieman takana paketista.

Vaikka ei ole erityisen paha asia, että VPNBook luottaa rajapintaansa ilmaiseen OpenVPN GUI -ohjelmaan, mukautetun sovelluksen puute tarkoittaa, että yritys ei pystynyt rakentamaan ylimääräisiä turvallisuustoimenpiteitä, jotka ovat yleisiä VPN-palveluiden keskuudessa. Tärkein käyttöliittymään lisättävä turvaominaisuus on tappauskytkin, joka estää sovelluksia pääsemästä Internetiin ilman, että VPN on aktiivinen linjalla. Toinen hyödyllinen turvatoimenpide, johon muut VPN: t sisältävät, on automaattinen WiFi-suojaus, jota VPNBookilla ei ole.

Pitääkö VPNBook lokit?

Yhtiö toteaa, ettei se pidä toimintalokkeja. Valitettavasti se pitää yhteyslokeja, jotka sisältävät IP-osoitteen ja aikaleimat. Nämä tiedot ovat kaikki mitä tekijänoikeuslakimiehet tarvitsevat jäljittääksesi toimintasi kotiovellesi. Yhtiö pitää näitä yhteyslokeja yhden viikon ajan ja kunnianarvoisista aikeistaan ​​huolimatta heidän olisi luovutettava nämä tietueet, jos heille esitetään oikeuden määräys.

Anonyymit ovat syyttäneet VPNBookia siitä, että se on Yhdysvaltojen viranomaisten perustama hämähäkki, joka loukkaa rikkomukset. Tämä johtuu siitä, että VPNBookin kautta tapahtuvien yhteyksien tietueet saatiin oikeudenkäynnissä useille organisaation jäsenille. Voi kuitenkin olla vain huonoa onnea, että viranomaiset onnistuivat saamaan oikeuden määräyksen kirjaa varten viikolla, että VPNBook säilyttää yhteyslokit.

Nopeus

VPNBook-palvelun nopeustesti suoritettiin yrityksen OpenVPN-toteutusta käyttämällä UDP-porttia 53 pitkin. Kummassakin tapauksessa testmy.net suoritettiin viisi koeajoa Karibian alueelta. Yhteydet Yhdysvaltoihin tehtiin palvelimeen Miamissa ja Saksan testit menivät palvelimeen Frankfurtissa.

Testasin IPLocation.net-sivustolla käyttämäni VPNBook-palvelimien todellisen sijainnin. US1-palvelin ei ollut käytettävissä, joten Yhdysvaltojen yhteyksiä koskevat testit suoritettiin ilman VPN: tä ja sitten yhteyksien kautta VPNBook US2 ja Kanada -palvelimiin. Transatlanttiset testit suoritettiin VPNBook-palvelimen kautta Frankfurt-am-Mainissa.

Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Kun käytät VPN: ää päästäksesi ulkomaisiin videoiden suoratoistopalveluihin, sinun on oltava varma, että VPN ei hidasta yhteyttä niin paljon, että on liian hidasta katsella suoratoistovideota mukavasti. Tarvitset noin 2 Mbit / s SD-videon katselemiseen ja 3 Mbit / s HD-videon katselemiseen.

Kuten tuloksista voidaan nähdä, yhdysvaltalainen palvelin hidasti yhteyden videon suoratoistoon tarvittavien nopeuksien alapuolelle. Pystyin kuitenkin katsomaan videoita Yhdysvaltain sivustoilta - niiden lataaminen kesti vain kauan. Paikalliset Internet-nopeudet eivät olleet kovin nopeita, joten jos olet sijainnissa, jonka taustalla on hiukan parempi Internet, VPNBookin heikentyminen ei tee mahdotonta katsella suoratoistovideota Yhdysvalloista..

Latausnopeudet Kanadan palvelimen kautta olivat paljon parempia ja mahdollistaisi SD-videon katselun Internetissä. Latausnopeudet samassa yhteydessä olivat kuitenkin selittämättömästi hitaita. Irrotin ja kytkein uudelleen useita kertoja ja testasin suojaamattoman linjan nopeutta uudelleen joka kerta varmistaakseni, että tämä suorituskyky ei johtu virheistä taustalla olevassa Internet-palvelussa. Nämä hitaat lähetysnopeudet tapahtuivat kuitenkin aina, kun olin yhteydessä Kanadan VPNBook-palvelimeen, en suojaamattomalla linjalla..

Lisää testejä suoritettiin ipleak.net: llä, kun olin yhteydessä VPNBook-palvelimeen US2, DNS-vuotojen ja WebRTC-virheen tarkistamiseksi. Tämä sivusto ilmoitti sijaintini Manassasina, Virginiassa ja kaikki DNS-palvelimet, jotka testisivusto tallensi, olivat Yhdysvalloissa. Joten VPNBook piilotti onnistuneesti henkilöllisyyteni.

Vaikka olingi edelleen yhteydessä US2-palvelimeen, pääsin testisivustolle doileak.net, joka havaitsi myös sijaintini Yhdysvalloissa. Tämä testisivusto ei löytänyt WebRTC-epäjohdonmukaisuuksia tai DNS-vuotoja.

Internet-palveluntarjoajani ei käytä IPv6-osoitteita, joten en pystynyt testaamaan IPv6-vuotoja.

johtopäätös

VPNBook ei ole täydellinen, mutta sen kyky päästä Netflix USA: hon on merkittävä saavutus, joka asettaa tämän palvelun monien erittäin kalliiden VPN: ien edelle..

Olisi hienoa, jos yritys voisi suunnitella oman sovelluksensa ja sisältää tapikytkimen ja automaattisen WiFi-suojauksen. Olisi myös hienoa, jos he tekisivät UK-palvelimen saataville. Vahvempi salaus sekä RSA: lle että AES: lle olisi hyvä idea, jos yritys haluaa houkutella käyttäjiä Kiinasta ja Lähi-idästä.

Yhtiö on erittäin avoin pitäessään yhteyslokeja viikon ajan. Olisi hyvä, jos he löytäisivät tavan tarkkailla järjestelmäänsä pitämättä näitä lokitietoja. On myös hyvä, että yritys tekee verkkosivustolle selväksi, mitä palvelimia voidaan käyttää P2P: n lataamiseen ja mitä ei.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me