VPNGate-arvostelu

VPNGate

ProPrivacy.com Pisteet
6 10: stä

Yhteenveto

VPNGate on vapaaehtoinen VPN-verkko. Se on suunniteltu tutkimaan ”hyvää jaettua VPN-järjestelmää”, ja se on SoftEther VPN: n sivuprojekti. Tämä on ilmainen ja avoimen lähdekoodin moniprotokollainen ohjelmisto, jonka on kehittänyt Tsukuban yliopisto Japanissa. VPN Gate -käyttäjät voivat muodostaa yhteyden käyttämällä SoftEther VPN -protokollaa tai tavallisempia VPN-protokollia.

ominaisuudet

Käyttäjät voivat vapaasti liittyä mihin tahansa tuhansista palvelimista, joita vapaaehtoiset käyttävät ympäri maailmaa. Tätä kirjoitettaessa on 9 111 rekisteröityä julkista VPN-välityspalvelinta, joista 96 on online-tilassa. Tämä luku vaihtelee jonkin verran päivästä toiseen, mutta heistä on aina paljon valita.

palvelinluettelo

Palvelimet sijaitsevat melkein kaikkialla! Täydellinen ja ajan tasalla oleva palvelinluettelo on aina saatavilla.

VPN Gate VPN -välityspalvelimien käyttämä SoftEther-palvelinohjelmisto voi hyväksyä yhteydet käyttämällä SoftEther VPN -protokollaa (katso alla), OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP ja muut.

Käytännössä SoftEther ja OpenVPN ovat parhaiten tuettuja VPN-protokollia.

SoftEther

SoftEther on ilmainen ja avoimen lähdekoodin vaihtoehtoinen VPN-alusta. SoftEther VPN -protokollaa kutsutaan myös nimellä SSL-VPN. Tämä johtuu siitä, että se perustuu HTTPS: ään ja käyttää siksi SSL / TLS-salausta ja TCP-porttia 443.

Tämä tekee SoftEther VPN -liikenteestä kaiken erotettavissa tavallisesta turvallisesta HTTPS-liikenteestä. Siksi palomuureja on erittäin vaikea estää. SoftEther SSL-VPN -protokolla on siksi erinomainen VPN-lohkojen eri muotojen voittamiseen.

SoftEther

Oman VPN-protokollan käytön lisäksi SoftEther VPN Server -ohjelmisto voidaan yhdistää useiden muiden VPN-protokollien avulla.

SoftEther VPN on saatavana Windowsille, Linuxille, Macille, FreeBSD: lle ja Solarikselle. Muut laitteet voivat muodostaa yhteyden SoftEther VPN -palvelimiin eri tuetulla protokollalla. Tämä sisältää Android-, iOS- ja muut laitteet.

Sen kehittäjät väittävät, että SoftEther on nopeampi kuin OpenVPN.

Nopeus ja suorituskyky

Kukin VPN Gate -palvelin on yksityishenkilön ylläpitämä, mikä tarkoittaa, että palvelimien suorituskyvyssä ei voi odottaa olevan yhdenmukaisuutta. Ja tämä on jo ennen kuin otat huomioon tekijät, kuten maantieteellisen etäisyyden sinusta.

Näitä tuloksia on siksi pidettävä puhtaasti karkeana osoituksena siitä, millaisia ​​nopeuksia saatat odottaa käyttäessäsi VPN-porttia. Palvelimet valittiin enemmän tai vähemmän satunnaisesti sijainnin ja mainostettujen tehokkuustietojen perusteella.

Huomaa, että en pystynyt muodostamaan yhteyttä puoleen kaikista palvelimista, joihin yritin muodostaa yhteyden. Testin suorittimet olivat:

  • Japani (linjan nopeus 207,7 Mbps, Ping 21,21)
  • Yhdysvallat (linjan nopeus 32,7, Mbps Ping 11,11)
  • UK (Linjan nopeus 16,1, Mbps Ping -, -)

Lataa nopeudetLataa nopeudet

Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, pienimmät ja keskimääräiset nopeudet. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Nämä tulokset eivät todennäköisesti pidä kaupallisia VPN-palveluntarjoajia hereillä yöllä! Itse asiassa testissäni kaikki VPN Gate -palvelimet olivat huomattavasti hitaampia kuin Tor-verkon käyttäminen. Latausnopeudet olivat usein vain muutama kb / s!

On kuitenkin huomattava, että nopeimmat palvelimet sijaitsevat Itä-Aasiassa. Joten jos olet maantieteellisesti lähempänä paikkoja, kuten Japani ja Etelä-Korea, suorituskyky voi olla paljon parempi.

IP-vuototestit

En havainnut IPv4 DNS -vuotoja tai WebRTC-vuotoja käyttäessäsi SoftEther VPN: tä. Huomaa, että Internet-palveluntarjoajani (Virgin Media UK) ei tue IPv6: ta, joten en voi testata IPv6-vuotoja.

Jos muodostat yhteyden OpenVPN: n kautta, voit halutessasi ladata .ovpn-tiedostot, jotka määrittävät sopivan DNS-palvelimen DNS-vuotojen estämiseksi..

Yhdysvaltain Netflix ei estänyt minua käyttäessäni testaamaani yhdysvaltalaista palvelinta, vaikka yhteysnopeus oli niin huono, että videotoisto oli käytännössä mahdoton. Jos pystyt löytämään yhdysvaltalaisen palvelimen, joka on riittävän nopea videosisällön virtauttamiseen, voit todennäköisesti tehdä niin VPN Gate -sovelluksella.

Hinta

1 kuukausi

$ 0.00
kuukaudessa

"VPN Gate ei koskaan ole maksullinen palvelu tulevaisuudessa."

Kuten Tor-verkko, kaikkia VPN Gate -palvelimia ylläpitävät vapaaehtoiset. Tämä tarkoittaa, että VPN Gate on täysin ilmainen käyttää.

”Lisäksi Japanin televiestintälaki edellyttää, että kaikki” maksavat verkkopalvelut ”on rekisteröitävä hallitukselle ja noudatettava sisä- ja viestintäministerin määräystä. Jos VPN-portista tulee maksupalvelu, Japanin hallitus puuttuu meihin. Välttääksemme sitä, emme halua olla maksullinen palvelu. Tekijän, jonka mukaan VPN Gate koostuu paljon vapaaehtoisista ympäri maailmaa, pitäisi tehdä tilanteesta vaikeampi tulla maksupalveluksi. "

Joten ”ilmainen” tarkoittaa todella ilmaista! Tämä on kaikkien suosikki hinta. jee!

Helppokäyttöisyys

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumista tai henkilökohtaisia ​​tietoja ei vaadita. Käytettävissä olevat palvelimet luetellaan VPN-palvelinluettelosivulla. Jokainen palvelin tarjoaa oppaan ja kaikki asiaankuuluvat kokoonpanotiedostot, jotka tarvitaan yhteyden muodostamiseen siihen minkä tahansa tukemien protokollien kautta.

Palvelintilastot

Palvelinluettelo näyttää tiivistelmän, kuten läpimenoaikapalvelimen pingiajan, jotta voit valita sinulle sopivan palvelimen.

Windows SoftEther VPN -asiakas

Helpoin tapa käyttää VPN-porttia on ladata ja asenna erityinen versio SoftEther VPN Client -sovelluksesta. Tällä on "VPN Gate Client -laajennus" ennalta määritetty. Tämän avulla voit muodostaa yhteyden VPN Gate -palvelimiin käyttämällä SoftEther VPN -protokollaa.

Asiakasjohtaja

Kun olet asentanut, valitse vain “VPN Gate Public VPN Relay Servers”…

Julkiset VPN-välityspalvelimet

Ja sinulle esitetään luettelo palvelimista! Käytettävissä on erilaisia ​​tilastoja, ja palvelimet voidaan lajitella prioriteettien mukaan.

Yhteyden tila

Kun olet päättänyt, kaksoisnapsauta palvelintietoa muodostaaksesi yhteyden siihen

Viimeaikaiset palvelimet

Ajon aikana moniin SoftEther VPN: n avaintoimintoihin pääsee napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella sen ilmoituskuvaketta

Yksi huomannut ongelma on, että kun irrotin yhteyttä VPN-palvelimelta, DNS-asetukset eivät palauttaneet aiempia oletusasetuksiaan. Minun piti siis nollaa ne manuaalisesti joka kerta pääsyä Internetiin.

Nettisivu

VPN Gate on sivuprojekti SoftEther VPN, jonka on kehittänyt Tsukuban yliopisto Japanissa. Siksi ei ole yllättävää, että verkkosivusto (ja siihen liittyvä SoftEther VPN -sivusto) on täynnä hyödyllisiä teknisiä tietoja. Loppujen lopuksi Tsukuban yliopiston kaverit ovat erittäin kiinnostuneita esittelemään tekniikkaansa!

Tiedot on järjestetty hyvin, ja keskeiset käsitteet selitetään hyvin. Infografioita ja kuvakaappauksia käytetään anteliaasti tehtyjen pisteiden havainnollistamiseen.

Vaikka englanninkieliset ajoittain harhautuvat vähän, minulla ei ole koskaan ollut ongelmia ymmärtää, mitä puhuttiin.

Tuki

VPN-portti ei ole kaupallinen palvelu. Joten ei ole mitään tukitiimiä, joka auttaisi sinua, jos joutut ongelmiin. On kuitenkin VPN Gate -käyttäjäfoorumi, johon voit lähettää kysymyksiä.

Tämä on melko aktiivista, ja järkevimpiin (roskapostittomat) kysymykset näyttävät saavan vastauksen. Muista kuitenkin, että foorumin jäsenten antama apu on vapaaehtoista.

Yksityisyys ja turvallisuus

yksityisyys

Tärkein asia VPN Gate -palvelun ymmärtämisessä on, että sitä ylläpitävät vapaaehtoiset. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi vapaaehtoisesti käyttää VPN Gate -palvelinta. Ja mikä tahansa vapaaehtoinen voi siis vakoilla Internet-aktiviteettiasi (ellei HTTPS sitä piilota).

Jokaisessa merkinnässä VPN-palvelinluettelosivulla ilmoitetaan selvästi palvelimen kirjauskäytäntö.

Kirjauskäytäntö

Käytännössä tämä kestää yleensä kaksi viikkoa. Ei voida millään tavoin taata, että tätä kirjauskäytäntöä noudatetaan, ja on täysin mahdollista, että jotkut palvelimet toimivat kenttäpisteinä.

Tämän lisäksi Tsukuban yliopisto pitää osana väärinkäytön vastaista politiikkaansa yhteyslokeja (ei käyttölokeja) vähintään kolme kuukautta. Näihin lokiin sisältyy:

  • Päivämäärä ja aika
  • Kohde-VPN-palvelimen tunnus, IP-osoite ja isäntänimi
  • Toiminnan tyyppi (yhdistä tai irrota)
  • Lähteen VPN-lähdetietokoneen IP-osoite ja isäntänimi
  • VPN-protokollien tyyppi (SSL-VPN, L2TP, OpenVPN tai SSTP)
  • VPN-asiakasohjelmiston nimi, versio ja tunnus (jos saatavilla)
  • Pakettien ja tavujen lukumäärä VPN-yhteyden aikana ja yhteysvirheiden virheenkorjaustiedot

Kukin VPN Gate -palvelin siirtää nämä tiedot automaattisesti yliopiston hakupalvelimelle.

”VPN-yhteyslokin analysointi on hyödyllistä tutkittaessa hänen lähteen globaalia IP-osoitetta. Paljastamme VPN-yhteyslokit poliisille, syyttäjälle, asianajajalle tai tuomioistuimelle, joka on voimassa olevan lain valtuuttama. "

VPN-portti ei siis sovellu yksityisyyttä haluaville (puhumattakaan nimettömyydestä!). Jos haluat yksityisyyttä, käytä sen sijaan hyvää kaupallista lokitonta VPN-palvelua tai Toria. Täydellisen yksityisyyden saamiseksi suosittelemme Tor VPN -palvelun käyttöä. Oikeudenmukaisuudessa yksityisyys ei ole mitä VPN Gate on tarkoitettu. Sitä olisi sen sijaan pidettävä sensuurin vastaisena ja anti-julkisena WiFi-hakkerointityökaluna.

Tekninen turvallisuus

SoftEtherVPN hyväksyy useita salausvaihtoehtoja.

Salausmenetelmät

Jokainen VPN Gate -palvelimen operaattori voi vapaasti valita, mitä salausvaihtoehtoja heidän palvelimellaan käytetään.

Salausvalitsin

Jopa 256-bittiseen AES-salaukseen, joka sisältää RSA 4096-bittisen avaimen salauksen, tuetaan SHA-1 HMAC-hash-todennusta täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden avulla (erilaiset Diffie Hellman -ryhmät)..

On kuitenkin vaikea sanoa, mitä salausta kukin palvelin käytännössä käyttää. Laadin ja tarkastin joukon OpenVPN-määritystiedostoja satunnaisista VPN Gate -palvelimista sen arvoisuuden vuoksi. Kaikissa tapauksissa käytettiin AES-128 SHA-1 HMAC-hash-todennuksella.

Sitten teoriassa VPN Gate -palvelimet voivat käyttää erittäin vahvaa salausta. Käytännössä on kuitenkin turvallisinta olettaa, että he eivät. Koska VPN Gate ei oikeastaan ​​koske yksityisyyttä, joka ei todennäköisesti ole suurin ongelma useimmille käyttäjille.

peilit

Yksi parhaimmista VPN Gate -käyttötavoista on sensuurin vastainen työkalu. Koska joidenkin hallitusten palomuurit (kuten Kiinassa, Pohjois-Koreassa, Iranissa ja Syyriassa) estävät pääsyä VPN Gate -verkkosivustolle, peilisivustot ovat saatavilla (katso myös tässä).

Erityisesti Kiina estää säännöllisesti tunnettujen VPN Gate -palvelimien IP-osoitteet. Ilmeisesti kaikki palvelimet, jotka ovat olleet online-tilassa yli muutaman tunnin, todennäköisesti estetään. Siksi Kiinan käyttäjiä kehotetaan Kirjaudu päivittäisiin sähköposti-ilmoituksiin, jotka sisältävät peililinkki-luettelon (käyttämällä kansainvälistä sähköpostipalvelua).

Peilipalvelimet

Torrenting

Se, onko P2P-torrentin lataaminen sallittu, vaikuttaa harmaalta alueelta (päätellen verkkosivuston foorumeilta). Järjestelmä sallii sen, mutta tekniikan taitava solmuoperaattori voi estää sen käyttämällä kolmannen osapuolen ohjelmistoja.

Torrentin käyttäminen palvelimilla, joissa P2P: n lataus on laitonta, saattaa saada operaattorit vaikeuksiin, ja vaikuttaa siksi erittäin töykeltä. Ja operaattorit todennäköisesti välittävät loukkaavat IP-osoitteet tekijänoikeuksien lainvalvontaviranomaisille, jos niille toimitetaan DMCA tai vastaavat ilmoitukset. Lataus palvelimista maissa, joissa se on laillista, saattaa kuitenkin olla hienoa.

Lopulliset ajatukset

VPN-porttia on vaikea lyödä ilmaiseksi vapaaehtoistyöntekijänä toimivana sensuurin vastaisena työkaluna. Kunnioita siis Tsukuban yliopiston VPN Gate -kehittäjiä ja kaikkia VPN Gate -palvelimen vapaaehtoisia. Valitettavasti käytännössä löysin VPN Gate -sovelluksen aivan liian hitaasti, jotta se olisi aina arvoinen käytön aikana.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me