VPNGhost arvostelu

VPNGhost

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1,45
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
7,5 10: stä

Yhteenveto

Päivitys joulukuussa 2016. VPNGhost ei ole enää. Sen verkkosivusto ja Facebook-sivu ovat alhaalla, ja ProPrivacy.com on saanut seuraavan viestin yhdeltä perustajista:

VPNGhost - Totuus:

Minusta tuntuu, että se on ainoa reilu tapa ilmoittaa käyttäjille, miksi VPNGhost on purkanut. Olin VPNGhostin alkuperäinen perustaja. Kun aloimme saada paljon käyttäjiä, “Casper” päätti, että tulot ovat tärkeämpiä kuin UX. En ollut samaa mieltä siitä, että muutaman palvelun luotettavuutta koskevan väitteen jälkeen minusta poistettiin periaatteessa oma verkkosivustoni, joten en voinut käyttää mitään tilejä tai mitään. Menetin täyden hallinnan verkkosivustolta, ja lopputuloksena oli kauhea rahahuijaus-roisto vpn. Haluaisin henkilökohtaisesti valvoa kaikkia käyttäjiä kaikista mahdollisista epäjohdonmukaisuuksista, joita Casper saattaa aiheuttaa. Se ei ollut hallittavissani, ja jos se olisi minusta riippuvainen, sivusto toimisi silti kaikilla toiminnoilla, jätin sen. Totuus on, että “Casper” on rahaa nälkäinen eikä koskaan välitä palvelusta tai käyttäjistä, joille se on aloitettu. Joten haluan jakaa tämän kanssanne.
Julkista tietoa Casperista

Dexter David Tross
1 587 585 9095
16 Spring Haven Sulje Airdrie T4B 0B5

- Phantom".

VPNGhost on kasvava tarjoaja, jolla näyttää olevan varkauden, suorituskyvyn ja käyttäjäystävällisyyden perusteet heikentyneet. Koska palvelinpaikat ovat nousussa ja erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu yhdistettynä näennäisesti kunnioittavaan asenteeseen yksityisyyteen, olemme innostuneita näkemään VPNGhostin jatkokehityksen..

hinnoittelu & suunnitelmat

VPNGhost on saatavana kolmella hintatasolla, joka alkaa 4 dollarista kuukaudessa ja nousee asteikolla hintaan 9,75 dollaria puolen vuoden tilaukselta tai 17,50 dollariin koko 12 kuukauden ajan. Mielenkiintoinen seikka on, että mikään suunnitelma ei eroa mukana olevista ominaisuuksista, pelkästään sitoumuksen hinta ja pituus, mikä herättää tärkeän asian: kategoriassa ei makseta palautuksia tilaamalla suunnitelmaa maksamisen jälkeen (maksutavasta riippumatta), kuten VPNGhost-palvelun ehdoissa selvästi todetaan.

Tosiaankin, hyvityskäytännön tai ilmaisen suunnitelman puuttuminen asioiden kokeilemiseksi saattaa olla ehkäisevä aloittaminen monille potentiaalisille käyttäjille, ja se voi olla ymmärrettävää. Tukitoimenpiteet olivat kuitenkin enemmän kuin riittäviä, ja niitä käsitellään asianomaisessa osassa.

Toisesta, mielessä kannattavaa piirilevystä kuitenkin kaikki kolme suunnitelmavaihtoehtoa ovat alemmassa hinnoittelutasossa laajemmilla VPN-markkinoilla, mikä on pohjimmiltaan hienoa, jos palvelu on käytännössä rahallisen arvon arvoinen, minkä me kattavasti arvioimme keskustellaan tarkemmin alla. Voit maksaa PayPalin, BitCoinin ja vaikuttavasti Litecoinin kautta.

ominaisuudet

VPNGhost-palvelinluettelo antaa sinulle yhteensä 16 valintaa, Amsterdamissa, Lontoossa ja Sveitsin palvelimilla on molemmat kaksoisvaihtoehdot. P2P on hyväksyttävä, mutta vain kahdessa erillisessä Sveitsin palvelimessa. Valitettavasti Afrikassa tai Etelä-Amerikassa ei ole vielä palvelimia, mutta päivityksiä on tulossa. Yhtiö on rekisteröity Albertassa, Kanadassa, Ghost INC: llä.

Laajemman käyttäjäryhmän hyödyksi on selvää, että VPHGhost on sitoutunut - "älä pudota sotalakia kaikille yhden ihmisen epäkohteliaisuuden vuoksi" - avoimuusperiaatetta useammalla kuin yhdellä tavalla.

Ne ilmoittavat jatkuvasti asiakkailleen ja kenelle tahansa kiinnittävät huomiota kaikkiin heidän palveluitaan vastaan ​​kohdistuviin toimiin, yleensä DMCA-ilmoituksina. Enintään kahden laitteen samanaikaiset yhteydet palvelimia kohti on onneksi sallittu, kuten hinnoittelu-osiossa todetaan.

turvallisuus & yksityisyys

VPNGhost ei jätä turvallisuusasioita sattumanvaraisiksi, käyttämällä 4096 DH-avainta, 256-bittistä AES-salausta ja melko vankkaa SHA-512-tietojen todennusta - koko OpenVPN-protokolla -, mistä emme voineet olla vaikuttuneita enemmän. IP-osoitteet jaetaan. Vaikka väite, jonka mukaan lokia ei pidetä millään tavalla, muodossa tai muodossa, on miellyttävä asia kuulla (on syytä huomata, että monet palveluntarjoajat esittävät myös tämän väitteen väärin, vaikka mikään ei suoraan johda tähän ajatukseen tässä tapauksessa).

Vaikka Kanada saattaa valitettavasti olla osa Five Eyes -valvonta-allianssia (muut kolme ovat Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, AUS ja NZ), seuraava tukilauseke kuvaa lyhyesti VPNGhostin sitoutumista käyttäjän luottamuksellisuuteen ja vahvistaa heidän asemansa yhdellä kertaa.

"Emme kirjaa lainkaan tietoja. Emme edes kirjaa IP-osoitteita verkkosivustomme kautta, ainoa tieto, jonka otamme käyttäjäkannastamme, on maksutiedot, jotka otetaan automaattisesti ostoksilla (jotka voidaan poistaa milloin tahansa käyttäjän pyynnöillä). Tästä huolimatta meillä ei yksinkertaisesti ole mitään tietoja, jotka voitaisiin paljastaa millekään juridiselle tai yritysviranomaiselle."

VPNGhost-verkkosivustojen esteettömyyden avulla Tor, ja aiemmin mainittujen Bitcoin- tai Litecoin-maksutapojen avulla pitäisi teoreettisesti suojata sinua kaikilta paitsi omistautuneimmilta ja korkeimman tason vastustajilta (ajattele hallitusta).

Nettisivu

Kamala! Ghostly on ehdottomasti sopiva adjektiivi, kun kuvataan valkoista ja mustaa mallia VPNghost-verkkosivustolla, aivan yrityksen brändäyksen mukaisesti. Vielä parempi, navigointi on helppoa. Tulevien asiakkaiden UKK-, Ominaisuudet- ja Hinnasivut ovat napsautuksen päässä, ja niihin pääsee yläreunan kautta. Tietosuojakäytäntö ja TOS ovat löydettäviä minkä tahansa sivun alaosassa tai UKK-osiossa olevan linkin kautta, mikä on varsin miellyttävää, kun se on sovittu monien kilpailijoiden kanssa piiloon nämä perustavat asiakirjat usealla napsautuksella.

Samaan aikaan asiakas on yhtä tehokkaasti muotoiltu, sillä tieto palveluista, laskutuksesta, tuesta ja VPNGhost-palvelimen tilasta siirtyy vasemmalle sivupalkille. Kätevä punaisella viivalla tarkoittaa (poistettua) IP-osoitettasi ja sijaintiasi, kun Uutiset-hälytykset näkyvät näytön alaosassa ja niitä voidaan vierittää alas melko kätevästi.

Tuki

Tuki ei ollut vain riittävää - se oli erinomainen. Molemmat vuorovaikutukset Casperin ja Phantomin kanssa jättivät minut tyytyväiseksi heidän kohteliaaseen asenteeseen ja perusteelliseen ammattitaitoon. Maantieteellisten erojen takia (joita saatat kokea tai joita et voi kokea), emme pystyneet kommunikoimaan paljon LiveChatin kautta. Meillä ollut sähköpostivuorovaikutus oli kuitenkin kevyttä ja leikattua tehokkaasti siihen aikaan liittyvien aiheideni ytimeen.

Olisi hyvä nähdä yksityiskohtaisempi ja havainnollistettu UKK-osio ja kenties käyttäjäfoorumi tyydyttämättömälle ideoiden vaihdolle, verrattuna yksi-yksi-tukivaihtoihin..

Aikaisemmin näytetyn Facebook-päivityksen viestien mukaisesti VPNGhost käyttää FB- ja Twitter-tilejään pitääkseen käyttäjät ajan tasalla palvelukatkoksista tai päivityksistä ja hyödyllisistä, tietosuojaan liittyvistä artikkeleista.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Rekisteröinti rajoittuu vain sähköpostiin (ja luottokorttiin, jos se on maksutapasi) - siinä kaikki. Siksi lähes täydellinen nimettömyys on mahdollista palveluun rekisteröityessä ja sitä käytettäessä.

VPNGhost Windows VPN -asiakas

Käyttäjien on valitettavasti jouduttava käyttämään OpenVPN-käyttöliittymää tällä hetkellä, koska VPNGhostilla ei ole vielä räätälöityä asiakastaan ​​aktiivista, mutta se on töissä.

Suorituskyky (nopeus-, DNS-, WebRTC- ja IPv6-testit)

Nopeimmat testit suoritettiin 30 Mbit / s testiyhteydessä, kun ne yhdistettiin Ison-Britannian, NL: n ja Yhdysvaltojen palvelimiin - joista kaksi ensimmäistä testattiin Lontoon palvelimelle, jälkimmäinen New Yorkiin. Testmy.net on paikka, jossa voit suorittaa saman nopeudentestauksen joko käyttäessäsi VPN: ää tai vain yleiseen uteliaisuuteen.

Nopeudet olivat keskimäärin keskimäärin keskimäärin 10–12 Mbit / s DL-alueella testauksen aikana, Yhdysvaltain palvelimilla puolet tästä määrästä, vaikka piikkejä ei ollutkaan - VPNGhost OpenVPN -ohjelmisto juoksi kuin kirjaimellinen haamu taustalla, kun taas videot ja soittolistat virtautettiin samanaikaisesti tämän arvion kirjoittamiseen..

Vaikuttavinta on, toimiiko palvelu täsmälleen ilmoitetulla tavalla, DNS vuotaa ilmaiseksi. Tarkastukset suoritettiin käyttämällä ipleak.net- ja test-ipv6.com -sovelluksia, eivätkä ne koskaan palanneet osoittaen testilaitteen IP-osoitetta. Tee itsellesi palvelus ja tarkista määräajoin, koska jotkut DNS-vuodot voivat johtua palveluntarjoajan valvonnan ulkopuolella olevista voimista, ja todennäköisesti saavat sinut odottamatta.

Muut alustat

VPNGhost aikoo julkaista räätälöidyn VPN-asiakasohjelman Windowsissa ja Macissa - lopulta julkaistaan ​​vastaavia laitteita iOS: lle ja Androidille. DNS-vuodonsuojaus sisällytetään ohjelmistoon, toivottavasti yhdessä killswitchin ja automaattisen käynnistyksen kanssa, jotta yhteytesi pysyy aina kääreissä ja tunkeutumattomina.

Muut / ilmaiset palvelut

VPNGhost tarjoaa ystävällisesti ilmaisen välityspalvelimen (sijaitsee Alankomaissa) niille, jotka etsivät maantieteellistä väärentämistä ja / tai vähäisiä yksityisyyden etuja (verrattuna VPN: ään, joka sisältää salauksen), samalla kun he harjoittavat online-toimintaa.

VPNGhost Review -päätelmä

pidin

 • EI hakkuita
 • Forthright-liiketoimintamalli
 • Kohtuullinen hinnoittelu
 • P2P sallittu Sveitsin palvelimille
 • Ilmainen välityspalvelin
 • Tyylikäs verkkosivusto

En ollut niin varma

 • Rajoitettu tietokanta
 • Käyttäjäfoorumin puute

vihasin

 • Ei räätälöityjä asiakkaita

Yleiskuva VPNGhostin käytöstä oli muutaman pienen askeleen päässä upeasta, mikä on todennäköisesti ajan kysymys, joka kattaa aukon päivityksillä. Lisää oma VPN-asiakasohjelma luotettavuuteen, häiritsemättömään ja yleisesti läpinäkyvään liiketoimintamalliin, ja sinulla saattaa olla palvelun suorittaminen, edellyttäen että kehitys etenee, kuten on esitetty. Mikä on asiaankuuluvampaa, on se, että VPNghosts-palvelun nykytila ​​on edelleen kilpailun suurimman osan yläpuolella, paitsi hyvin eliitti, kokeile heitä kokeilemaan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me