VPNht-arvostelu

VPNht

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3,34
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
6,9 10: stä

Yhteenveto

VPN.ht on virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) tarjoaja, joka keskittyy ensisijaisesti käyttäjien pääsyyn verkkosivuille, jotka ovat estetty heidän maissaan. VPN.ht väittää tarjoavan pääsyn verkkosivustoille, kuten Netflix, Spotify, Gmail, Skype ja jopa Google. Tällaiseen kohtuulliseen hintaan VPN.ht voisi olla paras ratkaisu, jos heidän väitteensä osoittautuvat totta. Koska VPN.ht sisällytettiin aiemmin automaattisesti Popcorn Time -asiakkaan PT.io -haarukkaan (ei enää käytettävissä), voidaan olettaa, että heidän sanoissaan on totuus. Jos sinulla on uteliaisuutta saada selville, lue alla oleva yksityiskohtainen arvostelu VPN.ht: ssä!

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Hongkong
 • Samanaikaiset yhteydet
  3
 • Maat
  24
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  0 Mbps

ominaisuudet

Samanaikaiset yhteydet 3
Maat 24

VPN.ht tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten:

 • 128 palvelinta 24 maassa
 • Rajoittamaton data & kaistanleveys
 • 100% tuntematon rekisteröinti
 • P2P-tuki
 • Jopa 3 samanaikaista yhteyttä
 • Rajoittamaton nopeus
 • Rajoittamaton palvelinvaihto

VPN.ht: n tarjoamien palvelimien määrän avulla sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia päästä mihin tahansa maan sisältöön, jota haluat käyttää. Lisäksi rajattomasti vaihtamalla palvelimia voit vapaasti tutkia, mitkä palvelimet toimivat parhaiten tarpeitasi varten.

Protokollien suhteen VPN.ht tarjoaa standardiprotokollia TCP ja UDP OpenVPN: n kautta, samoin kuin PPTP ja L2TP.

Älykäs DNS

Älykästä DNS: tä käytetään enimmäkseen maantieteellisesti rajoitetun sisällön poistamiseen - ajattele verkkosivustoja, kuten Netflix ja Hulu. Älykäs DNS ei tarjoa suojaus- tai yksityisyysominaisuuksia, mutta se voi olla erittäin hyödyllinen, kun se muodostetaan pariksi VPN: n kanssa.

Sellaisenaan VPN.ht on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, joka sisältää ilmaisen älykkään DNS: n ostaessaan yhden suunnitelmistaan. Tämä on erittäin hyödyllistä, koska VPN.ht on jo yksi edullisemmista VPN-verkoista. Lisätietoja älykkäistä DNS-palveluista on verkkosivustollamme, joka on kokonaan omistettu aiheelle napsauttamalla tätä.

Käy VPN.ht: ssä »

Nopeus ja suorituskyky

Tärkeä osa parhaan VPN: n valintaa on sen suorituskyvyn testaaminen esimerkiksi nopeuden ja vuotojen suhteen. Jatka alla lukemista nähdäksesi kuinka VPN.ht tekee pisteet tässä arvostelun osassa!

Nopeuden testaus

Olemme integroineet tieteellisen ja objektiivisen tavan mitata erilaisten VPN: ien nopeudet arvosteluihimme. Vaikka VPN.ht on testattu vasta maaliskuussa, sen tulokset ovat toistaiseksi melko hyvät. VPN.ht: n keskimääräinen latausnopeus oli 25,6 Mbps ja enimmäislatausnopeus 97,3 Mbps. Lisää nopeusvertailuja tulee pian.

Lisätietoja näistä nopeustesteistä tehdään täältä.

Vuotokokeet

ProPrivacy.com SpeedTest (max / sarja) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) N / A

Ipleak.net-sivuston avulla testasin VPN.ht-vuotoja - mukaan lukien IP-, DNS- ja WebRTC-vuodot. Onneksi VPN.ht palasi negatiiviseksi kaikille vuodoille.Lisätietoja IP-vuodoista on IP-vuotojen täydellisessä oppaassa.

Hinta

1 kuukausi

$ 3,34
kuukaudessa

VPN.ht: ää tarjotaan niin alhaisella hinnalla, että heidän ilmaisen kokeilun puuttumisestaan ​​ei ole edes syytä kiistellä. Voit valita kahdesta eri maksutavasta (kuukausittain & vuosittainen). Vaihtoehdot ovat:

 • Kuukausittain - 1,00 dollaria ensimmäiseltä kuukaudelta & sitten 4,99 dollaria / kuukausi
 • Vuosittain - 39,99 dollaria / vuosi

Alhaisen hinnoittelun lisäksi VPN.ht tarjoaa myös 100% rahojen palautustakuun ensimmäisten 30 palvelupäivän ajan. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun valitset vuotuisen vaihtoehdon, koska voit levätä helposti, jos lopulta et pidä palvelusta.

VPN.ht tarjoaa valikoiman erilaisia ​​maksutapoja, kuten Bitcoin! Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että Bitcoinin käyttäminen ei ole täysin tuntematonta; VPN-palveluntarjoajalla on edelleen IP-osoitteesi. VPN.ht: n tarjoamiin maksutapoihin kuuluvat:

 • Tärkeimmät luottokortit (Visa, MasterCard, Amex, Discover)
 • PayPal
 • Cryptocurrencies
 • PaymentWall
 • ihanteellinen
 • Ja enemmän!

Helppokäyttöisyys

VPN.ht-verkkosivusto on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo navigoida, vaikka sen väitetään olevan "täysin tuntematon" on väärä (mikään VPN ei ole täysin tuntematon). Kaikki tärkeimmät linkit tarjotaan jokaisen sivun yläosassa, ja kotisivu tarjoaa asiaan liittyvää ja hyödyllistä tietoa. Lisäksi voit käyttää palveluntarjoajan Warrant Canary -sivua ja käyttöehtoja jokaisen sivun alaosassa - sekä hyödyllisiä työkaluja ja blogiartikkeleita.

Toinen mahtava ominaisuus VPN.ht-verkkosivustossa on kyky muuttaa verkkosivuston tekstikieltä. Voit valita englannin, hollannin, ranskan ja saksan.

VPN.ht-asiakastuki

VPN.ht ei tarjoa live-chatia, mutta lippuperustainen tukijärjestelmä tarjoaa nopeat vastausajat hyödyllisin ratkaisuin. Tämän lisäksi VPN.ht tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia ​​ohjeartikkeleita ja asennusoppaita.

Prosessi

Rekisteröinti VPN.ht: ään ei ole vain helppoa, mutta vaatii vain sähköpostin ja salasanan. Lisäksi VPN.ht ei vaadi laskutusosoitetta ja nimeää laskun nimettömälle asiakkaalle. Tämä on erittäin ihanteellista, jos et halua VPN: lläsi olevan koko nimeäsi.

Windows-asiakas

Asennus VPN.ht: lle on erittäin helppoa, ja sen käyttö on vielä helpompaa. Aion tarkastella yksityiskohtaisemmin VPN.ht: n käyttöä Windows-käyttöjärjestelmän kanssa alla.

 1. Lataa sopiva tiedosto käyttöjärjestelmällesi
 2. Seuraa asennusohjeita
 3. VPN.ht-käyttöliittymä aukeaa
 4. Alla Kirjaudu sisään, kirjaudu tiliisi
 5. valita Yhdistä VPN: ään liittää
 6. Alla palvelimet, valitse haluamasi palvelin
 7. valita Asetukset
 8. Alla salaus, valitse avattava valikko
 9. Valitse haluamasi salaus (256-bittinen AES suositeltava)
 10. Alla yleinen, Voit tarkistaa tai poistaa valinnan eri asetuksista

Se siitä! Sinulla on virallisesti VPN.ht.

Huomaa: VPN.ht-työpöytäohjelma on parhaillaan testausvaiheessa ja voi olla epävakaa.

Muut alustat

VPN.ht on saatavana Windowsille, Mac OSX: lle, Androidille ja iOS: lle.

Android & iOS

Kun yritin ladata VPN.ht-sovelluksen iOS-laitteelleni, minulla oli loputon latauskuvake sovelluskaupassa. En ole varma, onko kyse laitteesta tai kokonaan laajemmasta ongelmasta. Se on kuitenkin jonkin verran odotettavissa, koska sovellukset ovat vielä testausvaiheissa.

Yksityisyys ja turvallisuus

VPN.ht sijaitsee Hongkongissa, mikä tarkoittaa selvästi, etteivät ne ole Yhdysvaltain patriot-lain kaltaisten lakien alaisia. Lisäksi Hongkongissa asuu myös joitain maailman parhaista sensuurin vastaisista toimenpiteistä. Hong Kong ei vain vältellä sensuuria, vaan tarjoaa myös kansalaisilleen enimmäkseen avoimen ja ilmaisen internetin. Hongkongin viranomaiset ja valtion virkamiehet antavat kansalaisille oikeuden sananvapauteen (ja lehdistöön). Lisäksi he eivät myöskään vaadi Hongkongissa toimivia VPN-osoitteita lokien tallentamiseen.

Ja vaikka Hong Kong kriminalisoi Internet-toiminnot, joihin liittyy tekijänoikeuksien alaista materiaalia tai säädyttömien kuvien jakelua, ei ole epätavallista, että maa noudattaa tekijänoikeusrikkomusten kriminalisointia, ja säädyttömien kuvien jakelu on keskittynyt voimakkaasti lapsipornografiaan. Yhteenvetona voidaan todeta, että Hong Kong on edelleen ihanteellinen paikka VPN.ht: n perustamiseen, etenkin yksityisyyttä koskeville käyttäjille.

Verkkosivun seuranta

VPN.ht seuraa sinua käyttäessäsi pari erilaista Google-palvelua (kuten kaksoisnapsautus). Jos haluat välttää muiden verkkosivustojen seuraamista, lue täältä Privacy Badger -laajennuksesta.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka estää verkkosivustoja seuraamasta sinua.

Maksuprosessori

Sen jälkeen kun olen yrittänyt tunnistaa VPN.ht: n maksuprosessorin, olen lopettanut viestien tukemisen. Mistä tahansa syystä VPN.ht ei halua vastata kysymykseen. Jos saan uutisia maksuprosessorista heidän palvelustaan, päivitän sen täällä.

Salausprotokollat

VPN.ht tarjoaa 64-bittisen Blowfish-salauksen, 128-bittisen AES-salauksen ja 256-bittinen AES-salaus sen ohjauskanavan salaus. Paras ja turvallisin valinta on 256-bittinen AES, koska se tarjoaa armeijan luokan salauksen pariksi sen kanssa 256-bittinen AES-datakanavan salaus. Se tarjoaa myös RSA-2048 näppäimille ja HMAC SHA1 (160-bittinen) SHA-hash-todennusta varten.

Vahvien tietoturvaominaisuuksiensa lisäksi VPN.ht tarjoaa myös DNS-vuototestauksen verkkosivustonsa kautta, ilmaisen välityspalvelimen ja ”Mikä on minun IP” -ominaisuuden, jota käytetään myös heidän verkkosivustonsa kautta..

Lopulliset ajatukset

Valmistuttuaan integroidusta Popcorn Time VPN: stä omaan VPN-palveluunsa, VPN.ht on ehdottomasti matkalla ylöspäin parhaiden VPN-valintojen suhteen. Silti sen sovellukset ovat testausvaiheissa, mikä tarkoittaa, että VPN-palvelu ei ehkä ole niin turvallinen ja yksityinen kuin haluat..

Yhteenvetona voidaan todeta, että VPN.ht on ehdottomasti syytä pitää silmällä, kun he kunnostavat ja päivittävät VPN-palveluaan ja ominaisuuksiaan. Ainakin heidän väitteensä ovat totta: pääset estettyyn sisältöön helposti.

Kokeile palvelua itse napsauttamalla alla olevaa painiketta!

Käy VPN.ht: ssä

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me