VPNhub-arvostelu

VPNhub

 • hinnoittelu

  alkaen $ 6.99
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • iOS

  • Android
 • unblocks:


  • Netflix

Vaikka näyttää siltä, ​​että yhteys halutaan nyt heikentää, VPNhub on PornHubin porno-mega-verkkosivuston aivotradi. Kun mietit sitä, tällä on paljon järkeä siihen pisteeseen, että alkaa ihmetellä, miksi sitä ei ole tapahtunut aiemmin.

ProPrivacy.com Pisteet
6 10: stä

Yhteenveto

Tuloksena on yllättävän käyttökelpoinen ilmainen VPN-sovellus, vaikka premium-palvelu ei oikeuta sen korkeaa hintamerkkiä.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Yhdysvallat
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  42,0 Mbps
 • Samanaikaiset yhteydet
  3
 • Maat
  49

ominaisuudet

On totta, että VPNhub-ominaisuusluettelo on melko lyhyt ...

 • Ei lokitietoja VPN
 • 78 palvelinsovaaatiota 49 maakunnassa
 • 3 samanaikaista yhteyttä
 • Sovellukset iOS: lle, Androidille, Windowsille, macOS: lle ja Android TV: lle
 • Optio kanarialla
 • GDPR-yhteensopiva
 • Tapa kytkin (Windows & Android)
 • Torrentin käyttö on sallittua

Useimmat palvelimet sijaitsevat ympäri maailmaa, myös epätavallisemmissa paikoissa, kuten Latinalaisessa Amerikassa, Israelissa ja Etelä-Afrikassa.

VPNhub käyttää IPVanish-palvelinverkkoa. Tämä käyttää 100% paljaita metallipalvelimia, mutta miten tämä toimii VPNbub-liikenteen kanssa, meillä ei ole aavistustakaan.

Nopeus ja suorituskyky

VPNhub ei vastannut pyyntöihin lisätä palveluaan uuteen nopeustestausjärjestelmäämme, joten pakotettiin palaamaan vanhemmille testeillemme. Nämä nopeuden.net-tulokset hyödyntävät ja suoritetaan Yhdistyneestä kuningaskunnasta käyttämällä testipalvelimia mahdollisimman lähellä VPN-palvelimen sijaintia. Keskimääräiset latenssitulokset (ping) esitetään suluissa.

Valitsimme testata premium-palvelun ensisijaisesti OpenVPN: llä, koska sen avulla voimme vertailla nopeuksia samankaltaisina kaikissa palveluissa. Lisäsimme kuitenkin myös IKEv2-testin saadaksesi kuvan siitä, kuinka tämä tätä protokollaa käyttäen käy OpenVPN: ää vastaan.

VPN-keskittimen latausnopeustesti

VPNhub-lähetysnopeustesti

Speedtest.net tunnisti kaikki testatut palvelimet kuuluvan Highwinds / IPVanish-palvelinverkkoon, joten ei ole yllättävää, että tulokset ovat kunnollisia. Ne eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä kuin itse IPVanish. Olemme myös yllättyneitä siitä, että paikalliset IKEv2-tulokset ovat heikkoja.

Suoritimme myös nopeita testejä Speedtest.net-mobiilisovelluksella saadaksemme karkean kuvan kuinka ilmainen palvelu messuilla. Testasimme ilmaista palvelua niin, että tiedonkeruu (ID-seuranta) oli päällä ja pois päältä.

VPNbhub-nopeustesti

Koska VPN-testejä ei ollut suoritettu Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimelle ja VPN-testejä Yhdysvaltojen transatlanttiselle palvelimelle, nämä tulokset eivät ole lainkaan huonoja. Ne ovat todellakin parempia kuin paikalliset IKV2-tulokset premium-palvelua käytettäessä.

Olemme iloisia siitä, että mikään alusta ei näytä IP-vuotoja, mukaan lukien WebRTC-vuodot. Huomaa, että testimme IPv6- ja WebRTC IPv6-vuotoja molemmilla työpöytäympäristöillä, mutta teknisistä syistä voimme tällä hetkellä testata vain mobiililaitteita, jotka käyttävät IPv4-yhteyttä.

Estääkö VPNhub Netflixin eston?

Jopa ilmainen VPN-sovellus onnistui virtaamaan koko Yhdysvaltain Netflix-luettelon. Mikä on hienoa. VPNhub ei kuitenkaan estä BBC iPlayer -sovelluksen estämistä. Mutta sen avulla voit estää Youtube-videoiden eston, jotka ovat rajoitettuja alueellasi.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

1 vuosi

Säästä 50%

$ 6.99
kuukaudessa

VPNhub tarjoaa sekä ilmaisia ​​että premium-suunnitelmia, mutta ilmainen paketti on saatavana vain mobiililaitteille (iOS ja Android) käyttäjille.

Tämä on mainostuki ja rajoittaa käyttäjiä vain yhteen palvelimeen. Tämä palvelin on nimellisesti New Yorkissa, mutta testimme sijaitsivat Texasissa. Koska kaikilla ilmaisilla käyttäjillä on pääsy vain tähän yhteen palvelimeen, latausongelmat rajoittavat väistämättä heidän nopeuttaan.

Premium-käyttäjät eivät näe mainoksia, mutta heillä on pääsy kaikkiin VPNhubin ylläpitämiin palvelimiin ja he voivat ottaa yhteyttä VPNhubin 24/7 -tukeen. Windows- ja macOS-työpöytäsovelluksia voidaan käyttää vain premium-jäseninä, joten ilmaisen kokeilun nautittavaksi sinun on kirjauduttava sisään mobiilisovelluksen kautta.

VPNhub hinnoittelusuunnitelmat

Ainakin se on teoria. Käytännössä emme havainneet mainoksia käyttäessäsi ilmaista palvelua, kun taas palkkiokäyttäjien 24/7 -tukea ei näytä olevan..

Uusille matkapuhelinkäyttäjille tarjotaan 7 päivän ilmainen VPNhub Premiumin kokeilu, joka aloittaa automaattisen laskutuksen sovelluksen sisäisen oston kautta kokeilujakson päätyttyä, ellei peruuttamista peruuteta. Voit myös liittyä Premium-suunnitelmaan verkkosivuston kautta. Sivuston kautta suoritetut maksut käsittelee Probiller.

On sanottava, että palvelun erittäin paljas luonne huomioon ottaen VPNhub Premiumin hinnoittelu on erittäin korkeaa.

Helppokäyttöisyys

Muokattuja sovelluksia on saatavana Windowsille, macOS, Android ja iOS (Universal). Muille alustoille ei ole manuaalista asennustukea.

VPNhub Windowsille

Windows-asiakas käyttää joko OpenVPN- tai IKEv2 VPN-protokollia. OpenVPN: n tiedetään olevan erittäin turvallinen. IKEv2: n uskotaan myös olevan erittäin turvallinen ja usein nopeampi kuin OpenVPN, vaikka tämä ei näytä olevan tässä.

miltä VPNhub-asiakas näyttää

Olemme iloisia voidessani huomata, että sovelluksessa on tapinkytkin, joka varmistaa yhteytesi jatkuvan salaamisen, vaikka se lakkaa toimimasta, kun simuloimme ohjelmiston kaatumista pakottamalla sulkemaan OpenVPN-daemon-prosessi.

VPNhub-salausprotokollat

Sovellus tarjoaa OpenVPN-sekoituksen (XOR-hämärtäminen) tapana ohittaa VPN-lohkot, mikä on mukavaa.

VPNhub Androidille ja iOS: lle

Heidän VPN Android- ja iOS-laitteille näyttävät melkein identtisiltä. IOS VPN -sovellus käyttää IKEv2: ta, kun taas Android-sovellus käyttää OpenVPN: tä. Android-sovelluksessa on nyt myös kill-kytkin, joka on siistiä.

VPNhub Android-sovellus

Mielenkiintoinen kiero molemmissa sovelluksissa on, että pysyäksesi GDPR-yhteensopivana voit päättää poistaa VPNhubin ja sen tytäryhtiöiden suorittaman mainostajatunnuksen seurannan käytöstä. Oletetaan, että tämä koskee vain ilmaista palvelua, koska premium-palvelun oletetaan olevan 100% mainokseton.

VPNhub-tietosuoja-asetukset

Meille kerrotaan, että niin tekeminen lisää näytettyjen mainosten määrää ja hidastaa Internet-yhteyden nopeutta, mutta kuten yllä olevat testimme osoittavat, tämä hidastuminen on minimaalista, jos sitä on ollenkaan.

Mikä vie meidät mainoksiin. Yli puolentoista päivän aikana ilmaisen palvelun testaamisesta ID-seurannalla päällä ei ollut mitään mainosta. Emme voi sanoa, onko tämä tyypillinen kokemus, joten käy selville. On edelleen (erittäin) mahdollista, että mainostajat seuraavat käyttäytymistäsi, vaikka et näe todellisia mainoksia.

Muut alustat

MacOS-sovellus on vain IKEv2, ja siinä on mahdollisuus valita AES-256 tai AES-128 tietojen salaus. Sillä ei oikeastaan ​​ole muita vaihtoehtoja, mutta se näyttää hyödyllisesti kaikkien palvelimien lataus- ja pingiajat, jotta nopean palvelimen valitseminen olisi helpompaa.

Sovelluksessa määritetty macOS: n sisäänrakennettu VPN-asiakasohjelma. Tässä ei ole kill-kytkintä, mutta se muodostaa yhteyden VPN-verkkoon erittäin nopeasti, kun yhteys katkeaa.

VPNhub-tuki

Tekninen tuki on saatavana vain sähköpostitse, paitsi lyhyt usein kysytyt kysymykset verkkosivustolla. Premium-tukea mainostetaan 24/7, mutta ilmaisen VPNhubs Premium -palvelun kokeilun aikana havaitsimme sen olevan säälittävä.

Kahden päivän viivästymisen jälkeen meille lähetettiin sähköpostiviesti, jossa ilmoitettiin, että kysymyksemme oli välitetty tuotetiimille, mutta kolme päivää sen jälkeen emme olleet vielä saaneet vastausta.

Päivitä maaliskuu 2020: VPNhub on lisännyt premium-käyttäjien puhelintukea paikallisilla numeroilla noin 24 maassa sekä maksutonta tukea maailmanlaajuisesti Skypen kautta. Tämä vaikuttaa kuitenkin pätevän vain laskutusongelmiin, ei teknisiin ongelmiin. Olemme myös tietoisia siitä, että VPNhub pyrkii parantamaan asiakaspalveluaan yleensä, vaikka emme olekaan kokeilleet tätä.

Yksityisyys ja turvallisuus

Toimivalta

PornHub on Candian-yritys, mutta se kehitti VPNhub-kumppanuutta AppAtomicin kanssa. VPNhub-tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot tekevät selväksi, että palvelun käyttöön sovelletaan AppAtomicin lakiehtoja, jotka kuuluvat Yhdysvaltojen (Kalifornian) lain alaisuuteen (huolimatta siitä, että itse AppAtomic on Kyproksessa)..

Kanadassa ei ole pakollisia hakkuulakeja, mutta se on viiden silmän globaali seurantakumppani. Se on myös äskettäin antanut useita lakeja, jotka laajentavat sen Internet-valvontamahdollisuuksia monilla avainkysymyksillä.

AppAtomic on kyproslainen yritys, mutta VPNhub-tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot tekevät selväksi, että palvelun käyttöön sovelletaan AppAtomicin lakiehtoja, jotka kuuluvat Yhdysvaltain lainsäädännön alaisuuteen:

" Palvelua käyttämällä tai vieraillessasi hyväksyt, että Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltion lait säätelevät näitä ehtoja ja minkä tahansa tyyppisiä riitoja, joita voi syntyä, ottamatta huomioon lainvalintasääntöjen periaatteita ja sijainnistasi riippumatta ja Appatomic."

On myös syytä mainita, että VPNHub hyödyntää Highwinds- tai IPVanish-palvelinverkkoa, jonka nykyään omistaa yhdysvaltalainen StackPath. VPNhubin ja StackPathin välinen suhde ei ole täysin selvä, mutta arvaamme, että VPNhub vuokraa pääsyn palvelinverkkoonsa StackPathilta.

lokit

”Kun muodostat yhteyden VPNhub VPN: iin, keräämme Internet-protokollan (IP) osoitteesi, jonka salanimme tunnistetaan, salaa sen heti ja säilytämme sen vain VPN-istunnon ajan. IP-osoitteesi poistetaan, kun irrotat VPN: stä tallentamatta tai kirjaamatta sitä. Emme liitä IP-osoitteesi online-toimintaan, emmekä tallenna tai kirjaa IP-osoitteesi online-toimintoihisi. "

Jotkin ”henkilökohtaisesti tunnistamattomat kootut tiedot” myös kirjataan. Vaikka kaikkien lokien poistaminen ei ole niin tiukka kuin joidenkin VPN-yritysten kanssa, se, että kaikki tärkeät lokit poistetaan istunnon lopussa, tarkoittaa, että luokittelemme VPNhubin mukavasti lokeja sisältämättömäksi VPN: ksi.

Muista kuitenkin, että mobiilisovellukset tarjoavat paljon henkilökohtaisia ​​tietoja Googlelle / Applelle, AppAtomicille ja (ilmaisille käyttäjille) AppAtomicin mainoskumppaneille (vaikka tätä voidaan lieventää jonkin verran poistamalla mainostajan tunnus mobiilisovelluksesta asetukset).

Salausprotokollat

Monet VPNhubin sovelluksista käyttävät tiedon suojaamiseen IKEv2 VPN -protokollaa joko AES-256 tai AES-128-salauksella. Windows-sovelluksen avulla voit myös valita sen sijaan OpenVPN: n, ja Android-sovellus käyttää OpenVPN: ää. VPNhubin käyttämät OpenVPN-asetukset ovat seuraavat:

Datakanava: AES-128-CBC tai AES-256-CBC (oletus) salaus HMAC SHA256 hash -todennuksella.

Ohjauskanava: AES-256-CBC-salaus RSA-2048-kädenpuristussalauksella. SHA: ta käytetään hash-todennukseen, vaikka avaimen pituutta ei ole määritelty. Täydellisen eteenpäin suuntautuvan salaisuuden tarjoaa DH-2048 Diffie-Hellman-avaimenvaihto.

Tämä on turvallinen asennus.

Muu tavara

VPNhub antaa optiokanarian, jonka tarkoituksena on vakuuttaa käyttäjille, etteivät viranomaiset ole vaarantaneet sitä. On sanottava, että meillä ei ole uskoa ajatukseen, mutta on ilo todeta, että ainakin VPHhubin kanava näyttää olevan kunnossapidetty ja päivitetty päivittäin..

PornHubin omistaa MindGeek. Vuonna 2012 hakkeroitiin YouPornin ja Digital Playgroundin tytäryhtiöiden sivustoja, paljastaen yli 1,1 miljoonan käyttäjän tiedot. Vuonna 2016 800 000 Brazzers-foorumin jäsenetiedot julkistettiin, kun taas PornHub järjesti vuonna 2017 tahattomasti väärinkäyttämiskampanjaa, joka paljasti sen käyttäjät haittaohjelmille ja petoksille..

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että PornHubilla on hyvin vähän lainkaan VPNHubin päivittäisessä käytössä. Jota käsittelee AppAtomic.

Lopulliset ajatukset

Siinä ei ole mitään vikaa (muut kuin olemattomat tuet), mutta VPNhub Premium on aivan liian paljas luusto perustellakseen korkean hintalappunsa. Yksinkertaisesti sanottuna, siellä on paljon parempia palveluita, jotka maksavat huomattavasti vähemmän.

Toisaalta VPNhub Free on paljon houkuttelevampi ehdotus. Vaikka olet rajoitettu yhteen ainoaan Yhdysvaltain sijaintipaikkaan, yhteys siihen on enemmän kuin tarpeeksi nopea useimpiin käyttötarkoituksiin. Sisältää suoratoistosisällön PornHubista!

VPNhub on loistava ilmainen VPN-sovellus, jolla ei ole datarajoituksia, yksityisyyttä vaarantavia lokit ja IP-vuotoja missään alustassa. Se, että se toimii Yhdysvaltain Netflixin kanssa, on upea bonus.

Kun Yhdistynyt kuningaskunta aikoo ottaa käyttöön pornosuodattimia, elleivät Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaiset pysty todistamaan olevansa yli 18-vuotiaita ostamalla "porno passi" (ja siihen liittyvät yksityisyyden suojaan liittyvät huolet) vaikuttaa hieman omituiselta, että VPNHub näyttää haluavan etääntyä PornHubista.

Loppujen lopuksi sen VPN-sovellus on ihanteellinen ratkaisu britteille, jotka haluavat kiertää suodattimia ilmoittamatta hallitukselle, keitä he ovat (tai jotka haluavat välttää hankalia keskusteluja paikallisten lehtien kanssa!).

VPNhub-verkkosivustolla ei mainita yhteyttä PornHubiin, eikä PornHub-verkkosivustossa mainita VPNhub-mainosta. Tämä voidaan selittää kuitenkin sillä, että PornHubin omistaja MindGeek omistaa myös johtavan ikävakuutusyhtiön (“porn pass”), AgeID.

On syytä huomata, että kaikki VPN-palvelut muiden kuin Ison-Britannian palvelimien kanssa ovat yhtä tehokkaita Yhdistyneen kuningaskunnan pornosuodattimien kiertämisessä..

Päivitä huhtikuu 2020: Tässä katsauksessa ei oteta huomioon uutta puhelintukea laskutusongelmiin tai VPNhubin vaatimusta parantaa yleistä tukea.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me