VPNTunnel-arvostelu

VPNTunnel


 • hinnoittelu

  alkaen $ 2,99
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
4 10: stä

Yhteenveto

VPNTunnel on nopeasti kasvava, Ruotsin omistama VPN (VPN) -palvelu, joka perustuu Seychelleillä. Yhtiöllä on erityisen vahva läsnäolo Euroopassa. Sen palvelinluettelo sisältää kuitenkin myös sijainnit Latinalaisessa Amerikassa. Tämä tekee siitä yhden alueen parhaista palveluista, jonka VPN-teollisuus usein huomaa.

Tämä VPN-palvelu tarjoaa sinulle erilaisia ​​käyttövaihtoehtoja. Näihin kuuluvat mukautetun sovelluksen valinta Windows-, Android- ja iOS-laitteille tai tavanomainen OpenVPN-asiakasohjelma pidempään käyttöjärjestelmien luetteloon. Tietoja siitä, kuinka käyttää tätä VPN: ää ilmaiseksi, lue arvosteluamme.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Seychellit (kotipaikka Ruotsi)
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  32

PROS VPNTunnel

 • Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu
 • Salainen kolmen päivän ilmainen kokeilu
 • Muokattu sovellus Windowsille, Androidille ja iOS: lle
 • Kolmannen osapuolen OpenVPN-sovellus Windowsille, Mac OS X: lle, macOS: lle ja Linuxille
 • Sallitaan viisi samanaikaista yhteyttä
 • Ei lokit

Miinukset VPNTunnel

 • Muokattu sovellus ei ole käytettävissä Mac-tietokoneille
 • Ei tappaa kytkintä
 • Tiedostojen jakaminen ei ole sallittua

Käy VPNTunnelissa »

Hinnoittelu ja suunnitelmat

VPNTunnel on yksi alan halvimmista VPN-verkoista. Yhden vuoden diskonttokorko on erityisen halpa laskettuna kuukausittain. Kolmen kuukauden tilausjakso on myös saatavana, vaikkakaan ei niin alennettuina kuin yhden vuoden suunnitelma.

Jokainen tilausaika täyttää seitsemän päivän rahat takaisin -takuun. Tilaaminen antaa sinun yhdistää jopa viisi laitetta kerralla. Tilien jakaminen on kuitenkin kielletty.

Yhtiö hyväksyy suuren määrän maksutapoja, kuten luottokortit, PayPal, Bitcoin ja pankkisiirto.

VPNTunnel-verkkosivusto ei kerro teille, mutta ProPrivacy.com tulee: Voit saada VPNTunnelin kolmen päivän ilmaisen kokeilun, jos kirjoitat tukitiimille sivuston Ota yhteyttä -sivun kautta..

ominaisuudet

Yhtiön paketin ominaisuudet ovat:

 • Yli 800 palvelinta 31 maassa
 • Omistettu sovellus Windowsille, Androidille ja iOS: lle
 • Monikielinen sovellus OpenVPN: lle
 • Piste-piste-tunnelointiprotokolla (PPTP), suojattu Socket Tunneling Protocol (SSTP) ja kerroksen 2 tunnelointiprotokolla (L2TP) saatavana manuaaliseen asennukseen
 • Ei toimintalokeja
 • Sallitaan viisi samanaikaista yhteyttä
 • Ei tiedonsiirtorajoituksia
 • Monikielinen verkkosivusto

Palvelinverkolla on vahva läsnäolo Euroopassa. Sillä on myös hienoja paikkoja Latinalaisessa Amerikassa, mukaan lukien Brasilia, Argentiina ja Panama.

Käy VPNTunnelissa »

turvallisuus

VPNTunnel tarjoaa PPTP-, SSTP- ja L2TP / Internet Protocol Security (IPSec) -asetukset manuaalisesti. MacOS-tietokoneiden omistajien tulee huomioida, että käyttöjärjestelmä ei tue PPTP: tä. VPNTunnel-verkkosivuston mukaan OpenVPN ei ole käytettävissä iOS- ja Android-laitteille. Sen sijaan se antaa manuaaliset VPN-asennusohjeet kyseisille käyttöjärjestelmille. Näille käyttöjärjestelmille on kuitenkin saatavana ilmainen OpenVPN-käyttöliittymä. Siksi sinun tulisi ainakin kokeilla kyseisen version asentamista älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseen.

Kummallista, kun tilasin palvelun, huomasin, että Windows-, Android- ja iOS-laitteille on todella saatavilla mukautettu sovellus. Vaikuttaa siltä, ​​että sivuston UKK-sivulla olevat lausunnot ovat vanhentuneita.

OpenVPN-toteutus käyttää Blowfish-salausta 128-bittisellä avaimella. Useimmat VPN: t käyttävät 256-bittistä avainta Advanced Encryption Standard (AES) -salauksella. AES keksittiin Yhdysvaltojen hallitukselle. Se on maailman turvallisin salausjärjestelmä. Jotkut suhtautuvat siihen epäluuloisesti Yhdysvaltojen hallituksen osallistumisen vuoksi sen luomiseen. Blowfish on kunniallinen vaihtoehto. Kukaan ei ole koskaan murtanut sitä.

Pidempi salausavain vaikeuttaa salauksen purkamista. Tietokoneohjelma voi vain toimia läpi kaikki mahdolliset näppäinyhdistelmät raa'alla voimalla yrittää löytää avain. Mitä pidempi avain, sitä kauemmin avaimen hankkiminen tällä menetelmällä kestää. Siksi 256-bittisen avaimen murtaaminen vie paljon kauemmin kuin 128-bittinen avain. 128-bittisten näppäinten kannattajat huomauttavat, että Blowfish-ohjelmaa 128-bittisellä avaimella ei ole koskaan murtunut. 256-bittisen avaimen käyttäminen luo paljon ylimääräistä prosessointia, CPU-kapasiteetin käyttämistä ja viestintäprosessin pitkien viiveiden luomista. Tämä on tarpeeton osa ylisuunnittelua, kun tavoitteena on parantaa järjestelmää, joka on jo särömätön.

OpenVPN-salaus

 • Kooperi: Blowfish-128
 • Tietojen todennus: HMAC SHA1
 • Käden kättely: RSA-2048
 • Ohjauslupa: HMAC SHA1
 • Eteenpäin salaisuus: DHE-2048

lokit & oikeudellinen

 • Liitäntä: Ei kukaan
 • Liikenne: Ei mitään
 • Maa: Ok

Ne Blowfish-salausavaimet on jaettava, koska sama avain salaa ja purkaa viestin, joten yhteyden molemmilla puolilla on oltava sama avain. Tietojen salausavaimen jakelutehtävä on mahdollisesti heikko kohta kaikissa turvajärjestelmissä. OpenVPN käyttää julkisen avaimen järjestelmää tähän vaiheeseen. Tässä skenaariossa eri avain purkaa viestin salauksen, ja salauksen avainta on mahdotonta arvata, jos sinulla on salausavain. Tämä tarkoittaa, että avaimen omistaja voi julkistaa salausavaimen. Tämä julkinen avain on kirjoitettu suojaustodistukseen, joka toimii myös todennusmenetelmänä.

Suojaustodistus pidetään erillisellä palvelimella. Ensimmäinen asia, jonka asiakas tekee muodostaessaan yhteyden palvelimeen, on salata viesti varmenteeseen kirjoitetulla julkisella avaimella. Jos palvelin voi salata viestin ja vastata siihen, se on todistanut henkilöllisyytensä. Hakkeri, joka sieppaa viestin, ei pysty purkamaan viestiä.

VPNTunnelin käyttämässä RSA-salaisessa on 2048-bittinen avain. Tämä on VPN-teollisuuden vakio. Ylin ylin yritys on kuitenkin päättänyt siirtyä 4096-bittiseen avaimeen vain turvallisuuden vuoksi.

Suuri ongelma vakiona olevan ilmaisen OpenVPN-käyttöliittymän käytössä on, että VPNTunnel ei pysty sisällyttämään ylimääräisiä suojausominaisuuksia. VPN-palveluntarjoajat, joilla on omat sovellukset, kirjoittavat nämä yleensä omiin ohjelmistoihinsa. Tärkein tietoturvatoimenpide, joka todella parantaa OpenVPN-standardin toteutusta, on tappauskytkin (Internetin estäminen, jos yhteys VPN: ään katkeaa). Toinen mukava turvaominaisuus on automaattinen WiFi-suojaus. Tämä on erityisen tärkeää mobiililaitteille.

yksityisyys

VPNTunnelin tietosuojakäytäntö on alan parhaita. Se ei pidä kirjaa. Lähes kaikki VPN: t sanovat sen, mutta silloin hieno tulostus antaa pois tosiasian, että ne tosiasiassa pitävät lokit. VPNTunnel ei vain pidä toiminnan lokit, mutta ei myöskään mitään yhteyslokeja. Yhteysloki-ongelma on näkökohta, johon monet VPN-yritykset epäonnistuvat.

VPNTunnelin hieno painatus puhuu luottavaisesti palvelimistaan ​​Ruotsissa. Yhtiö aloitti toimintansa Ruotsissa. Omistajat ja operaattorit ovat selvästi edelleen kiinnostuneita tästä maasta, vaikka palvelun operatiivinen tukikohta on nyt Seychellit.

Poliisivoimat voivat helposti saada oikeudellisia määräyksiä pakottaa VPN-yritykset luovuttamaan rekisterit. Yhteyslokeja, jotka sisältävät IP-osoitteesi ja aikaleimat, jotka osoittavat, että olit aktiivinen, riittää, jotta syyttäjät voivat jäljittää sinut. Siten yhteyslokkien puuttuminen VPNTunnelista on erittäin hyvä.

Valitettavasti yritys jatkaa sitten, että tämä erinomainen käytäntö koskee vain sen palvelimia Ruotsissa. VPNTunnel-verkkosivuston UKK-sivulla oleva tietosuojakäytäntölausunto viittaa lukijaan yrityksen palvelusehdoissa ja tietosuojakäytäntöasiakirjassa muissa maissa oleviin palvelimiin sovellettavien lokitietojen lisäämistä varten. Kummallakaankaan näistä sivuista ei kuitenkaan kerrota puunkorjuupolitiikkaa muissa maissa kuin Ruotsissa. Tietosuojakäytännössä ilmoitetaan, että yritys ei kerää henkilökohtaisia ​​tietoja asiakkailleen. VPNTunnelin käyttäjien IP-osoitteiden kohtelusta ei kuitenkaan ole mitään erityistä mainintaa.

Valitettavasti palvelusehdot kieltävät nimenomaisesti tekijänoikeudella suojattujen tiedostojen lataamisen. Siksi sinun ei pitäisi tilata tätä palvelua, jos tarvitset suojaa torrentia varten.

Tuki

Asiakastukitiimiin pääsee live-chat-palvelun kautta verkkosivustolla. Palvelua ei aina hoideta. Sivuston oikeassa alakulmassa näkyy ilmoitus siitä, onko joku osallistu live-chattiin.

Jos asiakaspalvelussa ei ole ketään, voit jättää viestin joko napsauttamalla ilmoitusta tai siirtymällä sivuston yhteystietosivulle.

Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin myös sähköpostitse.

UKK-sivu on toinen tukikanava. Siellä olevat tiedot on kuitenkin suunnattu enemmän potentiaalisille asiakkaille sen sijaan, että olisivat vianmääritysapua.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Kun olet valmis tilaamaan, napsauta Tilaus sivuston ylävalikkopalkissa. Napsauta tilausjaksoa, jonka haluat ostaa, ja kirjoita sähköpostiosoitteesi. Älä kirjoita vääriä sähköpostiosoitteita. Tarvitset pääsyn tähän kenttään antamaan sähköpostitiliin, koska siihen lähetetään varmennusviesti. Et voi käyttää palvelua, ennen kuin olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi. Jos olet vihainen siitä, että tämä vaatimus vaarantaa nimettömyys, luo vain poltinverkkotili tili VPNTunnel-yhteydenpitoon.

Sinulla on runsaasti maksutapoja. Näytön maksuosa mukautuu valitsemasi maksutyypin mukaan. Kävin PayPalissa.

Varmista, että poistat valintamerkin "Ota tilaus käyttöön" vaihtoehto. Muutoin pääset toistamaan laskutussopimuksen.

PayPal-käyttäjänä minua pyydettiin kirjautumaan tililleni ja hyväksymään oston. Tämän maksun arvo on USD. Minulla on dollaria PayPal-tililläni, joten tämä tapahtuma oli suoraviivainen. Jos sinulla ei ole dollaria, rahat otetaan pois mistä tahansa PayPal-tililläsi olevasta valuutasta ja muutetaan automaattisesti dollareiksi. Jos peruutat tilauksen, PayPal pitää hyvitystä tapahtuman poistamisena. Siksi, jos maksat tililtä, ​​joka on eri valuutassa, saat takaisin täsmälleen saman summan. Tämä pätee, vaikka dollarin vaihtokurssi muuttuisi palvelusta maksamisen ja hyvityksen saamisen välillä.

Kun maksuprosessi oli valmis, minulle näytettiin Kiitos-sivu.

Tämän sivun viesti huolestutti minua, koska se kertoi minulle, että voin peruuttaa laskutussopimuksen. Olin kuitenkin poistanut valinnan "Ota tilaus käyttöön" -ruutuun, joten tililleni ei olisi pitänyt asettaa toistuvaa veloitusta. Tarkistin PayPal-tilini. Online Sales Solutionille, joka on VPNTunnelin käyttämä laskutuksen nimi, ei ollut toistuvaa maksumerkintää.

Napsauta painiketta Kiitos-näytössä, kun haluat luoda tilin ja ladata VPN-ohjelmiston. Kun olet luonut käyttäjänimen ja salasanan, saat pääsyn verkkosivuston asiakasalueelle. Täältä voit ladata sovelluksen.

Ärsyttävästi sovelluksen asennusprosessi vaatii tietokoneen käynnistämistä uudelleen.

Saat kolme tilaustasi koskevaa sähköpostia. Ensimmäinen liittyy tiliisi ja siinä on vahvistuspainike. Sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi ennen kuin palvelu toimii. Toinen sähköposti on vain kiitos. Kolmas on kuitti sinulta maksun käsittelijältä.

VPNTunnel Windows VPN Client

Asennusprosessin pitäisi luoda pikakuvake työpöydälle. Napsauta sitä avataksesi VPNTunnel-sovelluksen.

Sovelluksen käyttäjänimi ja salasana ovat käyttäjätiedot, jotka määritit heti, kun olet maksanut palvelusta. Sinun on annettava ne vain ensimmäisen kerran, kun käytät sovellusta. Sen jälkeen järjestelmä kirjaa sinut sisään automaattisesti.

Sovellus on hyvin suunniteltu, eikä sinun tarvitse olla asiantuntija sen käyttämiseksi. Näytön yläosassa näkyy nykyinen sijaintisi. Sitten sinulla on avattava luettelo, joka antaa sinulle VPN-protokollan asetukset. Tämä on hieno ominaisuus, mutta sinun on parasta jättää kyseinen asetus oletusasetukseksi, joka on OpenVPN over User Datagram Protocol (UDP). Ainoa toinen tehtäväsi on valita sijainti ja paina Yhdistä.

Sovelluksen asetusvaihtoehdot ovat rajoitetut. Olisi todella mukavaa nähdä tappikytkin ja automaattinen WiFi-suojaus. Kuitenkin aktivoimalla "Käynnistä ohjelma Windowsilla" ja "Yhdistä automaattisesti uudelleen, jos yhteys katkeaa," voit päästä melko lähelle näitä kahta vaatimusta.

Voit myös muuttaa sovelluksen kieliasetuksia. Valittavana on englanti, ranska, saksa, venäjä, espanja ja ruotsi.

Näytön alareunassa on vaihtoehtoja, joilla voidaan määrittää portti, johon yhteydet menevät. Sinun tulisi kuitenkin jättää nämä yksin, ellet ole verkkoasiantuntija.

Suorituskyky (nopeus-, DNS-, WebRTC- ja IPv6-testit)

Suoritin nopeustestejä VPNTunnel-palvelussa OpenVPN: n kautta UDP: llä.

Suoritin molemmissa tapauksissa viisi koeajoa testmy.net: n avulla Karibian alueella. Yhteydet Yhdysvaltoihin tehtiin palvelimeen Miamissa. Yhdistyneen kuningaskunnan testit menivät Lontoon palvelimelle.

Testasin IPLocation.net-sivustolla käyttämäni VPNTunnel-palvelimien todellisen sijainnin. Valitsin ensin VPN-palvelimen New Yorkissa. Sovellus ilmoitti uuden sijaintini Parsippanyksi, New Jersey. Tämä ei ole aivan New York, mutta se on tarpeeksi lähellä. IPLocation kerää tuloksia viidestä paikannusjärjestelmästä. Kaksi näistä ilmoitti todellisen sijaintini olevan Parsippanyssa, New Jerseyssä, yksi päätti, että olin Newarkissa, New Jersey, toinen sanoi, että olin Garwoodissa, New Jerseyssä, ja viimeinen ajatus olin New Yorkissa.

Irrotin palvelimesta ja uudelleen. Tällä kertaa sovellus kertoi minulle, että olin New Yorkissa. IPLocation ilmoitti sijaintini New York Garden City (kaksi ääntä), Westbury New Yorkissa, Lingwood, Texas ja Lontoon City Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Halusin kokeilla sijaintia Kanadassa toiseksi Pohjois-Amerikan VPN-palvelimelle. Siksi pääsin VPNTunnel-palvelimeen Torontossa. Yhteys epäonnistui. Kokeilin sen sijaan VPNTunnel-sijaintia Montrealissa. Vain yksi IPLocation-paneelin jäsen ilmoitti sijainnistaan ​​Montreal. Kolme ajatteli olevansa Saint Quentinissa, New Brunswickissa, ja yksi ilmoitti, että olin Carvelissa, Albertassa.

Monrealistisen sijaintini ilmoitetut nopeudet olivat niin hitaita, että ne näyttivät epärealistisilta, joten katkaisin yhteyden ja yritin sitten uudelleen. IPLocation tuotti täsmälleen samat tulokset. Nopeudet olivat edelleen mahdotonta hitaita. Tein kaikki mahdolliset toimet antaakseni VPNTunnelille kohtuullisen mahdollisuuden ja sulkea pois mahdollisuuden, että muut tekijät heikensivät tuloksia kohtuuttomasti. Kanadan palvelimen nopeustesti oli kuitenkin aina kauhea.

VPNTunnelilla on kolme palvelinta Isossa-Britanniassa. Yksi niistä on viritetty BBC iPlayerille. Halusin testata palvelun kyvyt päästä videoiden suoratoistopalveluihin ulkomailta, valitsin tämän vaihtoehdon. Kun olin yhteydessä tähän palvelimeen, IPLocation-tulokset olivat kirjaimellisesti koko kartalla. Yksi viidestä havainnointipalvelusta ajatteli olevansa Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa. Yksi havaitsemispalvelu kertoi minulle, että olin Maidenheadissa ja toinen kertoi, että olin Bromleyssa - kahdessa paikassa Kentissä, Iso-Britanniassa. Kaksi muuta palvelua huomasivat, että olin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta ei pystynyt nimeämään tarkkaa sijaintini.

Valitettavasti palvelimen tarjoamat nopeudet olivat aivan liian pieniä videon suoratoistamiseen.

En pystynyt muodostamaan yhteyttä VPNTunnel-palvelimeen Lontoossa, joten muodostuin yhteyden Coventry-palvelimeen. Viisi IPLocation-palvelua sijoitti tämän palvelimen Coventryyn tai Rugbyyn, joka on aivan vieressä.

VPNTunnel-latausnopeudet

VPNTunnel-lähetysnopeudet

Kaaviot esittävät kunkin palvelimen ja sijainnin korkeimmat, alimmat ja keskimääräiset nopeudet.

New York- ja Coventry-palvelimet antoivat kunnioitettavan nopeuden suorituskyvyn sekä lataamista että lähettämistä varten.

Suoritin enemmän testejä ipleak.net: llä ollessani yhteydessä VPNTunnel-palvelimeen New Yorkissa, tarkistaaksesi DNS-vuodot (Domain Name System) ja Web Real-Time Communication (WebRTC) -virheen. Tämä sivusto ilmoitti sijaintini Parsippany, New Jersey ja tapasi puhelut vain kahteen DNS-palvelimeen. Yksi näistä oli Arizonassa ja toinen Ruotsissa. Tämä on epätavallista. Kumpikaan ei kuitenkaan antanut todellista sijaintini Dominikaanisessa tasavallassa.

Vaikka olin vielä yhteydessä New Yorkin palvelimeen, pääsin testisivustoon doileak.net. Tämä havaitsi myös sijaintini Yhdysvalloissa. Tämä testisivusto ei löytänyt WebRTC-epäjohdonmukaisuuksia tai DNS-vuotoja.

Internet-palveluntarjoajani ei käytä Internet Protocol version 6 (IPv6) -osoitteita, joten en pystynyt testaamaan IPv6-vuotoja.

Suoratoistopalvelut

Testasin pääsyä useisiin videoiden suoratoistopalveluihin varmistaakseni, voisiko VPNTunnel kiertää heidän ulkomaisia ​​pääsylohkojaan. Kun olin yhteydessä New Yorkin palvelimeen, en pystynyt lataamaan Netflix-verkkosivustoa. Selaimen palauttama virhe ilmoitti, että verkkosivuston vastaaminen kesti liian kauan. Samanaikaisesti pystyin kuitenkin käyttämään Yahoota ja Facebookia ilman ongelmia. ABC havaitsi VPN: n ja kieltäytyi toimittamasta videota. En myöskään voinut katsella videota NBC: ssä, mikä on huonoa, koska kyseisen sivuston VPN-tunnistusjärjestelmässä on erittäin alhainen palkki.

Yhdistin VPNTunnel-palvelimeen, joka on tarkoitettu pääsyä varten BBC iPlayer -sovellukseen. BBC havaitsi kuitenkin VPN: n eikä antanut minun katsoa videota. Netflix UK kieltäytyi myös toimittamasta minulle videota. Kanava 4 antoi minun katsoa. Siirtonopeudet olivat kuitenkin liian hitaita ja toisto keskeytettiin pitkään.

Coventry-palvelimen nopeudet olivat paljon parempia, joten pystyin katsomaan videota Channel 4 -verkkosivustolta mukavasti. Netflix UK ja BBC iPlayer eivät kuitenkaan silti antaneet minun katsella.

Muut alustat

Muokattu VPNTunnel-sovellus on saatavana Windows-, Android- ja iOS-laitteille.

VPNTunnelia voidaan käyttää OpenVPN-käyttöliittymän kanssa Windowsissa, Mac OS X: ssä, macOS: ssä ja Linuxissa. Yrityksen mukaan OpenVPN-järjestelmä ei ole käytettävissä mobiililaitteiden käyttäjille. On kuitenkin saatavana ilmaisia ​​OpenVPN-liittymiä iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. Nämä OpenVPN-liitännät luottavat OVPN-tiedostoihin palvelimien yhteyksien määrittämiseen. VPNTunnelin toimittamien OVPN-tiedostojen on oltava yhteensopivia minkä tahansa avoimen lähdekoodin, ei-patentoidun OpenVPN-liittymän kanssa.

VPNTunnel ajaa PPTP-, SSTP- ja L2TP-palvelimia, joihin asiakkaat voivat muodostaa yhteyden asettamalla VPN: n manuaalisesti käyttöjärjestelmässään. PPTP: tä ei tueta macOS: ssä, mutta sitä voidaan käyttää Windowsissa, Mac OS X: ssä, iOS: ssä, Androidissa ja Linuxissa. SSTP: tä ja L2TP: tä voidaan käyttää kaikissa näissä käyttöjärjestelmissä ja myös macOS: ssä.

VPNTunnel-arvostelu: johtopäätös

VPNTunnel tarvitsee pahoin päivittää verkkosivustonsa, koska se ei mainitse mukautettua sovellustaan ​​missään myyntisivuilla. Tämän sovelluksen läsnäolo käy ilmi vasta, kun olet kirjautunut sisään. Mobiililaitteiden omistajat eivät vaivaudu tilaamaan tätä palvelua, koska verkkosivusto kertoo heille, että heille on saatavana vain PPTP ja L2TP ja heidän on määritettävä VPN manuaalisesti, mikä ei ole totta.

Sinun tulisi välttää VPNTunnel-sovellusta, jos haluat ladata tiedostoja torrentilla, koska käyttöehdot kieltävät verkon käytön tähän toimintaan. VPN: llä ei myöskään ole hyötyä yrittää päästä suoratoistopalveluihin ulkomailta.

Pidin:

 • Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu
 • Monikielinen sivusto ja sovellus
 • Hyväksyy PayPalin ja Bitcoinin
 • Rajoittamaton data
 • Online-chat-tuki

En ollut niin varma:

 • Verkkokeskustelu harvoin miehitetty

Vihasin:

 • Vertaisverkkojen (P2P) latausten kieltäminen
 • Jotkut palvelimet eivät ole käytettävissä
 • Jotkut palvelimet erittäin hitaita
 • Ei voi päästä moniin videoiden suoratoistopalveluihin

On hämmästyttävää, että VPNTunnel tarjoaa kolmen päivän ilmaisen kokeilujakson, mutta antaa nämä tiedot asiakkaiden saataville vasta, kun he ovat maksaneet. Ehkä yritys ei halua, että monien palvelimiensa huono suorituskyky paljastetaan potentiaalisille asiakkaille.

Käy VPNTunnelissa »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me