W10-tietosuojakatsaus

W10Privacy

ProPrivacy.com Pisteet
8 10: stä

Yhteenveto

W10Privacy
on ilmainen vakoojantorjuntatyökalu Windows 10: lle, jonka on suunnitellut saksalainen kehittäjä Bernd Schuster. Intuitiivinen sovellus on yksi suoritettava tiedosto, joka on suunniteltu lievittämään Windows 10: n käytöstä aiheutuvia kipuja. Käyttäjät voivat muuttaa tietosuoja-asetuksia, estää mainoksia ja poistaa Windows Update -ominaisuuden käytöstä muutamalla painikkeella.

tykkää

  • Vapaa
  • Ei asennusta
  • Järjestelmän palautuspiste -kehote ennen käyttöä
  • 7 kieltä
  • Luokat
  • Liikennevalosuositukset
  • Helpottaa rekisterieditorin navigointia
  • Laaja valikoima tietosuojavaihtoehtoja

inhoaa

  • Ei hakupalkkia etsimään vaihtoehtoja nopeammin
  • Käyttöliittymä voi olla puhtaampi sekaannusten välttämiseksi

ominaisuudet

Ei asennusta

Ladattuaan W10Privacy ei tarvitse edes asentaa toimimaan. Käynnistä vain suoritettava tiedosto järjestelmänvalvojan tilassa ja anna sen käyttää rekisterieditoria saadaksesi täydet toiminnot. Sieltä ohjelmisto toimii yhden luukun palveluna kaikkien edellä mainittujen asetusten mukauttamiseksi joutumatta sukeltamaan useisiin valikoihin tai riskittämään muutosta jotain, jota ei pitäisi muuttaa.

Huomautus

Windows Defender merkitsee usein W10Privacy-sovelluksen vaaralliseksi ja kehottaa peruuttamaan latauksen. Tämä on väärä lippu, koska W10Privacy on täysin vaaraton. Napsauta vain "Lisätietoja" tehdä "Juosta" -painike ilmestyy.

Windows Protect PC

Palauta kohta kehote

Vaikka Windows 10: ssä on mahdollista, Windows 10 -rekisterin manuaalinen selaaminen voi usein olla haaste rento käyttäjälle. Asetukset ovat piilossa lukuisissa avattavissa valikoissa, jotka voivat usein sisältää tuntemattomia termejä, ja niiden muuttaminen voi joskus aiheuttaa odottamattomia vaikutuksia.

Palauta kehote

Onneksi, kuten suositellaan koskettaessa rekisterieditoria, W10Privacy kehottaa käyttäjää automaattisesti luomaan palautuspisteen, jota voidaan sitten käyttää muutosten palauttamiseen, jos jotain menee pieleen..

Värikoodatut yksityisyysasetukset

Microsoftin oletusasenne tietosuojaan ja keruuseen on ollut kyseenalaista parhaimmillaan viime vuosina. Käyttäjä on jättänyt loputtomat valikot ja monimutkaisen žargonin manuaalisesti läpi hyväksyttävän yksityisyyden tason saavuttamiseksi. W10Privacy tarjoaa 316 vaihtoehtoa yhteensä 16 kategoriassa, jotka koostuvat yksityisyydestä, sovelluksista, telemetrialta, hausta, verkosta, Resurssipalvelusta, Edgestä, Internet Explorerista, OneDrivestä, Tehtävistä, Tweaksista, Palomuurista, Tausta-Sovelluksista, Käyttäjä-Sovelluksista ja Järjestelmä- sovellukset.

värikoodatut yksityisyysasetukset

W10Privacy on ylpeä siitä, että sillä on pääsy kaikkiin värikoodaukseen suositeltuihin toimiin niiden sivuvaikutusten perusteella järjestelmään. Liikennevalorakenteen avulla vihreä tarkoittaa, että käyttäjä voi muuttaa asetusta melkein ilman havaittavissa olevaa laskeutumista lisävaihtoehdon välittömän toiminnallisuuden menettämisen lisäksi. Keltaista tai keltaista keltaista suositellaan ehdollisesti, ja käyttäjän on tutkittava vaihtoehtoa, jota he aikovat muuttaa, ennen kuin se vahvistaa muutokset. Rajoitetut suositellut asetukset on korostettu punaisella ja ne voivat vaikuttaa järjestelmään negatiivisesti, jos niitä muutetaan oletustilasta.

selitykset

Terminologia ei ole ystävällisintä käyttäjille, joilla ei ole kokemusta, mutta W10Privacy kehittää ja selittää, kun kohdistin siirtyy vaihtoehdon päälle. Nämä asetukset on myös jaoteltu luokkiin, jotka koostuvat tietosuojasta, sovelluksista, telemetristä, hausta, verkosta, Resurssista, Palveluista, Edgestä, Internet Explorerista, OneDrivestä, Tehtävistä, Tehtävistä, Palomuurista, Taustasovelluksista, Käyttäjäsovelluksista ja Järjestelmäsovelluksista. Tämä tekee valinnan selaamisesta huomattavasti helpompaa, mutta menetys näyttää siltä, ​​että mikään haku-toiminto ei löydä tiettyjä vaihtoehtoja nopeammin.

Windows Update -sovelluksen poistaminen käytöstä Windows 10 Pro / Enterprise -sovelluksessa

Microsoftille on annettu kunnianhimoinen lähestymistapa Windows 10: n päivittämiseen, ja korjaustiedostot kiinnittävät käyttäjiä usein hankalaan aikaan. Viimeaikaisessa muistissa Windows 10 -päivitykset ovat myös aiheuttaneet riskin, koska käyttäjät menettivät huomattavia määriä tietoja julkaisijoiden puolella olevien virheiden vuoksi. Valitettavasti Windows 10 Home -käyttäjät ovat kiinni sisäisestä lykkäyksestä, mutta Pro- ja Enterprise-käyttäjät voivat hyödyntää W10Privacy -sovelluksen avulla käyttäjät voivat poistaa Windows Update -sovelluksen jakamatta valikoihin..

Tämä aiheuttaa tietysti mahdollisia tietoturvariskejä, koska Microsoft ei enää pysty korjaamaan tunnettuja haavoittuvuuksia. Niitä, jotka käyttävät tätä vaihtoehtoa, suositellaan, että päivitykset pidetään ajan tasalla manuaalisesti sen sijaan, että ne jäävät jälkeen.

Microsoft-sovellusten poistaminen käytöstä ja poistaminen

Microsoft toimittaa Windows 10: lle huikean määrän ensimmäisen osapuolen sovelluksia. Jos sitä ei ole jo toimitettu, kuten OneNote-pilvipalveluita, Xbox-pelisovellusta, Groove-musiikkia, kameraa ja Mapsia, Microsoft yrittää myydä sen sinulle Office- tai Windows App Store -muodossa. W10Privacy antaa käyttäjille mahdollisuuden poistaa Windows 10 -sovellukset käytöstä tai jopa poistaa ne yhdellä napsautuksella.

Miksi sinun on mukautettava tietosuoja-asetuksia Windows 10: ssä?

Microsoft on saanut paljon kritiikkiä siitä, että Windows 10 on muutettu palveluksi eikä tuotteeksi, ja siinä asetetaan erittäin vähän rajoituksia oletusarvoisesti keräämille tiedoille. Se tekee tämän henkilökohtaisemman kokemuksen nimissä, mutta tämä antaa yhden yrityksen mahdollisuuden koota monimutkaisia ​​profiileja lukuisista henkilöistä.

Jotkut näistä ponnisteluista ovat saaneet negatiivista julkisuutta heti niiden debyyttien jälkeen, kuten Windows-asiakaskokemuksen parannusohjelma ja mainostunnukset, mutta toiset ovat huomattavasti vähemmän. Sovellusten telemetria ja 'toimintahistoria' antavat yritykselle mahdollisuuden seurata sovellusten käyttöä, selaamia verkkosivustoja ja mitä tiedostoja käytetään. Vaikka Windows on aina pitänyt välilehtiä ohjelmistoja käyttävien järjestelmien sijainnista, Windows 10: llä on tapana tarvittaessa tallentaa puheentunnistus ja käsiala käyttäjän tunnistamiseksi paremmin.

Jopa hyödyllisten ominaisuuksien on tiedetty auttavan luomaan Windows 10 -käyttäjien profiileja. Vaikka virheraportit ovat insinöörejä diagnosoimaan ja tehokkaasti korjaamaan ongelmat ajoissa, he voivat myös myöntää pääsyn useille henkilökohtaisille tiedoille laitteistoista ja ohjelmistoista käyttöihin.

Lopulliset ajatukset

Windows 10: n oletusasetukset ovat ehdoton painajainen tietosuojatietoisille, ja siksi ne on mukautettava, jos käyttäjät haluavat välttää Microsoftin rakentamasta heille profiilia. W10Privacy on loistava vakoojantorjuntaohjelma, joka tekee rekisterieditorin vaihtamisesta paljon vähemmän työtä ja pelottelee huomattavasti vähemmän paikalla oleville satunnaisille käyttäjille. Yhden kehittäjän luoma sovellus on täysin ilmainen ja mahdollisuus lahjoittaa Schusterille oikeassa alakulmassa.

Sen liikennevalojärjestelmä ja lisätiedot ovat erityisen tervetulleita, mutta W10Privacy erottuu ennennäkemättömän paljon helposti saatavilla olevista vaihtoehdoista. Valitettavasti tämä toimii kaksiteräisenä miekkana, koska se tekee hakuominaisuuksien puutteesta entistä huomattavamman. Silti on suositeltavaa oppia tiensä sovelluksilla, joissa on monia vaihtoehtoja, kuin käyttää kilpailijoita, jotka eivät tarjoa yhtä paljon bang-hintaasi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me