WASEL Pro -katsaus

WASEL Pro

 • hinnoittelu

  alkaen $ 7,50
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
6 10: stä

Yhteenveto

WASEL Pro -katsauksen yhteenveto

WASEL Pro on toimiva VPN-palvelu, joka tarjoaa OpenVPN-asiakkaita useille alustoille, mutta sitä vaikeuttavat alhaiset nopeudet ja suhteellisen korkea hinta.

Pikatilastot

 • Toimivalta
  Alankomaat
 • Samanaikaiset yhteydet
  2
 • Maat
  11

ominaisuudet

WASEL Pro sijaitsee Egyptissä, ja siihen sovelletaan Egyptin lakeja, kun taas sen emoyhtiö iSpire Holding U.A. toimii Alankomaissa. Ne tarjoavat kymmenen OpenVPN- ja kymmenen L2TP-palvelinta kahdeksassa maassa, palvelimia Intiassa ja Singaporessa sekä Euroopassa ja Yhdysvalloissa..

Asiakkaat saavat kaksi yhteyttä VPN: ään kerralla, mutta eivät samaan palvelimeen / protokollaan. Ehtojen mukaan tiedostojen jakaminen / P2P on sallittu ilman rajoituksia.

Nopeus ja suorituskyky

Suorituskykyisesti havaitsimme WASEL Pron palvelun olevan melko vaihtuvaa ja varmasti taipuvaista hitaalle puolelle. Britannian palvelimella oli alhainen upotus jopa 1,4 Mbit / s, mikä on menossa kohtaan, jossa normaalimäärityksen sisällön sujuva suoratoisto voisi olla uhattuna, mutta yleiseen selailuun meillä ei ollut ongelmia. Suorituskyky nousi yleensä noin 7Mbps, mikä riittää HD-sisällön suoratoistoon, ja kollegani onnistui saavuttamaan jopa 22Mbps nopeuden käyttämällä SSH-vaihtoehtoa asiakkaassa.

Ostromin nopeustesti UK wasel_speed_uk1 wasel_speed_us1
Ei VPN, Ison-Britannian nopeustesti. UK OpenVPN, UK nopeustesti. US OpenVPN, USA: n nopeustesti.

WASEL Pro käyttää omia DNS-palvelimia, mutta olisi hienoa nähdä heidän toteuttavan DNS-vuodonsuojaus Windows-asiakasohjelmaansa.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

WASEL Pro -asiakkaille tarjotaan yksi palvelusuunnitelma alennuksilla kuukausittain, kun haluat ostaa pitempiä tilauksia kerralla. Huolimatta verkkosivuston sanamuotojen eroista, kaikki suunnitelmat tarjoavat saman palvelun. Kuukausittain maksaminen on 9,99 dollaria, kun taas koko vuoden etukäteen ostaminen tuo kuukausikustannuksiin 7,50 dollaria. Kuten alla näemme, tämä on tarjotun palvelun korkeammalla puolella.

wasel_prices

WASEL Pro -verkkosivustolla on tarjolla ilmainen täyden palvelun kokeiluversio, vaikka kokeilun kirjoittamisajankohtana usean viikon ajan kokeiluaika ei ollut käytettävissä ja tuki ei ollut varma, milloin se palautetaan. Sen sijaan uusille käyttäjille, jotka haluavat kokeilla palvelua, tarjottiin seitsemän päivän rahat takaisin -takuu. Maksu voidaan suorittaa käyttämällä erilaisia ​​palveluita, kuten luottokortteja, PayPalia ja pankkisiirtoa.

Yksityisyys ja turvallisuus

Kuten edellä on todettu, WASEL Pro tarjoaa valikoiman OpenVPN- tai L2TP-yhteyksiä palvelimilleen, molemmat käyttävät 256-bittistä datavirran salausta. L2TP-todennus käyttää julkista PSK: ta. Valitettavasti tuki ei antanut meille täydellistä vastausta, kun kysyimme todennusta OpenVPN: n kautta, mutta he mainitsivat, että salaukseen käytetty protokolla on vanhempi BlowFish-oletusstandardi.

Yhtiö väittää, että heidän VPN on täysin logiton, eikä tallenna käyttäjän toimintoja tai yhteyden metatietoja.

Helppokäyttöisyys

WASEL Pron verkkosivusto eroaa hiukan tavallisesta VPN-verkkosivumallista, jota useimmat palveluntarjoajat käyttävät. Ensivaikutelmat ovat valitettavasti sotkua ja sekaannusta. Ympärillä kelluu paljon kuvakkeita, ja käytetyt englanninkieliset fontit eivät ole luettavinta eikä houkuttelevimpia. Sivuston UKK-, tuki- ja yhteysalueet, joista keskustellaan jäljempänä jäljempänä, ovat hyödyttömiä, ja sivuston englanninkielisessä versiossa ilmestyvä pikaviestit -esitys tarjoaa johdannon arabialaisin kirjoituksin. Olimme pettyneitä myös siihen, että VPN: n teknisistä näkökohdista, kuten salaustyypeistä ja vahvuuksista, puuttui tietoa.

wasel_website

Asiakkaan latauslinkki on kuitenkin helppo löytää ja aloittaa WASEL Pro -palvelun käyttö. Saatavilla on myös uutisosio, josta käyvät ilmi palvelun päivitykset ja parannukset, vaikka on sääli, ettei ilmaisen kokeilun tilapäisestä peruuttamisesta uutissivulla ole mitään (tai mainitaan, milloin se saattaa palata)..

Tuki

Apua vaikeille tai uteliaisille käyttäjille on saatavana WASEL Prosta sähköpostitse, live-chatissa tai käymällä tietokannassa. Hämmentävällä tavalla sivuston ohjeresurssit jaetaan sivun oikeassa yläkulmassa olevien kahden linkin ja yhden vasemman reunan alapuolelle. UKK, joka sisältää erittäin hyödyllisiä tietoja, on erotettu muusta tukialueesta, ja valitettavasti siinä on joitain melko vanhentuneita tietoja.

Tärkeintä tietokantaa on vaikea navigoida vertailun kautta, vaikka se sisältää jälleen erittäin hyödyllistä tietoa. Sähköpostituki on saatavana kopioimalla ja liittämällä Yhteystiedot-linkin alla oleva sähköpostiosoite tai täyttämällä lomake kohdassa ”Napsauta tätä, jos haluat antaa palautetta”..

Löysimme sähköpostien vastausaikojen muuttujan: yksinkertaiseen kysymykseen palvelimista, lokista ja torrentikäytännöistä vastattiin muutamassa tunnissa, mutta salausprotokollia koskevaan kysymykseenmme odotettiin paljon kauemmin vastauksen valitettavasti epätäydellistä vastausta..

wasel_livechat

Sitä vastoin verkkosivuston live-chat-palvelu ei ole koskaan saanut meitä odottamaan yli muutamaa sekuntia operatiivista, mutta myös vastauksen laatu on ollut täällä vaihteleva. Oli virkistävää, ellei kauhistuttavan hyödyllistä, että yksi operatiivinen operaattori lievitti tilan, jolla heillä ei ollut aavistustakaan siitä, mikä vastaus kysymykseemme voisi olla. Muut kysymykset ovat menestyneet enemmän, ja vaikka monet saamistamme vastauksista olivat valmiiksi pakattuja ja kopioituja, tämä on hienoa, jos se vastaa kysymykseen ja varmistaa erittäin nopean vastauksen.

Prosessi

Ilmoittautuminen

Rekisteröinti WASEL Prolle on melko vaivatonta, mutta vaatii valitettavasti täydellisen nimen, maan ja osoitteen sekä tavallisen sähköpostiosoitteen ja salasanan syöttämisen. Lomake kysyy jopa puhelinnumeroa, ja vaikka se ei ole pakollinen, mitään ei ilmaista siitä, ennen kuin napsautat "rekisteröi nyt" -painiketta. Kaikkia näitä tietoja on mahdollista väärentää, mutta pidämme sitä, että niitä ei pyydetä lainkaan.

wasel_registration

Rekisteröinnin jälkeen aktivointilinkki lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen, ja käyttäjät voivat sitten kirjautua sisään verkkosivuston tiliportaaliin asettaakseen maksusuunnitelman ja -tavan..

Windows VPN -asiakas

WASEL Pron Windows VPN -asiakas on toimiva ja helppokäyttöinen, ellei erityisen kaunis. On olemassa vaihtoehtoja sekä suorittaa asiakas käynnistyksen yhteydessä että luoda VPN-yhteys automaattisesti, mikä on hienoa, sekä muodostaa yhteyden uudelleen, jos VPN-yhteys katkeaa jostain syystä. Se muodostaa yhteyden nopeasti ja näyttää hyödyllisiä tietoja yhteyden ollessa yhteydessä. Voit myös muodostaa yhteyden myös SSH: n kautta.
wasel_client

Valitettavasti meillä oli myös muutamia asioita asiakkaan kanssa. Kun VPN ei pystynyt muodostamaan yhteyttä, se ei antanut meille mahdollisuutta luopua tai yrittää uudestaan, pakotti meidät poistumaan asiakkaasta ja käynnistämään sen uudelleen. Kun yhteys oli ilmeisesti pudonnut VPN-verkkoon kytketyn pitkän istunnon jälkeen, asiakas ei reagoinut täysin ja hänet oli tapettava tehtävähallinnalla, kun taas Internet-yhteytemme oli palautettava. Ja vähemmän vakavalta puolelta, voi olla myös hieman vaikeaa selvittää, kuinka päästä takaisin yhteysdialogiin tutkittuaan vaihtoehtoaluetta. Olisi hienoa nähdä pieniä yksityiskohtia tämän kaltaisina.

Muut alustat

WASEL Prolla on heidän Windows-asiakassovellustensa lisäksi myös Mac-, iOS- ja Android-sovelluksia, ja siellä on asennusopas L2TP: lle Linuxissa. Kaikki asiakkaat / sovellukset käyttävät OpenVPN: ää vakiona.

Android-sovellus

Googlen Play-kaupassa on kaksi WASEL-sovelluksen versiota, joista toinen on merkkituotteena iWASEL ja toinen WASEL Pro. Jos käytät WASEL Pro -verkkosivustoa, sinun on ladattava se jälkimmäinen, koska tilit ovat erilliset kahden sivuston välillä. Asiakas itse toimii hyvin, samalla estetiikalla ja toiminnallisuudella kuin Windows-serkkunsa, ja selaamisen nopeudet yhteyden ollessa hyvät.

wasel_android

On mahdollista suorittaa asiakas automaattisesti järjestelmän käynnistyksen yhteydessä, mutta valitettavasti ei ole vaihtoehtoa käynnistää VPN-yhteys automaattisesti.

Lopulliset ajatukset

WASEL Prolla on runsaasti tilaa kiillottaa ja parantaa niin niiden ydinpalvelussa kuin asiakkaiden tarjoamassa tuessa. Hintapisteen takia haluaisimme ehdottomasti nähdä nopeuden paranemisen ja vähemmän tarpeettomia rekisteröintiä varten pyydettyjä käyttäjätietoja. Tällä hetkellä ne tarjoavat kuitenkin toiminnallisen VPN-palvelun, jolla on vahva salaus ja kunnolliset asiakkaat useimmille alustoille, ja kirjautumattomuuskäytäntö on kiitettävä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me