WorldVPN-arvostelu

WorldVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3.50
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
6 10: stä

Yhteenveto

WorldVPN on toimiva VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa useita maita, joissa on OpenVPN- ja PPTP-yhteydet. Vaikka heillä on vielä työtä palvelunsa saatavuuden ja luotettavuuden parantamiseksi, he ovat tehneet joitain parannuksia viime kuukausina.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  10 Mbps
 • Toimivalta
  Latvia
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  47

ominaisuudet

 • Yli 100 palvelinpaikkaa ympäri maailmaa
 • 3–10 samanaikaista yhteydenottoa hinnasuunnitelmasta riippuen
 • Liikekäyttäjän suunnitelmat
 • Verkkosivuston isäntäsuunnitelmat
 • Jälleenmyyjäohjelma
 • P2P sallittu Alankomaissa, Romaniassa ja Venäjän palvelimissa
 • OpenVPN
 • Ei käyttölokeja
 • DNS-vuodonsuojaus

Nopeus ja suorituskyky

Meillä oli hyvin sekoitettuja tuloksia WorldVPN: n suorituskykytestien kanssa. Käyttämällä räätälöityä asiakasta ja tiliä, joka meille annettiin testaustarkoituksiin, havaitsimme keskimäärin noin 80%: n vähennys kaistanleveydessä, kun olimme yhteydessä Yhdistyneen kuningaskunnan lähimpiin palvelimiin ensimmäisenä testauspäivänä. Jotkin Yhdysvaltain palvelintesteistä tuottivat todella surkean 500 kbps: n loppupään tuloksen ollessasi yhteydessä VPN: ään verrattuna suojaamattoman yhteyden 25 Mbps: iin. Muutamaa päivää myöhemmin testimme tuottivat paljon parempia tuloksia ilman nopeuden menetystä salaustestausta varten toimitetussa London OpenVPN -kohtaisessa IP-profiilissa ja Yhdistyneen kuningaskunnan palvelinten nopeuksilla yleensä 26Mbps: n alueella. Meillä ei ole koskaan ollut suurta menestystä yhdysvaltalaisten palvelimien kanssa, ja parhaimmalla tuloksellamme hallitsimme heikkoa 6,6Mbps.

Meillä oli joitain ongelmia VPN: n luotettavuudessa: jotkut yhteysyritykset epäonnistuivat suojaamaan Internet-liikennettä huolimatta siitä, että asiakas sanoi, että se oli kytketty, ja satunnainen katkeaminen tai jäädyttäminen ei ollut harvinaista. Meillä ei ollut ongelmia DNS-vuotojen kanssa, mikä osoittaa, että asiakas tarjoaa jonkin verran suojaa tätä vastaan. WorldVPN käyttää Googlen DNS-palvelimia.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

WorldVPN tarjoaa neljä hinnoittelusuunnitelmaa, joista kaksi on keskimääräisen käyttäjän kohdalla ja kaksi on suunnattu enemmän yrityksille. Vaikka tätä ei mainosteta pääverkkosivustolla, alennuksia on saatavana pidempään tilausjaksoon. Tämä tarkoittaa, että halvin kuukausittainen hinta on todella 3,50 dollaria budjettipalvelun vuosittaisesta tilauksesta, joka on melko halpa, jos et tarvitse enemmän kuin sallittu 15 Gt: n kaistanleveys. Rajoittamattoman tilauksen ostaminen toistuvasti kuukausittain on hieman kalliimpaa, 9,95 dollaria.

Maksuton kokeiluversio on saatavana, vaikka et ehkä huomaa tätä sivustolla vasta napsauttamalla sitä hinnoitteluvaihtoehtojen tutkimiseksi. Ilmaisessa kokeilussa ei ole annettu paljon yksityiskohtia, mutta tuen mukaan se on rajoitettu vain 60 minuuttiin kytkettyyn aikaan. Tämän lisäksi uudet käyttäjät voivat pyytää palautusta mistä tahansa syystä seitsemän päivän kuluessa tilauksen ostamisesta. Maksu voidaan suorittaa useilla tavoilla, kuten luottokortit, PayPal, WebMoney ja - miellyttävästi - BitCoin.

Yksityisyys ja turvallisuus

WorldVPN keskittyy OpenVPN-protokollaan, 256-bittisellä AES-tietojen salauksella, joka on suojattu RSA-256: lla kättelyä varten ja SHA-1: lla hash-todennukseen (SHA256 ohjauskanavalla). Tämä on parannus oletusarvoiseen BlowFish-128-salaukseen verrattuna. PPTP- ja L2TP-asetukset ovat saatavana myös käyttämällä 128-bittistä salausta. Ilmeisesti ottaen huomioon budjettisuunnitelman kaistanleveysrajoitukset, käyttäjän kaistanleveyden käyttö kirjataan heidän tililleen, ja sitä voidaan tarkastella tilisivulla. Tuen mukaan mitään muuta ei kirjata eikä IP-osoitteita säilytetä.

Joitakin punaisia ​​lippuja nostaa yleinen vaikeus saada tietoa palvelusta. Olemme myös huolissamme siitä, kuinka helppoa on seurata kaikkia asiakkaita, joille on osoitettu yksi ainutlaatuinen omistettu IP "omistettu" liittymissuunnitelma.

Lopulliset ajatukset

On kiva nähdä VPN-palveluntarjoajan toimivan virheidensä suhteen, ja WorldVPN on viime aikoina tehnyt parannuksia palveluunsa: se on korjattu ongelma, jonka salausvahvuudet ovat epäjohdonmukaiset, ja lisäsi verkkosivustollean tietosuojakäytännön ja käyttöehdot. Parannusta on kuitenkin vielä: kysymys on luotettavuudesta - etenkin niistä huolestuttavista ajoista, jolloin havaitsimme, että VPN ei suojannut yhteyttä ollenkaan - sekä sekaannusta yritettäessä saada tietoa palvelusta. Vaikka se toimii, se toimii kuitenkin hyvin, ilman DNS-vuotoja, suuria potentiaalinopeuksia ja laaja valikoima palvelimia ja sijainteja, joista valita. Kolmella laitteella, jotka sisältyvät jopa budjettisuunnitelmaan, ja kohtuuhintaan halpoihin hintoihin, joita tukee (lyhyt) ilmainen kokeilu ja rahat takaisin -takuu, on sinun tehtäväsi, haluatko kokeilla WorldVPN: ää.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me