YksityinenVPN-arvostelu

Olemme muuttuneet, kuinka arvioimme pisteet!
Olemme päivittäneet äskettäin kaikkien ProPrivacy.com-sivuston arvostelujen pisteytysprosessimme. Tiedot uusista pisteytyskriteereistämme löytyvät täältä

PrivateVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1.89 Hyödyllinen hinta
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Linux
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com -palkinnot tunnustetaan nyt maailman johtavaksi tapahtumaksi palkitsemisesta VPN-alalla. Tämän vuoden yksinoikeudella järjestetyssä tapahtumassa Las Vegasissa PrivateVPN sai toisen sijan Paras asiakaspalvelun VPN palkinnon. Tämä on todistus heidän fantastisesta live-chat-palvelustaan ​​ja asiantuntevasta henkilöstöstä! Lue lisää saadaksesi kaiken mitä tarvitset tietää tästä poikkeuksellisesta VPN: stä.

ProPrivacy.com Pisteet
9,8 10: stä

Yhteenveto

PrivateVPN on vakiintunut VPN, joka perustuu Ruotsiin. Se on turvallinen palvelu räätälöityyn asiakkaaseen, jota voidaan käyttää jopa kuudessa laitteessa samanaikaisesti. Se on lokitonta VPN-palvelua, jolla on yli 100 palvelinta 56 maassa ympäri maailmaa. Se on valtava määrä palvelimia, että se kasvaa säännöllisesti.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  50.41 Mbps
 • Toimivalta
  Ruotsi
 • Samanaikaiset yhteydet
  6
 • Maat
  60

Videokatsaus

Kätevässä PrivateVPN -videokatsauksessa katsomme joitain heidän eduistaan ​​ja miinuksista.

YksityinenVPN-arvostelu | ProPrivacy

YksityinenVPN-arvostelu | ProPrivacy

YksityinenVPN-arvostelu | ProPrivacy

ominaisuudet

Torrenting
Portin valinta
Portin uudelleenohjaus
Samanaikaiset yhteydet 6
Palvelimia yhteensä 100
Maat 60
Reitittimen tuki
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Yhdistelmä

PrivateVPN: ssä on kaikki edistyneet tietosuoja- ja suojausominaisuudet, joita todennäköisesti tarvitset. Haluatko VPN: n estävän ulkomaisen sisällön estämistä tai lopettaaksesi Internet-palveluntarjoajan ja hallituksen nuuskimisen selaustottumuksistasi - PrivateVPN on tarjonnut sinulle:

palvelimet

PrivateVPN ylläpitää palvelimia 56 maassa. Näihin kohteisiin kuuluu viisi kaupunkia Yhdysvalloissa (mukaan lukien länsi- ja itärannikot), Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kaikkialla Euroopassa (mukaan lukien Alankomaat ja Sveitsi). Plus: Brasilia, Australia, Kanada, Etelä-Korea, Japani, Singapore ja Venäjä. Ainoat paikat, joissa ei todellakaan ole nähtävää, ovat Afrikka, Lähi-itä ja Kiina. Sinänsä, jos nämä paikat kiinnostavat sinua, sinun on etsittävä muualta.

Huolimatta kattamien maiden määrästä käytettävissä olevien palvelimien kokonaismäärä on huomattavasti pieni verrattuna muihin palveluntarjoajiin. Tämä johtuu kuitenkin siitä, että PrivateVPN on nuorempi yritys, jolla on paljon vähemmän asiakkaita kuin kyseisillä kilpailijoilla. Todellisuudessa PrivateVPN on suosittu palvelu, joka kasvattaa aktiivisesti palvelimien määrää kasvaessaan. Tästä syystä se ei ole huolenaihe.

Samanaikaiset yhteydet

Tilaajat voivat kytkeä enintään kuusi laitetta PrivateVPN: ään kerralla. Tämä on todella erinomainen, ja hyvin harvat markkinoilla olevat VPN-verkon tarjoavat enemmän. Tätä silmällä pitäen PrivateVPN: ää voidaan pitää erittäin hyödyllisenä VPN: nä suurille perheille, joilla on VPN-vaatimukset useille puhelimille, tablet-laitteille ja kannettaville tietokoneille, sekä kotona että julkista WiFi-yhteyttä käytettäessä..

Torrenting

Torjunta PrivateVPN: ssä ei ole vain sallittua, vaan on ilo nopeiden yhteysnopeuksien ansiosta. Palvelu tarjoaa myös vahvat salausvaihtoehdot torrentin pitämiseksi turvallisena ja yksityisenä.

Estääkö PrivateVPN Netflixin ja muiden suoratoistopalvelujen eston?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

PrivateVPN on VPN-palveluntarjoajien eliittikerho, joka vapauttaa silti vaikuttavan määrän suoratoistopalveluita ympäri maailmaa. Itse asiassa se voi tarjota pääsyn melkein kaikkiin suoratoistopalveluihin!

Tämä on fantastinen VPN Netflix-tilaajille, koska se poistaa Netflix-sisällön kokonaan ympäri maailmaa. Sen avulla käyttäjät voivat katsella BBC iPlayeria myös ulkomailla. Tämä johtuu siitä, että PrivateVPN tarjoaa pääsyn ilmaisiin dynaamisiin IP-osoitteisiin aina, kun käyttäjät muodostavat yhteyden oletusprotokollan (OpenVPN TUN + UDP + 1194) avulla seuraavissa paikoissa: Ruotsi, Norja, Saksa - Frankfurt 1, Alankomaat 1, Ukraina , Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta - Lontoo 2, Ranska - Pariisi, Yhdysvallat - Buffalo ja Yhdysvallat - Los Angeles. PrivateVPN antaa myös mahdollisuuden poistaa YouTube-videoiden estäminen, jotka ovat rajoitettuja alueellasi.

Tämä on mahtavaa ja tarkoittaa, että PrivateVPN on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka antavat sinulle pääsyn melkein kaikkiin online-suoratoistopalveluihin! Tämä on hätkähdyttävää, koska suurin osa VPN-veroista veloittaa lisämaksua erillisistä IP-osoitteista, jotka toimivat streaming-palveluiden kanssa.

Nopeus ja suorituskyky

PrivateVPN: n latausnopeudet

Testit suoritettiin käyttämällä huippuluokan tieteellistä nopeustestijärjestelmäämme. Latausnopeus on keskimäärin 52,59 Mbit / s, mikä on erittäin nopea ja verrataan suotuisimmin markkinoiden parhaimpiin VPN-verkkoihin. Burst-nopeudet (enimmäislatausnopeudet) ovat huippuluokkaa 139,62 Mbit / s, mikä tämän VPN: n hintaan nähden on hirvittävän nopea. Itse asiassa en usko, että on mahdollista saada parempi nopeus-kustannussuhde kuin saat PrivateVPN: llä.

Vuotokokeet

Tietorajoitukset
Kaistanleveysrajoitukset
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sarja) 118,93
ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) 50.41
IPv6-vuoto havaittu?
WebRTC-vuoto havaittu?
IPv4-vuoto havaittu?

PrivateVPN on läpäissyt kaikki IP-, DNS- ja WebRTC-vuototestit lentävillä väreillä, mikä on hieno uutinen tilaajilleen. (Sillä ei ole IPv4- tai IPv6-vuotoja.)

Hinta

24 kuukautta

Säästä 83% kahden vuoden suunnitelmassa!

83% pois hinnasta

$ 1.89 Hyödyllinen hinta
kuukaudessa

3 kuukautta

$ 4,20
kuukaudessa

6 kuukautta

$ 5.99
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 6,95
kuukaudessa

Yksi parhaimmista asioista PrivateVPN: ssä on se, että saat premium-VPN-palvelun budjettihintaan.

Tämä halpa VPN ei sekoita palvelun jakamiseen eri suunnitelmiin, mikä on virkistävää. VPN on kuitenkin hinnoiteltu hieman halvemmalla ihmisille, jotka päättävät sitoutua pidemmäksi ajaksi: palkitaan asiakasuskollisuus alennuksella.

Kokeilut ja rahat takaisin -takuu

Toisin kuin monet markkinoiden tarjoajat, PrivateVPN tarjoaa runsas 7 päivän ilmainen kokeilu palvelustaan. Tämä puhuu paljon yrityksen luottamuksesta tuotteisiinsa ja kykynsä tarjota sokeuttamispalvelu, koska VPN-maksuttomia kokeiluja on vaikea löytää..

PrivateVPN tarjoaa myös erittäin antelias 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä on paljon parempi kuin monet markkinoilla olevat VPN: t. No quibbles -takuu tarkoittaa, että tilaajat voivat muuttaa mieltään halutessaan.

PrivateVPN hyväksyy kaikki tärkeimmät maksutavat - kuten saatat odottaa premium-VPN-palvelusta. Mutta asia, joka saattaa kiinnostaa yksityisyyttä tietoisempaa käyttäjää, on se, että se nyt myös hyväksyy Bitcoinin maksua varten. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa VPN: stä lisäämällä nimettömänä, jos haluat.

Helppokäyttöisyys

Android
iOS
Windows
Mac käyttöjärjestelmä
Linux
Windows Puhelin

PrivateVPN yrittää ehdottomasti tehdä kaikesta niin yksinkertaisen kuin mahdollista tilaajilleen. VPN-ohjelmisto on esteettisesti miellyttävä ja helppo käyttää. Lisäksi PrivateVPN on varustettu salausprotokollan vaihtoehdoilla ja huippuluokan tietosuojaominaisuuksilla tilaajien suojaamiseksi.

Käytettävissä olevat alustat

Windows-asiakas

Windows VPN -asiakas on suoraviivainen. Se antaa käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa paljon protokollavaihtoehtoja, ja DNS-vuodonsuojaus on sisäänrakennettu. PrivateVPN-asiakas sisältää tappokytkimen nimeltä "Liitäntäsuoja" (joka estää Internet-liikennettä kuljettamasta VPN-tunnelin ulkopuolelle). Tappikytkimen avulla voit jopa valita tietyn ohjelmiston, joka tulisi lopettaa, jos VPN-yhteys katkeaa.

Kaiken kaikkiaan asiakas oli loistava ja ehdottomasti yhtä hyvä kuin mikään muu, jota olen koskaan käyttänyt helppokäyttöisyyden ja toimivuuden suhteen. Siinä on jopa automaattinen kytkentäominaisuus, joka yhdistää VPN: n uudelleen järjestyksessä killswitchin kanssa, jos yhteys muodostuu.

Mac-asiakas

Mac VPN -asiakas näyttää samanlaiselta kuin muut versiot ja toteuttaa suojatun OpenVPN-protokollan AES / GCM-tiedonsiirtoa varten. Valitettavasti asiakkaalla ei ole sisäänrakennettua killswitch-kytkintä. Tappokytkin voidaan kuitenkin ottaa käyttöön, jos olet taitava tekniikka käyttämällä pf-nimistä komentorivin sisäänrakennettua työkalua. Toisaalta, voit vain muodostaa yhteyden Tunnelblick-sovelluksella (johon nyt on rakennettu killswitch), koska se vähentäisi paljon ylimääräistä työtä.

Vaikka aktiivista DNS-vuodonsuojausta ei ole rakennettu, DNS-vuotoja ei rekisteröitynyt testien aikana. Tämä on mitä PrivateVPN kertoi minulle:

"Meillä on oma DNS jokaiselle palvelimellemme, joka työnnetään automaattisesti OpenVPN-asiakasohjelmaan aina, kun muodostat yhteyden siihen. Syy, miksi emme julkista näitä tietoja, johtuu siitä, että nämä ovat vain tunnelissa olevia DNS-nimipalvelimia eivätkä toimi julkisina DNS-nimipalvelimina. Tässä tilanteessa on olemassa kaksi staattista DNS-nimipalvelinta, jotka toimitetaan palvelinkohtaisten DNS-nimipalvelimien kanssa: 108.59.1.193 & 95.211.121.23"

Mobiiliasiakkaat

PrivateVPN tarjoaa Android VPN: n (4.0.3 tai uudempi) sekä iOS VPN -sovelluksen (9.0 tai uudempi). Se on saatavana sekä Google Play Kaupasta että App Storesta. Se voidaan ladata myös .apk-tiedostona Androidille suoraan PrivateVPN: stä..

Sovellus on uusi lisäys (tammikuu 2017) PrivateVPN-perheeseen. Aivan kuten työpöytäsovellus, myös Android-sovellus on suunniteltu intuitiivisesti ja toimii erinomaisesti. Hyviä uutisia, en havainnut DNS-vuotoja käytettäessä Android-asiakasohjelmaa.

Asiakaspalvelu

Rahat takaisin -takuun pituus 30
Ilmainen kokeilu Kyllä - 7 päivää
Rahat takaisin takuu
24 tunnin tuki
Live chat

PrivateVPN: llä on 24/7-tuki, jota käsitellään sähköpostien ja live-chat-ominaisuuden avulla verkkosivustollaan. Yritin live chat -ominaisuutta viikonloppuna ja huomasin, että sitä ei ollut saatavana. Se kuitenkin kehotti minua lähettämään viestin, johon vastattiin hyvissä ajoin. Epäilen sen vuoksi, että vaikka chat-ominaisuus ei ole ympäri vuorokauden, heillä on tukihenkilöstö, joka työskentelee ympäri vuorokauden.

Ollakseni täysin varma, kokeilin livekeskustelua uudelleen maanantaiaamuna (eurooppalaisina työaikoina) ja huomasin sen olevan käynnissä. Edustaja oli ystävällistä ja teki parhaansa vastatakseen kaikkiin kysymyksiini. Johtopäätöksenä epäilen, että suorakeskustelu on todennäköisesti saatavana vain Euroopan päivänvaloaikoina. Sellaisenaan, jos asut muualla, sinun on kommunikoitava sähköpostitse (mikä ei oikeastaan ​​ole ongelma, koska he vastaavat nopeasti).

Yksityisyys ja turvallisuus

Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS valtakirja
Tapa kytkin
Hämmennys (varkain)
IPv4-vuodonsuojaus
IPv6-vuodonsuojaus
WebRTC-vuodonsuojaus

PrivateVPN sijaitsee Ruotsissa. Koska Ruotsissa on tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, tämä ei ole kaukana ihanteellisesta. Keskustellut tästä asiasta PrivateVPN: n kanssa he kuitenkin selittivät minulle suoraan, että syy siihen, että se pysyy Ruotsissa, on se, että sillä on täysi pääsy sen keskeiseen tietokeskukseen, jossa he omistavat kaiken laitteiston ja jopa hallitsevat reititintä. Tästä syystä PrivateVPN pystyy olemaan varmempi kuin useimmat itsestään siitä, ettei se ole kirjautunut.

Kirjauskäytäntö

Vaikka Ruotsi ei ole ihanteellisin paikka VPN-yrityksen perustamiseen. Hyvä uutinen on, että tämä ei ole lokien VPN, ne eivät pidä mitään lokkeja. Sellaisenaan, jos PrivateVPN: ää pyydetään noudattamaan tutkimusta (käyttämällä optiota), se ei voi tosiasiassa tarjota mitään tilaajistaan ​​viranomaisille. Itse asiassa niin on tapahtunut aiemmin, ja sen piti kertoa viranomaisille, ettei sillä ollut mitään.

Kysyin PrivateVPN: ltä suoraan siitä, miten se kiertää paikallisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja ja IPRED: ää, ja se kertoi minulle, että IPRED koskee vain Internet-palveluntarjoajia ja että sen ei ole pakollista pitää kirjaa. Yritys oli myös tarpeeksi rehellinen myöntäessään minulle, että he ovat olleet painostuksen alla "saamme valituksia", sen edustaja kertoi minulle, mutta koska sillä ei ole "tällaista tietoa asiakkaistamme", se ei voi auttaa tutkimuksissa..

Lisäksi PrivateVPN kertoi minulle, että sillä on 100% ennätys yksityisyyden tarjoamisesta asiakkailleen. Esitin sille seuraavan kysymyksen: onko joku joutunut vaikeuksiin piratismin tai muun takia palvelusi käyttämisen suhteen? Ja se antoi minulle ratkaisevan vastauksen: “Ei, ei koskaan”.

Kaiken huomioon ottaen näyttää siltä, ​​että tilaajat ovat todella turvallisia käyttäessäsi PrivateVPN: tä. Sen nollalokkipolitiikka on vesitiiviä, ja sen tietosuojakäytäntö, joka ei sisällä tietojen jakamista kolmansien osapuolten kanssa, on erittäin kiitettävää. Annamme siis PrivateVPN: lle peukalon yksityisyyden suojaan.

Myös myönteistä: VPN kertoi minulle, että jos jotain tapahtuu vaarantamaan heidän toimintansa Ruotsissa - se muuttuu maasta.

Salausprotokollat

IKEv2
OpenVPN
Muut pöytäkirjat IPSec, Shadowsocks
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP

Teknisellä tasolla yksityisenVPN: n OpenVPN-yhteyksille käyttämä salaus on upea AES-256-salaus, RSA-2048-kädenpuristus ja HMAC SHA256 -tunnistuslaite. 2048-bittiset DHE-avaimet tarjoavat täydellisen eteenpäin salaisuuden.

Lisäksi joukko muita salausprotokollia on saatavana natiivina PrivateVPN-asiakasohjelmassa. PPTP on niiden joukossa, mutta koska se ei enää ole tarpeeksi vahva käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi, suosittelemme sitä voimakkaasti. Sen sijaan kehotamme sinua valitsemaan yksi muista (mieluiten OpenVPN). Käytettävissä olevia protokollia ovat OpenVPN (UDP ja TCP), L2TP, PPTP, IPSec, IKEv2, HTTP-välityspalvelin ja SOCKS5.

PrivateVPN käsittelee DNS-pyyntöjä omien palvelimiensa kautta, ja sen asiakkaat tarjoavat IPv6-vuodonsuojauksen ja DNS-vuodonsuojauksen, mikä tekee siitä kaiken kaikkiaan loistavan vaihtoehdon yksityisyydelle ja turvallisuudelle..

Suojausominaisuudet

PrivateVPN-ohjelmisto on hyvin suunniteltu, ja siinä on tappauskytkin Internetin katkaisemiseksi, jos VPN-yhteys katoaa. Tämä on hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla tilaajat voivat taata, etteivät ne vahingossa vuota verkkoliikennettä Internet-palveluntarjoajalleen. Lisäksi käyttäjät voivat määrittää ohjelmistot, jotka sisällytetään tappauskytkentäominaisuuteen. Killswitch on WFP-pohjainen ja sillä on kaksi suojaustasoa: kill-kytkin ja sovellus kill. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää sovellusten tappaa vain, jos he haluavat. Se on kokeiltu killswitch, johon voimme taata.

Lisäksi porttinsiirtoa tukee myös PrivateVPN. Vaikka joudut tarkistamaan sen palvelinluettelon tai kommunikoimaan suoraan heidän kanssaan selvittääksesi, millä palvelimella tai palvelimilla on ominaisuudet, joita tarvitaan tietyn laitteen asettamiseen.

Stealth-palvelimet ovat bonusominaisuus kaikille, jotka asuvat rajoittavassa järjestelmässä, ja heidän on peitettävä kaikki liikenteet, jotka voivat linkittää VPN: n heihin.

Lopuksi, palvelu tarjoaa myös DNS-välityspalvelimen muodossa, mikä on kätevää sisällön lukituksen poistamisessa. Todellisuudessa dynaamiset IP: t todennäköisesti saavat sinut kuitenkin suojaamaan sinne.

Kaikille, jotka haluavat hyödyntää jaettujen IP-osoitteiden tarjoamaa lisäsuojaa, valitse salausasetuksissa protokolla OpenVPN - TUN + TCP + 443. Mahdollisuus vaihtaa omistetun dynaamisen IPS: n (OpenVPN TUN + UDP + 1194) ja jaettujen IP-osoitteiden välillä on erinomainen osa palvelua.

salaus

Muut tietosuojaominaisuudet

HQN-palvelimet

Korkealaatuiset verkkopalvelimet ovat saatavilla PrivateVPN-verkossa. PrivateVPN: n mukaan sen tavoitteena on "ostaa Internet-kapasiteettia suoraan IP-siirtojen tarjoajalta". Nämä tier-1-palvelimet antavat PrivateVPN: lle, että verkossa ei ole välittäjiä, jonka mukaan se pystyy toimittamaan parempia yhteysnopeuksia. Tarkista nopeuden testitulokset tarkistuksen yhteysnopeudet-osiosta.

Kaukosäädin

Oikeille teknofobille on saatavana etäasennusominaisuus. Käyttöönoton jälkeen se antaa PrivateVPN-asiakastukihenkilöstölle etäyhteyden hallita tilaajan kone hetkeksi auttaakseen VPN: n asettamisessa. Tämän ei pitäisi olla tarpeen, koska VPN on erittäin helppo asentaa. Ominaisuus on kuitenkin erinomainen lisäys, jota voidaan varmasti pitää myyntipisteenä, joka erottaa sen kilpailijoistaan. Ominaisuus on saatavana myös yleiseen kunnossapitoon, ja sitä käsitellään TeamViewer-etätukiohjelmiston avulla. PrivateVPN tarjoaa jopa oppaan etäohjauksen asettamiseksi resurssialueelleen.

Lopulliset ajatukset

PrivateVPN on palvelu, joka on ollut olemassa vain muutama vuosi. Sinä aikana se on perustanut maailmanluokan palvelun. Tilaajat pääsevät ensimmäisen tason palvelinverkkoon, joka sijaitsee erinomaisella paikalla ympäri maailmaa. Yhteysnopeudet toimivat hyvin kaikilla palvelimilla, ja vain vähän heikentynyt suorituskyky, kun yhteys on muodostettu. Tämä tekee VPN: stä täydellisen suoratoisto- ja muiden dataintensiivisten tehtävien suorittamiseen.

Yksityisyys VPN: n kanssa on suuri, ja nollalokkikäytäntö puhuu puolestaan. Salaus on myös vahva, ja kyky vaihtaa UDP: n ja TCP: n välillä asiakkaassa on upea. HTTP-välityspalvelimen, SOCKS5: n ja portin edelleenlähetysten saatavuus on myös valtava etu. Plus ilmainen pääsy dynaamisiin IP-osoitteisiin. Lopuksi, automaattinen uudelleenyhteys ja killswitch-ominaisuudet ovat hieno lisä, joka tarjoaa yksityisyyttä, vaikka VPN katkeaa hetkellisesti.

Eri puolilla maailmaa sijaitsevien palvelimien suhteen kokonaisvaikutelmani PrivateVPN: stä on, että se on erinomainen VPN-palvelu, joka on sen kysymän rahan arvoinen (varsinkin jos kirjaudut vuodeksi). Seitsemän päivän kokeiluversion ja 30 päivän rahat takaisin -takuun ansiosta kuka tahansa voi testata sen riskittömästi varmistaakseen, että se vastaa heidän tarpeitaan. Vaikuttava VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me