Yksityisen tunnelin arvostelu

Yksityinen tunneli

 • hinnoittelu

  alkaen $ 2.92 Hyödyllinen hinta
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
7,7 10: stä

Yhteenveto

Yksityinen tunneli on OpenVPN Technologiesin, OpenVPN-protokollasta vastaavien ihmisten, kaupallinen lapsi. Yksityinen tunneli on suhteellisen tuntematon VPN-teollisuudessa, joten päätin suorittaa yksityistunnelin tarkastelun nähdäkseni palvelun suorituskyvyn. Suosittelen yleensä OpenVPN-protokollan käyttöä VPN: tä käytettäessä, joten VPN-palveluna yksityisen tunnelin sijainnin selvittäminen oli erityisen kiehtovaa. Jatka vierittämistä lukeaksesi edelleen tai napsauta alla olevaa hyppyä aloittaaksesi ilmaisella 2 Gt: n kokeilulla.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  48 Mbps
 • Toimivalta
  MEILLE
 • Samanaikaiset yhteydet
  10
 • Maat
  9

ominaisuudet

Samanaikaiset yhteydet 10
Maat 9

Toistaiseksi niin hyvä, eikö? No, kaikki ei ole niin persikkaista kuin miltä näyttää. Yksityisen tunnelin pääkonttori on Yhdysvalloissa, mikä on valtava musta merkki! Kaikkien pitäisi jo tietää Yhdysvaltojen kauhistuttavista tietojen säilyttämistä koskevista laeista ja varjoisista valtionlaitoksista. Jos etsit VPN: tä, joka asettaa etusijalle täydellisen yksityisyyden, Private Tunnel ei tule olemaan turvallinen veto.

Kuten aiemmin mainitsin, Private Tunnel on OpenVPN Technologiesin, OpenVPN-protokollasta vastaavan yrityksen, kaupallinen lapsi. Tämän (teoriassa) pitäisi antaa kuluttajille runsaasti syytä optimismille, koska OpenVPN on siellä turvallisin VPN-protokolla.

Yksityisellä tunnelilla on 12 sijaintia 9 maassa, mukaan lukien esimerkiksi Saksa, Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Hong Kong. Palvelimien kohtuullinen määrä on jonkin verran huonompi verrattuna ExpressVPN: ään
(Yli 136 sijaintia) tai HMA
(Yli 300 sijaintia).

Tämän yksityisen tunnelin katsauksen kirjoittamishetkellä sekä Netflixiin että BBC iPlayeriin ei pääse käsiksi yksityisellä tunnelilla. Jos haluat poistaa näiden suoratoistopalvelujen eston, tutustu näihin (toimiviin) suosituksiin Netflix VPN- ja iPlayer VPN -palveluille..

Yksityinen tunneli on melko runsas, kun se liittyy yhteydenpitoon useisiin laitteisiin. Rekisteröimällä kiinteisiin tietosuunnitelmiin voit kytkeä palveluun rajoittamattoman määrän laitteita samanaikaisesti. Rajoittamattoman kaistanleveyden omaava vuosisuunnitelma sallii jopa 10 samanaikaista yhteyttä, jonka pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi koko kotitaloudelle (tai ystäväryhmälle).

Siirry yksityiseen tunneliin »

Nopeus ja suorituskyky

Suoritin nopeustestejä muutamilla Private Tunnel -palvelimilla (Frankfurt, Lontoo ja New York City) saadakseni paremman kuvan palvelimen suorituskyvystä.

Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden kullakin palvelimella ja sijainnilla. Katso lisätietoja täyden nopeuden testin selityksestä.

Kuten näette, Saksan ja Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimet toimivat melko heikosti, sekä lataus- että lähetysnopeuden suhteen. On myös syytä mainita, että Yhdistyneen kuningaskunnan testi oli lähes mahdoton tehdä, koska olin jatkuvasti irtaantunut Internetistä.

Yhdysvaltain tulokset olivat hiukan parempia (verrattuna Saksaan ja Iso-Britanniaan), mutta kaiken kaikkiaan olin melko pettynyt valtavaan nopeuden laskuun.

Vuotokokeet

ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen) 48

Hieman positiivisemmalla huomautuksella, mikään testaamaani Private Tunnel -palvelin ei osoittanut DNS- tai IP-vuotoja.

Hinta

12 kuukautta

$ 2.92 Hyödyllinen hinta
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 6,00
kuukaudessa

Yksityinen tunneli noudattaa hinnoittelussa hieman erilaista lähestymistapaa kuin useimmat VPN-palveluntarjoajat. 2 Gt: n datan ilmaisen kokeilun lisäksi Private Tunnelissa on kaksi datarajaista suunnitelmaa ja yksi vuosittainen, rajoittamaton datasuunnitelma.

Tämän hinnoittelumuodon tulisi olla houkutteleva niille, jotka tarvitsevat vain kiinteän tietomäärän ilman kuukausittaista tilausta. 10 tai 20 Gt pitäisi olla riittävästi muutamien urheilutapahtumien tai elokuvien suoratoistoon tai käyttämiseen matkoilla. Vuotuinen rajoittamaton paketti kymmenellä yhteydellä 29.99 vuodessa (vain 2.49 kuukaudessa!) On loistava vaihtoehto kotitalouksille tai kaveriporukoille.

Kuten jo mainitsin, Private Tunnel tarjoaa ilmaisen 2 Gt: n kokeilun, onko palvelu sinulle sopiva. Jos lopulta ostat, Private Tunnel -palvelussa on erilaisia ​​täysi- ja suhteellisia rahat takaisin -takuita.

Yksityinen tunneli hyväksyy kaikki tavanomaiset maksutyypit, kuten pankkisiirto, PayPal, luottokortit. Olin myös iloinen siitä, että Bitcoin on valinnainen vaihtoehto (Stripen kautta), koska tämä voi lisätä nimettömyysastetta.

Helppokäyttöisyys

PrivateTunnel tukee tällä hetkellä Windows-, Mac-, iOS 6.1+- ja Android 4.0+ -laitteita. Linux-käyttäjät voivat myös saada yksityisen tunnelin toimimaan, vaikka tämä vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta komentoriviliittymästä.

On syytä huomata, että hiukan ylimääräisellä jalkatyöllä (asetustiedostojen lataaminen) Private Tunnel voi toimia myös monissa laitteissa ja käyttöjärjestelmissä..

Koetasin Private Tunnel -sovellusta iPhonellani nähdäksesi, kuinka helppo oli asentaa ja muodostaa yhteys palveluun (OpenVPN). Olin iloinen voidessani perustaa ja valmis liittämään vain muutamassa lyhyessä minuutissa.

Yksityinen tunneli ei tällä hetkellä tue Windows Phone: ta tai Blackberryä, mutta harkitsee tämän muuttamista tulevaisuudessa.

Asiakaspalvelu

Toinen suuri ongelma, joka minulla oli yksityisen tunnelin kanssa, oli vaihtoehtojen puuttuminen asiakastuesta. Sähköpostituki ja suhteellisen pieni UKK ovat melko pettymys. Yksityisen tunnelin työajat ovat maanantaista perjantaihin klo 9-5 (PST).

Saadaksesi paremman kuvan siitä, kuinka nopeasti Private Tunnel vastaa sähköposteihin, lähetin heille sähköpostia muutamalla tiedostonjakoa koskevalla kysymyksellä. Lähetin sähköpostin kello 4 PST ja sain asianmukaisen vastauksen vain muutamaa tuntia myöhemmin.

Yksityinen tunneli on aktiivinen myös Facebookissa ja Twitterissä, ja näitä molempia profiileja käytetään hyödyllisen tiedon lähettämiseen ja viestintään asiakkaiden kanssa.

Yksityisyys ja turvallisuus

Kuten jo mainitsin, Yksityinen tunneli on Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että siihen voi kohdistua valtavan oikeudellisen paineen asiakastietojen luovuttamisen yhteydessä. Tallennettua viestintää koskevan lain kaltainen lainsäädäntö viittaa edelleen mittakaavaan liittohallituksen hyväksi.

Kaikille, jotka kieltäytyvät huolestuttavasta yksityisyyden tilasta Yhdysvalloissa, viimeaikaisten Edward Snowden-paljastusten tai FBI: n ja Applen kiistanalaisten tulisi tuoda lisää valoa asiaan..

Salausprotokollat

Salausten osalta Private Tunnel suojaa tiedonsiirrot 128-bittisellä AES-GCM-salauksella. GCM (Galois / Counter Mode) on todistettu turvallisuusmalli, joka useimmiten välttää kohtuuttomia nopeusrajoituksia vaarantamatta turvallisuutta.

Vaikka Yksityinen tunneli ei väitä pitävänsä mitään aktiviteettilokia, jotkut yhteyslokit tallennetaan. Yksityinen tunneli väittää käyttävänsä niitä vain suorituskyvyn ja kunnossapidon seurantaan. Yksityistunnelissa todetaan myös: "Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Emme ole kiinnostuneita siitä, mitä teet Internetissä." Vaikka tämä on mukava kosketus, haluaisin nähdä täysin lokittoman palvelun ennen kuin suosittelen Private Tunnelia täysin turvalliseksi VPN: ksi..

Yksityinen tunneli ei nimenomaisesti kieltä P2P-toimintaa, mutta se noudattaa DMCA-ilmoituksia ja lopettaa aktiivisesti tilit, jotka osallistuvat tekijänoikeuksien loukkauksiin.

Tietoja VPN: n käytöstä torrenteissa, katso paras torrentisivustojen VPN.

Lopulliset ajatukset

Yksityinen tunneli on ainutlaatuinen palvelu, koska se on tiiviisti sidoksissa OpenVPN-protokollaan. Seurauksena oli kiinnostava nähdä yksityisen tunnelin takana olevat yksityiskohdat ja kuinka sitä verrataan muihin VPN: iin. Vaikka OpenVPN-merkki on olemassa, Yhdysvalloissa toimiminen tarkoittaa sitä, että jokainen, joka etsii todella nimettömää kokemusta, palvelee paremmin hakua muualta. Napsauta joitain kyseenalaisia ​​palvelintestituloksia ja Private Tunnel on VPN, jonka haluat todennäköisesti välttää.

Kaiken kaikkiaan Private Tunnelin yksittäiset ostosuunnitelmat ja käyttäjäystävällinen lähestymistapa saattavat olla sopivia ryhmille tai niille, jotka haluavat viettää aikaa ulkomailla. Katso ilmainen 2 Gt: n kokeilu alla olevan linkin kautta ja kerro meille kokemuksesi, hyvät tai huonot.

Siirry yksityiseen tunneliin »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me