ZoogVPN-arvostelu

Olemme muuttuneet, kuinka arvioimme pisteet!
Olemme päivittäneet äskettäin kaikkien ProPrivacy.com-sivuston arvostelujen pisteytysprosessimme. Tiedot uusista pisteytyskriteereistämme löytyvät täältä

ZoogVPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1,75
  / kuukausi

 • Saatavilla:


  • Windows

  • Mac käyttöjärjestelmä

  • Android

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Pisteet
7,8 10: stä

Yhteenveto

ZoogVPN on palveluntarjoaja, joka sijaitsee Kreikassa, EU-maassa, jolla on historiaa tietojen säilyttämisdirektiivien täytäntöönpanossa. Tämän ei kuitenkaan uskota koskevan maassa sijaitsevia VPN-palveluita tai vaikuttavan niihin. ZoogVPN tunnettiin alun perin nimellä “ZoogTV” - palvelu, jonka pääasiallisena tavoitteena on sisällön lukituksen poistaminen älykkään DNS: n kautta. Nykyään Zoog on laajentanut palveluaan täydelliseksi VPN-palveluksi. Se tarjoaa valikoiman protokollia, mukaan lukien OpenVPN, ja sillä on vesitiivis nollapalkkikäytäntö. Nopeudet ovat myös kohtuullisen nopeita - mikä tarkoittaa, että tämä VPN on hyvä suoratoistoon.

Pikatilastot

 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Toimivalta
  Kreikka
 • Maat
  25
 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  57.35 Mbps

Hinta

24 kuukautta

$ 1,75
kuukaudessa

12 kuukautta

$ 2,99
kuukaudessa

1 kuukausi

$ 7.99
kuukaudessa

ZoogVPN tarjoaa kaksi erilaista suunnitelmaa - ilmaisen ja maksetun. Maksettu paketti on täysin varustettu premium-VPN, kun taas ilmaisesta paketista puuttuu useita ominaisuuksia ja sillä on heikko salaus.

Maksettua ZoogVPN-ohjelmaa voidaan ostaa useilla eri liittymiskaudella: kaksi vuotta, yksi vuosi, kuusi kuukautta ja kuukausittain. Kaksivuotinen vaihtoehto tarjoaa mojovan alennuksen, joka maksaa vain 29,99 dollaria. Se vastaa vain 1,25 kuukaudessa. Se on kiistatta erittäin halpa ehdotus. Erityisesti ottaen huomioon, että sen on tarkoitus estää paljon suoratoistopalveluita.

Kummallista, että yhden vuoden liittymä maksaa yli kaksivuotisen tilauksen 35,88 vuodessa; joten voit myös unohtaa sen suunnitelman.

Yksi kuukausi antaa sinulle takaisin 6,99 dollaria, kun taas kuuden kuukauden suunnitelma maksaa sinulle 19,99 dollaria (vastaa 3,33 dollaria kuukaudessa). Kahden vuoden suunnitelma on kaiken kaikkiaan edullinen, joten jos aiot ostaa tilauksen, suosittelemme pitämään tämän kiinni.

ZoogVPN tarjoaa seuraavat maksutavat: Visa, MasterCard, PayPal, Bitcoin ja Paymentwall. ZoogVPN tarjoaa myös 7 päivän rahat takaisin -takuun. Joten jos et ole tyytyväinen maksettuun suunnitelmaan jostakin syystä, voit muuttaa mieltäsi.

Tuetut maksujärjestelmät


Visa / MasterCard


Amex


kryptovaluutta

ominaisuudet

 • 40+ palvelinta yli 25 maassa
 • P2P-tuki
 • Ei lokit
 • Rajoittamaton kaistanleveys ja käyttö
 • 5 samanaikaista laitetta
 • Käyttäjäystävälliset sovellukset
 • Killswitch Mac OS X: ssä ja Windowsissa (ei killswitch iOS tai Android)
 • SOCKS5-välityspalvelin
 • 7 päivän rahat takaisin -takuu
 • OpenVPN UDP 1194 / TCP 443, IKEv2, PPTP ja L2TP / IPsec -protokollat
 • 24/7 asiakastuki
 • Ilmainen suunnitelma (3 palvelinta, 2 Gt latausraja, 128-bittinen salaus)
 • Hämärtäminen Androidilla (ZoogShadowing-ominaisuus)

Kuten yllä olevasta luettelosta voidaan nähdä, Zoog VPN on riittävästi esitelty useimpien tärkeiden asetusten kanssa, joita todennäköisesti tarvitset.

Torrenting
Samanaikaiset yhteydet 5
Reitittimen tuki
Portin uudelleenohjaus
Portin valinta
Reitittimiä tuettu Vilfo-reititin on esiasennettu ZoogVPN DD-WRT Tomato -laitteella
Paljaat metalli- tai virtuaalipalvelimet Yhdistelmä
Palvelimia yhteensä 40
Maat 25

Poista Netflix-esto?

ZoogVPN on palvelu, joka tarjoaa pääsyn suoratoistopalveluihin kuten US Netflix, BBC iPlayer ja ITV Hub erittäin kohtuulliseen hintaan. Vaikka se ei ole markkinoiden nopein VPN, se toimii tiiviisti muiden tarkistettujen premium-VPN-verkkojen kanssa. Siksi sen pitäisi ehdottomasti olla riittävän nopeaa, jotta suurin osa ihmisistä voi nauttia suoratoistosta puskuroimatta.

Lisäksi ZoogVPN on poistunut tieltään lisätäkseen massiivisesti streaming-käytettävissä olevien IP-osoitteiden joukkoa, mikä tarkoittaa, että seurauksena pitäisi olla paljon vähemmän ruuhkia ja nopeampia nopeuksia..

Itse asiassa ZoogVPN on vakuuttanut meille, että se on nyt onnistuneesti vapauttanut Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan, Kanadan, Australian ja Intian Netflix -bakteerien. Tämä on erittäin laaja valikoima NEtflix-vaihtoehtoja.

Hanki paras Netflix VPN

Hanki paras VPN BBC iPlayerille

Netflix
iPlayer

Nopeus ja suorituskyky

Täällä ProPrivacy.com testaa VPN-nopeuksia 3 kertaa päivässä palvelinpohjaisella tieteellisellä nopeustestijärjestelmällä. Testaamme Australiassa, Hongkongissa, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa sijaitsevista palvelimista sekä kansainvälisiä että paikallisia keskiarvoja ja murtumisnopeuksia. Seuraavassa kaaviossa näet näiden testien tulokset kuukauden aikana kesällä 2020. Kuten näette, VPN tarjoaa erinomaiset latausnopeudet, keskimäärin noin 43 Mbit / s, maksimi "räjähtää" nopeus noin 259 Mbit / s. Nämä ovat erittäin hyvät nopeudet, jotka tekevät tästä VPN: stä loistavan HD-videoiden suoratoistoon tai tiedostojen lataamiseen.

ZoogVPN nopeustesti

IP-, DNS- ja WebRTC-vuodot

Testasimme tätä VPN: ää vuotojen varalta IPLeak.net: n avulla. Emme löytäneet mitään IP- tai DNS-vuotoista Macissa tai Windowsissa. Havaitsimme kuitenkin WebRTC-vuodon Windowsissa, mikä tarkoittaa, että joudut joko poistamaan WebRTC käytöstä tai käyttämään WebRTC-estävää laajennusta selaimessa. Kaiken kaikkiaan tämä on suhteellisen pieni ongelma (kunhan kytket vuodon jollain näistä kahdesta tapaa ja tarkistat, että vuoto ei enää jatku jatku).

Yksityisyys ja turvallisuus

Hämmennys (varkain)
IPv4-vuodonsuojaus
WebRTC-vuodonsuojaus
Tapa kytkin
Oman palvelimen / välityspalvelimen DNS Joo

ZoogVPN sijaitsee Kreikassa. Valvonnan ei uskota olevan ongelma, ja kaiken kaikkiaan VPN-palveluntarjoajan sijainti on hyvä. Jokainen EU: n jäsenvaltio, joka panee täytäntöön tietojen säilyttämisdirektiivit, voidaan tietysti epäillä jonkin verran.

Hyvä uutinen on, että ZoogVPN pitää nollalokeja - ei käyttö- tai yhteyslokeja. Tämä tarkoittaa, että VPN: llä ei pitäisi teoriassa olla mitään luovutettavaa, vaikka viranomaiset koputtavatkin sen ovelle.

ZoogVPN tarjoaa erinomaisen OpenVPN-salauksen maksetulla suunnitelmalla AES 256-bittisen salauksen (sekä ohjaus- että datakanaville) ja HMAC SHA1 (datakanava) / HMAC SHA256 (ohjauskanava) kautta todennusta varten. Zoog käyttää myös RSA-2048-kädenpuristusta ja DHE-2048 PFS: ää tai täydellistä eteenpäin -salaisuutta. Tämä tekee siitä erittäin hyvän palvelun yksityisyyden kannalta.

On kuitenkin syytä huomata, että ilmaisessa suunnitelmassa OpenVPN on suojattu heikommalla 128-bittisellä salauksella, joka, vaikkakaan ei läheskään yhtä vahva - on silti melko hyvä ilmaiseksi. On kuitenkin mahdollista, että myös muut vapaan salauksen osat (auth, handshake, PFS) ovat heikompia; joten suosittelemme yleensä ilmaisen version käyttämistä yksityisyyden suojaamiseksi.

Valitettavasti Zoog ei tarjoa killswitchia kummassakaan mobiilisovelluksessaan.

Käyttäjäkokemus

Verkkosivusto ja Zoog VPN -asiakkaat ovat erittäin helppokäyttöisiä. Tätä silmällä pitäen suosittelen ehdottomasti tätä VPN-tekniikkaa muille kuin teknisille VPN-aloittelijoille.

Se on myös VPN, joka tarjoaa runsaasti huippuluokan ominaisuuksia. Käyttäjät voivat selata erilaisia ​​salausprotokollia. SOCKS5-välityspalvelimen saatavuus kaikille premium-käyttäjille on etuna.

Pidän myös siitä "Manuaalinen API-resoluutio" ominaisuus. Tämän ominaisuuden tarkoituksena on antaa ihmisille mahdollisuus ohittaa VPN-palomuurit muun muassa Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Qatarissa, Venäjällä, Turkissa ja Kiinassa. Tämän avulla he voivat kirjautua VPN-verkkoon, vaikka heidän Internet-palveluntarjoajansa olisi lisännyt VPN-verkkotunnuksen mustalle listalle.

Mac-käyttöjärjestelmän kymmenes versio

Tämä VPN sopii parhaiten Mac-käyttäjille. Mac-asiakas on täysin varustettu DNS-vuodonsuojauksella ja tappikytkimellä. Tämä tekee Zoogista täydellisen Mac-käyttäjille, jotka haluavat ladata P2P: n kautta. OpenVPN ja IKEv2 ovat molemmat saatavissa asiakkaassa; mikä tekee tästä ainoan ZoogVPN-asiakkaan, jossa käyttäjät voivat vaihtaa protokollien välillä. Mac OS X -käyttäjät pääsevät myös käyttöjärjestelmään "Manuaalinen API-resoluutio" ominaisuus VPN-verkkoon kirjautumiseen maissa, jotka palomuuriavat VPN-URL-osoitteita.

Windows

Windows-asiakas tarjoaa pääsyn manuaaliseen API-tarkkuuteen ja DNS-vuodonsuojaukseen. Windows-asiakkaan mukana tulee killswitch, mikä tarkoittaa, että tämä VPN on turvallista ladata P2P: n kautta torrentiksi. Windows-käyttäjät saavat valita OpenVPN UDP: n ja TCP: n sekä IKEv2: n.

Android

Android-asiakasohjelma on helppokäyttöinen ja sopii erinomaisesti suoratoistoalustojen vapauttamiseen tai sensuurin ohittamiseen. Android-asiakas toteuttaa OpenVPN-salauksen (UDP ja TCP). Siinä ei ole tapinkytkintä, mutta se on varmasti tarpeeksi hyvä suojelemaan useimpien ihmisten yksityisyyttä sekä kotona että julkisessa WiFi-tilassa. Android-sovelluksessa on myös VPN-hävitysominaisuus, nimeltään ZoogShadowing. Tämä auttaa käyttäjiä ohittamaan palomuurit ja VPN-lohkot maissa, joissa Internet-palveluntarjoajat estävät VPN: n käytön.

iOS

IOS-asiakasohjelma ottaa IKEv2: n käyttöön oletuksena. Niinpä jokaisen, joka haluaa muodostaa yhteyden OpenVPN: n kautta, on tehtävä se kolmannen osapuolen OpenVPN connect -sovelluksen avulla. IKEv2 on kuitenkin nopea ja turvallinen protokolla, joka sopii erinomaisesti useimpien ihmisten vapauttamistarpeisiin. Killswitchin puuttuminen ei tee tästä VPN: stä ihanteellista vesitiiviille yksityisyydelle. Tämä iOS VPN on kuitenkin hyvä purkuvirheiden poistamiseksi.

Asiakaspalvelu

Rahat takaisin takuu
24 tunnin tuki
Rahat takaisin -takuun pituus 7
Live chat
Ilmainen kokeilu Kyllä - ilmaiseksi ikuisesti

ZoogVPN: llä on 24/7 live chat-asiakastuki, online-usein kysytyt kysymykset ja blogi. Nämä ovat kaikki hyviä tapoja löytää kuluttajille ratkaisuja ongelmiin, joita he voivat kohdata. Suoran chatin tuen suhteen tämä VPN on erinomainen; tarjoaa nopeita teknisiä vastauksia kysymyksiin helposti. Yksi parhaista kokeneista asiakastukitiimistä.

Yleensä ottaen

ZoogVPN on palvelu, joka merkitsee paljon ruutuja, ottaen erityisesti huomioon hinnan. Kreikassa asuminen on melko hyvä yksityisyydelle, ja koska tämä pitää nolla lokitiedot, tähän VPN: ään voi luottaa. Tämä on erinomaista, kun otetaan huomioon, että ZoogVPN: ää markkinoidaan pääasiassa kuluttajille, jotka haluavat poistaa streamien eston.

Yksityisyyden suojaa silmällä pitäen on syytä huomata, että killswitchin puuttuminen Androidissa ja iOS: ssä on hieman pettymys - mutta tuskin kaupan rikkoja useimmille ihmisille.

Toisaalta tällä VPN: llä on killswitch Mac OS X: lle ja Windows: lle - joten tämä VPN sopii Torrenting-sovellukseen pöytätietokoneissa. Sekä Macissa että Windowsissa tämä VPN on erittäin hyvin pyöristetty, ja sitä voidaan helposti pitää uskottavana vaihtoehtona hintaan.

Pidämme siitä, että tässä VPN: ssä on palvelimia, jotka on omistettu TV: n suoratoistopalvelujen estämiselle, ja hinta on vain 29,99 dollaria kahden vuoden ajan. Ei voida kiistää, että se pyyhkii lattian paljon vastaavilla palveluilla. Lisäksi voimme vakuuttaa koko sydämestämme sen asiakaspalvelutiimille.

Jos haluat kokeilla ennen ostamista, voit käyttää ZoogVPN: n ilmaista versiota siihen. On kuitenkin syytä huomata, että suoratoistopalvelimia ei ole saatavana ilmaiseksi. Hyvä uutinen on, että voit testata VPN: n suoratoistoa varten Netflixistä käyttämällä 7 päivän rahat takaisin -takuua! Erinomainen VPN, joka on todennäköisesti loistava valinta suurille väestömallille.

Käy ZoogVPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me