ZPN-arvostelu

ZPN

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1,99
  / kuukausi

ProPrivacy.com Pisteet
8.5 10: stä

Yhteenveto

Vaikuttavan sitoutumisen avulla käyttäjän yksityisyyteen ja valinnanvapauteen ZPN tarjoaa ilmaisen epätavallisen korkealaatuisen VPN-palvelun - ja heidän maksamansa vaihtoehdot ovat vielä parempia.

Pikatilastot

 • ProPrivacy.com SpeedTest (keskimääräinen)
  8 Mbps
 • Toimivalta
  UAE
 • Samanaikaiset yhteydet
  5
 • Maat
  20

ominaisuudet

ZPN: ää ylläpitää Vostok Soft FZC, ja sen pääkonttori sijaitsee Arabiemiirikunnissa - tarkemmin alla. Se tarjoaa pääsyn 272 VPN-palvelimeen yli 20 paikkakunnalla ympäri maailmaa, ja täyden palvelun käyttäjille sallitaan jopa viisi samanaikaista yhteyttä. ZPN toimii myös sisäänrakennettuna palomuurina kaikissa aktiivisissa VPN-yhteyksissä lisäämällä palveluiden turvallisuutta ja vakautta. Tämän avulla he esimerkiksi voivat estää aktiivisesti sen käytön esimerkiksi hajautettujen palvelunestohyökkäysten (DDoS) kohdalla.

Käy ZPN: ssä »

Nopeudet ja suorituskyky

Yhteyden nopeudet ZPN: n VPN: n yli verrattuna suojaamattomaan testiyhteyteemme: Muutamasta pudotuksesta huolimatta nopeudet olivat yleensä kohtuullisen korkeat ja luotettavuus hyvä. Meillä ei ollut vaikeuksia selata, suoratoistaa tai ladata joko ilmaisissa tai Premium-palvelimissa.

zpn_download
zpn_upload
Kaaviot osoittavat suurimman, alimman ja keskimääräisen nopeuden jokaisella sijainnilla / VPN. Katso lisätietoja uusista nopeustesteistämme.

Kuten edellä mainittiin, DNS-vuotojen suojaus on vahvaa, eikä meillä ollut ongelmia IP-testeissämme - paitsi että yksi ranskalaisista palvelimista, joihin yhteydenotimme, tunnistettiin Italiassa sijaitsevaksi sijaintitesteillämme. ZPN käyttää Googlea DNS-tarpeisiinsa.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

ZPN: ää voidaan käyttää neljällä tavalla, ja kaksi niistä on täysin ilmaisia:

Ensinnäkin mobiililaitteessa, joka käyttää Android-asiakasohjelmaa, sinulla on mahdollisuus käyttää VPN: tä tunnin välein ilman, että sinun tarvitsee rekisteröityä ZPN: ään. Tämä rajoittaa sinut kahteen sijaintiin ja katkaisee yhteyden tunnin kuluttua, mutta tekee tehtävänsä erittäin hyvin - on aiheellista, että sitä kutsutaan Easy Connect -sovellukseksi.

Toiseksi on mahdollista käyttää palvelua ilmaiseksi millä tahansa laitteella, jos olet rekisteröitynyt ZPN: ään ja 10 Gt: n kuukausittainen tiedonsiirtoraja. Kaistanleveys on myös rajoitettu, mutta sinulla on pääsy kolmeen muuhun sijaintiin kuin tunnissa Easy Connect -vaihtoehto. Vertaisverkko-liikenne on poistettu käytöstä jommankumman ilmaisen palvelun käyttäjille.

Käyttäjille, jotka haluavat täyden ZPN-palvelun, on vielä kaksi vaihtoehtoa:

'Mobiili' -tilaus sallii palvelun käytön vain yhdellä laitteella, jonka tiedonsiirtoraja on 50 Gt, mutta kaikki yli 20 VPN-sijaintia ovat saatavilla, eikä P2P: n käytölle ole mitään rajoituksia. Tämä on halvin tapa ostaa ZPN: tä. Vuositilauksen hinta on vain 1,99 dollaria kuukaudessa.

Viimeinkin on olemassa täysi Premium-tilaus. Tämän ostaminen toistuvasti kuukausittain maksaa sinulle 5,99 dollaria kuukaudessa, mutta tämä on halvempaa, jos maksat vuosittain. Lisäksi se sallii jopa viiden samanaikaisen yhteyden, eikä tiedonsiirralle tai kaistanleveydelle ole mitään rajoituksia.

ZPN-arvostelu

Maksut voidaan suorittaa sekä BitCoinilla että PayPalilla tai luottokortilla, tarjoamalla mahdollisuus korkeaan nimettömyyteen. Vaikuttavasti heidän tarjoamiensa ilmaisten palvelujen tason vuoksi on olemassa myös täysi tyytyväisyys 7 päivän rahat takaisin -takuuseen, kun käyttäjät ryöstävät ja ostavat tilauksen.

Turvallisuus ja yksityisyys

ZPN suhtautuu vakavasti läpinäkyvyyteen, käyttäjien valintaan ja turvallisuuteen, ja tämä heijastuu heidän protokollapalvelussaan. Hylkäämällä PPTP: n liian turvattomana, ne tarjoavat L2TP-yhteyksiä, mutta aivan oikein tärkeitä OpenVPN: ssä. Mahdollisuus lisätä SSL päälle ylimääräisen tietoturvan ja monimutkaisuuden vuoksi. Lisäksi ne tarjoavat verkkokäyttöliittymän, jonka avulla voit valita yksityiskohtaisesti rekisteröidyksi käyttäjäksi vaadittavan tarkan suojaustason. Tämä vaihtelee BlowFish-128: n OpenVPN-oletusasetuksesta erittäin vahvaan AES-256-salaukseen. Hash-todennus voidaan hoitaa SHA1 tai MD5, ja kättely menee RSA-2048: een. Tämä on erinomainen tietoturvataso, ja SSL-vaihtoehto helpottaa myös OpenVPN-käytön rajoitusten kiertämistä tietyissä maissa..

Huolimatta siitä, että ZPN sijaitsee Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa - VPN-käyttäjille vihamielisessä maassa -, ZPN: lle ei ole asetettu laillisia rajoituksia maan ulkopuolella sijaitsevien VPN-palvelimien operaattorina. He ovat rehellisiä ja tulevia VPN: n tilanteesta Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa blogissaan, ja voimme vahvistaa, että heidän kirjoittamansa VPN: n käytön oikeudellisesta tilanteesta noudatetaan muita riippumattomia Internet-lähteitä. Tämä on outo tilanne, mutta ZPN-käyttäjien tulos on, että heidän ei pitäisi odottaa lainkäyttövaltion puuttumista asiaan.

ZPN: llä on myös pitkälti kirjaamaton käytäntö: ilmaisille käyttäjille kaistanleveyslokeja pidetään palvelurajoitusten seuraamiseksi, mutta Premium-käyttäjille mitään lokteja ei pidetä millään tavoin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ZPN: llä ei ole mitään jaettavissa viranomaisten kanssa, jos lainkäyttövaltaan oikeudellinen pyyntö esitetään.

Kaikki yllä olevat tekevät ZPN: stä todella turvallisen VPN: n, ja käyttäjät voivat odottaa korkeatasoista yksityisyyttä ja nimettömyyttä.

Helppokäyttöisyys

ZPN-verkkosivusto näyttää hyvältä, on helppo navigoida ja tuntuu ammattimaiselta. Tietoja on helppo löytää, ja tärkeät asiakirjat, kuten tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot, ovat helposti saatavissa ja helposti ymmärrettäviä. Jotkut tekniset tiedot VPN: stä viitataan etusivuilla, ja kun käyttäjät ovat rekisteröityneet ilmaiseksi, he voivat nähdä (ja hallita) valitsemansa VPN-yhteyden tarkkaa tietoturvatasoa - erittäin tervetullut ominaisuus. Muut kuin premium-käyttäjät saavat myös tilin hallintapaneeliin selkeän näytön siitä, kuinka suuri osa heidän kuukausilimiiteistä on käytetty.

zpnim_homepage_600

Sivustolla on myös säännöllisesti päivitettävä blogi, joka sisältää viestejä useista aiheista. Nopea selaus paljastaa postin VPN: n käytön oikeudellisesta tilanteesta Dubaissa, erikoistarjouksen verkkofoorumien käyttäjille ja muutaman oppaan VPN: n käytöstä käytännön tarkoituksiin.

Tuki

ZPN: n ainoa henkilökohtainen tuki on verkkopohjaisten lippujen kautta, jotka ovat avoinna kaikille verkkosivustolle rekisteröityneille. Löysimme järjestelmän helppokäyttöiseksi, ja meidän ei koskaan tarvinnut odottaa yli muutamaa tuntia kohteliaalta, yksityiskohtaiselta ja hyödylliseltä vastaukselta: Vaikka alun perin oli ongelmia saada mainostettua salaustasoa kolmannen osapuolen OpenVPN-asiakkaan kautta, tuki pystyi tunnistaa ja korjata ongelma muutamassa tunnissa. Vaikka tämä on toiminnallinen, olisi kiva nähdä lisää vaihtoehtoja live-tueksi, ja jopa mahdollisuus lisätä tiedostoja lippuihin olisi parannus. Olimme myös hieman hämmentyneitä nähdessämme lippuhistoriamme salaperäisesti katoamassa puolivälissä keskustelemalla tuella - onneksi se oli silti mahdollista vastata sähköpostitse..

zpnim_support_600

Sivustolla on myös pieni UKK, mutta se ei tarjoa paljon tietoa mahdollisista teknisistä ongelmista. Hieman hyödyllisempiä ovat asennusoppaat, jotka ovat perusteellisia ja yksityiskohtaisia ​​- tarkemmin alla. ZPN-tiimi on aktiivinen myös sosiaalisissa verkostoissa, mutta näkyvällä kaksisuuntaisella vuorovaikutuksella ei ole paljon tekemistä - esimerkiksi huomasimme useita vastaamattomia kysymyksiä heidän Facebook-sivullaan.

VPN-ohjelmisto

Ilmoittautuminen

ZPN: n verkkosivusto väittää, että voit olla rekisteröitynyt 45 sekunnissa, ja tämä on todennäköisesti oikein. Sinua pyydetään antamaan käyttäjänimi ja salasana sekä sähköpostiosoite, joka on vahvistettava ennen tilin aktivointia. Asia, joka vei meiltä pisimmän, oli pitkän Captcha-koodin täyttäminen - vaikka meidän piti pikemminkin tehdä tämä kuin käyttää robotteja täynnä VPN-palvelua.

Kun olet rekisteröitynyt, saat mukavan sähköpostin, jossa kerrotaan, mitä seuraavaksi tehdä, ja lisää ohjeita aloittamiseen on, kun napsautat kautta vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi. On hienoa nähdä VPN-palveluntarjoajan auttavan uusia käyttäjiä toteuttamaan ensimmäisen vaiheen.

ZPN Windows VPN -asiakas

ZPN: llä on puhdas, yksinkertainen VPN-asiakasohjelma Windowsille: muistuttaa visuaalisesti älypuhelinsovellusta, se toimii hyvin ja on helppo käyttää. Palvelimen valitseminen ja yhteyden muodostaminen on yksinkertaista ja selvää, ja vasemmalla olevan valikkokuvaan kautta on joitain tehokkaita vaihtoehtoja.

ZPN-arvostelu

Sen lisäksi, että VPN voidaan käynnistää automaattisesti Windowsilla, on olemassa tappavalinta, joka estää liikenteen karkaamisen yhteyden epäonnistumisen yhteydessä, ja hieno DNS- ja IPv6-vuodonsuojausvaihtoehdot, jotka on suunniteltu estämään vuotojen mahdollisuus. DNS-vuotosuojaus toimii muuttamalla fyysisesti Windows-verkkosovitinta käyttämään ZPN: n DNS-palvelimia. IPv6-vuodonsuojausominaisuus toimii poistamalla kokonaan IPv6-käyttö VPN-yhteydestä. Nämä molemmat ovat hiukan "ydinasetuksia", mutta ne ovat paljon luotettavampia kuin jotkut muut hienovaraisemmat toteutukset, joita olemme nähneet.

Asiakkaan mukana on myös mahdollisuus muuttaa VPN: n käyttämää protokollaa ja porttia, mikä on hyödyllistä saada se toimimaan oikein erilaisissa verkkoolosuhteissa. Mukana on myös valintaruutu, jolla voidaan ladata kokoonpanot verkkotyökalulta, kuten yllä mainittiin, mikä antaa uskomattoman rakeisen tason hallita tarkalleen, mitä VPN-yhteyden suojaustasoa haluat. Lopuksi asiakkaan vaihtoehdot pyöristetään asetuksella, joka ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä automaattiset päivitykset, sekä painikkeella, joka tarkistaa ja asentaa päivitykset heti..

Muut alustat

ZPN tarjoaa Windows-, Android- ja iOS-laitteille räätälöityjen asiakkaiden lisäksi laadukkaita asennusoppaita useimmille alustoille. Olimme erityisen iloisia siitä, että olimme sisällyttäneet oppaita palvelun käyttämiseen kolmansien osapuolien OpenVPN-asiakkaiden kanssa Windows-, Mac-, iOS-, Android- ja Linux-käyttöjärjestelmissä, sekä vahvan tuen erittäin henkilökohtaisille OpenVPN-asetustiedostoille. Tämä lisää palvelun läpinäkyvyyttä ja tekee siitä helppoa nähdä, saatko todella sitä, mitä mainostetaan.

ZPN Android-sovellus

Play-myymälästä saatavissa oleva Android-sovellus on visuaalisesti hyvin samanlainen kuin Windows-asiakas, ja lisäksi VPN: n tunti ilmaisen version lisälähetys on saatavilla ilman rekisteröintiä. Hyödyllisiä vaihtoehtoja ovat mahdollisuus valita TCP- tai UDP-yhteyksien välillä sekä valita, mikä portti yhdistetään, ja siellä on myös akun säästöominaisuus.

zpnim_android_connected_600

Kuten Windows-asiakas, voit ladata kokoonpanoasetukset Web-käyttöliittymästä. Olisi hienoa, jos olisi mahdollisuus käynnistää VPN automaattisesti puhelimella tai aktivoida suojaus automaattisesti tietyissä verkoissa, mutta asiakas on silti melko tehokas ja erittäin helppo käyttää.

Lopulliset ajatukset

Vahvan asiakkaan, suuren läpinäkyvyyden, suuren mukautettavuuden ja erittäin hyödyllisten tukiasiamiesten avulla ZPN tarjoaa todella hyvää VPN-palvelua erittäin edulliseen hintaan - mikä ei vähäisimpänä niistä ole tietenkään täysin ilmaista. On erityisen merkittävää, että ilmaisen palvelun käyttäminen ei tee sinusta tuntemaan olevansa toisen luokan kansalaista, ja silti tarjouksia on myös riittävästi perustelemaan Premium-tilauksen päivittämistä. Erinomaisen ilmaisen palvelun ja rahat takaisin -takuun yhdistelmä ei tarkoita sitä, että ZPN: tä ei yritä kokeilla - seuraa alla olevaa linkkiä ja katso mitä mieltä olet.

Käy ZPN: ssä »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me