De 50 bästa Kodi-tillägget 2020 – Hur man installerar Kodi-tillägg

Kodi-mediaspelaren kan indexera alla underhållningsfiler som du har på din dator och skapa ett centralt bibliotek som ger dig en app för åtkomst till alla dina videor och musik. Möjligheten att kanalisera strömmande video över internet till Kodi utvidgar dina underhållningsalternativ ytterligare.

Tillägg ger dig tillgång till all denna extra underhållning. Om du har prenumeration på en premium underhållningstjänst, till exempel NowTV, Netflix eller HBO Now, kan du länka dessa konton till din Kodi-spelare och få tillgång till dem där. I båda fallen behöver du ett specifikt tillägg för att få din prenumerationstjänst att spela via Kodi.

Kolla in vår bästa Netflix VPN-guide.

Var försiktig när du letar efter Kodi-tillägg, eftersom inte alla spelar efter reglerna. Medieföretag och regeringar blir väldigt heta under kragen om Kodi just nu på grund av tillägg som gör upphovsrättsskyddat material tillgängligt gratis utan tillstånd från ägarna till dessa videor.

Således kan du läsa att Kodi är olagligt. Men det är inte fallet. Olagligheten beror på vissa tillägg.

ProPrivacy.com godkänner inte upphovsrättsintrång. Även om vi är medvetna om att VPN: er kan användas för att förfalska din plats till ett annat land och därmed övervinna geo-restriktioner, är deras primära syfte att ge dig online-säkerhet och integritet. Först och främst rekommenderar vi att du använder ett VPN på Kodi.

Läs vår lista över de bästa Kodi-tilläggen i december 2017. Om du aldrig har installerat ett tillägg tidigare kan du läsa instruktioner om uppgiften längre ned i denna recension.

Contents

Bästa Kodi-tillägg för amerikansk TV

1. USTVNow

USTVNow är en prenumerationstjänst som kanaliserar ett antal amerikanska TV-stationer. Dessa inkluderar CBS, NBC, Fox News och ESPN. Om du redan har ett USTVNow-abonnemang behöver du bara logga in när du först startar tillägget. Om du inte har ett prenumeration kan du registrera dig från Kodi-tillägget. Företaget erbjuder en kostnadsfri prövning.

Stream Super Bowl 53 på CBS med en VPN!

2. Film Emporium

Som namnet antyder är Film Emporium en bra källa för filmer. Men detta tillägg inkluderar också många liveströmmar, inklusive vanliga amerikanska och brittiska TV-stationer. Du hittar detta tillägg i Dandy Media-arkivet.

3. SmoothStreams

SmoothStreams erbjuder mer än 50 kanaler, inklusive de stora amerikanska sportströmningstjänsterna. Förutom liveströmmar av sportevenemang, som NFL, NBA och MLB-spel, kan du få tillgång till specialutsändare och alla stora amerikanska TV-nätverk.

Bästa Kodi-tillägg för brittisk TV

4. iPlayer

BBC är känt över hela världen för sin kvalitetsprogrammering. Du kan titta på alla BBC-kanaler över internet via din webbläsare genom att komma åt BBC iPlayer. Detta tillägg får iPlayer till Kodi. Kodi iPlayer ger dig tillgång till ett bibliotek med on-demand-videor och boxade apparater samt liveströmmar från BBC TV-kanaler.

5. UK-turkar

Detta tillägg ger dig tillgång till en tekniks egen spellista. Det aktuella geniet bor i Storbritannien men är av turkiskt extraktion, så hans videosamling kommer främst från dessa två länder. Videobiblioteken är så bra kategoriserade att detta tillägg har blivit en hit för allmänheten. Få detta tillägg från Cerebro TV Repository.

Bästa Kodi-tillägg för World TV

6. Maverick TV

Du får liveströmmar av TV-stationer och videostreamningstjänster från hela världen med detta tillägg. Förutom dessa liveströmmar har systemet ett omfattande bibliotek med videor, som inkluderar filmer, dokumentärer och fitnessvideor. Förvaret för denna tjänst finns på Maverick TV-webbplats.

7. StreamHub

StreamHub har Mobdro, som ger tillgång till live-tv-strömmar från hela världen. Dessa kanaler inkluderar både gratis och premium-tv-tjänster, såsom sportfranchisekanaler och HBO. Detta system har sitt eget förvar, som också kallas StreamHub.

8. Ultra IPTV

Ultra IPTV innehåller internetströmningstjänster från hela världen. Biblioteket med kanaler inkluderar specialtjänster, såsom strömning av sportevenemang och nyhetskanaler. Webbplatsen har också många filmkanaler och visar på många olika språk, så om du är långt hemifrån har du en god chans att hitta underhållning på ditt eget språk med detta tillägg. Du kan få Ultra IPTV från Cazlo-förvaret.

9. SkyNet

SkyNet är ett annat omfattande bibliotek som ger tillgång till live-strömmar av TV-kanaler från hela världen. Detta tillägg inkluderar också tillgång till on-demand underhållningsvideor som inkluderar filmer, shower och dokumentärer. SkyNet-tillägget är tillgängligt från Maverick TV-förvaret.

10. cCloud TV

cCloud TV erbjuder ett bibliotek med underhållning. Ett tillhörande tillägg som förpackas i samma förvar kallas cCloud Live TV. Det ger dig tillgång till liveströmmar av TV-stationer från hela världen. Du får detta tillägg från Cazwall-lagret.

11. Ultimate IPTV

Denna samling av IPTV-kanaler ger dig tillgång till underhållning från hela världen. Dessa kanaler inkluderar både gratis-till-luft och premium-TV-stationer på ett stort antal språk. Även om detta tillägg kan ta dig till dessa utomeuropeiska kanaler, kan det inte ta dig runt deras regionala begränsningar. Du kan installera detta tillägg från Super Repository.

Bästa Kodi-tillägg för filmer

12. BIR lossad

BOB Unleashed, även känd som BOB Unrestricted, ger tillgång till en lång lista med strömningstjänster, men många av dem kräver ett prenumeration, som BOB inte kan komma runt. Som sådan måste du anmäla dig till premiumkanaler för att få ut det mesta av detta tillägg. BIR Unleashed finns i Noobs och Nerds-arkivet.

13. Specto

Specto är en gaffel av Exodus, som du kan läsa om nedan. Filmdatabasen är en stor attraktion och det finns också videor från Sky TV-kanaler, även om det inte är ett liveflöde från dessa stationer. Tillägget letar runt på nätet efter alternativa källor för varje listad video. När du väljer en, ger menyn en lista med alternativ som du kan välja att titta på.

14. Safehouse-filmer

Safehouse-filmer håller sig vid sin kärnaktivitet och listar bara filmer (de flesta andra stora Kodi-tillägg inkluderar program och live-tv-strömmar). Detta tillägg är tillgängligt från Dandy Media-arkivet.

15. Snagfilmer

Detta tillägg är en bra källa till Bollywood-filmer. Det finns också fantastisk underhållning från andra olika källor, inklusive filmer från Afrika och drama från Korea.

16. SALTS (strömma alla källor)

"SALTER" står för "strömma alla källor." Liksom de flesta tillägg i denna filmkategori ger SALTS dig också tillgång till populära TV-program och drama. Detta tillägg är tillgängligt från Kodil-förvaret.

17. F.U.B.A.R.

F.U.B.A.R.s bibliotek har ett stort utbud, med kategorier inklusive barnunderhållning och även Bollywood-filmer. Detta är ett bra paket med filmer. Tillägget är tillgängligt från Mucky Duck-förvaret.

18. Poseidon

Poseidon är en av Kodis stjärnor och hyllas som den nya Exodus. Du kan få detta tillägg från ett antal förvar, inklusive Kodil och Noobs och Nerds.

19. Exodus

Exodus var på toppen av trädet tills dess underliggande mekanism på TVAddons.ag stängdes av. Nu kan du installera tillägget Exodus, men ingen av de videor du väljer kommer att spela. Trots att de är avstängda distribueras Exodus fortfarande via Super Repository och Kodil.

20. Förbund

Covenant är den officiella ersättaren för Exodus. Många av dess länkar har dock tagits bort av stängningen av sina värdplatser, vilket har gett Poseidon kanten i loppet för att ersätta Exodus. Covenant är tillgängligt från Kodil- och XvBMC-lagren.

Bästa Kodi-tillägg för sport

21. Befrielse

Deliverance är ett särskilt bra tillägg för fotbolls-junkies. Systemets meny innehåller ett ligatabell för den engelska Premier League och det finns många höjdpunkter från de senaste matcherna. Andra kanaler erbjuder sportrelaterade filmer och shower. Befrielse handlar inte bara om sport; Det erbjuder också barnunderhållning, komedier, dokumentärer och säsongsprogrammering.

22. Rising Tides

Rising Tides är en bra plats för åtkomst till levande sportevenemang, men de flesta är bara tillgängliga med prenumeration på sändningskanalen. Kanaler som listas i detta tillägg inkluderar BT Sports, ESPN, Fox Sports och Bein Sports. Du kan få detta tillägg från Mulla Fabz-lagret.

23. Elektra Vault

Precis som Rising Tides är Elektra Vaults en bra källa för tillgång till levande idrottsevenemangsströmmar. Höjdpunkter från de senaste matchningarna finns också via detta tillägg.

24. VidTime

VidTime ger tillgång till levande strömmar av sportevenemang och är en bra källa för hockey, basket och UFC-matcher. Även om tillägget är specialiserat på liveströmmar finns det också ett bibliotek med inspelade matchhöjdpunkter.

25. Fotboll upprepa

Fotboll Repeat är specialiserat på fotboll. Detta tillägg ger inte livliga ångor av matcher, men det har en imponerande lista över ligor i sitt bibliotek, inklusive Premier League, Champions League, Tysklands Bundesliga och Serie A från Italien.

26. Halow Live TV

Halow drar in fans med sitt imponerande bibliotek med länkar till levande strömmar av sportevenemang, som det ger tillgång till gratis. Det finns mer till detta tillägg än bara sport, men för att biblioteket också innehåller kanaler för barnunderhållning, filmer och mer. Halow inkluderar också radiokanaler.

27. Sports Mania

Om du gärna betalar för tillgång till underhållning på Kodi, bör du ta en titt på Sports Mania. Denna prenumerationstjänst för Storbritannien ger dig oavbruten strömning eftersom företaget har investerat mycket i sin serverkapacitet och videoöverföringsteknologi.

Bästa Kodi-tillägg för musik

28. Bandicoot Vids

Bandicoot Vids är specialiserat på videor av liveevenemang. Det betyder inte realtidsströmning av händelser när de händer, men inspelningar av liveuppträdanden, som scenspel och musikkonserter. Med det sagt har kanalen också liveströmmar, som inkluderar täckning av sportevenemang. Detta tillägg har också ett filmbibliotek med klassiker, men inga senaste blockbusterar.

29. MP3-strömmar

Detta är ett tillägg för musikströmning som du kan få från Super Repository. Biblioteket är väl indexerat efter genre, vilket gör att du kan sätta ihop din egen spellista.

30. BeatZ

BeatZ har ett mycket stort musikbibliotek som håller dig oändlig underhållning. Detta musikströmningstillägg kommer från sitt eget förvar som produceras av Stream Army.

31. Rave Player

Rave Player har ett fantastiskt musikbibliotek med en distinkt del av DJ-uppsättningar och mixar. De långa uppsättningarna ger dig en förblandad musikström som kommer att fortsätta i timmar utan att du behöver välja individuella låtar.

32. Musikkällan

Musikkällan har många olika musikaliska underhållningar. Tillägget ger tillgång till ett bibliotek med digitala musikfiler, såväl som videomusikkanaler. Du kan få tillgång till digitala radiostationer via tilläggs- och strömmande DJ-apparater.

33. TuneIn Radio

TuneIn är en populär app för digital musik. Detta tillägg gör tjänsten tillgänglig inom Kodi. Du behöver ett TuneIn-konto för att komma åt systemet via Kodi. Du kan dock få ett konto gratis.

Bästa Kodi-tillägg för Anime

34. AnimeGo

AnimeGo är en bra källa till japansk animering. Tillägget ger tillgång till filmer och animerade serier. AnimeGo-källor erbjuder bra överföringshastigheter.

35. AnimeFTW.tv

Detta anime-tillägg har ett större bibliotek än AnimeGo, så om du är ett stort fan av anime och manga, är detta förmodligen ett bättre val för dig.

36. KissAnime

KissAnime är den bästa hunden bland Kodi-anime-tillägg. AnimeGo har 500 titlar, medan AnimeFTW.tv har 700. KissAnime har mer än 6 000. KissAnime uppdateras ständigt, så modern underhållning finns alltid tillgängligt, liksom mycket äldre titlar.

Bästa Kodi-tillägg för barn

37. Cartoons Clown

Cartoons Clown är tillgänglig från Super Repository och Kodil. Detta tillägg är inte bara en bra källa till tecknad film, utan har också filmer och barnshower för att hålla dina barn limmade på skärmen.

38. Tecknat på

CartoonsOn fokuserar på tecknat för barn. Biblioteket innehåller klassiker, serier och filmer. Detta Kodi-tillägg är tillgängligt från Noobs och Nerds-förvaret.

39. Nickelodeon och Nickelodeon Jr

Nickelodeon och Nickelodeon Jr är mycket populära TV-stationer för barn. Tack vare detta tillägg är dessa två kabel-TV-kanaler nu tillgängliga i Kodi.

40. Tecknad HD

Cartoon HD har ett fantastiskt bibliotek som innehåller läromedel tillsammans med klassisk barnunderhållning. Detta tillägg är väl underhållet och utan dåliga länkar. Du kan komma åt tjänsten via Xunity Talk-lagret.

41. Super Cartoons Kodi

Super Cartoons Kodi är ett erbjudande från det utmärkta Dandy Media och är tillgängligt via företagets eget förvar. Navigeringsstrukturen för detta tillägg designades för att vara lätt att använda, så att dina barn kan hantera kontrollerna och välja videor.

Bästa Kodi-tillägg för dokumentärer

42. Brettus-dokumentärer

Om du föredrar faktiska videor, kommer detta bibliotek med hundratals dokumentärer att ge dig gott om att tänka på. Detta Kodi-tillägg har funnits länge med sitt välkategoriserade bibliotek och pålitliga länkar som tjänar det till ett lojalt band av följare.

43. Decado-dokumentärer

Detta är en annan stor resurs för dokumentärer. Som med många tillägg till underhållning, använder Decado Documentary YouTube som en av dess källor. Därför måste du ha YouTube-tillägget installerat för att använda detta system. Detta och andra stödjande tillägg installeras automatiskt tillsammans med Decado Documentary. Detta tillägg är tillgängligt från Super Repository och även från Kodil.

44. Filmer för handling

Tillägget Films For Action ger tillgång till ett bibliotek med mer än 2500 filmer och dokumentärer. Källorna till dessa filmer är tryckgrupper och aktivister som vill lyfta fram en orsak för att hjälpa till att förändra världen. Du kan installera denna ad-on från standard Kodi-arkivet.

45. NASA Kodi-tillägg

NASA producerar mycket videoutgång, både för att förklara sitt uppdrag för allmänheten och som ett resultat av utforskning och forskning. Mycket av den videon är tillgänglig för allmänheten genom detta Kodi-tillägg. Förutom video får tillägget tillgång till live-strömmar av satellitbilder. Det här tillägget är tillgängligt i standard Kodi-lagret.

Bästa Kodi-tillägg för premiumkanaler

46. ​​Nemesis Kodi tillägg

Nemesis är en betaltjänst som använder en mängd olika videokällor, inklusive torrenter, via ett system som heter Real-Debrid. Videor finns i 4K-format av hög kvalitet och levereras med hög hastighet. Innehåll tillgängligt genom detta tillägg inkluderar filmer, shower, anime, tecknat, ljudböcker och vuxenmaterial. Kolla in vårt bästa VPN för torrentwebbplatser för mer information om hur du använder ett VPN vid torrent.

47. Vader Streams

Vader Streams är en premiumtjänst som levererar premiumkanaler. Dessa inkluderar HBO, Hulu och AMC HD. Idrottsevenemang som vanligtvis kräver betalning per visning ingår också i avgiften för Vader Streams tilläggsabonnemang.

48. UFC Finest / Planet MMA

Planet MMA är det nya namnet på UFC Finest. Det här tillägget per betalning per visning levererar levande UFC-slagsmål och inkluderar också ett bibliotek med jaktprofiler, tidigare slagsmål, dokumentärer och UFC-relaterad underhållning. Detta tillägg är tillgängligt via Ares-projektets magiska arkiv.

49. SportAccess

Du måste betala en prenumerationsavgift för att använda detta tillägg och företaget accepterar endast Bitcoin. Med denna avgift får du dock tillgång till liveevenemang inklusive NBA- och NHL-spel, tillsammans med fotbollsmatcher från hela världen.

50. FilmOn TV

Detta är ett UK-baserat filmbibliotek som levereras via webbläsare till prenumeranter: Du kan också komma åt det via Kodi tack vare ett tillägg. Du måste öppna ett konto med FilmOn TV för att få tillägget att strömma. Du kan komma åt detta tillägg via Cazwall-lagret.

Hur du installerar Kodi-tillägg

Det finns tre olika vägar för att få ett tillägg. Du kan ladda ner en zip-fil med ett plugin eller ett zip-arkiv för arkiv eller så kan du ansluta till ett arkiv via webben. Följ stegen nedan för att installera var och en.

Ladda ett tillägg med en zip-fil

Om din strävan efter ett tillägg startar en nedladdning av en zip-fil måste du installera filen i Kodi. Ett enda tillägg, som också kan installera stödprogram, finns i en fil med ordet "plugin" i början av dess namn. Ett förvar innehåller många tillägg och dess namn börjar med ordet "förvaret."

Steg ett

Notera katalogen som zip-filen laddas ner till.

Steg två

Öppna Kodi och klicka på Add-ons i sidmenyn på huvudskärmen. Klicka på symbolen för öppen ruta längst upp till vänster på tilläggsskärmen för att komma till tilläggsläsaren.

Kodi-tillägg webbläsaråtkomst

Steg tre

Klicka på Installera från zip. Navigera genom din katalogstruktur för att välja den nedladdade filen.

Kodi installerar tillägg från zip-fil

Klick OK.

Om zip-filen är ett plugin installerar det nu tillägget. Om det är ett förvar måste du installera tillägget från förvaret (se nedan).

Ladda ett tillägg från en webbadress

Steg ett

Tryck på kuggsymbolen längst upp till vänster i huvudströmmen i Kodi. Detta kommer till inställningssidan.

Kodi-inställningar

Steg två

Klicka på Filhanterare ikon.

Kodi File Manager-åtkomst

Steg tre

Dubbelklicka på Lägg till källa.

Kodi lägg till källa

Steg fyra

Klicka på det relevanta ordet på skärmen Lägg till källa och skriv in förvarets URL. Detta måste börja med "http: //" eller "https: //" och måste ha en snedstreck ("/") i slutet av adressen.

Kodi lägg till källsida

Klick OK.

Steg fem

Ange ett namn för länken och klicka på OK.

Kodi-arkiv från länkuppsättning

Steg sex

Tryck på Escape-knappen två gånger för att komma tillbaka till huvudskärmen på Kodi. Klicka på Add-ons i sidmenyn.

Kodi-menyobjekt

Klicka på symbolen för öppen ruta uppe till vänster på menyn.

Steg sju

Välj Installera från zip-fil i tilläggsläsaren. Välj länken som du skapade i File Manager och tryck på OK.

Kodi installerar ett arkiv

Nu måste du installera tillägget från förvaret som du just gjort tillgängligt för systemet.

Installera och tillägga från ett arkiv

Steg ett

I tilläggsläsaren klickar du på Installera från förvaret.

Kodi Add-ons-webbläsare installerar från förvaret

Detta kommer att ge dig en lista över tillgängliga förvar - både de som skickades via länkar och de som installerades från zip-filer.

Steg två

Klicka på förvaret som innehåller tillägget som du vill installera. Du kommer att presenteras med en lista med tilläggstyper.

Kodi-arkivindex

Steg tre

Bläddra igenom listan över tillgängliga tillägg. Klicka på den du vill ha.

Kodi väljer tillägg från förvaret

Steg fyra

Tryck Installera i informationsskärmen.

Kodi installera tillägg

De flesta tillägg kräver ytterligare program; du kommer att få höra om dessa på nästa skärm. Klicka på OK att fortsätta.

En serie meddelanden säger att varje element har installerats.

Slutsats

Tillägg gör Kodi mycket mer intressant. De kan ge dig underhållning från hela världen. Många kanaler är emellertid begränsade så att endast människor i de länder där varje tjänst är baserade får åtkomst till dem.

Du kan komma runt dessa regionala begränsningar genom att installera ett Virtual Private Network (VPN). VPN låter dig välja en plats. När du startar den kommer alla som kontrollerar din plats att tro att du är i det land du valt. Med detta trick kan du komma åt alla kanaler som endast är tillgängliga för andra länder. Kolla in vår bästa Kodi VPN-guide för mer information om denna teknik.

Kombinera en VPN med Kodi för att utöka dina underhållningshorisonter.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me