De bästa apparna för rotade Android-telefoner

Om du nyligen har rotat din Android-telefon, eller funderar på om du ska rota din Android-telefon kanske du undrar vad de bästa apparna där ute för en rotad Android är.

Android-robot

Även om det inte finns en enorm mängd supernyttiga appar på marknaden för rotade telefoner, finns det några appar som är extremt populära. I den här guiden tar vi dig igenom de mest användbara apparna för rotade Android-telefoner.

Kom ihåg att göra en Nandroid-säkerhetskopia av din ROM (en kopia av all data som finns lagrad i din Android-enhets NAND-flashminne) innan du installerar några appar eller blinkar din enhet med en ny ROM, ROM-moduler eller ROM-modifiering av något slag. Detta gör att du kan få telefonen tillbaka till dess tidigare tillstånd om något skulle gå fel.

De bästa rotande apparna för Androids

 1. Titanium Backup
  Titanlogotyp

  Denna app är ett extremt populärt verktyg för rotade Android-telefoner. Det tillåter användare att säkerhetskopiera hela sin ROM - inklusive systemfiler och användarapplikationsdata, såväl som personuppgifter som videor, foton och kontakter - till en extern lagringsenhet efter eget val. När du väl har rotat din telefon rekommenderas starkt att du säkerhetskopierar din telefon (Nandroid säkerhetskopia). Om du gör det kan du återställa din enhet tillbaka till när du just hade rotat den. Detta kan vara en livräddare om något skulle gå fel senare. En blixt av din ROM låter dig också återställa en annan telefon till exakt samma tillstånd som din gamla telefon var i - skulle du behöva byta ut den på grund av förlust eller stöld.

 2. Xposed Framework
  Xposed för Android-logotyp

  Denna app låter dig installera moduler som gör att du kan anpassa utseendet och funktionaliteten på din Android-enhet. Det trevliga med Xposed är att du inte behöver göra massor av massiva systemomfattande förändringar bara för att få de få moderna du faktiskt vill ha - istället kan du välja vilka specifika lägen som ska installeras. Kolla in den här artikeln för en lista över populära Xposed Framework-mods.

 3. Greenify
  Greenify-logotypen

  Denna populära app är tillgänglig i Google Play Store. Det är emellertid känt att fungera mycket bättre på en rotad enhet som kör Xposed Framework. Det sparar batteri och minskar RAM-användningen (gör din enhet snabbare) genom att använda Android: s ursprungliga funktioner för att automatiskt viloläge appar som inte används. Denna app ska endast användas i enlighet med utvecklarens råd.

 4. SuperSU
  Super SU-logotyp

  Med den här appen kan du hantera vilka appar som får (och inte) superanvändaråtkomst. När du rotar en enhet är det viktigt att behålla kontrollen över vilka appar som har full root-tillstånd, och den här appen låter dig göra just det.

 5. ROM Manager
  ROM Manager-gränssnitt

  Denna app är användbar för alla som vill hålla sig informerade om nya ROM: er som släpps för Android-enheter. Appen innehåller en lista över alla populära ROM-skivor som är tillgängliga för din enhet. Appen tillåter dig också att ladda ner ROM: erna och sparar besväret med att själv söka efter ROM.

 6. Root Firewall Pro
  Root Firewall-logotyp

  Denna app kan spara bandbredd genom att blockera vissa appar från att ansluta till internet.

 7. System App Remover
  System app remover pro

  Denna användbara app tillåter dig att enkelt och snabbt ta bort det irriterande bloatware som är installerat på din telefon av tillverkaren.

 8. Trickster Mod
  trickster mod logotyp

  Denna app är populär eftersom den tillåter dig att överklocka din Android-telefon för att göra den snabbare. Dessutom är det möjligt att underklocka det så att batteriet håller längre. Det finns många appar av denna typ på marknaden, men den här appen har det bästa användargränssnittet och supporten.

 9. apps2sd
  apps2sd

  Denna app tillåter användare att enkelt flytta data från sitt interna minne till ett SD-kort. Detta är användbart för att flytta applikationer (som stora spel) inklusive alla obb-filer (vanligtvis finns i Android Data obb i telefonens interna lagring). Nyare Android OS-versioner (8.0 Oreo) tillåter människor att flytta appar till SD, men det fungerar inte alltid med alla appar.

 10. SoftKeyZ

  SoftKeyZ

  Denna app är inte gratis, men den är populär. Det tillåter dig att anpassa utseendet på din Android-enhet. Det har mer än 150 teman att välja mellan som gör att du kan ändra utseendet på alla navigeringsknappar på din telefon.

 11. DiskDigger Pro
  DiskDiggerPro-logotyp

  Detta är en fantastisk app för rotade telefoner som låter dig återställa data. Om du av misstag tar bort ett foto eller någon annan data, gör det här med appen att du kan få tillbaka det och kan vara en absolut livräddare.

 12. Solid Explorer
  Solid Explorer-app

  Denna filutforskare gör det enklare att flytta filer tack vare dubbla panelfunktioner. Med den här appen behöver du inte längre komma ihåg filvägar för att flytta filer, du kan helt enkelt dra och släppa dem dit du vill att de ska vara.

 13. SD Maid
  SD Maid

  Detta är ett annat verktyg för att hantera filerna på din telefon. Det är särskilt bra för att städa upp oönskade spöksfiler som hänger på din enhet och hjälper dig att få ut det mesta av minnet.

 14. Magisk
  Magisk logotyp

  Denna app låter dig dölja roten för att använda appar och tjänster som är specifikt utformade för att inte fungera på rotade telefoner. Detta gör att du kan göra saker som att titta på Netflix, trots att du har en rotad telefon. Det är värt att notera att den senaste versionen verkar få dåliga recensioner i appbutiken på grund av påträngande annonser.

 15. Tasker
  Tasker-logotypen

  Den här appen kan vara ganska skrämmande för dem som inte är tekniska sinnade. Det är emellertid ett användbart verktyg som många kommer att njuta av att använda för att automatisera olika system- och applikationsnivåuppgifter.

 16. Rec
  Skärminspelarlogotyp

  Denna användbara app låter dig spela in skärmen på en rotad telefon. Detta är fantastiskt för att spela in dig själv att spela spel eller för att dela problem när du söker teknisk hjälp.

 17. Snabbstart (med root)
  Snabbstart

  Denna app tillåter dig att starta på sätt som anpassad Android inte gör. Detta låter dig starta upp till återhämtning eller starta till bootloader. En enkel app som alla borde behöva starta om eller stänga av telefonen snabbt.

 18. Viper4Android
  Viper4Android-logotypen

  Den här utmärkta appen låter dig ta kontroll över ljudinställningarna på din Android-telefon. Behöver du skruva upp volymen? Denna app är för dig! Dessutom kommer det med en utjämnare, massor av effekter och förmågan att påverka ljudet på olika sätt via hörlurarna eller Bluetooth.

 19. Wakelock-detektor
  Wakelock detektorgränssnitt

  Wakelocks är det vanligaste skälet till batteriladdning på en enhet. Den här appen övervakar efter wakelocks och varnar dig när en app har gått ut. Ett bra sätt att bestämma vart batteriets livslängd går - och hur man kan hindra den från att tömmas bort.

För att hålla din Android-enhet säker och privat, ta en titt på vår bästa guide för VPN för Android.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me