Det fantastiska Internet av saker, enheter och projekt

Varje par år teknik ger nya möjligheter och upplevelser i våra liv. Nästa stora gräns verkar vara Internet of Things!

IoT har fängslad stora företag som Amazon och Google, och även nystartade företag samt amatöruppfinnare. De två första grupperna gör mycket för att marknadsföra sina produkter, så den här artikeln handlar om den senare.

Vi har samlat några av de mest inspirerande Internet of Things-projekten runt. Vissa är hemlagade och du kan göra själv, andra är professionella produkter, men alla är fantastiska och värda att kolla in.

Petcube

Undrar aldrig vad Fido gör upp till igen! Med Petcube kan du övervaka ditt husdjur när du är borta och interagera efter behov.Petcube

Om du är i mitten av träningen, använd Petcube för att skänka godsaker när tiden är rätt. Du kan prata med ditt husdjur genom enheten för att låta dem veta att du godkänner (eller inte!) Eller deras handlingar. Aktivera den inbyggda lasern för uppspelning eller använd molninspelningstjänsten för att hålla ett öga på människans bästa vän när du inte kan göra det själv.

Även när du inte är hemma kommer dina husdjur aldrig att känna sig ensamma med Petcube.

Glance Clock

Våra dagar kretsar kring tiden.Glance Clock

Det avgör vart vi går, vad vi gör, vem vi ser och hur vi planerar för framtiden. Glance Clock kan hjälpa dig att få ut det mesta av din tid. Det är en smart klocka som varnar dig vid behov och gör det enkelt att veta exakt hur du ska spendera din dag. Den kan användas som en allmän väckarklocka eller en timer. Det skickar också påminnelser om möten och evenemang. Det kommer att berätta när en dörr öppnas i ditt hem eller vad vädret är ute.

Oavsett vad du behöver veta kan Glance Clock låta dig veta in, ja, en blick. Dess ljusa och färgkodade design kommer att se till att du aldrig slösar bort din mest värdefulla tillgång - tid.

Revio

Impulse är ett uppåtgående motorcykelalarm som gör mer än standardlarmet.Revio

Den skickar varningar när en cykel berörs, vilket ger ägaren chansen att ställa av larmet, inspektera sin cykel eller dela varningen med myndigheterna. Om någon tar fart med en cykel kommer GPS-funktionen att spåra dem. Impuls skyddar också ägaren under ridning. Om en olycka inträffar skickar Impulse hjälp och underrättar myndigheterna om deras exakta position. Hårdvaran är enkel att installera och kan döljas under sätet, så det fångar förvånande tjuvar överraskande.

Idealisk arbetsyta

Möt Altizen, den smarta stående arbetsstationen.Ideal Workspace av Altizen

Om du är trött på att ha en öm rygg eller kämpa för att hålla dig vaken vid skrivbordet efter lunch varje eftermiddag, är det dags att ifrågasätta din arbetsställning. Med en knapptryckning kan du gå från att sitta till stående medan du får rapporterna gjort för din chef.

Arbetsstationen har inbyggd intelligens som spårar din aktivitet och brände kalorier för dagen. När den vet att du behöver få blodet att pumpa lite snabbare kommer din arbetsstation att stiga tillfället. Du kommer att känna dig bättre att stå lite och din kropp kommer att uppskatta aktiviteten.

Spinn

Spinn ger en verkligt unik kaffeupplevelse.Spinn kaffe

Det gör allt som din favoritbarista gör. Det maler bönor och gör en mängd olika drycker, inklusive kaffe, espresso och cappuccino. Enheten kan styras av din smartphone eftersom den är ansluten till WiFi och tar hand om allt åt dig. Den har ett inbyggt vattenfilter och eliminerar avfallet från andra automatiska kaffebryggare. Dessutom kan den också kopplas ihop med Alexa.

En morgon med en snabbare kopp kaffe som smakar bättre än den dyra cafésorten kan vara en av de bästa IoT-utvecklingen än.

Glädje

Är alla dina värdefulla familjeminnen spridda på olika enheter? Bröllopsfoton på surfplattan, barnens födelsedagsbilder på den gamla telefonen och din sista semester på din bärbara dator? Det är ett jobb vi aldrig får till.Glädje

Nu är det enkelt att organisera alla dina minnen på ett ställe som är visuellt fantastiskt. Joy Photo Album importerar dina foton och videor, säkerhetskopierar dem och ordnar dem sedan för dig i smakfulla uppslag som är roliga att se och dela. Det har nostalgi av ett fotoalbum med bekvämligheten för delning av sociala medier.

Det är framtiden för bildlagring för det sentimentala i oss alla.

Droneseed

DroneSeed arbetar med kommersiella skogar för att göra återskogning snabbare, säkrare och effektivare.DroneSeed

De är den enda FAA-godkända tjänsten i sitt slag. Med hjälp av ett team av drönare kan de för närvarande spruta skogar för invasiva arter och skydda befintlig vegetation. På grund av bristen på pålitliga arbetare och farliga landskap arbetar de för närvarande med tekniken för att plantera nya träd på flygplan, en prestation som kan ha en massivt kraftfull effekt på ekosystem i behov. De ger också insikter till kunder som hjälper dem att navigera framtidens skogsbruk.

GymTrack

Gymtrack tillhandahåller gymnastiksägare med handlingsbara data som visar dem exakt hur medlemmarna använder sin utrustning.GymTrack

Dessa data kan användas för att säkerställa korrekt utrustningsköp i framtiden och möjliggör snabbare utbyten av underanvänd eller upopulär träningsutrustning. Gymmen kan förbättras genom att veta vilka maskiner som är de mest populära, vilket gör det enklare att också minska väntetiderna. I fitnessbranschen kan klienthållning vara svårt. Men med Gymtrack kan användare vara säkra på att de hör vad deras kunder vill ha. Med möjligheten att anpassa rapporterade data kommer Gymtrack inte att svika.

Foodini

Foodini är den framtid vi föreställde oss.Foodini

Det gör det möjligt för användare att skriva ut verklig mat tillverkad av färska ingredienser. Även om det ännu inte finns, lovar enheten att hantera de komplicerade och tidskrävande stegen i matlagning, vilket gör att fler kan göra hemlagade måltider utan frustrationen. Även om idén verkar futuristisk och nästan mer underhållande än gynnsam finns det möjligheter för denna teknik att förbättra liv för otaliga individer. Tekniken kan användas för att leverera vital näring till områden där den inte finns tillgänglig. I områden med extrem hungersnöd kan matskrivare som Foodini erbjuda en lösning.

Konceptet att skriva ut din favoritmåltid är närmare än du tror!

Samsara

Letar du efter ett sätt att enkelt hantera och utvärdera transportflottor? Samsara har den intuitiva tekniken du letar efter. Deras val av IoT-gateways, miljöövervakare, kameramoduler och ingångsmoduler gör att du kan ansluta och erövra.Samsara

Deras senaste port för spårning av flottor har i realtid GPS och höghastighets 4G LTE trådlös anslutning som gör att du enkelt kan ansluta sensorer, video och appar. Den har en inbyggd WiFi-hotspot för produktivitet under resan och är FMCSA-certifierad ELD för timmars service.

Samsara Driver App kommer att fungera på alla moderna Android- eller iOS-enheter, vilket gör installationen överkomlig och ger anslutningsmöjligheter som konkurrensen inte kan.

IKON

Vem behöver en butler när du kan ha ICON Home istället? Enheten ansluts direkt till alla hem och förbättrar den dagliga produktiviteten och säkerheten för familjer i alla storlekar.ICON Smarthome

Dess pekskärmsgränssnitt kan programmeras för att visa dig den information du behöver mest, oavsett om det är vädret eller kommande familjeavtal och engagemang. Den synkroniseras med flera kalendrar, så att du aldrig kommer att missa ett möte igen.

Med ICON Home kan du enkelt kontrollera din inomhusmiljö och säkerställa komfort dygnet runt. Den har också en rörelsessensor och kan styras av din smartphone för optimal bekvämlighet.

Kittyo

Katter kan vara busiga, men du kommer att kunna hålla jämna steg med dina lurviga katter med Kittyo. Med den här enheten kan du titta på, prata med, leka med och till och med spela in din katt, oavsett om du är i ett annat rum, borta på kontoret eller reser i helgen.Kittyo

Placera bara enheten i det optimala utrymmet i ditt hem, ladda ner gratisappen, anslut till WiFi och du är redo att gå. Använd din smartphone för att utdela kattfynd, spela in och dela videor av din kats galna upptäckter, kontrollera en laser för att hålla din katt engagerad och mer. Varken du eller din katt kommer aldrig att bli uttråkad igen.

Nello

Möjligheten att beställa allt från var som helst och få det levererat till din ytterdörr är bekvämt men inte nödvändigtvis för dem som bor i lägenheter. Om du inte är hemma för att surra in leveranspersonen kommer de vidare till nästa leverans. Om du inte har Nello, som fungerar med några av de mest populära leveranstjänsterna på planeten.Nello

Med din smartphone kan du styra din samtalsenhet, öppna ytterdörren trådlöst och komma hem till paket som väntar utanför dörren. Om du är orolig för stöld finns det en valfri försäkring att lägga till. Lägenhetsboende kan äntligen beställa med förtroende.

Humavox

Humavox förändrar hur vi laddar våra enheter för gott, oavsett om det är smartphones, hörlurar eller medicinsk utrustning. Deras produkter är utformade kring tron ​​på att vi aldrig får slut på batteri, ta itu med frustrationen att ladda eller begränsas av laddning på grund av våra tekniska förmågor.Humavox

Deras trådlösa ETERNA-laddningsplattform använder radiofrekvensvågor för att ladda din favoritapparat trådlöst. Men det som gör Humavox verkligen annorlunda än tävlingen är att deras plattform inte kräver exakt placering för laddning.

Laddningsprocessen är mer naturlig och effektivare.

Blad

Jordbrukets framtid är här.BLAD

Med LEAF kan du odla en mängd olika örter, frukter och grönsaker med modern teknik. LEAF är en växande behållare som gör det möjligt för trädgårdsmästare på alla nivåer att odla sina egna produkter utan skadliga kemikalier eller bekämpningsmedel och spara pengar i processen. Dina växter växer automatiskt med exakt kontroll av temperatur och luftfuktighet. Näringsämnen doseras automatiskt och du kan ansluta LEAF till en vattenkälla. Det finns ett kolfilter som förhindrar udda lukt, och din smartphone styr allt.

Det har aldrig varit lättare att odla riktig och hälsosam mat förut!

Cue Sport Sensor

Idrottare letar alltid efter sätt att förbättra sitt spel, och med Cue Sport Sensor har det aldrig varit lättare att göra det.Athlete Intelligence Cue Sports Sensor

Denna lätta och kompatibla sensor är kompatibel med hjälmar, pannband och dödskallar. Det fångar data och hjälper idrottare att identifiera trender och förbättringar så att de kan bli den bästa versionen av sig själva.

Cue spårar hastighet, avstånd, träffposition, träffsvårighetsgrad och mer. Det är idealiskt för lag eller individuellt bruk och fungerar för fotbollsspelare, hockeyspelare och fotbollsspelare, för att bara nämna några.

Om du vill få ut mesta möjliga av din tid på fältet kan Cue Sport Sensor hjälpa till.

Yuktix IoT-plattform

Yuktix förändrar jordbruk i Indien med IoT-projekt. Deras installation av en off-grid, solenergidriven automatisk väderstation och luftkvalitetsstation använder 16 sensorer för att övervaka en mängd data som omedelbart delas för att förstå nuvarande tillväxtförhållanden och utveckla bättre.Yuktix

Data samlas in av sensorer, överförs till ett moln via Yuktix-enheten och visas sedan på Yuktix-appen. Sensorerna samlar in data relaterade till atmosfärstemperatur, luftfuktighet, tryck, vindhastighet, marktemperatur och omgivande brus.

Data möjliggör antingen de senaste sex timmarna, som ett genomsnitt för det senaste dygnet eller för den senaste veckan. Stationen säkerställer exakta mätningar och representation av jordbruk som inte kan övervakas visuellt, vilket förbättrar kvaliteten på den slutliga skörden.

Trådlös accelerometer

Du kan skapa din egen trådlösa accelerometer med ett par XBees och några andra tillbehör i denna detaljerade handledning av Damon Kohler.Damon Kohler Wireless Accelerometer

Du måste konfigurera och uppgradera firmware på dina XBees för att starta och sedan börja ansluta alla komponenter. Efter att ha kört några Python-koder, bör du vara bra att gå.

Du hittar alla specifika detaljer i den här tutorialen, tillsammans med några viktiga tips som kan komma till nytta om du stöter på ett problem eller två. Vad kommer du att använda din accelerometer för?

Sportutrustningssensorer

När man försöker få överhanden mot tävlingen på idrottsarenan vänder många sig till sportanalys.Sportutrustningssensorer från Illinois University

Genom att kunna spåra varje rörelse som bollen och spelarna gör och analysera dem kan tränare förbättra sin coachning och spelare kan göra förbättringar runt om. Användningen av sensorer i spelarens skor och spelbollen får fart. Dessa sensorer kan spåra rörelse till inom några centimeter och karakterisera bana och orientering.

Det finns fortfarande mycket utrymme för avancemang med sensorerna, men feedbacken och spänningen har varit lovande. En dag kan sensorer inom sportutrustning vara den nya normalen.

Projekt ABBIE

ABBIE är ett projekt vid Wyss Institute vid Harvard University som syftar till att utveckla en automatiserad anordning för tidig upptäckt och behandling av anafylax. I de flesta fall kan anafylax snabbt behandlas och allvarliga komplikationer eller till och med dödsfall kan undvikas. Men om en okänd allergi strejker eller epinefrin inte är tillgänglig är konsekvenserna allvarliga. Project ABBIE har ett mål att utveckla en bärbar anordning som känner av symtomen på anafylax och automatiskt injicerar epinefrin, ett koncept som kan rädda liv runt om i världen.Projekt ABBIE av Harvard University

Tekniken finns för närvarande för licensiering, och mer djupgående forskning bedrivs för att bättre förstå hur man upptäcker anafylax i de tidigaste stadierna.

Riktningsantennmodul

Riktningsantennmodulen är en mekaniskt styrbar antenn med smart strålbildande förmåga. Tidiga prototyper var redan tillfredsställande, men det finns många uppgraderingar i arbetena.Riktningsantennmodul från Northeastern University

Modulen kan anslutas till All Terrain Robots med mekaniska komponenter som stöder och styr dess fysiska rörelse. En primär drivrutin tillhandahåller kontroller av antennparametrarna. Expansionsmodulen kommer att vara kompatibel med ZigBee, WiFi och Bluetooth-sändtagare. Det bör noteras att de tidiga prototyperna var begränsade i användarvänlighet och robusthet på grund av mindre än idealisk utrustning, men framtida modeller visar mer löfte. Antennen är också utmärkt att kommunicera under störningar, upp till 50 000 högre än kommersiella enheter.

Smart energi i byggnader

Landskap var en gång bara gjorda av träd och böljande kullar, men nu är det vanligare och förväntas se landskap fyllda med arkitektur.Smart energi i byggnader

Det måste accepteras att byggnader nu är lika mycket av vår värld som naturen och det bästa sättet att säkerställa att de båda lever i harmoni är att skapa smart energi. Detta experiment testade den verkliga effektiviteten hos en LEED-guldcertifierad grön kontorsbyggnad med överraskande resultat. Byggnader som är utformade för att vara vänligare mot miljön kan faktiskt använda mer energi än vanliga byggnader, beroende på deras centraliserade byggkontroller. Lär dig hur uppgifterna staplas här.

IoT Place-Anywhere-nätverksknapp

Här är ett roligt projekt som ger dig en helt egen "lätt" -knapp.Familab Smart-knapp

Du måste beställa en Amazon Dash-knapp och spendera lite tid på att programmera. Installationen innefattar nedladdning av Amazon Shopping-appen och åtkomst till Dash-knappen-menyn. Detta gör att din telefon kan hitta knappen men inte välja något för den att köpa. Se bara till att den ansluts till din telefon. Installera sedan några bibliotek med Python. Du kan justera koden efter din smak. Vissa använder sin nya knapp som timer eller för att slå på och stänga av lampor.

Om du kan tänka på det och koda det kan din knapp göra det!

10 $ DIY Wifi Smart-knapp

Vill du prova dig på ett IoT-projekt som designades med nybörjare i åtanke?DIY WiFi Smart Button av Simple IoT Things

Denna DIY WiFi Smart-knapp kräver ingen kodning eller lödning. Det är också otroligt prisvärd. Den här smartknappen kan skicka en smarttelefonmeddelande, SMA, e-post eller ett automatiskt telefonsamtal på, du gissade det, tryck på en knapp.

Handledningen är lätt att följa och delar upp allt i smältbara delar, från material till verktyg till firmware. Detta är det perfekta IoT-projektet för en nybörjare. Det kommer att bygga ditt förtroende och du kommer att ha något kul att visa för dina ansträngningar.

Begrepp

Att äga ett hus har mycket ansvar.Begrepp

Men när du inte alltid är där för att övervaka dess nuvarande tillstånd, hur kan du vara säker på att ingenting har gått väldigt fel?

Med begreppet känner du alltid till det aktuella läget i ditt hem. Sensorn gör mer än andra hemsäkerhetssystem. Istället för att bara meddelas när dörrarna öppnas, vet om ett vapenkassaskåp öppnas medan barnen är hemma ensamma eller om ett kolmonoxidlarm slocknar. Lär dig mer om en vattenläcka innan överflödiga skador inträffar eller om ett rum blir konstigt varmt eller kallt.

Denna IoT-enhet kommer att skydda ditt hem och din familj från en mängd olika katastrofer.

Hackbar skala

Vill lägga till lite humor i din morgonrutin?Hackbar skala efter initialstatus

Denna handledning kommer att lära dig hur du hackar din badrumsskala för att antingen uppmuntra dig eller förlöjliga dig för att du äter den extra munken. Detta är ett idealiskt projekt för dem som bara kommer in i IoT-världen och kräver ett Wii-balanskort, en Raspberry Pi och en online dataanalysplattform.

Det tar mindre än en halvtimme och du kan programmera din skala för att säga vad du vill via textmeddelande. Du kommer att kunna avbryta ditt nästa möte med din personliga tränare tack vare din nya talande badrumsskala.

Digitala nycklar

Säg farväl till den irriterande jingle-jangle med dina nycklar och hej till Digital Keys.DigitalKeys

Denna teknik låter dig förvandla valfri dörr eller lås till en smart åtkomstpunkt. Smarta lås är utrustade med SIM-kort och små modem som låter dig låsa upp dem med din smartphone. Du kommer att njuta av både bekvämlighet och säkerhetsfaktorer.

Oavsett om du väljer att använda digitala nycklar för hem, arbete eller båda kan du vara säker på att ingen har en stulen kopia av din nyckel och att så länge du har din smartphone så har du alltid snabb och enkel åtkomst till din destination utan att behöva kämpa ett dussin nycklar.

håla

De säger att det inte är någon mening att uppfinna hjulet på nytt men i detta fall gjorde Den rätt.håla

De tog ett vanligt hushållselement, ljusströmbrytaren, och uppfann konceptet att belysa våra hem på nytt. Du kan inte bara styra switcharna när du inte är hemma via din smartphone, utan du kan också spåra data som är anslutna till varje switch. Vet hur länge ett ljus har varit på, när det slogs på sist och hur mycket kraft det använder. Du kan också ställa in lamporna till en timer. Du sparar tid, sparar energi och gör din dagliga rutin lite enklare med Den-produkter.

Spelgolf

Behöver du förbättra ditt golfspel i helgen? Game Golf är IoT-enheten för att få det att hända.Spelgolf

Klipp helt enkelt fast det på kläderna och titta på datarullen. Du behöver inte använda din smartphone för att spela in din statistik, så du sparar data och telefonliv. Enheten registrerar varje skott.

När du är klar med att spela kan du se varje bit av ditt spel från ett nytt perspektiv. Du kan dela din imponerande statistik med världen eller använda dem som en träningsguide för att öka ditt spel. Du kan också tävla med dina vänner bredvid dig eller på separata banor tusentals mil bort.

Med denna roliga IoT-enhet kan du njuta av golfspel på en ny nivå.

Measurence

Mätning ger datadriven insikt som hjälper tegel- och murbrukplatser att växa.Mätningsplugg

Inom fem minuter kan du samla in data. Lär dig om potentialen för nya detaljhandelsplatser genom att spåra fotgängstrafik eller lära dig vilka typer av kampanjer som ger den högsta andelen walk-ins. Bestäm om vädret har en faktor på din försäljning eller om dina mest trafikerade tidsluckor matchar extern trafik.

Sådana exakta uppgifter har inte funnits med den här bekvämlighetsnivån tidigare. Genom att lägga till Mätning till ditt företag kan du se vilka möjligheter du missar i realtid och öka trafiken och vinsten.

Petzi

Petzi Treat Cam är ett roligt och enkelt sätt att låta dina valpar veta att du aldrig är för långt ifrån dem.Petzi

Enheten är utmärkt för djur med separationsångest. Använd bara din smartphone för att omedelbart prata med ditt husdjur genom högkvalitativ ljud och försäkra dem om att du snart är hemma. Om de är i mitten av den bedårande saken de gör, snäpp snabbt en bild för att spara eller dela. Om de inte har orsakat någon förstörelse i din frånvaro, belöna dem för deras beteende med en behandling från Petzi Treat Launcher.

Denna IoT-enhet är det bästa sättet att vara en del av ditt djur dag, även om du inte är där.

SmartSantander

Vi har smartphones, smarta hus, smarta bilar ... varför inte en smart stad?SmartSantander

SmartSantander har utvecklat planen för att testa konceptet. Visionen för projektet omfattar 20 000 sensorer som testar en mängd olika tekniker på fyra separata platser. Varje experimentell anläggning tillåter utveckling av nya applikationer av användare och möjligheten att ta bort tekniska och sociala hinder som begränsar spridningen av IoT-konceptet.

Medan de flesta IoT-projekt fokuserar på ett enda resultat hoppas SmartSantander att förändra IoTs framtid genom att göra det mer allmänt accepterat och förväntat av allmänheten.

Secure Internet of Things-projektet

När våra dagar blir mer drivna av teknik fruktar många att vi är på väg till en brytpunkt.Secure IoT av Stanford University

Projektet Secure Internet of Things hoppas kunna begränsa hot genom att identifiera dem, planera för dem och förebygga dem. Projektet är en gemensam insats mellan Stanford University, UC Berkeley och University of Michigan. Tillsammans fokuserar de på att lära sig att integrera stora strömmar av ny data med befintliga, hur man ska bevara och skydda användarsäkerhet och hur man gör nya IoT-applikationer tillgängliga för dem med alla typer av teknisk bakgrund att använda.

I huvudsak försöker Secure Internet of Things-projektet först komma till framtiden och se till att det är en fantastisk plats för oss alla.

Energi Tags

PowerTags är en IoT-plattform som är utformad för att stödja anslutna enheter. Plattformen kan hantera nätverk och övervaka för fel eller hot. Den använder en robust programvara, Real Time Location-system, IoT-anslutna enheter eller sensorer från tredje part och ger webbanslutning till enheter som annars skulle vara utan.Power Taggar

Genom att kunna ansluta flera IoT-enheter kan anställda vara mer effektiva, företag kan skyddas mer och familjer kan vara mer synkroniserade. PowerTags fokuserar på hälsoindustrin, där deras plattform kan hjälpa till att hitta patienter under massolyckshändelser eller hålla patienter säkra som annars skulle vandra eller skada sig själva.

Energyly

Som företag är det bara en kostnad att betala för dina energikostnader. Men om du skulle kunna sänka den kostnaden med upp till 30%?Energyly

Energyly säger att du kan använda deras senaste maskinvara, användarvänliga analyser och en mobilapp. Du lär dig vilka maskiner som faller under standard energiförbrukning och vilka som äter dina vinster.

När du vet vilka delar av ditt företag som använder mest energi kan du vara aktiv i att spara pengar och öka effektiviteten. Du har övervakning i realtid, spårning av energikostnader och historisk energidata som hjälper dig att förstå ditt företags energibehov.

Inventrom (Bolt IoT)

Bolt är IoT-lösningen för företag och enskilda projekt.Bult IoT

Det är en plattform som låter dig kontrollera flera enheter och samla in data säkert och säkert, oavsett om du är på kontoret eller över hela världen. Du får insikter via visualisering och maskininlärning som hjälper dig att förbättra dagliga uppgifter.

Bult garanterar snabb kommunikation mellan enheter och deras moln tillsammans med säkerhet via inbyggda skyddsåtgärder. Bult är helt anpassningsbar, så att du kan styra dina enheter via appar och låta dig snabbt öka antalet enheter du ansluter, oavsett om det är ett dussin eller miljoner.

Ploud.io

IoT-projekt förändrar allt, inklusive hur familjer gör sina dagliga aktiviteter.Ploud

dib är en smart nätverksapparat. Syftet är att underhålla och strömma högupplöst digitalt innehåll för en mängd olika syften. Du kan använda dess röstbaserade personlig hjälp för ditt hem eller använda den för live videokonferenser, som Skype. Enheten kan också hjälpa barnen med läxor genom att ladda ner utbildningsinnehåll och ansluta flera nätverksenheter till trådlöst internet för bekvämlighet. Den har FLASH- eller Reverse CDN-teknik, som distribuerar data genom att förstå komplexa mönster för strömning och surfning.

dib omdefinierar Internet för massorna.

FarmX

FarmX-sensorer mäter jord-, växt- och miljövariabler i ett försök att spara vatten och öka skörden.FarmX

Odlare kan bevattna med tillförsikt genom tillgång till data, vilket ger grödestress i realtid. Systemet kan spara användare pengar genom att undvika vatten- och gödningsavfall och minimera arbetskraftskostnader. Det sparar också tid genom att fjärrövervaka fält, så odlare och anställda behöver inte. Alla dessa faktorer samlas för att tillhandahålla en produkt av högre kvalitet. Instrumentpanelen belyser problemområdena och gör det bästa av varje växtsäsong. Den nedladdningsbara appen håller odlare i ständig kontakt med sina fält.

Farmobile

IoT och jordbruk är två branscher som verkar varandra från varandra men faktiskt är perfekta för varandra.Farmobile

Farmobile tillåter jordbrukare att spåra flera maskiner i realtid och logga in mer data än tävlingen. Genom att titta på aktiviteter som det händer, oavsett om de är i fältet eller inte, kan jordbrukare öka den operativa effektiviteten och använda historiska gårdsdata för att förbättra varje år. Jordbrukare äger också sina elektroniska fältregister, så de har rätt att sälja informationen till godkända tredjepartsköpare.

Detta ger Farmobile en bestämd fördel mot deras konkurrens eftersom jordbrukare kan skapa en ny inkomstström bara genom att göra det de redan gör.

Semios

Semios är ett IoT-projekt utvecklat bara för fruktträdgårdar.Semios

Det används för att hantera och skydda varje träd och dess frukt. Ett nätverk av sensorer övervakar för skadedjur, frost, sjukdomar och bevattningsbehov. Till skillnad från liknande system tillåter Semios robusta nätverk enheter nästan var som helst så det finns inget behov att ha dataplaner i åtanke. En av de mest intressanta fördelarna med systemet är dess förmåga att övervaka utvecklingen av skadedjur. Denna information hjälper till att bestämma hur mycket syntetisk feromon som frigörs, vilket hindrar mullarnas förmåga att reproducera. Detta håller antalet skadedjur till ett minimum och minskar antalet bekämpningsmedel som behövs för att skydda fruktträdgården.

Hykso

Möjligheterna med IoT-projekt inom sport är precis på väg.Hykso

Hykso är utformad för att hjälpa krigare att maximera sin träningstid via sin app, vilket gör det möjligt för träningskämpar att se sina stansutgångar i realtid och mäta deras utveckling, antingen dagligen, veckovis eller månadsvis. De medföljande stansspårarna kan spåra handrörelser med 1 000 gånger per sekund. Denna insamlade data ger insikt i antal, typ och hastighet på stansar. Användare kan jämföra sin hastighet, stansräkning och intensitet med andra krigare för att veta var de står mot tävlingen.

Oomnitza

Oomnitza tillåter användare att hantera tillgångar som ingen annan programvara kan.Oomnitza

Eftersom det integreras med tredjepartsleverantörer kan du fortsätta använda dina nuvarande verktyg. Du kan få tillgångsdata till liv och hantera dem från din smartphone. Programvaran ökar produktiviteten och maximerar drifttiden. Den inbyggda instrumentpanelen låter dig se mönster och bättre hantera tillgångar med förtroende. När de arbetar med Oomnitza kan IT-anställda spara timmar med konserverat arbete. Enheter håller också längre och kostar mindre att använda.

Företag kan springa snabbare, utöka sina marginaler och öka sina intäkter över tid med Oomnitza.

flic

Flic har utformats för att göra enklare uppgifter ännu enklare.flic

Det är kompatibelt med tusentals enheter och kan ställas in på under 10 sekunder. Det varar också i upp till två år utan batteribyte. Med ett enkelt klick på Flic-knappen kan du utlösa dussintals åtgärder, som att tända och stänga av lampor, spela ditt favoritljudspår, ringa en tjänst eller hitta din telefon. Knapparna är trådlösa och väderbeständiga, så de kan användas praktiskt taget var som helst och flyttas vid behov.

De är det enkla och prisvärda sättet att göra alla hem smartare och effektivare.

City Pulse

CityPulse tillhandahåller innovativa smarta stadsapplikationer.City Pulse

Deras integrerade inställning till Internet of People och Internet of Things har gett dem en fördel jämfört med liknande projekt. Genom att använda insamlad information tillåter CityPulse städerna att öka den operativa effektiviteten och effektivt dela information med sina medborgare och förbättra statliga tjänster. Livskvaliteten förbättras drastiskt för de drabbade. CityPulse erbjuder över 100 Smart City Use-cases för att studera och lära av, tillsammans med flera rapporter att utforska. Projektet samlar kunskapsbaserad databehandling och tillförlitlighetstest felfritt.

När det gäller smarta stadsdata har CityPulse tänkt på allt.

Internet of Things Enheter och projekt Omfattning

Internet förändras och utvecklas. Tingenes Internet kommer förmodligen att bli den största förändringen som vår generation kommer att se. Ovan har vi listat några bra projekt som vi hoppas har inspirerat och utbildat dig om vad vi kan förvänta oss!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me