Expat VPN Guide 2020 – Avblockera TV med en VPN för expats

Att flytta till ett annat land är spännande. Att flytta introducerar dig nya livserfarenheter och en ny kultur. Det är ett äventyr som väntar på att hända. Men efter att du skakat av jetlag kan du också sitta kvar med någon allvarlig hemlängt. Ett naturligt sätt att bekämpa detta är att gå på WhatsApp eller Skype för att chatta med familj och vänner. Du kan till och med få lusten att titta på TV hemifrån.

Tyvärr, när du går för att göra dessa saker, kan du få problem. Många länder blockerar appar som WhatsApp och Skype. Utöver detta kommer hembaserade TV-stationer troligen att geo-begränsas på grund av upphovsrättsliga skäl. Lyckligtvis kan en VPN låta dig låtsas vara hemma - så att du kan använda internet som du brukar göra.

Vad är en expat?

Expats som bor utomlands

En utflyttad, förkortad för utvandrare, är en person som bor på en annan plats än som de föddes i. Det finns dussintals skäl till varför en person kan välja att bli en utvandrad - från jobbmöjligheter och utbildning - till att bli kär i en person från ett annat land. Oavsett anledning befinner sig expat i ett nytt hem med en ny kultur och nya omgivningar.

Medan expat ofta kallas en homogen grupp, är det viktigt att komma ihåg att varje expat är en individ i sig. Som sådan är det inte ovanligt att en expat söker efter något för att påminna dem om sitt hemland. Det "något" kan vara annorlunda för varje individ, även om det oftast hamnar som en mat, en tradition eller till och med en TV-show.

Tyvärr är det inte alltid lätt att leva livet utomlands som om du var hemma. En av de största sakerna är att hantera webbplatsblock och geobegränsat innehåll. Även om mat och traditioner vanligtvis är enkla att återskapa, är åtkomst till vissa TV-program och webbplatser en annan historia. Lyckligtvis är det möjligt med användning av en expat VPN.

En VPN kan aktivera expat från hela världen för att blockera strömningstjänsten. Med rätt VPN kan Netflix-abonnenter få tillgång till den amerikanska versionen av tjänsterna, som har tusentals fler filmer och TV-program än några andra länder Netflix-katalogen. Du kan också få tillgång till andra tjänster, till exempel kan du titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien och mer!

Vad är en VPN för expats?

Med en expat VPN kan du få åtkomst till geobegränsat innehåll och blockerade webbplatser genom att förfalska din plats. Genom att använda en expat-VPN kan du få åtkomst till TV-program från ditt hemland på ett säkert och privat sätt. Utöver detta kan en expat VPN också hjälpa dig att komma åt webbplatser som WhatsApp och Facebook som är blockerade i vissa länder.

Min Expat VPN

I en undersökning 2017 uppmanades nästan 13 000 expaterade att rangordna 43 olika aspekter av att leva livet utomlands. Detta inkluderade de främsta länderna för expats att flytta till. Medan USA och Storbritannien tappade en hel del från 2016: s studie, var Mexiko, Spanien och Colombia bland de tio bästa valen av de 65 listade länderna. Av den anledningen har vi beslutat att ge råd till expats i följande länder: Spanien, Mexiko, Colombia, USA och Storbritannien.

VPN för expats i Spanien

Trots att Spanien är ett öppet och demokratiskt land med starka lagar för integritetsskydd, deltar den spanska regeringen i en del intensiv anti-piratkopiering som begränsar dina TV-alternativ. Dessutom begränsar TV-strömningstjänster tillgången till innehåll i andra länder - vilket innebär att du står fast med vad Spanien har att erbjuda.

Lyckligtvis kan en expat VPN lösa detta problem. Förutom att få tillgång till TV-program som du inte kunde komma åt tidigare, kommer en expat VPN också att skydda dina digitala fotavtryck och anslutningar - även genom offentliga WiFi-hotspots. Om du vill strömma något medan du är bosatt i Spanien kan en expat VPN hjälpa dig att göra det utan att kompromissa med din ISP, regeringen eller lokala nätverksadministratörer.

För mer information om de bästa expat-VPN: erna för Spanien, besök vår 5 bästa VPN-guide för Spanien.

VPN för expats i Mexiko

Om spanska är ett språk du kan tala, har Mexiko oändliga underhållningsalternativ för dig att komma åt. Om du är en expat som bor i Mexiko kan du dock ha svårt att hålla jämna steg med de intensiva attributen från mexikanska tvåloperor. Utöver detta är Mexiko ett land som erbjuder mycket dyra bredbandsalternativ. Detta innebär att om du är en utlänning som bor i Mexiko kan du ofta gratis offentliga WiFi-hotspots i motsats till att betala för din egen internettjänst.

Även om detta definitivt är bekvämt, är det också farligt. Offentliga WiFi-hotspots är idealiska platser för hackare att kompromissa med dina lösenord, kreditkortsdata, inloggningar och annan känslig information: för att inte tala om övervakningen av mexikanska myndigheter. På den ljusa sidan är lösningen på dessa problem enkel: använd en expat VPN. Genom att använda en expat VPN i Mexiko kan du skydda dina online-aktiviteter från övervakning och hackare, samtidigt som du får tillgång till dina favorit-TV-program hemifrån.

För mer information om de bästa expat-VPN: erna för Mexiko, besök vår 5 bästa VPN-guide för Mexiko-guide.

VPN för expats i Colombia

colombia

Om du är en expat som bor utomlands i Colombia, kan du ha svårt att få tillgång till de TV-program du vill titta hemifrån. Utöver detta är colombias lagar för integritetspolicy lite disiga. Även om det inte finns några särskilda bestraffningar för ångerrätt, ærekränkning, ansvarslös journalistik eller omväxling online, finns det flera högprofilerade fall med motstridiga slutsatser.

Under 2014 skickades till exempel Gonzalo Lopez till rättegång för att ha förolämpat en offentlig officer i kommentaravsnittet i en online tidning. Trots att Lopez gjorde det anonymt spårades hans IP-adress till honom och han dömdes till 18 månaders fängelse med en böter på 5 200 dollar. Även om detta inte är fallet för alla colombianska medborgare, räcker det för att du vill ha lösningen: en expat VPN.

Genom att använda en expat VPN i Colombia kan du hålla dina data privata och dina onlineaktiviteter skyddade från nyfikna ögon. Dessutom kan du få åtkomst till geobegränsat innehåll från TV-strömningstjänster - genom att låtsas vara i ett land som har en bättre katalog.

För mer information om de bästa expat-VPN: erna för Colombia, besök vår topp 5-VPN: s för Colombia-guide.

VPN för expats i Storbritannien

Om du är en expat som bor i Storbritannien kanske du inte känner till den intensiva regeringsövervakningen som genomförs av brittiska myndigheter. Förutom att myndigheten har fått tillstånd att hacka in sina medborgares datorer tvingar Storbritannien också vissa företag att försvaga säkerheten för sina krypterade produkter genom att ladda upp bakdörrar till servrarna. Vad är värre? Dessa företag är skyldiga av lagen att hålla tyst om de instrueras att göra det (gag order).

Genom att använda en expat VPN i Storbritannien utövar du din rätt till integritet och säkerhet online. När du använder rätt VPN förhindrar du statliga övervakningsmöjligheter, samtidigt som du får åtkomst till det geografiskt begränsade innehållet i TV-streamingtjänster. Användning av en expat VPN kommer dessutom att hjälpa dig att skydda dig från tredje parters nyfikna ögon som hackare och cyberbrottslingar på offentlig WiFi.

För mer information om den bästa expat-VPN för Storbritannien, besök vår bästa brittiska VPN-guide.

VPN för expats i USA

För expats som bor i USA är en expat VPN nödvändig. För att börja med att använda en expat VPN kommer du att skydda dig från NSA: s nyfikna ögon. Eftersom USA också är medlem i Five Eyes övervakningsallians. Det verkställer också teckningsoptioner och gagorder som tvingar företag att lämna ut all konsumentinformation samtidigt som den hålls hemlig. Dessutom är ISP: er tillåtna att behålla och sälja konsumenternas webbläsningsvanor på obestämd tid.

Genom att använda en expat VPN kan du surfa på internet i en säker, privat inställning medan du får åtkomst till dina favorit-TV-program från landsspecifika bibliotek på TV-streamingtjänster. Dessutom kan du delta i P2P-aktiviteter utan att oroa dig för att övervakas.

Det är bara början. Om du använder en expat VPN kan du också hjälpa dig att komma runt kvarter som sätts på plats av en skola, hyresvärd eller arbetsplats. I dagens värld, särskilt i USA, finns det bara ett sätt att verkligen hålla sig så privat som möjligt: ​​använd ett VPN.

Expat VPN-överväganden

Det finns många saker att tänka på när du väljer en expat VPN - från servrarnas hastighet och säkerhet till antalet platser som erbjuds. Som sådant är det viktigt att ta hänsyn till alla faktorer innan du sätter dig på ett VPN. Vad är det ju med att använda ett VPN för att få åtkomst till landsspecifika bibliotek om deras serverplatser inte inkluderar det land vars bibliotek du vill ha åtkomst till? Några saker att leta efter inkluderar:

  • Prestanda (hastighet / läckor / etc)
  • Antal servrar
  • Serverplatser
  • Loggar policy (inga loggar föredras)
  • Land VPN är baserat i
  • Krypterings- / protokollnivå som erbjuds
  • Ytterligare säkerhetsfunktioner

Expat Guide: Slutsats

Om du är en expat som bor utomlands kan en expat VPN hjälpa dig att känna dig mer hemma på en plats som är obekant. Dessutom kan en expat VPN hjälpa dig komma åt dina favoritbaserade TV-program samtidigt som du skyddar din integritet online. Oavsett vilket land du bor i är det mycket viktigt att utöva säkerhet och integritet online.

En VPN hjälper dig att skydda dig från statlig övervakning och WiFi-hackförsök. För att hitta ett VPN för en specifik plats, vänligen titta här. Viktigast av allt kan en expat VPN hjälpa dig att utöva din rätt till ett gratis internet.

Bildkredit: Shutterstock, Alex Brylov, ID: 254895751

Bildkredit: Shutterstock, BlueBoeing, ID: 651570313

Bildkredit: Shutterstock, Gokhan Bozkaya, ID: 583977184

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me