Hur man avblockerar Netflix i skolan eller på jobbet – En guide för att titta på Netflix på begränsad WiFi

Netflix finns nästan överallt, du kan komma åt deras tjänst i över 190 länder över hela världen. Som ett resultat kan de flesta logga in på Netflix utan att behöva göra något speciellt.

Tyvärr blockerar många arbetsplatser, skolor, universitet och högskolor Netflix på sina WiFi-nätverk. Eftersom Netflix är en sådan bandbreddskväll börjar till och med offentliga WiFi-hotspots att begränsa åtkomsten till Netflix.

Om du har problem med att blockera Netflix i skolan eller på jobbet fortsätter du att läsa för att ta reda på hur du kommer åt det.

Vad behöver du?

Att avblockera Netflix i skolan eller på jobbet är extremt enkelt, allt du behöver är en billig onlinetjänst som kallas ett Virtual Private Network (VPN).

En VPN är ett onlineverktyg som låter dig undvika internetblock och begränsningar. Med en VPN kan du enkelt kringgå blocken som nätverksadministratörerna har placerat för att titta på dina favorit-Netflix-program, samt kunna komma åt andra webbplatser.

Mer information finns i vår nybörjarguide för VPN: er.

Hur du avblockerar Netflix i skolan eller arbetar med ett VPN

Följ dessa enkla steg nedan för att titta på Netflix i skolan eller på jobbet:

 1. Välj ett VPN som fungerar med Netflix.

  Vänligen notera: Många VPN är blockerade av Netflix, varför det är viktigt att hålla sig till mycket specifika tjänster.

 2. Prenumerera på VPN-tjänsten.

  Vi rekommenderar att du registrerar dig för ExpressVPN eftersom de är snabba vilket är avgörande för strömning i HD, har servrar över hela världen och de är pålitliga.

  Det finns andra VPN-tjänster där ute som kan avblockera Netflix, titta på vår VPN för Netflix-sida för en lista över de bästa.

 3. Ladda ner VPN-programvaran och installera den på din enhet.

  För att hjälpa till har vi några enhetsspecifika installationsguider tillgängliga för Windows, Mac, Linux, iOS, Android och Fire TV Stick.

 4. Logga in på VPN med dina referenser.

 5. Anslut till en VPN-server antingen i ditt land - eller i ett annat land som har Netflix.

  Visste du? Du kan avblockera ytterligare Netflix-innehåll genom att ansluta till en server i ett annat land!

 6. Öppna Netflix och börja strömma show - trots att det fortfarande finns på en plats där den är blockerad!

  Har problem? Kolla in vår Netflix VPN felsökningshandbok för vanliga korrigeringar.

Inte alla VPN fungerar med Netflix

Det är viktigt att du inte vet att alla VPN-tjänster blockerar Netflix. I själva verket är det bara ett litet antal VPN som kan kringgå Netflix VPN-förbudet. För en lista över tjänster som garanteras att blockera Netflix, se vår Netflix VPN-guide.

Användbara Netflix-guider

Hur man får amerikanska Netflix på Android, iPhone och iPad

Bästa VPN för Netflix 2020 | BEPRÖVAD & VERIFIERAD [DAGLIG]

Slå Netflix VPN-blocket - Felsökningstips för Netflix-proxy-felmeddelandet

Hur blockerar en VPN Netflix på skolan eller fungerar WiFi??

Att ansluta till ett VPN skapar en krypterad anslutning mellan dig och leverantörens server. Detta kan betraktas som en tunnel som döljer din onlineaktivitet från nätverksadministratörer och låter dig kringgå filter pålagda av brandväggar, avblockera begränsade webbplatser som Netflix.

Kom ihåg att medan varje ansedd VPN kan lova integritet från alla som övervakar internettrafik, är det bara specifika VPN som kan komma förbi Netflix proxy-upptäckt, så välj din leverantör klokt.

Kan jag låsa upp Netflix i skolan eller jobba gratis?

Antagligen inte. Även om vissa gratis VPN-tjänster finns, är de vanligtvis begränsande vad gäller anslutningshastigheter och nedladdningsgränser. Detta gör dem olämpliga för strömmande program på Netflix. Dessutom fungerar ett extremt begränsat antal VPN faktiskt med Netflix, och de flesta gratis tjänster ingår i denna kategori.

Men där det finns en vilja finns det ett sätt. Om du letar efter att kringgå gränserna för din internetanslutning gratis, erbjuder vissa VPN-tjänster garanti för återbetalning eller gratis prövningar. ExpressVPN, som är en av de bästa tjänsterna på marknaden, erbjuder riskfri 30-dagars återbetalningsgaranti.

Har problem?

VPN-leverantörer är i ett ständigt katt-och-mus-spel med Netflix och VPN-tjänsterna som kan komma åt Netflix utvecklas ständigt. Om du stöter på problem kan du prova några av metoderna nedan eller kolla in vår felsökningsguide för Netflix VPN för ytterligare korrigeringar.

Anslut till en annan VPN-server

Om du har registrerat dig till ett av VPN: erna i den här guiden och inte kan komma åt Netflix, kan det bero på att du måste ansluta till en specifik server.

Netflix blockerar regelbundet VPN-IP-adresser, varför de flesta VPN: er har gett upp att försöka ta bort blockeringen. De få leverantörerna som bara blockerar specifika kataloger. Därför måste du kolla med ditt VPN för att ta reda på vilken server du behöver använda.

Dölj din VPN-trafik

Om du redan ansluter till rätt VPN-server för Netflix men fortfarande har problem, är det möjligt att din lokala nätverksadministratör blockerar VPN-trafik. Om detta är fallet rekommenderar vi att du försöker använda VPN: s förmörkningsfunktion.

Detta är en teknik som är utformad för att låta dig kringgå sådana administratörsblock. Om du fortsätter att uppleva problem är det värt att kontakta din leverantørs support eftersom många erbjuder hjälp via omfattande livechatt- och e-posttjänster. För mer information, se vår guide för att dölja VPN-trafik.

Ett annat alternativ är att försöka använda en Netflix VPN som tillhandahåller Shadowsocks, eftersom detta är känt för att ha fungerat för vissa användare. Shadowsocks är en alternativ metod för att skapa en tunnel till en proxyserver (HTTP-proxy) som några få VPN tillhandahåller. Det är värt att notera att Shadowsocks inte är samma som SOCKS5. Det enda Netflix VPN som för närvarande tillhandahåller Shadowsocks som vi känner till är PrivateVPN .

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me