Hur man döljer internetaktivitet från din Internetleverantör

Hur man döljer från din internetleverantör

Din Internetleverantör (ISP) kan enkelt lära sig allt om din online-aktivitet om du inte är försiktig nog.

För att förbli anonym när du surfar online kan du dölja ditt virtuella ID-kort från din internetleverantör.

I den här artikeln kan du läsa om verktyg som hjälper till att skydda din aktivitet.

Vad vet min internetleverantör om mig?

Din Internetleverantör vet allt du gör online.

Inte bara det, de registrerar också alla dessa uppgifter. Denna information innehåller allt från de webbplatser du har besökt, den överförda informationen, om du strömmar och förmodligen allt annat du kan tänka på.

I vissa länder kommer din internetleverantör inte att göra någonting med dessa data - men det är mycket sällsynt!

I de flesta fall kommer de att använda den för att analysera sina användare och sälja sina data.

I värre fall kan de sälja dig till regeringen (eller beordras att släppa uppgifterna).

Dessutom kan de rapportera dig till företag för olagliga aktiviteter som strömning. Det är därför vi rekommenderar att våra läsare använder ett VPN för att strömma för att säkerställa att dina data hålls säkra. Eftersom din internetleverantör inte kan se vad du gör på nätet kan de inte se vad du torrent, vilket innebär att du kan torrent show utan att behöva oroa dig för att bli fångad.

Hur du döljer dina internetaktiviteter från din internetleverantör

Så nu vet du vad din internetleverantör vet om dig - bokstavligen allt du gör online.

Det är dags att lära sig att dölja dina internetaktiviteter från din Internetleverantör.

Använd ett VPN

Ett VPN (virtuellt privat nätverk) tillhandahåller en krypterad nätverksanslutning genom det offentliga nätverket, därför skydda din IP-adress från nyfikna ögon.VPN

Det är kanske det säkraste sättet att behålla din integritet och bläddra online utan att din internetleverantör spårar och loggar din online-aktivitet.

Det finns gratis VPN-tjänster där ute, men snälla, notera det de kanske inte värt att ta risken, eftersom deras intäkter inte beror på att hålla dig anonym och säker på internet.

dock, VPN-tjänster som kräver betalning kommer definitivt att hålla dig säker och privat, som ett kontrakt binder dem att göra det.

Här kan du se en lista över de bästa vpn-tjänsterna som vi valde ur ett brett urval för att erbjuda dig verkligen det bästa av dem alla.

Använd en proxy

En proxy liknar ett VPN, men det skyddar bara din webbläsartrafik.
Ombud

dock, ombud är ofta inte hundra procent säkra att använda. Värdet för proxyservern kan se din IP-adress och trafiken som går igenom proxy.

Offentliga ombud, precis som gratis VPN är inte säkra överhuvudtaget eftersom vem som helst kan köra dem är de långsamma och du har ingen anledning att lita på operatören som kör proxy.

I stället för offentliga ombud, Det rekommenderas att använda privata proxyer eftersom de är snabbare och säkrare. För en mer noggrann analys av proxyer, läs vår Proxy Server Guide och läs mer om skillnaderna och likheterna mellan proxyer och VPN: er.

Bläddra med Tor

Tor är en annan typ av webbläsare. Det fungerar genom att dirigera din anslutning genom flera noder.

Det är därför det heter Tor - The Onion Router. Din trafik går igenom flera lager som i en lök.

Det är helt gratis och kommer att hålla din surfning online säker och säker. Många använder ett VPN och Tor tillsammans för förbättrad säkerhet och integritet. Om du vill göra detta behöver du ett Tor VPN eftersom inte alla tjänster fungerar med Tor.

Tyvärr, till skillnad från ett VPN, kommer det bara att skydda dina internetaktiviteter. Dessutom kommer det att hindra dina internethastigheter allvarligt.

Hur man Torrent utan att din ISP vet

Nedladdning av innehåll från Internet kan verka mycket enkelt och ofarligt, och även om det ibland är det, det finns säkerhetsåtgärder som du bör tänka på innan du laddar ner något. Det är särskilt sant för flödande innehåll. Att spåra i sig är inte olagligt. Det finns dock upphovsrättsskyddat material som inte får laddas ner utan att betala för det.Anonym Torrenting

Du kan få problem med att ladda ner upphovsrättsskyddat innehåll och för att undvika att du kan skydda dig själv genom att använda någon av metoderna och tjänsterna för att dölja din IP-adress.

Observera att ProPrivacy.com inte stöder eller uppmuntrar till olaglig strömning eller olaglig online-verksamhet. Vi uppmuntrar istället att ladda ner gratis juridiskt innehåll, och om du är intresserad av var du kan hitta bra saker gratis är den här artikeln om gratis juridiska torrentwebbplatser en guldgruva för dig.

Hur man döljer från din Internetleverantör: Slutsats

Vad du än gör på internet din internetleverantör och i princip vem som helst kan se det. Det finns saker du kanske vill dölja, inte för att de är olagliga eller att det är något särskilt fel med dem, men du vill bara inte att hela världen ska veta om det.Hur man döljer från din ISP-slutsats

Det är när integritetstjänster är till hjälp. Det säkraste valet är definitivt en kommersiell VPN-tjänst, Men nuförtiden kan du välja mellan andra tjänster som hjälper till att förbli säkra och privata på internet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me