Hur man får amerikanska Netflix på Android, iPhone och iPad

Det är ingen hemlighet att Netflix erbjuder fler titlar till amerikanska prenumeranter än deras europeiska motsvarighet. I den här guiden visar vi dig hur du kan kombinera det extra innehållet i utländska Netflix-bibliotek med bekvämligheten att titta på Netflix var du än vill på din telefon.

Vad du kommer att behöva

För att följa stegen nedan behöver du:

 • Ett Netflix-abonnemang
 • Ett Netflix VPN-abonnemang
 • En Android- eller iOS-enhet (telefon eller surfplatta)

Så får du tillgång till amerikanska Netflix-appen på Android, iPhone och iPad

Under det senaste decenniet har människors tittandevanor förändrats från att sitta framför TV: n till att titta på saker under resan. Netflix har visat upp detta, vilket gör sina Android- och iOS-applikationer enkla att använda. Lyckligtvis är åtkomst till Netflix US på samma sätt enkelt via appen - så länge du får rätt VPN-leverantör.

När du ansluter till en Netflix-vänlig VPN-server i USA dirigeras din anslutning hela vägen till Amerika, vilket oundvikligen tappar appen att tro att du är i USA. Följ bara stegen nedan så att du kan titta på fler titlar på din Netflix-app. Den här metoden fungerar med Android, iPhone och iPad. Den enda skillnaden mellan dessa är butiken du laddar ner din VPN-app från.

 1. Välj ett VPN som fungerar med Netflix från den här artikeln.

  Vi rekommenderar ExpressVPN eftersom det pålitligt blockerar plattformen och erbjuder otrolig hastighet för strömning i högre upplösning.

 2. Prenumerera på VPN och konfigurera dina inloggningsuppgifter.

  Om du inte vill göra detta via webbplatsen får du en ny chans efter att du har laddat ner applikationen.

 3. Installera VPN på din iPhone, iPad eller Android-enhet.

  VPN-apparna är tillgängliga både i Google Play Store och i Apple App Store.

  ExpressVPN-app i Android App Store

 4. Starta VPN-appen på din mobila enhet och logga in med dina referenser.

  Om du inte registrerade dig på webbplatsen under steg 2 kan du registrera dig direkt i appen.

  ExpressVPN-inloggningsskärm

 5. Välj en VPN-server i USA.

  Detta fungerar med andra Netflix-regioner, så om du vill ta bort blockering av innehåll från ett annat land kan du bara ansluta till en server baserad i det land du ansluter också.

  ExpressVPN ansluten

  När VPN har anslutit sig till en amerikansk server har du en amerikansk IP-adress. Detta betyder helt enkelt att nästa gång du går till Netflix-webbplatsen kommer Netflix-servern att tro att du är i USA och den kommer att ge dig samma innehåll som en amerikansk Netflix-prenumerant får.

 6. Du kan nu bläddra i US Netflix-biblioteket i din app

  För att kontrollera att allt har fungerat, sök efter titlar exklusiva för USA, till exempel Fraiser eller Parks and Recreation.

  parker och rec på Netflix-appen

Min VPN fungerar inte med Netflix App?

Vi har lagt märke till människor på forum och sociala medier som diskuterar hur de inte kan komma åt amerikanska Netflix med ett VPN när de använder Netflix-appen. Om en VPN avblockerar Netflix, bör du kunna komma åt amerikanska Netflix från mobilappen. En enkel lösning är att stänga Netflix-appen och byta till en annan amerikansk server innan du startar om den. Om problemet kvarstår, se vår felsökningsguide för Netflix VPN för mer information eller fundera på att kontakta din leverantör via deras supportsidor..

Användbara Netflix-guider

Slå Netflix VPN-blocket - Felsökningstips för Netflix-proxy-felmeddelandet

Avblockera Netflix - Hur du ändrar ditt Netflix-land

Hur man avblockerar Netflix i skolan eller på jobbet - En guide för att titta på Netflix på begränsad WiFi

Hur fungerar det?

En VPN är en onlinetjänst som låter dig låtsas vara i ett annat land genom att dölja din verkliga plats. När du kommer till Netflix hemifrån - oavsett om det är på appen eller webbplatsen - kan Netflix berätta var du är på grund av din IP-adress.

När du ansluter till en VPN-server i USA omdirigeras din trafik via den servern - vilket gör att VPN kan dölja ditt hem IP-adress. Som ett resultat, när din trafik anländer med Netflix verkar det ha kommit från VPN-servern istället för ditt hem. Detta lurar framgångsrikt Netflix och gör att den förser dig med hela Netflix-katalogen!

Vissa VPN: er tillhandahåller VPN-cloaking (dolda servrar). Denna funktion kommer inte att behövas för att blockera Netflix-bibliotek, som USA, på de flesta platser. I själva verket kräver dämpning mer processorkraft och kommer att leda till att din trafik blir lite långsammare (vilket kan orsaka onödig buffring).

Å andra sidan, om du är i Kina, måste du använda dämpning för att kringgå Kinas stora brandvägg. Således, om du är en kinesisk medborgare som vill avmarkera Netflix, måste du hålla dig till ett VPN med obfuskningsfunktion (ExpressVPN, NordVPN eller PrivateVPN).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me