Hur man får en indisk IP-adress – VPN till Indien

Massor av människor som bor utanför Indien vill ha tillgång till geobegränsat innehåll. Det enklaste sättet att få en indisk IP-adress är att använda en VPN-tjänst. Genom att få en IP-adress i Indien försvinner restriktionsmeddelanden magiskt, och människor kan komma åt innehåll som är betecknat "endast för Indien". Med en indisk IP kan du strömma sajter som Star Sports (en populär indisk sportkanal) och hotstar.

Vidare krypterar VPN-programvaran all användardata när den överförs från deras enheter till företagsservrar. Resultatet är att ISP: er, regeringar, hyresvärdar eller arbetsgivare inte kan berätta vad VPN-prenumeranter gör online, även webbplatsen du besöker har ingen aning om vem eller var du är. Det betyder höga integritetsnivåer och anonymitet när du surfar på nätet.

Skaffa en indisk IP-adress

VPN: erna nedanför har servrar över hela världen, så att du kan få en indisk IP-adress genom att helt enkelt ansluta till en av de servrar de har i Indien. Förutom att vi har indiska servrar, valde vi dessa VPN-tjänster eftersom de kan avmarkera indiska strömningstjänster, är mycket snabba och kommer att hålla din dator säker. Klicka genom till VPN-leverantörer nedan för att hitta mer information om deras tjänst.

 1. ExpressVPN - 3 indiska servrar - Chennai - Mumbai | Snabba servrar | 6,67 dollar per månad
 2. IPVanish - 2 indiska servrar - Mumbai - New Delhi | Snabba servrar | 6,49 dollar per månad
 3. NordVPN - 18+ servrar - Chennai - Mumbai | Säkra servrar | $ 3,49 per månad
 4. CyberGhost VPN - 1 indisk server - Mumbai | Lätt att använda | $ 2,75 per månad
 5. VyprVPN - 1 indisk server - Mumbai | Lätt att använda | 4,17 $ per månad

Att få en indisk IP-adress är superlätt!

I vår steg-för-steg-guide leder vi dig genom alla steg för att avblockera geo-begränsade webbplatser i Indien. Med en VPN-tjänst kan du enkelt förfalska din IP-adress till Indien.

 1. Få ett prenumeration på ett av våra rekommenderade VPN-er för Indien. För att få en indisk IP skulle vi föreslå ExpressVPN. Men för att ge dig något val i saken har vi granskat fem fantastiska tjänster totalt. Alla är utmärkta för att få en IP-adress i Indien, så valet är upp till dig.
 2. Ladda ner och installera VPN-programvaran från den valda leverantörens webbplats.
 3. Anslut till en VPN-server i Indien.
 4. Navigera till den indiska webbplatsen som du vill använda.
 5. Koppla av och njut av obegränsad åtkomst till så många webbplatser i Indien du vill, tack vare din VPN: s indiska IP-adress.

Vad du ska göra om dina indiska VPN-servrar går långsamt

Har du prenumererat, laddat ner programvaran och valt OpenVPN-protokollet? Då är det dags att ansluta din VPN till Indias servrar.

ExpressVPN har mer än en indisk VPN-server som du kan välja mellan. Detta är perfekt eftersom det ger dig valet av IP-adresser från Indien. Som sådan kan man alltid ansluta till en annan på listan om man är lite trög av någon anledning. För att ansluta väljer du bara den indiska servern som är högre uppe i listan (den här har den minsta 'ping' vilket betyder att den är den snabbaste som finns för närvarande) och klicka på anslut.

När en anslutning har upprättats är du klar - du har nu en IP-adress i Indien!

För mer information besök vår VPN-sida i Indien.

Gå till vilken indisk webbplats du gillar!

Så snart din VPN är installerad kan du besöka begränsade webbplatser var som helst som ditt VPN har en server. ExpressVPN har till exempel servrar i 78 länder. det betyder att du inte bara kan "förfalska" din plats till indiska IP-adresser, utan till någon av dessa 78 platser. Detsamma gäller för alla andra VPN på vår lista, som också har många servrar prickade över hela världen.

Alla VPN: er som vi har placerat i den här guiden ger inte bara säkerhet, integritet och anonymitet i världsklass utan har fantastiska servrar i Indien och runt om i världen. Perfekt för att få en IP-adress i Indien - eller någon annanstans du vill ha. Resultatet är att du kommer att kunna besöka alla indiska (eller andra) webbplatser du vill ha.

Anslut bara till en server i det land som du vill besöka och ange webbadressen du vill besöka i din navigationsfält. Din VPN ger dig utseendet att vara i det landet, IP-adress och allt.

En artig påminnelse

Även om det är sant att många använder VPN: er för att övervinna begränsningsmeddelanden måste vi betona att vi inte specifikt kan acceptera att bryta lagen. Om du väljer att få tillgång till upphovsrättsskyddat material i Indien eller någon annanstans gör du det på din egen risk.

Den goda nyheten är att när du valt OpenVPN kommer dina Internetdata att vara mycket säkra och så anonyma som möjligt - så att du kan göra vad du vill på Internet på ett mycket säkert sätt.

Överväganden för att få en IP-adress i Indien

Det finns ett antal saker som måste övervägas av människor som vill få en IP-adress i Indien. Det finns över 800 VPN-tjänster där ute att välja mellan, och här på ProPrivacy.com förstår vi att valet kan verka lite skrämmande. Dessutom är de allra flesta VPN: er långsamma, erbjuder dåliga säkerhetsalternativ och kör sina VPN-tjänster på ett sätt som sätter användare i riskzonen.

Om data inte hanteras på ett professionellt sätt, kryptering inte är toppklass och VPN-servrar inte är av högsta kvalitet, kommer du att betala för en tjänst som sätter dig i riskzonen. Vissa VPN har till och med dålig sekretesspolicy som gör det möjligt för dem att sälja dina uppgifter till tredje part - detta är en oerhört riskabel praxis som sätter dig i allvarlig risk!

Därför tog vi hänsyn till alla de viktigaste aspekterna som du måste vara medveten om för att få en IP-adress från Indien för att få välja en VPN-tjänst för den här guiden..

Det är alla tagit hand om!

 1. Anslutningshastigheter. Vissa VPN: n har fruktansvärda långsamma VPN-servrar. Långsamma servrar är bra för väldigt lite och låter dig verkligen inte titta på HD-streaming video utan irriterande fördröjning och buffring. Våra rekommenderade VPN: er har alla testat nätverk med enastående VPN-servrar som ger utmärkta anslutningshastigheter för Indien.
 2. Säkerhet. Alla VPN-er som vi har valt använder topp-krypteringsprotokollen för intervallet. De erbjuder alla ett val av protokoll och ger OpenVPN vårt favoritprotokoll här på ProPrivacy.com.
 3. Integritetspolicy. Alla VPN som vi har lagt i den här guiden är väl prenumererade och betrodda VPN. De har alla utmärkt integritetspolicy och bryr sig starkt om att skydda sina användare. Ingen behåller de viktiga användarloggarna som i teorin kan användas för att senare avslöja vilka webbplatser du besökte. Med starka integritetspolicyer och en pålitlig och pålitlig meritlista vet du att dessa VPN: n har testats och testats gång på gång och kommer att skydda ditt digitala fotavtryck när du skämpar över till en av deras indiska IP-adresser.

Använd OpenVPN-kryptering

Vi rekommenderar starkt OpenVPN-krypteringsprotokollet. OpenVPN är ett erkänt branschstandard VPN-krypteringsprotokoll som kommer att hålla dig säker och privat när du förfalskar din IP-adress till Indien. Alla tjänster som anges ovan använder OpenVPN-kryptering som standard.

Eftersom strömning av något geo-blockerat innehåll bryter mot upphovsrätten (varför det är geobegränsat) måste du vara mycket försiktig. Med OpenVPN kommer du dock att vara säker, även om du väljer att visa upphovsrättsskyddat material.

VPN till Indien - Slutsats

I den här guiden har vi detaljerat alla nödvändiga steg för att få en indisk IP-adress. Även om vi får ExpressVPN för att få en indisk IP-adress, har de andra VPN-skivorna som vi har också alla vad du behöver för att få en IP-adress i Indien. Alla VPN: er är säkra, erbjuder bra kryptering, har starka integritetspolicyer och har en beprövad track record för att ge sina abonnenter en service i världsklass. Så gå vidare och välj ditt VPN för en indisk IP-adress med förtroende säkert i kunskap om att du helt enkelt inte kan gå fel.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me