Hur man får en tysk IP-adress med ett VPN

Många som bor utanför Tyskland är oerhört intresserade av att använda tyska tjänster och webbplatser. För att få tillgång till begränsade tyska webbplatser behöver du en tysk IP-adress. VPN: er låter dig använda servrar i Tyskland, detta ger dig en tysk IP-adress.

Dessutom krypterar VPN-klientprogramvaran all din data när den skickas till och från servrarna. Detta innebär att din ISP, regering, hyresvärd eller arbetsgivare inte kan se vilka webbplatser du besöker. Sekretess och anonymitet medan du surfar!

På samma sätt, om du är en tysk bosatt på semester, kanske du också vill avmarkera webbplatser hemma i Tyskland. Med en pålitlig VPN-tjänst kan du förfalska din plats till Tyskland för att avmarkera alla de begränsade tyska webbplatserna.

Bästa VPN för en tysk IP-adress

 1. ExpressVPN - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden
 2. NordVPN - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris
 3. buffrat
 4. IPVanish
 5. VPNArea

Hur man får en tysk IP-adress

Följ stegen nedan för att ställa in en tysk IP-adress:

 1. Prenumerera på ett av VPN: n i den här guiden. För att få en tysk IP rekommenderar vi starkt ExpressVPN, men vi har också lagt ytterligare fyra VPN-tjänster i världsklass i den här guiden som också kommer att göra jobbet briljant.
 2. Ladda ner och installera VPN: s klientprogramvara.
 3. Anslut till en VPN-server i Tyskland.
 4. Gå till den tyska webbplatsen som du vill komma åt.
 5. Luta dig tillbaka och njuta av obegränsad tillgång till så många tyska webbplatser som du vill tack vare din nyförvärvade tyska IP-adress.

Välj ett VPN och ladda ner deras klientprogram

expressvpn-appplattformar

Efter att ha tittat igenom våra rekommenderade VPN för att få en tysk IP måste du klicka igenom till din favoritleverantörs webbplats.

Denna mjukvara är tillgänglig för alla populära plattformar, och med ExpressVPN får du installera den på 3 olika enheter. Att betala för din VPN varje månad kostar mer än att betala varje år. Av den anledningen är det bäst att betala för ett år åt gången om du har pengar (och tänker använda ditt VPN under hela året).

Efter prenumeration får du ladda ner VPN: s klientprogram. Programvaran laddas alltid ner mycket snabbt och är lätt att installera, bara se till att du väljer rätt nedladdning för din plattform.

Se till att du har valt OpenVPN-protokollet

På ProPrivacy rekommenderar vi OpenVPN-kryptering. OpenVPN är ett robust VPN-krypteringsprotokoll som gör att du kan hålla dig ordentligt säker, så välj det i din VPN-meny. Att strömma lite geo-blockerat innehåll är olagligt eftersom det bryter mot upphovsrätten. Med OpenVPN kommer du dock att vara säker - även om du väljer att visa upphovsrättsskyddat material - även om vi helt klart inte kan godkänna detta.

Om du har några problem i detta skede (eller någon annan) kan din VPN-leverantör mycket snabbt lösa det. VPN: s i världsklass i denna guide har alla fantastiska kundtjänstteam - så kontakta dem (eller oss här på ProPrivacy.com - vi hjälper alltid gärna).

Anslut till en av dina VPN: s servrar i Tyskland

expressvpn-tysk-IP-adress

I detta skede har du redan klientprogramvaran installerad på din bärbara dator, PC, surfplatta eller smartphone. Med OpenVPN vald i inställningarna är du redo att VPN till Tyskland.

Allt du behöver göra är att välja en av de tyska servrarna från din VPN: s serverlista. Se till att välja den snabbaste som finns. Den snabbare finns vanligtvis högre i listan. Nu när du har hittat din föredragna tyska VPN-server klickar du på Anslut. Nu räcker det! Du har nu en tysk IP-adress och kan VPN till Tyskland se ut som om du bor där - när du vill.

Gå till vilken tysk webbplats du gillar!

Med din VPN installerad kan du besöka nästan vad som helst online. Du kan komma åt vilken webbplats som helst där din VPN har en server - inklusive naturligtvis Tyskland! Alla VPN: er som vi har placerat i den här guiden ger högsta säkerhet, integritet och bästa tillgängliga anonymitet. Resultatet är att du kommer att kunna besöka alla tyska eller andra webbplatser du önskar.

Anslut bara till en server i det land som du vill besöka och ange webbadressen du vill besöka i din navigationsfält. Din VPN ger dig utseendet att vara i det landet - IP-adress och allt.

Överväganden för att få en tysk IP-adress

När du får en tysk IP-adress från utlandet måste du ta hänsyn till vissa överväganden.

Det viktigaste att komma ihåg är att många VPN-tjänster på marknaden är mycket opålitliga och opålitliga. Totalt finns det över 800 VPN-leverantörer att välja mellan prickade över hela världen. De allra flesta av dessa tjänster är fruktansvärda - långsamma och osäkra. Faktum är att vissa VPN kan lägga till dina säkerhetsproblem snarare än att ta bort dem!

Hur vet jag vilket VPN jag ska välja?

 1. För det första, för att förfalska din IP-adress till Tyskland för att se geobegränsat innehåll måste du vara oerhört säker. Den sorgliga sanningen är dock att inte alla VPN-tjänster erbjuder kryptering och servicenivå som krävs för säkerhet och integritet.
 2. När du väljer ett VPN för att få en IP-adress i Tyskland kräver du solida servrar och en gedigen sekretesspolicy. Yo vill också ha en VPN med servrar som är supersnabba för att titta på HD-innehåll.
 3. För att njuta av en avkopplande, orofri VPN-upplevelse, behöver du sinnesfrid för att veta att din VPN tar integritet och säkerhet på allvar. Det är därför det bör tillhandahålla industristandardkrypteringsprotokoll som OpenVPN (rekommenderas) och hantera också dina data på ett öppet, pålitligt och säkert sätt. Resultatet blir en stressfri internetupplevelse som gör att du kan besöka allt tyskbaserat innehåll som du är intresserad av.

VPN till Tyskland - Slutsats

I den här guiden har vi förklarat hur vem som helst enkelt kan få en tysk IP-adress. Även om vi tror att den bästa VPN-tjänsten för att få en IP-adress inom Tyskland är ExpressVPN, för att vara opartisk och ge dig många alternativ har vi inkluderat fyra andra utmärkta VPN-tjänster.

Medan ExpressVPN är nummer ett, gör alla VPN: n i vår guide ett otroligt jobb med att avblockera tyska webbplatser. Dessutom ger de alla en provperiod eller återbetalningsgaranti av något slag. Som sådan behöver du inte vara rädd för att prova ditt önskade VPN, riskfritt, för att se till att det avmarkerar de tyska tjänsterna du söker efter. Dessutom har alla VPN-leverantörer i den här artikeln fantastiska servernätverk som ger blåsande hög vpn-hastighet under hela din användning.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me