Hur man får en USA-IP-adress med en VPN

Människor vill ha en USA: s IP-adress av många skäl. Vissa älskar att titta på sport som Major League Baseball (MLB), National Basketball Association (NBA) eller National Football League (NFL). Andra vill ha tillgång till sin onlinebank när de är på semester. Vissa vill till och med få tillgång till den amerikanska versionen av Netflix för att titta på dess enorma katalog med titlar. Tyvärr, när de flesta människor försöker göra de sakerna konfronteras de med ett tillträdesbegränsat meddelande. Detta beror på att geo-begränsat innehåll omfattas av upphovsrättslagar som gör det otillgängligt någon annanstans. Med en USA VPN-tjänst kan detta problem övervinnas och vem som helst kan göra sin IP-adress USA-vänlig.

I den här guiden kommer vi att förklara hur du kan gå med otaliga människor runt om i världen som för närvarande avblockerar endast USA-innehåll genom att få en IP-adress från USA!

Att få en IP-adress i USA är lätt!

  1. Prenumerera på ett VPN. För att ändra din IP-adress till en USA rekommenderar vi ExpressVPN, men titta på våra bästa USA VPN-tjänster så att du har gott om val.
  2. Ladda ner och installera VPN-klientprogramvaran.
  3. Anslut till rätt server.
  4. Gå till USA: s webbplats som du vill komma åt.
  5. Bli bekväm och njut av komplett tillgång till USA: s webbplatser och tjänster.

Välj ditt VPN och ladda ner programvaran

Efter att ha bestämt dig för en av ovanstående tjänster klickar du igenom till deras webbplats och prenumererar. Om du betalar varje månad kommer det att kosta dig lite mer av dina hårt förvärvade kontanter. Av den anledningen, om du har råd med det (och planerar att använda din det året runt för att få en IP-adress från USA), stänk på ett årligt prenumeration.

När du har betalat för ditt VPN får du ladda ner VPN: s klientprogram. Välj bara rätt version för den plattform du kör. Alla VPN: n i den här listan låter dig köra den på mer än en enhet. Så gå vidare och installera den på din PC och smartphone eller iPad - vad du än behöver.

expressvpn-appplattformar

Se till att du väljer OpenVPN

Här hos ProPrivacy rekommenderar vi starkt att du väljer OpenVPN-krypteringsprotokollet i VPN: s inställningar. Det är den absolut säkraste VPN-kryptering på marknaden idag. Eftersom avblockering av geobegränsat innehåll är tekniskt mot lagen (i strid med upphovsrätten), är OpenVPN det överlägset bästa sättet att hålla sig privat och säker.

Kom ihåg att även om VPN kan användas för att avblockera geo-begränsat innehåll (och många hundratusentals människor använder VPN på detta sätt) så gör du det på din egen risk! Här på ProPrivacy.com kan vi inte officiellt godkänna att bryta lagar. Men om det är din önskan att göra det så är OpenVPN krypteringen du bör välja.

Anslut till din utvalda USA: s IP-server

Nu när VPN-programvaran är installerad på dina enheter (och du har valt OpenVPN) kan du gå vidare och ansluta till en USA IP-server.

Välj en av de amerikanska platserna från VPN: s serverlista. Genom att välja en längre upp i listan får du de bästa hastigheterna. Så om du inte behöver en specifik plats väljer du en server högre upp i listan. När du är ansluten kommer ditt VPN att bli grönt eller visa ett lås på din smarttelefonskärm. Där är du! Du har nu en USA-IP-adress och kan komma åt alla begränsade USA-webbplatser.

expressvpn-loacationsväljaren

Ändra din IP-adress till USA: Överväganden

Vi har övervägt ett antal saker (för din räkning) medan vi väljer de bästa VPN-tjänsterna för att få en IP-adress från USA. För det första är inte alla VPN-tjänster pålitliga. Det finns mer än 800 VPN-leverantörer att välja mellan på marknaden, och många av dem gör ett hemskt jobb med att tillhandahålla en VPN-tjänst.

Vad är skillnaderna mellan VPN: er?

  1. När du tappar din IP-adress till USA för att få åtkomst till geobegränsat innehåll måste du vara säker. Tyvärr tillhandahåller inte alla VPN: er den tjänst som krävs för att vara säker (en noll loggar VPN eller inga användarloggar politik är avgörande).
  2. När du väljer ett VPN för att få en USA: s IP-adress, bör du välja ett val av servrar. Dessutom bör de amerikanska IP-servrarna bli snabba (för att strömma HD-innehåll).
  3. För att vara säker när du förfalskar din plats till USA bör ditt VPN tillhandahålla krypteringsprotokoll för militär kvalitet. Dessutom måste företaget hantera dina uppgifter på ett pålitligt och säkert sätt.

Gå till en webbplats som endast är USA du gillar!

Oavsett vilket VPN som har valt från vår guide kommer du att kunna få tillgång till USA-endast innehåll. Om du bestämde dig för ExpressVPN inkluderar det att du kan få tillgång till USA: s Netflix-katalog.

Glöm inte att ditt VPN inte bara är användbart för att blockera amerikanska tjänster och prenumerationer. Det är också perfekt för att få tillgång till innehåll från hela världen! Dessutom erbjuder alla VPN: n i denna guide testperioder (på minst sju dagar). Som ett resultat kommer du att kunna se till att ditt föredragna VPN fungerar perfekt för det du behöver för det.

Andra sätt att få en IP-adress från USA

Medan du använder en VPN är definitivt den bästa, mest privata och säkraste metoden för att få en IP-adress från USA, finns det andra sätt. SmartDNS-, Tor- eller proxyservrar är alla tillgängliga alternativ. Men ingen av dem ger dig den typ av tillförlitlighet, sinnesfrid eller användbarhet som du får om du använder en VPN för att få en IP-adress i USA.

SmartDNS

SmartDNS används mycket ofta av människor som strömmar geobegränsat innehåll. Problemet är att det inte erbjuder något när det gäller säkerhet och eftersom det är olagligt att titta på upphovsrättsskyddat innehåll är det oroande. Med SmartDNS krypteras du inte som du gör med en VPN. Det betyder att din internetleverantör och webbplatserna du besöker vet exakt vem du är. När innehållsskapare stämmer mer och mer för piratkopiering är detta en enorm oro.

Tor

Å andra sidan är Tor en gratis webbläsare som gör ett jobb som mycket liknar ett VPN genom att tillhandahålla kryptering när du förfalskar. Löfte om anonymitet gör det till valet för många människor, inklusive mänskliga rättighetsaktivister, whistleblowers, journalister och många andra. Genom att välja en utgångsnod i USA kan vem som helst få åtkomst till USA: s innehåll (som de kan med en VPN eller SmartDNS). Problemet är att hastigheterna är ganska långsamma, vilket innebär att du kommer att drabbas av avsevärd buffring, lagring och dålig bildkvalitet.

Ombud

Slutligen kommer vi till gratis proxyservrar. Det finns många att välja på och de verkar verkligen och kan vara mycket prisvärda eller gratis. Fria har dock gränser, och det är inte ovanligt att den anslutningsgränsen nås medan du är mitt i ditt favoritavsnitt av Game of Thrones. Med dåliga hastigheter, tvivelaktiga integritetspolicyer och möjligheten att tredje par får åtkomst till dina uppgifter, är proxyer ett totalt spel.

Ingenting jämförs med ett VPN

I slutet av dagen, några dollar per år för att veta att du är säker eftersom du förfalskar din plats utomlands är inte mycket av en layout. Dessutom, med regeringar som vill spionera och cyberbrottslingar som alltid letar efter att fånga upp data är det en oerhört bra idé att säkerställa din digitala närvaro idag.

Naturligtvis behöver du inte ta vårt ord för det. Du kan ta prov på alla tjänster vi har nämnt i den här guiden. VPN: erna i den här guiden har försäkringsperioder för pengar-tillbaka-garanti så att du kan testa dem. Du kan också prova en proxy och även ladda ner Tor. Vi vet att ingenting kommer nära att jämföra med en VPN-tjänst i världsklass som ExpressVPN. Så vi är säkra på att du kommer tillbaka hit och titta på våra fem bästa val så småningom!

IP-adress för USA: Slutsats

I den här guiden har vi visat hur vem som helst kan få en IP-adress från USA. För att få en IP-adress från USA rekommenderar vi ExpressVPN eftersom den ger dig absolut allt du behöver. Men för att se till att du har många alternativ har vi också inkluderat fyra andra VPN-tjänster i världsklass.

Dessa VPN: er ger åtkomst till enastående servernätverk som gör att du kan ansluta med högsta hastighet på alla deras amerikanska servrar - idealiskt för streaming i HD.

Kryptering tillhandahålls via militärklass OpenVPN. Dessutom har alla VPN i vår guide testats regelbundet av vårt team. Alla dessa VPN: er har en beprövad track record för att ge integritet och anonymitet för sina prenumeranter. Eftersom alla VPN: er som vi har inkluderat är verkligen enastående tjänster, vilken du bestämmer dig för är verkligen upp till dig.

Vi har övervägt allt, så att du med säkerhet kan få en USA-IP-adress säkert med kunskap om att allt kommer att fungera perfekt.

För mer information, titta på vår omfattande USA VPN serviceguide.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me