Hur man installerar en VPN på Kindle Fire

Kindle Fire är låst i Amazon-butiken. Amazon låter inte konsumenter köpa programvara från appen Google Play. Denna begränsning gör det mycket svårt att få innehåll på en Kindle-enhet (annat än de saker som Amazon tillhandahåller). Lyckligtvis är det emellertid möjligt att ladda appar på en Kindle Fire (det finns en guide för detta senare i den här artikeln).

Även om det är sant att tills nyligen Amazon inte hade VPN i sin butik - nu har den några (ExpressVPN, PureVPN, IPVanish, PrivateVPN, för att nämna några). Men om du prenumererar på ett VPN för Kindle som inte har programvara i butiken kan du fortfarande använda VPN genom att installera OpenVPN-programvara från tredje part på din Kindle. När detta har installerats kan du konfigurera OpenVPN-programvaran så att den fungerar med din valda VPN-leverantör. Vi kommer att förklara hur du gör det senare i den här guiden.

Om du är orolig för att något av detta låter komplicerat - koppla av - eftersom det inte är det. Dessutom kommer vilken VPN du prenumererar att ha en installationsguide som hjälper dig med processen! Men om du är orolig för detta - kan du alltid kommunicera med VPN direkt innan du köper ett prenumeration för att få lite lugn och se till att du kommer att få all den hjälp du behöver.

ExpressVPN, det bästa VPN för Kindle, har detaljerade installationsguider och support dygnet runt livechatt.

Om det här är något du inte vill ta itu med, rekommenderar vi att du snabbt söker efter VPN som du är intresserad av i Amazon-butiken innan du besöker prenumerationen..

Om VPN har programvara i Amazon-butiken kan du följa dessa enkla steg:

 1. Prenumerera på ditt önskade VPN för Kindle
 2. Gå till Amazon-butiken och ladda ner VPN-programvaran
 3. Kör programvaran och logga in med dina referenser
 4. Anslut till en VPN-server och börja komma åt tidigare blockerat innehåll.

Öppna VPN-programvaruinstallationsguide för Kindle

För att hjälpa dig, låt oss också titta på hur du ställer in ett VPN med tredje part OpenVPN för Kindle. Detta är mycket mer komplicerat än den tidigare metoden, men låter dig använda en VPN som inte har programvara i Amazon App Store. Följ bara stegen på din Kindle:

 1. Dra nedladdningsfältet Kindle. Välj Mer följd av Enhet och slå på "Tillåt installation av applikationer från okända källor."
  installera en VPN på Kindle Fire
 2. Ladda ner ES File Explorer från Amazon Appstore. Denna app är gratis.
 3. Ladda ner OpenVPN-installationsprogrammet till din stationära dator.
 4. Anslut din Kindle till din PC eller Mac med USB-kabeln och dra och släpp OpenVPN-installationsprogrammet (icsopenvpn0529.apk) till mappen för nedladdning av din Kindle.
 5. Starta din Kindle och använd ES Explorer för att navigera till mappen Nedladdningar. Klicka på .apk-filen och installera den.
 6. Registrera dig för en VPN-tjänst för Kindle om du inte redan har gjort det.
 7. Installera sedan OpenVPN-programvaran på din Kindle med din VPNs OpenVPN-konfigurationsfiler. Dessa filer kommer att levereras av din VPN-leverantör. För att få dem till din Kindle måste du ladda ner dem till en dator, packa upp dem och skicka dem till dig själv. Öppna e-postmeddelandet på din Kindle och ladda ner .ovpn-filerna. Nu kan du importera dem från din nedladdningsmapp till OpenVPN-programvaran. Din VPN kommer att ha en installationsguide som hjälper dig med detta steg!

Sidan laddar en VPN-app på en Kindle Fire

Amazon-användare är blockerade från att komma åt Google Play Store. Detta begränsar allvarligt vad de kan komma åt på sin enhet. Den goda nyheten är dock att du kan "sideload" dessa appar på din Kindle Fire. Detta inkluderar VPN-appar.

Så här laddar du en app följer du dessa steg:

 1. Innan du kan ladda in några appar måste du förbereda din Kindle. För att börja, dra nedåt nedre navigationsfältet och klicka på inställningar. I inställningsmenyn letar du efter tillämpningar meny.
 2. Sätta på Appar från okända källor.
 3. Öppna appen Apps for Android och sök efter ES File Explorer, det är en gratis app så att du kan ladda ner den för ingenting. Es File Explorer
 4. Kör ES File Explorer och tryck på Ny knappen längst ner för att skapa en ny mapp. Skapa en mapp som heter Sidospårade appar i roten. Det är här du kommer att ladda dina .APK-filer.
 5. Ladda ner APK-filen för SnapPea (Desktop-to-Android manager) direkt från SnapPea på den här länken.
 6. Använd nu SnapPea för att lägga till andra APK-filer som du vill installera i SideLoaded-appar mappen som du skapade tidigare.
 7. Du kan öppna APK-filerna med ES-filutforskaren och installera dem på samma sätt som du skulle göra. För en fullständig guide titta här.

För att installera en app som du redan har på en annan Android-enhet (som du till exempel har fått från Google App store) säkerhetskopierar du APK-filen till din Kindle. Så här gör du:

 1. Installera app-säkerhetskopiering & Återställ på din Android-enhet.
 2. Kör säkerhetskopian & Återställ appen och välj alla appar som du vill säkerhetskopiera från din enhet för överföring till din Kindle Fire. Tryck på Backup-knappen längst ner.
 3. APK-filerna kommer att lagras i den katalog som anges av App Backup (i vårt fall, / lagring / sdcard0 / App_Backup_Restore /, kontrollera applikationens inställningar för att se vad din lagringskatalog är). När du har säkerhetskopierat dem monterar du enheten på din dator via USB och kopierar över dem.
 4. Kopiera nu dessa filer till din Kindle (till Sidospårade appar katalogen du skapade tidigare)
 5. Som tidigare använder du ES File Explorer för att hitta APK-filen och installera appen.

Se vår VPN för firestick-artikel om du vill veta hur du installerar ett VPN på firestick.

Installera ett VPN på en router

Att få en VPN för en DD-WRT-router är ett mycket enklare sätt att ansluta din Kindle till en VPN-server. En VPN-blinkad router ansluter automatiskt alla enheter i ditt hem till en VPN-server (inklusive din Kindle).

Var och en av VPN-leverantörerna i våra bästa 5 VPN: s för Kindle-artikeln har instruktioner på sin webbplats om hur du installerar VPN på en router. Utbudet av routrar som varje VPN vänder sig till är också listat på varje webbplats. Kontrollera att du har rätt märke och typ av router för ett VPN-företag innan du registrerar dig för tjänsten.

För att köpa en klar flashad VPN-router kan du gå till Flashrouters.com.

ExpressVPN - det bästa VPN för Kindle - säljer en förblixt router med VPN installerat på sin webbplats. Det kommer att skydda alla enheter i ditt hem med VPN.

Titelbild: Erlo Brown / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me