Hur man tittar på Game of Thrones säsong 8-finalen online – Kodi, torrent och mer

Säsong 8-finalen är här.

Om du är lika upphetsad som vi är att strömma den sista serien av fantasy-eposet visar den här guiden hur du kan titta på Game of Thrones säsong 8, avsnitt 6 snabbt och säkert.

Avblockera Game of Thrones med ett VPN

Rulla nedåt för att läsa vår steg-för-steg-guide om hur du tittar på GoT.

NordVPN erbjuder Game of Thrones fans 75% rabatt på sitt VPN-abonnemang, helt enkelt genom att klicka på länken nedan och registrera dig.

NordVPN är den bästa VPN för Game of Thrones eftersom det är billigt, mycket privat och snabbt för streaming.

Hur man strömmar GoT säsong 8 avsnitt 6 online med en VPN

Du kan strömma Game of Thrones på under 5 minuter, följ bara dessa enkla steg:

  1. Prenumerera på ett VPN för att avblockera GoT, vi rekommenderar NordVPN - ultrasnabba servrar, användarvänlig mjukvara och en stor 75% rabatt för GoT-fans!
  2. Öppna VPN-appen och välj en VPN-server, NordVPN har dedikerade P2P-servrar som finns över hela världen, klicka på Anslut.
  3. Navigera till din önskade strömningstjänst eller torrentwebbplats.
  4. Ditt VPN-arbete är konfigurerat och du är redo att titta på Game of Thrones online!

Varför behöver jag ett VPN för att titta på Game of Thrones online?

Genom att använda ett VPN för Game of Thrones kan du avblockera strömningswebbplatser och torrent säkert och säkert, detta beror på:

  • Avblockera webbplatser som inte är tillgängliga i ditt land - Använd ett VPN för att komma åt webbplatser som är blockerade.
  • En VPN krypterar din internettrafik - En VPN hindrar din internetleverantör från att se att du strömmar.
  • Förhindra att andra torrentanvändare ser din riktiga IP-adress - Skydda dina uppgifter och vara anonym när du tittar på eller torrenterar GoT.

Stream Game of Thrones på Kodi

Om du vill titta på GoT säsong 8-finalen på en KODI-låda är du lycklig. Kom ihåg att om du väljer att titta på GoT via detta alternativ är det piratkopiering, och av detta skäl gör du det på din egen risk.

Strömningssidor online

Med GoT som kommer att bli premiär kan det inte röra sig om att många alternativ för att titta på showen på piratkopierade liveströmmar kommer att bli tillgängliga. Webbplatser som; Putlockers, GoMovies, The Pirate Bay, EZTV.

HBO - US (rekommenderad metod)

HBO kommer att sända den officiella globala premiären av GoT Season Eight, Episode Six klockan 21:00 EST - 20:00 Central. Det nya avsnittet kommer att sändas på HBO och strömma live på HBO Now och HBO Go.

Du kan strömma HBO på Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV, Android TV, Xbox 360 och Xbox One, Roku, Apple TV, Samsung smart TV, iOS, Android och Kodi.

Med en VPN kan Android- och iPhone-användare avblockera HBO USA var som helst!

Sky Atlantic - Storbritannien

Den brittiska finalen i GoT väntas sändas på Sky Atlantic klockan 2 på måndag den 20 maj. Den upprepas sedan klockan 20 på måndag kväll.

Nu TV - Storbritannien

Om du inte är Sky UK-prenumerant är det bästa sättet att titta på Game of Thrones S8E6 att köpa ett NowTV-pass. Nu säljer TV dag-, vecka- eller månadspass till Sky TV-kanaler. Denna onlinetjänst är perfekt för alla som bor utanför Storbritannien som vill strömma GoT på Sky Atlantic.

FOX Showcase - Foxtel Australien

Genom att låtsas vara i Australien med hjälp av ett VPN är det möjligt att titta på GoT på FOX Showcase. Foxtel är en abonnemangstjänst som bara är Australien och kostar 49 $ AU. Det kan visas på de flesta enheter inklusive din PC, Mac, Android, iPhone och iPad.

Med en VPN kan iPhone och Android-användare blockera GoT när du är på språng!

Hotstar - Indien

Om du vill titta på GoT i Indien kan du titta på den på måndag 20 maj på Hotstar eller Star World. Anslut bara till en VPN-server i Indien för att avblockera TV-programmet på ditt modersmål.

När släpps Game of Thrones säsong 8 avsnitt 6?

Säsongens åtta final i GoT är planerad till premiär i USA den 20 maj, 2020.

Besökare i Storbritannien kan dra fördel av Sky's simulcast - vilket innebär att det kommer att ha premiär på Sky Atlantic på samma gång som det sänds i USA. Det förväntas vara klockan 02.00 på morgonen måndag 20 maj.

UK-tittare som inte vill hålla sig vakna hela natten kan se en upprepad sändning av avsnittet måndag 20 maj.

Australien kommer också att se premiären på FOX SHOWCASE på måndag 20 maj.

Avblockera GoT säsong 8 Finale - Slutsats

Den 20 maj 2020 sänder Game of Thrones sitt sista avsnitt på ett stort antal kanaler runt om i världen. Det betyder att det finns ett stort antal sätt att titta på en ström av GoT med en VPN.

Beroende på vad ditt modersmål är, kanske du vill strömma en annan version av GoT (på spanska, franska, tyska eller något annat språk). För att göra detta, helt enkelt ansluta till en VPN-server i det land du väljer och hitta en lokal tjänst eller ström som visar Game of Thrones.

Med ett VPN kan du låtsas vara var som helst och avblockera någon ström av GoT S8E6!

Bildkrediter: Refluo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me