Hur man tittar på Ruiz vs Joshua på nytt med ett VPN

På lördag kommer Anthony Joshua att återvända till ringen för att bekämpa den nuvarande tungviktiga världsmästaren Andy Ruiz - i vad som utan tvekan är den mest efterlängtade tungviktstävlingen 2020. Omstarten kommer att se AJ återvända till ringen för att se om han kan återfånga WBA ( Super), IBF, WBO och IBO tungviktstitlar som han förlorade mot Ruiz tillbaka i juni.

På grund av chocken och vördnaden som orsakats av den första upprörelsen orsakar denna omkamp massor av surr globalt - vilket innebär att många tittare kommer att vända sig till en VPN för att avblockera tävlingen och se om Ruiz kan göra det till synes omöjliga en gång till.

Hur man strömmar Ruiz mot Joshua 2 med ett VPN

Med hjälp av en VPN kan vem som helst låtsas vara i ett främmande land för att blockera en officiell ström av Ruiz VS AJ. Detta sparar dig att behöva jaga efter en olaglig ström och garanterar att du inte plötsligt blir kvar i mörkret med en ström som är trasig.

Med en VPN kan du låtsas vara i Storbritannien, USA, Kanada - eller till och med Spanien - för att avblockera Joshua VS Ruiz 2 på DAZN eller Sky Sports. En VPN fungerar genom att dölja din riktiga IP-adress och ersätta den med en lokal IP-adress i det land du behöver.

Som ett resultat kan du betala för den officiella strömningstjänsten och titta på den precis som en lokal skulle. Så här avmarkerar du Anthony Joshua VS Ruiz med en VPN:

  1. Prenumerera på en av de bästa VPN: erna. För att avblockera Ruis mot AJ rekommenderar vi NordVPN eftersom det är snabbt och har servrar globalt där du behöver dem för att strömma kampen.
  2. Ladda ner och installera VPN-programvaran.
  3. Anslut till en server i det land du behöver.
  4. Gå över till streamingtjänsten som sänder kampen och prenumerera
  5. Se Joshua mot Ruiz tack vare din VPN.

Var kan jag titta på Joshua Vs Ruiz online?

DAZN

Det bästa sättet för de flesta att streama AJ Vs Ruiz 2 kommer förmodligen att vara via online-sportströmningstjänsten DAZN. DAZN har rätten till omfördelningen i USA, Österrike, Tyskland, Japan, Schweiz, Kanada, Italien, Spanien och Brasilien.

Det betyder att vem som helst kan använda en VPN för att ansluta till en server i ett av dessa länder för att avblockera DAZN och få ett månads prenumeration. Priset för en prenumeration på en månad kostar mellan $ 10 och $ 20 beroende på vilket land du väljer. Men vi rekommenderar i allmänhet Kanada som kostar dig cirka $ 15 för att titta på kampen.

Dessutom kan DAZN-kunder från utanför USA för närvarande få en 30-dagars gratisversion. Detta betyder att så länge du prenumererar på DAZN Canada eller Spanien - kan du titta på kampen med engelska eller spanska kommentarer utan att faktiskt betala en cent.

Sky Sports Box Office

Alla som föredrar att se kampen via Storbritanniens Sky Sports-programföretag kan göra det online genom att köpa Box Office-per-view-evenemanget på NowTV.

NowTV kommer att sälja tillgång till pay-per-view-kampen för engångsavgiften på $ 24.99. Och alla som beställer kampen via NowTV kan komma åt den direkt på sin PC, Mac, smartphone eller surfplatta.

När är Joshua Vs. Ruiz 2?

Den förväntade ommatchningen kommer att äga rum i en specialbyggd arena i Ad Diriyah, Saudiarabien.

Huvudevenemanget förväntas börja kl 21 GMT på lördagen den 7 december, med ringvandringarna som förväntas börja mellan 20:30 och 20:45 GMT.

Vem förväntas vinna?

Efter den chock som orsakats av den inledande striden är det rättvist att säga att det jag debatterar mycket om denna ommatch. Många vitsord tror att Joshua hade en dålig natt och att han lätt kommer att återinsätta titlarna. Vissa boxningsexperter hävdar emellertid att Ruiz är den verkliga affären, och att det är möjligt att Joshua kan befinna sig i en värld av problem kommer lördag kväll.

Det vi vet är att Joshua har kastat en hel del kilo i anledningen till denna kamp. Detta, hoppas man, kommer att göra honom mer flexibel och i stånd att hantera Ruiz 'snabbhandstil. Men verkligheten är att resultatet av denna kamp är svårt att kalla, vilket gör Clash on the Dunes till ett måste för alla boxningsfanatiker.

Enligt bookies är AJ favoriten att vinna med odds på 4/11. Det betyder att det kan vara ett utmärkt sätt att göra kvällen lite mer spännande att placera en 11/5-insats på underhunden Ruiz. När allt kommer omkring, om han gjorde det en gång kan han göra det igen!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me