Kan du betala för utländska tjänster med ett virtuellt betalkort?

Medan VPN: er kan användas för att avblockera geobegränsat innehåll, kräver många betal-per-view-strömningsleverantörer, musiktjänster och speciella sporttjänster att du betalar med ett lokalt betalkort eller kreditkort. Att försöka betala med ett kort från ditt eget land och en falsk postnummer fungerar sällan. Lyckligtvis finns det en lösning.


Eftersom många människor vill köpa regionbegränsade onlinetjänster finns det ett växande antal leverantörer som erbjuder "virtuella betalkort". Dessa digitala betalningstjänster gör det möjligt för människor att överföra pengar till ett förbetalt betalkort i det land de väljer. De flesta vill låsa upp tjänster i Storbritannien och USA, men det finns virtuella kort tillgängliga i nästan alla länder.

Om du har en av våra bästa VPN och du vill betala för en utländsk tjänst som HBO GO, Sling TV, F1 TV, BeIN Sports eller Spotify, kan du använda en av de rekommenderade virtuella betalningstjänsterna i den här artikeln!

Postnummer för virtuellt kort

Hur mycket kostar ett virtuellt kreditkort?

En sak som är värd att tänka på är att det finns en installationsavgift för virtuella betalkort. De flesta företag tar ut en engångsavgift för att utfärda kortnumret. Denna avgift är vanligtvis mellan $ 15-15. Dessutom tenderar företag att ta ut en avgift för att fylla på kortet. Denna avgift är mellan 1-5% av överföringen.

De bästa virtuella betalningstjänsterna

Vi förstår att om du har prenumererat på ett VPN för att avmarkera något online, kan du ha bråttom. Det är därför vi har satt ihop denna snabbguide för de bästa virtuella betalningstjänsterna. Alla dessa tjänster är välkända, pålitliga betalningsleverantörer som används av konsumenter över hela världen ...

 1. US Unlocked Virtual Visa Card

  Oss olåsta

  Denna betalningstjänst är absolut perfekt för alla som vill köpa en amerikansk tjänst som HBO GO, Amazon Prime Video, Sling TV, DirecTV - eller någon annan. US Unlocked tillhandahåller ett virtuellt förbelastat betalkort som är allmänt accepterat i online-baserade butiker.

  US Unlocked är ett återanvändbart virtuellt visakort som har en giltig amerikansk faktureringsadress. Engångsregistreringsavgiften är $ 15 och den månatliga serviceavgiften är $ 3,50. Toppavgiften varierar beroende på vilken metod du vill sätta in pengar: men är vanligtvis $ 3 och 3%. Även om denna lösning är lite dyr, kommer den med en giltig adress, den är mycket användbar för att registrera dig för många amerikanska TV-tjänster!

 2. EcoPayz ecoVirtualcard

  Ecopayz

  EcoPayz tillhandahåller ett enstaka säkert virtuellt kort som ger dig extra trygghet. Även om kortnumret stulits under en online-transaktion kan det inte användas för en andra gång. Detta gör det till ett populärt alternativ för de som köper varor från onlinebutiker som de inte särskilt litar på.

  EcoPayz kan beställas i EUR, USD och GBR. Engångsavgiften är 1,80 € och transaktionsavgiften 4%. Konsumenter kan öppna upp tre förbetalda kort (en gång) på en gång. Det betyder att du kan använda den här tjänsten för att köpa flera onlinetjänster för olika länder om du vill.

 3. MoneyPolo virtuella snabbkort

  Moneypolo

  MoneyPolo erbjuder både ett engångskort och ett top-up-kortalternativ. Installationsavgiften för detta företag är ganska högt på 15 $. Toppavgiften är $ 3 per transaktion, så som US Unlocked är detta alternativ på den dyrare sidan. En egenhet med den här tjänsten är att om du inte använder ditt kort på 60 dagar måste du betala en administrationsavgift på $ 10 för att återuppta det. Av detta skäl rekommenderas det här kortet endast på engångsbasis - eller om du tänker använda ditt virtuella kort regelbundet.

 4. Worldcore Ultimate MasterCard-kort

  WorldPay

  Worldcore är baserat i Tjeckien. Det tillåter människor att ställa in ett virtuellt förbetalt betalkort för bara 5 euro. Kortet kan köpas i de tre mest populära valutorna - USD, Euro eller Sterling. Det betyder att du kan använda Worldcore för att köpa de flesta onlinetjänster som du kanske är intresserad av. Du kan ladda pengar på ett Worldcore-kort från alla bankkonton eller med digitala valutor. Toppavgiften är bara 0,99 euro, vilket vi anser är ett fynd.

 5. LeuPay

  LeoPay

  Den här tjänsten skiljer sig något från de andra på den här listan eftersom den faktiskt levererar dig ett fysiskt kort. För att få ett eller flera av dessa kort måste du kontrolleras KYC. När den enkla kontrollen har utförts kan du få två kort gratis. Det bra med LeuPay är att det erbjuder 10 olika valutor, så om du vill ta bort blockering av något i en mer ovanlig region är detta kort väl värt att överväga. En annan bra försäljningsplats - att ladda upp pengar till ett LeuPay-kort är gratis för EU-invånare och bara 2% någon annanstans.

Vad är ett virtuellt betalkort?

Det trevliga med virtuella betalkort är att du inte behöver en bank för att godkänna dig. Eftersom du debiterar det med pengar när du går, kräver det inga kreditkontroller. Det betyder att du kan beställa en och få den levererad till din e-postadress på ett ögonblick.

Till skillnad från ett fysiskt betalkort som är en fysisk plastbit som du har i handen är ett virtuellt betalkort inget annat än de viktiga siffrorna som du hittar skrivna på ditt kort. Kortnummer, utgångsdatum och CVV-koden som vanligtvis finns på baksidan av ett fysiskt kort är allt du behöver för att handla online.

Virtuella kort kan beställas i olika populära världsvalutor, till exempel amerikanska dollar, pund eller euro. Detta tillåter dig att köpa från onlinebutiker i vissa länder. Ännu bättre, det låter dig betala för regionbegränsade onlinetjänster som amerikanska kabel-TV-kanaler.

Virtuella kort finns i två olika sorter. Man kan fyllas upp igen och igen, vilket är användbart om du tänker använda kortet upprepade gånger. Det andra är ett engångskort som löper ut efter att du har spenderat alla medel du laddar på det.

Hur mycket kort

En amerikansk adress för ditt kort

Slutligen kan du behöva en amerikansk adress för att köpa vissa tjänster. Om detta är fallet, använd bara en paketadress vidarebefordran när du checkar ut.

Titelbild kredit: Paket / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me