Så här strömmar du NFL Week 16 Playoffs online med en VPN

Bor du utanför USA och Storbritannien? Vill du titta på den amerikanska slutspelet för NFL Week 16? Du kan avblockera och streama alla NFL-spel i semestern i år genom att använda en VPN för NFL!

hur man tittar på nfl online jul

Att streama NFL Week 16-slutspelet från utanför USA är superlätt - om du har en VPN!

Ett VPN (Virtual Private Network) ger dig tillgång till geobegränsade strömmar av NFL-spel som vanligtvis är blockerade utanför USA. Det enda kravet för att streama NFL-spel denna jul är en snabb VPN som kan strömma i HD. Låt oss börja...

Hur man tittar på NFL Week 16 Playoffs online

  1. Välj en VPN-leverantör från vår bästa lista över VPN-tjänster. Om du har bråttom rekommenderar jag NordVPN eftersom den har allt du behöver för att titta på NFL.
  2. Anslut till en VPN-server i USA eller Storbritannien (detta ger dig den amerikanska eller brittiska IP-adressen du behöver för att strömma NFL).
  3. Navigera till SkySports UK eller NowTV för att betala för tillfällig åtkomst till Storbritanniens Sky Sports. (Nu säljer TV dag-, vecka- eller månadspass till SkySports). Eller gå vidare till CBC, FOX, ESPN eller NFL-nätverk om du vill titta på en amerikansk ström.
  4. Om du behöver hjälp med att hitta en betalningsmetod som fungerar kan du läsa vår guide om hur du använder ett virtuellt betalkort. Men NuTV säljer presentkort online - så du bör kunna registrera dig för Sky TV UK utan problem. Detsamma gäller för SlingTV (som visar CBC, FOX Sports, NBC för söndagskvällsspel och ESPN) - Ett presentkort kan köpas via Walmart online och det levereras via e-post!
  5. Nu när du har ett NowTV- eller Sling TV-abonnemang är allt du behöver göra att komma ihåg att ansluta till en brittisk eller amerikansk VPN-server varje gång du vill titta på NFL Playoffs online!

Hur man streamer NFL-slutspelet denna jul

Ström NFL på Sky Sports

Sky Sports UK kommer att visa två av Week 16-slutspelet:

  • Måndag 24 december: Kansas City Chiefs vid Seattle Seahawks (1.10, live på Sky Sports)

  • Tisdag 25 december: Denver Broncos på Oakland Raiders (1 am, live på Sky Sports))

Om du redan har ett Sky Sports-prenumeration - men kommer att vara utanför Storbritanniens besökande familj, eller på en Xmas-semester - kan du använda en VPN för att låtsas vara i Storbritannien. Så fort du ansluter till en VPN-server i Storbritannien kan du logga in på ditt vanliga Sky Sports-konto för att titta på NFL-spelen som om du var hemma hemma.

Om du inte har ett prenumeration rekommenderar vi NowTV...

Titta på NFL online med NowTV

NowTV säljer åtkomst till Sky Sports UK. Det fantastiska med NowTV är att du kan köpa antingen ett dag-, vecka- eller månadspass. Det betyder att du kan betala för att se bara de två slutspelet om du föredrar. Det som också är fantastiskt med NowTV är att det är möjligt att köpa presentkort online. Det betyder att du kan få tillgång utan behov av ett brittiskt registrerat kredit- eller betalkort.

NuTV börjar på bara 7,99 £ för ett dagspass. Priserna för en månatlig prenumeration kostar mycket rimliga £ 33.99 - detta ger dig tillgång till 10 kanaler. Den goda nyheten är att det också är möjligt att köpa en "Mobil månadspass" för bara £ 5,99 - detta ger dig tillgång till fyra Sky Sports UK-kanaler på en mobil enhet.

Himmelmånadspassgränssnitt

Se NFL på Sling TV

Om du vill titta på så mycket NFL-action som möjligt behöver du tillgång till CBS, FOX Sports, ESPN och NBC (för söndagskvällsspel). Det bästa sättet att titta på alla dessa spel är att prenumerera på den amerikanska TV-streamingtjänsten SlingTV.

SlingTV blue pass kostar $ 25 per månad och det ger tillgång till en enorm mängd NFL-slutspel. Den goda nyheten är att Walmart säljer kuponger för SlingTV online, vilket innebär att du inte bör ha några problem att betala för ett abonnemang när du ansluter till en amerikansk VPN-server.

Jag har redan en giltig amerikansk kabel-TV-prenumeration

Om du är bosatt i USA och redan har en giltig inloggning för en kabel-TV-prenumeration kan du logga in med ett VPN. Så snart du lämnar USA på julesemester kommer geo-restriktioner att hindra dig från att kunna titta på TV hemifrån. Den goda nyheten är att du kan ansluta till en VPN-server i USA för att logga in på din vanliga TV-portal!

Prenumerera bara på en VPN-tjänst, anslut till en amerikansk server och gå över till webbplatsen du vill strömma - du kommer att kunna logga in med dina giltiga amerikanska kabel-TV-referenser! Enkel!

Stream NFL Online: vanliga frågor

Hur tillåter en VPN mig live stream NFL-spel?

En VPN tillåter dig att låtsas vara i ett annat land. Så snart du ansluter till en VPN-server döljs din verkliga plats (oavsett var den kan vara). En VPN-tjänst kan förse dig med en IP-adress i alla delar av världen. Genom att ansluta till en server i Storbritannien eller USA verkar du vara en verklig brittisk eller amerikansk bosatt. Det betyder att du kan titta på TV-strömmar som vanligtvis är blockerade utanför dessa regioner!

Vad är veckan 16 NFL Playoffs schema??

NFL-fans är ute efter en godis denna högsäsong. Här är ett komplett schema över alla matcher:

NFL-schema

NFL-fans från hela världen kan använda ett VPN för att enkelt kringgå geo-restriktioner och streama playoff-spelen. Låt oss veta i kommentarerna nedan om du har några frågor om hur du använder en VPN för att titta på NFL!

ProPrivacy.com godkänner inte upphovsrättsintrång. Även om vi är medvetna om att VPN: er kan användas för att förfalska din plats till ett annat land och därmed övervinna geobegränsningar, är deras primära syfte att ge dig online säkerhet och integritet. Först och främst rekommenderar vi att du använder ett VPN.

Bildkrediter: Nomad_Soul /Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me