Vad är nytt för Netflix i februari 2018? – Titta på amerikanska Netflix var som helst

Februari är en månad av kärlek, romantik, vänskap och familj. När alla hjärtans dag vänder sig runt hörnet kan du behöva några flickor att titta på med din betydande andra.

Lyckligtvis blir du inte besviken över Netflix-tillägg i februari 2018. Även om du planerar att spendera alla hjärtans dag med dina vänner och familj istället har Netflix fortfarande något att erbjuda. Med lite action, romantik, komedi och äventyr på menyn, var kan du verkligen gå fel?

Titlarna kommer till USA, Storbritanniens versioner av Netflix såväl som globalt. Om du ser en show som listas nedan som för närvarande inte är tillgänglig i dina Netflix-kataloger i regioner, bör du inte oroa dig. Genom att använda en VPN kan Netflix-abonnenter avblockera Netflix-kataloger från hela världen. Om du är utanför USA kan du använda ett VPN för att få tillgång till den amerikanska Netflix-katalogen, som har fler titlar än något annat lands version av Netflix.

Netflix Storbritannien

Ella förtrollad - 1 februari

2004 fantasy romance film Ella Enchanted är den perfekta filmen att titta på denna alla hjärtans dag med din betydande andra. Filmen spelar Anne Hathaway och Hugh Dancy och är baserad på 1997-romanen skriven av Gail Carson Levine. Filmen är centrerad kring den klassiska saga Askepott, med lite av en magisk twist.

Denna film är ett utmärkt val för par som föredrar romantiska prickar med en touch av komedi och äventyr. Ännu bättre är Ella Enchanted också ett bra sätt att hålla barnen underhållna under en kall februarihelg eller bara i allmänhet!

När vi först träffades - 9 februari

When We First Met är en romantisk komediefilm 2018 med Adam DeVine, Alexandra Daddario, Shelley Hennig, Andrew Bachelor och Robbie Amell. Denna Netflix originalfilm är perfekt för en valentin med en pojkvän, flickvän, man, fru, hund - vem som helst! Ännu bättre: det har något för alla!

Filmen följer en man som heter Noah som möter flickan i sina drömmar, bara för att spendera de kommande tre åren undrar varför de inte är tillsammans. När han får chansen att resa tillbaka i tiden för att förändra saker, inser han mycket snabbt att saker inte alltid är lätt ... och ibland; de ska inte vara det.

När vi först träffade | Officiell trailer [HD] | Netflix

När vi först träffade | Officiell trailer [HD] | Netflix När vi först träffade | Officiell trailer [HD] | Netflix

Irreplaceable You - 16 februari

Om du är på humör för ett bra skrik, låter filmen Irreplaceable Du låter som den kan vara av intresse. En annan originalfilm från Netflix som kommer att släppas den 16 februari, Irreplaceable You berättar historien om två självkamrater som finner att deras liv kraschar vid tillkännagivandet av en terminal diagnos av cancer.

Irreplaceable You stars Oxford-född skådespelerskan Gugulethu Sophia Mbatha-Raw och Game of Throne's Michiel Huisman. Och trots att du släpps två dagar efter alla hjärtans dag kan du fortfarande njuta av det här otroliga filmdatumet med din älskade - kom bara ihåg den heta choklad, silkespapper och popcorn!

Stum - 23 februari

Netflix lägger till sin samling av romantikfilmer från februari 2018 och ger Duncan Jones 'Mute till bordet. Beskriven som en "spirituell uppföljare" till Jones 2009-film Moon 2009, visar Mute Alexander Skarsgård som Leo Beiler - en stum bartender som försöker hitta kärleken i sitt liv som på mystiskt sätt har försvunnit.

Den här filmen är definitivt värt att titta på, särskilt för dem som har sett Jones '09-filmen Moon. Oroa dig dock inte: att se Moon är inte ett krav. Om du gillar kärlekshistorier med en nyans av mysterium, kommer denna film definitivt att vara uppe i din gränd. Var noga med att hålla koll på det den 23 februari!

Stäng | Officiell trailer [HD] | Netflix

Stäng | Officiell trailer [HD] | Netflix Stäng | Officiell trailer [HD] | Netflix

Netflix US

American Pie 1 & 2 - 1 februari

Vad är bättre för alla hjärtans dag än en klassisk teen sexkomedi? American Pie 1 & 2 är ikoniska favoriter bland tonåringar och vuxna, med den första filmen som släpptes 1999 och den andra 2001. Trots flera uppföljare som släppts sedan (som också kommer att läggas till Netflix den 1 februari), tar de två första fortfarande kakan i världen av klassiker.

Båda filmerna skådespelare och skådespelerskor som Eugene Levy, Jason Biggs, Alyson Hannigan och Seann William Scott. Dessa filmer är perfekta för vänner eller par som söker mer av en komisk touch denna alla hjärtans dag, i motsats till den vanliga chick flick-festivalen. Det bästa är att dessa filmer är bra för alla kön och de flesta åldrar!

Kandidaterna - 21 februari

2017 amerikansk komedi-dramafilm The Bachelors stjärnor J. K. Simmons som en änkling som kommer att flytta över hela landet med sin tonårsson för ett nytt jobb. Under processen möter båda män kvinnor som hjälper dem att hitta en väg tillbaka till lycka. The Bachelors är en underbar film med övertygande karaktärer och ett måttligt slut.

Intressant nog planerades filmen också av regissören och manusförfattaren Kurt Voelker, som hade mycket specifika idéer. Voelker meddelade 2015 att han skulle regissera komedi-dramafilmen baserad på sitt eget manus och att J. K. Simmons skulle spela änkling. Lyckligtvis hade Voelker rätt i sitt gjutval - något du definitivt borde se själv!

THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teena...

THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teenage Romantic Movie HD THE BACHELORS Official Trailer (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teenage Romantic Movie HD

Jeepers Creepers 3 - 24 februari

Jeepers Creepers-trilogin kommer med många bakslag, mest tack vare regissören Victor Salva som dömdes för sexuellt missförstånd med ett barn tillbaka 1988. Salva åt sidan är Jeepers Creepers en ikonisk skräckfilm som många skräck-buffs värnar om. När Jeepers Creepers 3 tillkännagavs 2006, väntade alla på att det skulle släppas med förväntan.

Tyvärr väntade de mycket länge, eftersom Jeepers Creepers 3 släpptes förrän 11 ​​år senare, 2017. Det värsta var att filmen bara släpptes i vissa teatrar och endast under en mycket begränsad tid. Lyckligtvis släpper Netflix skräckfilmen den 24 februari för ditt tittande nöje. Men du får inte förhoppningar för mycket - filmen kom med många kontroverser.

Å andra sidan finns det bara ett sätt att ta reda på om det uppfyller dina förväntningar!

Netflix Originals: Finns globalt

Altered Carbon (säsong 1) - 2 februari

Altered Carbon är en Netflix original-serie som släpptes den 2 februari 2018. Serien är baserad på en roman från 2002 skriven av den engelska författaren Richard K. Morgan. Om TV-program ställer 350 år i framtiden fångar din uppmärksamhet: Altered Carbon äger rum i en futuristisk dystopi år 2384.

Med huvudrollen Joel Kinnaman och James Purefoy innebär Altered Carbon Kinnamans karaktär som hjälper till att lösa mordet på Purefoys karaktär - med lite val i saken. Denna serie är ett perfekt sätt att passera tid denna alla hjärtans dag, med tio actionfyllda avsnitt för att hålla dig upptagen.

Altered Carbon Säsong 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Altered Carbon Säsong 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV Altered Carbon Säsong 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Greenhouse Academy (säsong 2) - 14 februari

Greenhouse Academys andra säsong kommer att släppas precis i tid för alla hjärtans dag - den perfekta ursäkten att lämna dina barn med en barnvakt medan du går ut och njuter av semestern med dina betydande andra eller vänner! Å andra sidan är denna serie också ett utmärkt sätt att tillbringa tid med dina barn utan att tråkiga dig att sova.

Greenhouse Academy är baserat på Israels TV-serie The Greenhouse. Netflix-originalet anpassades för internationell publik, men har liknande teman som den israeliska versionen. Serien kretsar kring en grupp barn från rivaliserande skolhus som upptäcker en tomt för att förstöra planeten. Naturligtvis börjar barnen sin egen hemliga utredning i hopp om att rädda världen!

Den officiella trailern för Greenhouse Academy för säsong 2

Den officiella trailern för Greenhouse Academy för säsong 2 Den officiella trailern för Greenhouse Academy för säsong 2

Allt suger! (Säsong 1) - 16 februari

Allt suger! är ett Netflix-original med framtidens teman och massor av komedi. Serien startas i mitten av 1990-talet och är i grunden en parodi på tonårskulturen under den perioden. Serien är avsedd att innehålla tio 30-minuters avsnitt och stjärnor spännande skådespelerskor och skådespelare som Peyton Kennedy och Jahi Winston.

Den här serien är inte bara perfekt för barn att titta på på helgerna, utan också för föräldrar som vill minnas på sina egna skoldagar. Vi har stora förhoppningar för allt suger! - förhoppningsvis blir vi inte besvikna. Om Netflix andra original serier är något att gå med, kommer vi definitivt inte! Var noga med att hålla uppdaterad för utgivningen den 16 februari.

Få åtkomst till Netflix i sin fullständighet med ett VPN

Du vet antagligen nu att Netflix separerar innehållet baserat på regionen du tittar på från. Det här kan vara ganska tråkigt, eftersom du ibland ser fram emot en show som bara släpps i ett land du inte är i. Om de titlar du vill se inte finns i din region, oroa dig inte. Med vår guide för att avblockera Netflix-innehåll med hjälp av ett VPN är det inte ett problem. Observera att inte alla VPN: er kommer att blockera Netflix.

Lyckligtvis har Netflix nyligen hävdat att det strävar efter global licensiering för allt dess innehåll. Tyvärr, med komplexiteten som är upphovsrättslagar, har vi förmodligen fortfarande en lång stund att gå.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me